Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטרזיט היה מאייד וובר 28\32 כמו בסיירה 87' והילך, מאייד טוב שיועד בעיקרון לחיסכון בדלק וזיהום אוויר נמוך.

בכל מקרה, אם אתה מתעתד לשפר אותו, הרכבת גל זיזים "חם" וזוג מאיידים כפולים 40\40 יחוללו בו ניפלאות.:-)

וחריטת גלגל תנופה

ראובן נזירי,

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיירות 1800 אוטומטיות היו עגלות של ממש. גם אם אני לא טועה היו עם מנוע CVH.

RUDY - יש מצב שאתה בודק לי איזה מנוע הסיירה? תודה.

ראובן, לשם מה חריטת הגלגל תנופה? אשמח לשמוע.

JEP.

פורסם
השילוב של מנוע 1.8 עם הגיר האוטומטי, על אף ארבעת הלוכיו, לא היה מבריק. מאידך, ניסית פעם סיירה 1300?:oops::oops::oops:

הפלסטיקה בדגמים טרום מתיחת הפנים היתה עלובה. בדגמים מתוחי הפנים חל שיפור באיכות ובמראה.

כנראה שממש סבלת מהסיירה, אם אהבת יותר את הברנדה :roll:

אני לא נסעתי על סיירה 1.3, אבל יכול לנחש, שזו זוואה! אבל, לפני כמה שנים פגשתי מישהו (נידמה לי שהיה מבוגר) עם סיירה 1.3 לבנה שנת 83 במצב חדש!!! לדבריו, הוא ממש אוהב את האוטו שלו, ומאד מרוצה ממנו! אגב, נפגשנו כאשר שנינו באנו לשחוט את אותה ה"גופה" נטושה ללא מספרים (לי עוד הייתה סיירה באותה התקופה).

לי אישית זכור מסיירה שלי חוץ מזה שהיא נסעה לא רע- "חוויה" מאד מפוקפקת של תקלות שונות ומשונות, החל מהדלקת נוריות ביקורת שלא הייתה קשורה לכלום, ונגמר בזה שפעמיים הלכך לי ראש מנוע! בקיצור- שנאתי את האוטו הזה, וממש לא הצטערתי, כאשר נאלצתי לשחוט אותו לזרוק לברזל... ולחשוב, שלפני זה סיירה הייתה חלום שלי!:evil:

ואני לא ממש סובל את הגירסת" קלאסיק" 4 דלתות- לטעמי זה פשוט לקחת אוטו יפה במקור (גירסה "המקורית" 5 דלתות) ולהרוס אותו לגמרי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני שבוע בדיוק היתה בחיפה סיירה 2 ל' ידנית מרכב 3 דלתות, התקשרתי אל המוכרת, היא אמרה שהאוטו במוסך בגלל איזו נזילה ויצא מחר, למחרת האוטו נמכר, היא בטלפון אמרה 3000 אבל אני בטוח שהמחיר שלה לא גירד את ה2000.

ועדיין אוכל את הלב...

עריכה: וגם עם סאן רוף.

פורסם

Avivo, הרכב נמכר לבחור מהפורום.

מציאה אמיתית, מחיר הזוי ובאמת מציאה אמיתית לבעלים. את כל הפרטים בעל הרכב יספר בנושא אם הוא ירצה.

רכב נדיר בארץ, בסיס מדהים לשיפורים שאין להם גבול.

gluk, כל אחד וטעמו.

אני מעדיף ביותר את הדגם 4 דלתות של הסיירה. כנראה נפלת על סיירה שחוטה, לסיירה יש אמינות מאוד גבוהה, סוס עבודה אמיתי בכל תנאי עבודה (גם ביום-יום, וגם על נסיעות על הצד וכו').

JEP.

פורסם
אני לא נסעתי על סיירה 1.3, אבל יכול לנחש, שזו זוואה! אבל, לפני כמה שנים פגשתי מישהו (נידמה לי שהיה מבוגר) עם סיירה 1.3 לבנה שנת 83 במצב חדש!!! לדבריו, הוא ממש אוהב את האוטו שלו, ומאד מרוצה ממנו! אגב, נפגשנו כאשר שנינו באנו לשחוט את אותה ה"גופה" נטושה ללא מספרים (לי עוד הייתה סיירה באותה התקופה).

לי אישית זכור מסיירה שלי חוץ מזה שהיא נסעה לא רע- "חוויה" מאד מפוקפקת של תקלות שונות ומשונות, החל מהדלקת נוריות ביקורת שלא הייתה קשורה לכלום, ונגמר בזה שפעמיים הלכך לי ראש מנוע! בקיצור- שנאתי את האוטו הזה, וממש לא הצטערתי, כאשר נאלצתי לשחוט אותו לזרוק לברזל... ולחשוב, שלפני זה סיירה הייתה חלום שלי!:evil:

ואני לא ממש סובל את הגירסת" קלאסיק" 4 דלתות- לטעמי זה פשוט לקחת אוטו יפה במקור (גירסה "המקורית" 5 דלתות) ולהרוס אותו לגמרי!

:?

אמממ...

:?:

פורסם
לפני שבוע בדיוק היתה בחיפה סיירה 2 ל' ידנית מרכב 3 דלתות, התקשרתי אל המוכרת, היא אמרה שהאוטו במוסך בגלל איזו נזילה ויצא מחר, למחרת האוטו נמכר, היא בטלפון אמרה 3000 אבל אני בטוח שהמחיר שלה לא גירד את ה2000.

ועדיין אוכל את הלב...

עריכה: וגם עם סאן רוף.

3 דלתות ב-2-3 אלף?! -סאממק, איפה הייתי?!:roll:

אכן, האוטו היום אצל חבר פורום, שמשפץ אותו, אז לאוטו הזה לפחות אני לא דואג.

וכן, הסיירה שלי הייתה שחוטה עוד כשקניתי אותה, אבל מצד שני- אחרי שפירקתי אותה, גיליתי שהכל בה היה מקורי... כולל נעילה בדלתות, שמעולם לא פורקו אפילו! זה היה שלב, שבו התחלתי להצטער, שפירקתי אותה. אבל מה לעשות- לפני כמה שנים ממש לא היה לי מה לעשות איתה, או איפה לשים! היום מן הסתם, שגם לא הייתי נותן לה להגיע למצב שהגיעה, וגם לא הייתי זורק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני 3 שנים היתה בירושלים סיירה 3 דלתות ידנית, 2.0IS צבע אפור מטאלי, הבעלים לא רצה לדבר אז על מכירה אבל די נדמה לי שהיא שווה יותר מ2-3K, כי היא היתה באמת שמורה מאוד.

היה לי תוכנית להפוך אחת כזאת למוגדשת, אבל לא מצאתי 3 דלתות, אז זנחתי את הרעיון.

פורסם

ג'ניה

בצד המערבי של חורשת רן (בשביל המערבי מימין לכביש הראשי), זרוקה ביומים האחרונים סיירה כהה עם חלונות פתוחים

אתמול הקיפו אותה רכבי משטרה והיום היא נשארה באותו מצב זרוקה ופתוחה,

נראה שהגשם שיגיע הערב יהרוס אותה לגמרי - כדאי למהר ולשחוט, לפני שתיעלם ע"י "השכנים"

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
מזל טוב למי שקנה ( מיזה אני אתפוס אותו :) ), שמור עליה אני לא אדאג לה עכשיו, היא בטח בידיים טובות..8)

אין צורך לתפוס אותי , אני פה ..:wink:

ואין מה לדאוג היא בידיים טובות ..

נתונים יפים :2000 ,סנרוף ויד ראשונה יבוא.

אבל יש לעשות ברכב לא מעט דברים ואני יעשה הכל .

אני מתכנן לה הרבה דברים יפים , זה יקח לי קצת זמן..

אבל בסוף תהיה בטוח שהיא תהיה נסיכה אמיתית.

פורסם
אין צורך לתפוס אותי , אני פה ..:wink:

ואין מה לדאוג היא בידיים טובות ..

נתונים יפים :2000 ,סנרוף ויד ראשונה יבוא.

אבל יש לעשות ברכב לא מעט דברים ואני יעשה הכל .

אני מתכנן לה הרבה דברים יפים , זה יקח לי קצת זמן..

אבל בסוף תהיה בטוח שהיא תהיה נסיכה אמיתית.

נהדר,בהצלחה.

• תוכן חדש...