רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור - במיוחד עם יש ניסיון עבר עם בעיה דומה. אני מנסה לייבא מכונית אספנות אירופית מארה"ב. בתא המנוע ישנה פחית ועליה מוטבע מס השילדה ומספר מנוע. בטופס היבוא ניתבקשתי לצלם את מספר המנוע כפי שהוא מוטבע על גבי המנוע. לדעבוני המספר שעל המנוע שונה מהמספר שעל גבי הפחית. אותם גורמים מעכבים את אישור הבקשה בטענה שאינם יודעים מהוא אותו מנוע שבמכונית. אני יודע שזה נישמע פשוט למדי, אבל לא כל כך מקשיבים לי, כאשר אני מסביר שלרכב בן 55 שנה יכול להיות מנוע חלופי (הייתי אומר יותר מסביר) אבל מאותו יצרן ומאותו נפח\תצורה. אומרים לי להוכיח שנפח המנוע זהה. המכונית בנמל ואין לי אפשרות כזו. מה עכשיו? מישהו ניתקל בבעיה דומה?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 12 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כמה זמן שמתי לב שיש רטיבות בתא המטען ולכן ערכתי בדיקה כדי לגלות מהיכן נכנסים המים. לצערי שמתי לב שהמים נכנסים מהחיבור של החלון לגוף הרכב - כלומר המים נכנסים אל מתחת לניקלים שסובבים את החלון האחורי וכנראה כתוצאה מאיטום ישן או חלודה חודרים פנימה. הבנתי שבשום אופן אסור לבצע אטימה עם סיליקון והמליצו לי לאטום עם חומר שנרא "בוסטיק" (?) הלכתי לזגג כדי לבקש ממנו לבצע את האיטום מכיוון שלא מצאתי את החומר הזה והוא מצידו אמר שסתם לבצע אטימה עם "בוסטיק" לא יעזור אלה כדאי להוריד את החלון האחורי, לנקות טוב טוב - לטפל בחלודה ואז להדביק ולאטום כמו שצריך...תענוג קצת יקר..משהו כמו 600 שח לא כולל טיפולי חלודה אם יהיו... אני חשבתי לפרק את הניקלים בעצמי להשיג "בוסט…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יומולדת
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למרות שכבר דיברו על זה בפורום לפני כשנתיים רציתי לדעת אם ניתן לקבל רשיון יבוא לרכב רפליקה לארץ.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
לחברי מועדון החמש, הנכם מוזמנים להדלקת נר ראשון של חנוכה ,שתתקיים ביום ו', 11.12.09 , גם במפגש השפלה. מקום המפגש: קפה לנדוור, פארק המדע רחובות, מימין לכניסה של תחנת הרכבת. הגעה למפגש החל מהשעה 15:30. הטקס יתחיל בשעה 16:30- בבקשה לדייק. כולם מוזמנים! בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
חברים בקר טוב בעיתון ידיעות אחרונות בכותרת איזכור לכתבה הראשית והפניה למוסף הפינמי של העיתון. הכתבה על הטיול לאילת ועל המועדון בכללותו. כיף לראות זאת כהמשך לכלל הפירסומים על המועדון במהלך השנה האחרונה והצבת נושא אספנות הרכב (באופן חיובי) ומועדון החמש כמוביל הנושא ביחד עם מועדוני האספנות האחרים. מנחם
הודעה אחרונה מאת nir52, -
איזו מכונית זו ?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות קיט לחידוש משאבת בלם מרכזית 8\5 באיזור השרון והמרכז בתודה אריה
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדת בית ההארחה , כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. ביום שישי זה , 04.12, תתקיים בבית ההארחה הרצאה בנושא: "שחזור רכבים עתיקים": חלק ב'- "כללים בסיסיים בשחזור" המרצה: מר אנטולי מנדלביץ' ההרצאה הוקדמה ל-12:45 על מנת לאפשר לשומרי השבת להנות ממנה והיא תימשך כ-60 דקות. הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים ה…
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
גם השבוע, היה מפגש מקסים בנוקיה!. אתמול , עקב מזג האוויר החורפי, והחושך שיורד מהר מדי, צילמתי קצת צילומי לילה , צילומים עם חצובה, חשיפה ארוכה. מי שלא מבין על מה אני מדברת, מוזמן לצפות בתמונות, - אני בטוחה שהוא יבין. שבוע טוב לכולם! לי נזירי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים, הרכב: וולוו 244 GLE, מודל 83, 2300 סמ"ק. מאז שהרכב אצלי החימום לא עובד. כלומר, בהפעלת החימום אין תגובה בכלל, לא חום ואפילו לא רוח בלי חום. באחד ממפגשי שישרון, חן פרחי הסתכל בתא מנוע ואיבחן מייד שהרדיאטור חימום לא מחובר. וכנראה שהמומחה צודק. (אני לא יודע האם זה קשור, אבל המזגן עובד מצויין). האם לדעתם מדובר ב-2 תקלות: גם רדיאטור מנותק וגם תקלה במפוח? בכל אופן הפרוייקט הבא הרכב הוא חיבור והפעלת רדיאטור החימום, והייתי שמח לקבל בזה עזרה בהכוונה, ובעיקר באיך להגיע לרדיאטור. מצורפות תמונות של הרכב שלי. אלו התמונות עם החצים אדומים. דבר נוסף: במידה שאין ברכב בכלל רדיאטור או שהוא במצב לא טוב, באפשרותי לפרק רדיאטור מוולוו אחרת 244, מודל 8…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למרבה הצער, ישנם לא מעט אנשים שעבורם סטודיבייקר מתחיל ונגמר בלארק, כי זה מה שהיה כאן... לאורך השנים הציגה סטודיבייקר מגוון מכוניות, שחלקן שוה בחינה מדוקדקת של כל חובב אמריקאיות ישנות. הצ'מפיון 39', ההוק 53' והאוונטי של 1963 היו אולי ההיילייטס, אך היו גם אחרות. אני מאד אוהב, למשל, את דגמי אף הקליע של 1950-1, בעלי העיצוב המעניין ומנוע ה-V8 החדש בדגמי קומנדר. על אף שלא מדובר בגרסת הסטרלייט בעלת החלון האחורי העגול, אלא בסדאן 2 דלתות(צ'מפיון עם 6 ציל', 2.8 ליטר, 85 כ"ס וביצועים של צב), המצב הכללי, הצבע והאיבזור תפס לי את העין. תהנו. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SHOW-QUALITY-1951-CHAMPION-WITH-AUTOMATIC-TRANSMISSION_W0QQitemZ250541594028QQcmdZViewItemQQptZUS_Ca…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, הנכם מוזמנים להדלקת נר חנוכה שתתקיים ביום ו', 11.12.09 , בהיכל נוקיה תל אביב, ברחבת התצוגה של המועדון. כולם מוזמנים! בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
התעסקתי קצת עם המכסה מנוע ויצא מגניב לאללה,אז הנה קצת תמונות מהתהליך(המייגע משהו...) שלב ראשון זה מדידות והתאמה,הוא נזקק לקיצוץ כי זה של קורבט במקור, שלב שני חיבור לאוטו עם ברגים ופיברגלאס, שלישי שיוף...הרבה שיוף,כרגע זה שחור מט אבל אני שוקל לחזור לצבע המקורי(כתום עם פסים שחורים)
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תמונות ממפגש רופין הבוקר
לארק נוסעת לטסט 1 2
מאת oferbz- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז אתמול שוב הגיע הרגע להביא את הלארק למכונאי שמטפל ברכב מאז היותו חדש על מנת להעבירו טסט חצי לא לא טסט שנתי,אמרתי למכונאי מראש שזה טסט לשנה הוא אמר לי שאבוא לבקר כי קשה לו שאני בא רק שאני צריך אותו ,האם גם לכם/ן קורא הרבה פעמים או שזה קורה רק לי שרואים (אני חשבתי כל פעם שזה בגללי)את הלארק 63 הזה שבאמת נראה לא רע בכלל שוב פעם בגללי ובפרט במי שמטפל בו כל השנים אבי שיזכה לחיים ארוכים ובריאים שקנה אותה אחת האחרונות שהיו מהמודל הזה ושאני לתומי חשבתי שהביא אותה שהדש בורד האדום הוא סוכריה על מקל כמעט נשברו לי השיניים שניסיתי לנשוך אותו שהיתי תינוק,ולמה שכתבתי קודם .הלארק במשפחה מ64 . זה קורא רק לי?או שלכם גם כבר קרו לנו מקרים שאבי נסע על הרכב וברמזור מישו התקרב לרכב ונישק …
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 905 צפיות
שבת בבוקר יום יפה אבא שותה המון קפה ואז נכנסים לרנו 16 ונוסעים לציפורי, גם לשמורה וגם לעתיקות מקנחים בטאבון בנצרת והרי התמונות שמוכיחות ש ה16 כשמה כן היא 4X4
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרמנו כוס ליום ההולדת של דורון, ולגיא שחגג לפני כמה ימים ויאיר שיומו (הולדת) קרב. דורון וניצה פינקו אותנו בבלינצ'ס ויין, וכן, היו גם מכוניות, מפוזרות בחנייה... בעיקר ג'יפים.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 828 צפיות
שלום חברים. אני צריך להחליף כבל לדיסטרבוטור ברכב מסוג מרצדס FB 220 (אספנות שנת 65) למישהו בבקשה יש מושג כמה מיקרופרגה צריך להיות בכבל ? קניתי את הרכב עם כבל של 27 מיקרופרגה אך הוא עושה בעיות וכנראה שהמתח לא מתאים ואני לא יודע למי לפנות מי יכול לדעת את התשובה תודה, חנן
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי שמח לקבל קצת פרטים ממביני עניין הרכב גדול, פול אינג'קשן אם להאמין לכתוב מאחור ארבע פנסים מרובעים מקדימה וניראת מפוארת, זאת הפעם הראשנה שראיתי כזו מישהו יכול לפרט?-רן כזו:
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה לדודו חורש הצלם
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שימו לב... מעניין http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1974-Fiat-130-Coupe_W0QQitemZ280431265100QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item414b01854c מוזר אבל הפיאט 130 נראית בדיוק..אבל בדיוק כמו פיזו 604.. תשפטו בעצמכם.
הודעה אחרונה מאת פומפה, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת איזה שמן גיר צריך לשים לה ואיזה שמן מנוע מומלץ לשים לה. ואיפה נמצא המדיד של השמן גיר? תודה. אייל נוימן.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהוא יודע מה עלה בגורלו של שאשא חלפים ברחוב שונצינו בת"א, החנות סגורה וריקה מחלקים, שאלתי את אחד השכנים שאמר שפשט רגל, אבל איפה כל החלקים שהיו לו ??
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אשמח לפתוח שרשור אחד מרכז של המלצות לבעלי מקצוע לרכבים המיושנים שלנו. היות ואין עוד שרשור כזה אשמח להרים את הכפפה. תודה.
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. מפגשישישרון נוהג לקיים מעת לעת תחרויות במגה קארטינג (בקניון הגדול בפתח תקוה). מדובר באירוע שנמשך כשעתיים וחצי, תחרויות, כיבוד יפה, רכילויות, בקיצור - מה צריך יותר מהצירוף של גברים ונשים מכוניות ואוכל... האירוע הקרוב יתקיים ביום חמישי 3.12.09 בשעה 20:00. חברי פורום המעוניינים לאמץ שרירים עד קצה היכולת, ולהגביר את זרימת האנדרנלין בגופם,מוזמנים להשתתף. עלות השתתפות באירוע כולל התחרויות והכיבוד - 100 ש"ח למשתתף. להרשמה, נא לשלוח אלי ה"פ. הערה: הכתוב בלשון זכר או נקבה מתייחס לשני המינים. יום טוב, אבי נוף
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאבא שלי יש פורד סיירה, 1600שנת 89, 5 דלתות ידנית וגרמנית. מאחר והוא איתה כבר המון שנים, (15 שנה אם אינני טועה) הוא שוקל את המשך דרכו עם הרכב. מצד אחד, הוא מאוד אוהב את הרכב ומכיר אותו טוב. מצד שני, הוא מכיר גם את כל הבעיות שלו, ומודע לעובדה שהרכב כבר לא צעיר. הוא אוהב את הפשטות המכאנית של הרכב אך לא יחזיק אותו ממניעים סנטימנטליים או אספניים כמו רוב חברי הפורום. לאחרונה הוא שוקל לא למכור אותו אלא לשמור אותו (אולי נקשר אליו איכשהו?) למרות הידיעה שקשה כבר למצוא לו חלקים, ולמרות העובדה שצריך לשפץ בו מכלולים יקרים. ברצוני לבקש עבורו הערכה כללית להוצאות הצפויות לתיקון הרכב. אז ככה: 1.מנוע הרכב "מעשן" ע"פ מכון הטסטים. הוא טוען שעליו לבצע "רינגים". אני טוען שכנראה צריך ל…
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התכונתי לקנות אופנוע באי ביי, הביד נגמר עוד שעתיים...רק עכשיו שמתי לב פתאום שיש לו רק ביל אוף סייל, בלי טייטל. אם למישהו יש תשובה מוסמכת וטובה האם זה מספיק בשביל לייבא אותו אשמח מאוד לדעת. הביד כאמור נגמר עוד שעתיים....הצילו!! תודה איתן
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 675 צפיות
החל מ 1 בינואר 2010 : סטודנטים תושבי חוץ המייבאים רכב בפטור ממסים יידרשו להפקיד ערבות בנקאית בגובה המסים החלים רשות המסים החליטה לבטל את ההוראה הקיימת לגבי יבוא רכב ע"י תושבי חוץ בעלי אשרה מסוג א/2 (סטודנטים), המאפשרת הגשת כתב שיפוי ממוסד הלימודים כחלופה להפקדת ערבות בנקאית. החל מ-1.1.2010 כל תושב חוץ בעל אשרה מסוג א/2, שייבא/ירכוש רכב בפטור ממסים יידרש להפקיד ערבות בנקאית בגובה המסים החלים על הרכב, עד להוצאת הרכב מן הארץ. סטודנטים בעלי אשרה מסוג א/2 שכבר מחזיקים רכב בארץ, יידרשו להפקיד ערבויות בנקאיות במקום כתבי השיפוי שהוגשו על ידם בעבר, בבואם להאריך את תוקף אישור השהייה של הרכב בארץ. מתוך אתר משרד האוצר http://ozar.mof.gov.il/taxes
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לגבי תצפית דיי ישנה ממושב חרות, יש מישהו מהמושב? או מתל מונד? שקצת מכיר את המושב? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת רנו, -