Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרף את השלדה, כדי להוריד את הצבע????!?!?!?!?!?!?!?:shock::shock::shock::shock::shock::roll::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלחו לי אי מאייל שבו נאמר שרכב מיושן ללא טסט אמור לשלם את האגרות ולהבחן במעבדה מוסמכת

למה הביאו לי רשיון אדום ?? שלחתי מייל שוב הנושא בבדיקה

לבינתיים צרפתי תמונות של הכלי למי שזוכר את שנות ה 80 המוטוריות בישראל.

תמונה 240.jpg

פורסם

הכלי נראה מדהים זהו האופנוע המדובר או תמונות להמחשה.

מזכיר לי את נעורי כולם עם סזוקי X ואני עם פנטיק קבלרו.

מה זה חשוב באיזה צבע הרישיון אם אתה מקבל לשלם את האגרות עושה מעבדה ואחרי זה מקבל רישיון רגיל.

פורסם
שלחו לי אי מאייל שבו נאמר שרכב מיושן ללא טסט אמור לשלם את האגרות ולהבחן במעבדה .

ככה צריך להיות.תעמוד על זה שזה יבוצע , שלם חובות לפי רשיון מעודכן וצא לדרך.

בשביל מה שעשית ביצוע הבדיקה יהיה צחוק.

זהו האופנוע המדובר או תמונות להמחשה.

.

זהו הכלי , במציאות עוד יותר יפה :-D

אביב כל הכבוד

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אכן, נראה "צעצוע" מגניב לכמרי, בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עדכונים ולמידת לקחים להבא.

קודם כל ההתעקשות שלי הצליחה, לאחר שפניתי במאייל למשרד התחבורה,והגעתי לגברת נחמדה שנמצאת במחלקה ששמה

"מחלקת עדכון ובקרה" של משרד התחבורה.

הגברת הזאת שאין לי מושג לשמה לאחר שהסברתי לה שלדעתי סתם מטרטרים אותי פה,הואילה בטובה ובדקה את העניין,

היא התקשרה למנהלים בכירים של סניפים של משרדי התחבורה וחזרה אלי לאחר שעה,

אמרה לי שהפקידה שהוציאה לי רשיון אדום טעתה שימו לב...טעות פקיד למה יכול לגרור..

"פעמיים ללכת לפקידה ששלכה אותי לעמדה מספר 1,שביקשו ממני דרישות מוזרות,גם הבוחן בעמדה מספר 1 התרשל

כי הוא היה אמור לומר לי שיש פה טעות,לאחר מכן הגשתי תלונה כנגדו במשרד התחבורה כי הוא מתיחס לאנשים שיש להן רכבי אספנות כאנשים מוזרים ותמהוניים,לאחר מכן פניתי במאיילים ל2 מקומות במשרד התחבורה שוחחתי עם פקידה ששלחה אותי שוב למכון הרישוי,שראתה שאני מתעצבן על הבירוקרטיה הביאה לי את הטלפון של המנהלת שלה ושם העניין הסתיים בכך ששוב פעם שלישית היתי צריך לשלוח את בעל הרכב למשרד הרישוי בנתניה וגם שם היה ריב בין הפקידה למנהלת הראשית שהסבירה לפקידה שהיא סתומה בעדינות."

מקוה שלא התעייפתם

להבא כל מי שנתקל בבעיות כאלו להכנס לאתר של משרד התחבורה יש אופציה לשלוח קודם כל מאייל

עם שאלה והם חוזרים,אם התשובה לא תספק אתכם יש לי את הטלפון של המנהלת שם 035027540

היא דיי נחמדה תנסו להעזר בה.

קיבלתי את הרשיונות הכחולים החדשים עכשיו נשאר רק טסט ומכון תקנים

תודה לכל מי שניסה לעזור לי

ולשאלת מיליון הדולר רכב שהורד מסיבת טסטים אמור לקבל רשיון כחול עם התניה לבדיקת מכון תקנים

ותשלום של פיגורי הטסט צירפתי את הרשיון החדש והנכון .

תמונה 239.jpg

פורסם

כל הכבוד על ההתעקשות.

קיבלתי את הרשיונות הכחולים החדשים עכשיו נשאר רק טסט ומכון תקנים

תודה לכל מי שניסה לעזור לי

.

זה קודם מכון תקנים ואח"כ טסט.

תודה

ובהצלחה :-D

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...