Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בד"כ אינני נוהג להגיב לשרשורי השקה וכן הלאה שכן איני שייך למועדון ולא חובב גדול, אבל תפס את עיניי העניין של לתת לילדה (!!!) בת 17 שאתמול הוציאה רישיון (!!!) לנהוג ברכב ענק (!!!) עם מנוע מפלצתי (!!!) והנעה אחורית (!!!) שכן זו סכנת נפשות שאין כמותה לנהגים לא מנוסים. בכביש חלק מרטיבות/שמן או צמיגים שחוקים ומכת גז קטנה והיא תדריפט ישירות לשוליים במקרה הטוב או לברזלים/גדר הפרדה/בטונדה. וזו דוגמא מעודנת יחסית. המתכון של נהג לא מנוסה עם רכב הנעה אחורית ומנוע גדול וחזק לא יוצא טוב נקודה!!

אני מאד מעריך את ההורים שנתנו לילדה שלהם מתנה כזו. אך מינימום אחריות!

תנו לה להתחיל מרכב סטנדרטי אך ורק כדי להתנסות במפגעי הכביש והנהג הישראלים. וחובה קורס נהיגה מתקדמת.

בברכה, שביט

רכב בעל הנעה אחורית לא יהיה בעייתי יותר לשליטה בתנאים רגילים ובנהיגה סטנדרטית בכביש הציבורי. בטח כשמדובר בנהגת שמגיעה מעולם של אהבת מכוניות וממועדון שכבוד למכונית ולנהיגה הוא חלק מערכיו ובטח כשמדובר בנהגת חדשה שלא תמדוד זמנים בנסיעה השבועית למפגש שישי.

מעבר לזאת, נהיגה ברכב כזה לנהג לא מנוסה דווקא יכולה להקנות הרבה מאוד הרגלי נהיגה נכונים: מבט רחוק, צפי ותכנון מראש, הקשבה לרכב ולסביבה. אלו הרגלים שברכבים חדשים הרבה יותר קל לוותר אליהם. תתפלא כמה נהגים מבוגרים ו"מנוסים" יותר לא שמים קצוץ על החשיבות של לחשוב בנהיגה.

בסופו של יום, כמו בכל תחום בחיים, הכל תלוי בבן אדם ובחלטה שלו. נהג יכול להיות מופרע ומסוכן במזדה 323 ונהג אחר יהיה בטוח ואחראי באיבו 10.

אומנם אני לא מכיר אישית את לי (האמת שהגיעה הזמן, בתור חובב מכוניות וצילום, יש הרבה על מה לדבר...), אבל אני בטוח שהיא תהנה מאוד מהגראן טורינו, והגראן טורינו תהנה מנהגת אחראית, עדינה וטובה, שנהנת ושומרת על הרכב שלה.

לי, הרבה מזל טוב !! :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום.

שלא ימות הקנאים חס וחלילה!!

שיחיו יראו ויצאו להם העינים.

האמת שאני מכיר את לי נמחק, ראו בהודעה המקורית היא נהגת שודים מדופלמת.

אני מציע להרכיב על המכונית מעקה בטיחות מסביב ושתי גלגלי הצלה. כמו כן כיסא נפלט יכול להועיל.

בברכה בני ל.

נודה על האמת, רכבי אספנות הם לא הדבר הכי בטוח בעולם ורחוקים מלהיות רכבים מוגנים.

בסך הכל מדובר ברכבים ללא מערכת היגוי מתקדמת (מסרק ההגה של פורד לא מהמתקדמים)

ללא מערכות בילום משופרות, משקל כבד, הנעה אחורית ללא מערכות ABS, כריות אוויר וכו'.

עם קורס נהיגה מתקדמת הרכב יכול להיות פתרון מצויין לנהג שמחפש דיאלוג בינו לבין הרכב,

בניגוד לרובוטים המלוכסנים שניטלה מהם כבר מזמן חווית הנהיגה.

לי תתחדשי וסעי בזהירות ושיהיה שוב מזל טוב.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

דור שלם למד נהיגה והתחיל את הנהיגה ברכבים מהסוג שלי קיבלה. אז היא לא פחות מוכשרת.

בני (שלמד נהיגה בלארק ויום אחרי הטסט נהג בפיאט 600 של אמא'לה)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דור שלם למד נהיגה והתחיל את הנהיגה ברכבים מהסוג שלי קיבלה. אז היא לא פחות מוכשרת.

בני (שלמד נהיגה בלארק ויום אחרי הטסט נהג בפיאט 600 של אמא'לה)

כשהכבישים היו ריקים ואפשר היה למצוא עוד כמה מקומות חנייה בת''א, כשנהגים לא לגמו ליטרים של אלכוהול ויצאו להימור על החיים, כשהכבישים המהירים נקראו אוטוסטרדות (שבקושי יכולת לעבור 80 קמ''ש), שבעליות לירושלים 50% מהרכבים היו עוצרים בצד, שותים קפה מטרמוס עד שהמנוע יתקרר חזרה... שעדיין כיבדו בעיקר רמזורים אדומים ופסים לבנים. כשנהגים עדיין כיבדו הולכי רגל במעברי חציה וכשנהגים לא קיללו ברמזורים ויצאו עם סכינים שלופות....

נכון בני, היו זמנים...:cry:

ומשהו על הגברת:

פורסם

מנסיון טוב בעבר לרכב אספנות שניתן לאחי נהג חדש(לאחר רשיון של 50 סמ"ק).

הדבר גרם לכך שהוא סיגל נהיגה הדורשת :

הקשבה למנוע (לדעת העברת הילוכים בזמן, השלישי היה חורק)

תשומת לב לדרך(לא להיכנס לבורות )

להיות קשוב למצב המנוע ולשינויים.

טיפוח ותחזוקה .

וסבלנות רבה בנהיגה ובמהירות.

בקיצור זה תורם רבות לתרבות נהיגה ורכב .

פורסם
תפס את עיניי העניין של לתת לילדה (!!!) בת 17 שאתמול הוציאה רישיון (!!!) לנהוג ברכב ענק (!!!) עם מנוע מפלצתי (!!!) והנעה אחורית (!!!) שכן זו סכנת נפשות שאין כמותה לנהגים לא מנוסים.

אני מאד מעריך את ההורים שנתנו לילדה שלהם מתנה כזו. אך מינימום אחריות!

תנו לה להתחיל מרכב סטנדרטי אך ורק כדי להתנסות במפגעי הכביש והנהג הישראלים. וחובה קורס נהיגה מתקדמת.

בברכה, שביט

אל תשכח שיש לכל נהג חדש מלווה במשך מספר חודשים בו הוא חונך את הנהג החדש תקופה נוספת לפני שהוא עולה לכביש לבד.

ולפי הכרות קצרה ביותר עם משפחת נזירי, אני בטוחה שלי לא חורכת באספלט את הצמיגים של הרכב.

רכב אספנות הוא תחביב לסופי שבוע, לחגים ומועדים בהם המועדון מתכנס.

ודבר נוסף, זה שהרכב הוא גדול, ועם מנוע "מפלצתי" אין זה אומר שחייבים להשתמש בכל הכוחות שלו "ולקרוע" עימו את הכביש, אפשר לנהוג בו גם בצורה רגועה.

ואני בטוחה ב 100% שההורים של לי הם הורים עם אחריות!!!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום רב

לתת לילדה רכב כזה זה נחמד כשלעצמו,אני מניח לכשתקבל לי רשיון נהיגה במזל טוב היא תצא לטיול עם הרכב ואביה היקר ילוה אותה בנסיעה,יהיה עליה ואני מניח שהיא תתרגל לעוצמה של הרכב ולגודלו ,אני בטוח שלי תנהג בזהירות רבה,דווקא גיר אוטומטי יותר נוח מבחינתה,חניות בין רכבים,תמרונים ,מאחל שתהנה מהרכב :)אני זוכר שקבלתי רשיון נהיגה והנעתי לראשונה את הלארק

לקח לי זמן לא רב להתרגל לגודל של הרכב למרות שהוא רכב לא ענק ויותר זמן להשתלבות בתנועה ונוחות הנסיעה בכבישי ארצנו הנהדרים לכאורה :)

עופר בן צבי

פורסם

לתת לילדה (!!!) בת 17 שאתמול הוציאה רישיון (!!!) לנהוג ברכב ענק (!!!) עם מנוע מפלצתי (!!!) והנעה אחורית (!!!) שכן זו סכנת נפשות שאין כמותה לנהגים לא מנוסים.

בברכה, שביט

הסכנה הגדולה ביותר היא בריבוי סימני הקריאה, שמראים שהדיון הוא יותר אמוציונלי מאשר רציונלי.

בגיל 16 וחצי למדתי לנהוג :

17yearolddriver.jpg

כמוני, גם דור שלם של נהגים למדו על מכוניות כאלה. לפני זה למדו דורות על מכוניות פרימיטיביות אף יותר. אם משהו, זה רק עשה אותי נהג טוב יותר כי הייתי צריך ללמוד לתפעל את האוטו באופן בטוח למרות מגבלותיו.

אנחנו עם היסטרי באופן כללי. מרובה סימני קריאה והתלהמות. לא צריך מכל דבר לעשות עניין, ולא חייבים להכנס לאנשים האחרים לשיקולים מה הם קונים או לא קונים לילדים שלהם.

נמרוד

פורסם

אחת כזו לקחתי ''ללמוד נהיגה'' בגיל 16, בעיקר שאבא שלי ז''ל לא היה בארץ.

1966 opel rekord 1900.jpg

ומשהו על הגברת:

• תוכן חדש...