Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי מזל טוב

מאחל לך הרבה הנאה מהרכב,סעי בזהירות,יופי של תמונות,יופי של ארוע כן ירבו כאלו משמחים.

עופר בן צבי

פורסם

ללי ולמשפחת נזירי היקרים,

מזל טוב וברכות לקבלת ה''כלה'' החדשה למשפחה.

לי, סעי בזהירות ובדרכים טובות ולא לשכוח להמשיך לצלם כמו שאת יודעת.

ברכות ושבת שלום.

ותודה על התמונות היפות

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

ילדה, שיהיה לך המון מזל טוב.

סעי רק בדרכים טובות.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי

מזל טוב מכל הלב!

תמשיכי להיות צלמת לתפארת המדינה ואין לי ספק בכלל שעוד תגיעי רחוק מאד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לי, מזל טוב

זאת היתה אחת ההשקות הכי מרגשות שהיו.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני הייתי וגם הייתי בהשקה

השקה מושקעת, הדרמה החלה כשללי נזירי העניקו תעודת חבר של מועדון החמש, אח"כ חיפשו למכונית שבהשקה, חבר מועדון שיטול עליו את ההשקה, ולבסוף הוא/היא נמצאה - לי היקרה - מזל טוב הרבה נחת ואושר והנאה מלאה מנהיגה במכונית היפיפיה.

או.קי. הבנתי - ללי אין עדין רשיון נהיגה - לא נורא בעוד זמן קצר יהיה לה ואז היא תהנה מהרכב המדהים בצבע ירוק.

לגילה ולראובו - ההורים היקרים, שיחקתם אותה בסודיות והפנים המותעות של לי בעת גילגול הכיסוי - הן אמרו את הכול - כל הכבוד להורים שכמותכם ועם בת כזו - אין מילים.

מאחר ולי היתה עסוקה בהשקה - שלי נטלה את שרביט הצילום והפיקה תמונות יפות - תודה לך שלי, עדין לא נס ליחך.

מצא משה

• תוכן חדש...