רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפגש חברים ורכבים שבת שלום לכולם http://www.youtube.com/watch?v=c0qg7aKrPeQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). ביום שישי זה , 27.11, תתקיים בתוך בית ההארחה הרצאה בנושא: "מרצדס והקשר היהודי" המרצה: מר זאב פדן ההרצאה הוקדמה ל-12:45 על מנת לאפשר לשומרי השבת להנות ממנה והיא תימשך כ-45 דקות. הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים הבאים: בברכה, סמדר - מועדון החמש. יורם עוזרי- 7497394- 050 אילן גורן- 5272562- 050
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
HI Check this out AP early morning TODAY! And I do know exactly were it is Guy
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 607 צפיות
אני קיבלתי הצעה לגברי רכב מסוים שנת ייצור 1983 שרשיונותיו הופקדו. האם ניתן פשוט לשחרר את הרשיון ולגשת לטסט או שבכל אופן יש צורך בבדיקת מעבדה?
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם למישהו יש להציע מומחה לתיקון משאבת מים באזור המרכז? תודה.
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
פורד קפרי - Ford Kapri - האם כדאי לקנות ? מה סדר גודל של יוקר החלפים בהשוואה לרכבי אספנות ? הרכב הוא שנת 1973 עם מנוע 1600 . אם תוכלו לעזור ולהמליץ אודה לכל מאוד . תמונה (להמחשה) :
הודעה אחרונה מאת sharon.zaguri, -
-
ראיתי היום בפורום הכללי שהממשלה פירסמה מכרז לגריטת רכבים ישנים, ז"א התוכנית שלהם הולכת לצאת לפועל, מה שלא רק יעלה את מחיר הרכבים המיושנים (19+), אלא גם יכחיד אותם כמעט לחלוטין. הנה לינק לשירשור בכללי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266238 נראה לכם שיש מקום לדאגה?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום היום קיבלתי מכתב על חבילה שנשלחה אליי מארה"ב. זה אותו סוג מכתב שאני מקבל בכל פעם ששולחים לי חבילה מארה"ב אבל הפעם יש עלייה תוספת -חבילה זו חייבת במיסי מכס. מין הסתם נראה שאני צריך לשלם מכס לא ? למי אני פונה עכשיו מה אני עושה וכאלה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הג'נטים שלי בפנים מלאי חלודה (איפה שהצמיג יושב) ולפעמים בעיקר בחורף בגלל החלודה הגומי של הצמיג זז ממקומו מה שגורם לפנצ'ר אפילו החלודה משפריצה בזמן נסיעה על כל החלק הפנימי של הצמיג רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון ואיפה אפשר לטפל בזה בעדיפות לירושלים (גם ערים אחרות זה בסדר) תודה
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אמנם לא מדובר ברכב אספנות אבל זה המקום הכי הגיוני לשאול האם מישהו יודע על מכוניות כזו שהגיע לכאן ביבוא אישי? הדגם המדובר שייך לסדרה W124 תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם הרכבים הישנים שצורכים 96 יכולים לעבור ללא דאגה ל 95 ? פעם שמעתי שבמעבר מ 96 ל 95 הנהגים יצטרכו להוסיף טבליה מסויימת למכל דלק.. http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/971/504.html?hp=16&loc=9&tmp=967
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש דיאגרמת Explod View (פירוק כל החלקים\מרכיבים) של המזגן המקורי של מוסטנג שנתון 65. יש את הדיאגרמה ב Shop Manual אבל אני לא נגיש לספר. אם למישהו יש את השרטוט, אני אשמח לקבלו. כתובת המייל: [email protected] תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 1 תגובות
- 862 צפיות
בדרך כלל אני מטפל אצל קובי מאל איי קאר ירושלים והוא מעביר לי את הרכב טסט לפני שלוש שנים הייתי מטפל אצל אנטולי אבל אני צריך להעביר את הרכב מחר טסט 27.11.09 הגעתי במיוחד לזה מהמרכז ומחר קובי לא עובד כי יש איזשהו חג לבני דודים והמוסך אל איי קאר לא עובד צריך תחלופה- האם עדיין אנטולי עובד ואם כן מה הטל שלו... אשמח לכל תשובה תודה מראש - דרך אגב מוסך החיפושית של ז'קי דפק לי את החימום בפעם האחונה שהייתי אצלו ונגנבו לי כמה צינורות מהרכב אז בלית ברירה אני אלך אליו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
צהריים טובים למומחים, מצורפות תמונות של מנוע רנו 12 שלי ששבק חיים לפני עשור, בעיני בוכנה אחת קרעה את דופן המנוע. ע"פ התמונות המצורפות- האם ישנו סיכוי לשיפוץ או שהמקרה אבוד ועליי למצוא מנוע חלופי? במידה שכן, האם מנוע דלתא יכול להתאים? האם לדלתות היה מזגן? תודה, Lambretta-man.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב שוכב מזה כמה שנים ללא נסיעה .(לא נבדקה התנעה מאז) מודל 77 .(כמו שנאמר בפורום) מצב חיצוני רגיל אין בעית מכות או עיקום בפח . כרגע אין תמונות . מהי הערכת מחיר לגבי רכב כזה ? תודה .
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משטרת בית שמש (שכמו שידוע בשטח התחנה שלהם יש את כמות הרכבים המוחרמים\מזויפים\גנובים הגדולה ביותר מבין כל תחנות המשטרה בארץ) תרמה את אחד הרכבים שנמצאים בחצר שלה לצורך אימון חילוץ נפגעים ע"י מתנדבי עמותת "הצלה " בית שמש. הכל טוב ויפה, המטרה חשובה אין ספק בכלל . אבל אני באמת אבל באמת לא מבין למה לקחת רכב שנחשב די נדיר בארץ וולבו 340 שאין רבים כמוהו בישראל. למה כל פעם שאני רואה אימון חילוץ נפגעים תמיד אבל תמיד משום מה משתמשים ברכבים נדירים ומיוחדים. פשוט חראם על האוטו המיוחד הזה. http://www.hnn.co.il/gallery8924.html
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 827 צפיות
בורר הילוכים לאופל קורסה ספורט היכן אני יכול למצוא תודה
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
צריך לדעת שנת ייצור של פורד אסקורט ישנה שמספרה 402-768 . תודה .
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
במקרה הגעתי לאיזה אתר שיש בו פשוט מאות אוצרות..שימו לב לתמונות היה רשום ב2006 שהמגרש עומד להיסגר, אבל בדקתי והוא עדיין ישנו מה אין שם ? פשוט מדהים. תעיפו מבט : http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2810829&page=1 למי שחסר חלק, מומלץ לפנות אליהם. מאיפה לעזאזל יש להם כל כך הרבה פיאט, רנו ואירופאיות אחרות בארה"ב ? פשוט מדהים !! הנה הפרטים Hidden Valleys Foreign Car Yard 53501 W Jersey Rd Maricopa, AZ 85239 602-252-6137 לא יודע מה איתכם, אבל הייתי מוכן לגור שם במגרש הזה בתוך איזה מכונית.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
רכשתי מנוע באיביי בניו יורק. אני רוצה לשלוח אותו בים, מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש עומרי
הודעה אחרונה מאת otwito, -
מחפש את קלוש חלפים 1 2
מאת GLF- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מנסה ליצור קשר עם החנות וכבר יותר משבוע לא עונים שם בטלפון, האם החנות עדיין פעילה?
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3368528,00.html
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום רב, מועדון אלפא רומאו בשיתוף פעולה עם היבואן (סמל"ת) מבצע בתאריך 20.11.09 "שוק חלפים" בין השעות 11:00-15:00 . מיקום האירוע במוסך המרכזי ברמת החי"ל ת"א. כל בעלי מכוניות אלפא רומאו מוזמנים לבוא. ישנם פריטים רבים לדגמים ישנים שיוצאו למכירה בהנחות של 30% - 40% . הכניסה עם רכבים למתחם המוסך הינה לחברי מועדון אלפא ולחברי מועדון החמש בעלי מכוניות אלפא בלבד. הכניסה רגלית חופשית לכולם ! פרטים נוספים בלינק הבא: > http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5350 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
לפני תשעה חודשים נמצא חברנו אייל פלד על רצפת דירתו, לאחר אירוע מוחי קשה. היום, אומר אביו, הוא "חצי בריא" http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/844/412.html
הודעה אחרונה מאת מצא, -
תיקון מיכל עיבוי
מאת yami- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אודה להמלצה על חומר המתאים לתיקון של סדק קטן במיכל עיבוי. אני שואל כי עלותו של מיכל עיבוי חדש (ניתן להשיג מקורי בלבד) הינה 1,800 ש"ח לפני מע"מ תודה.
הודעה אחרונה מאת yami, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעמותת על"ם בכפ"ס מעוניינים להרים פרויקט שבמסגרתו ישופץ רכב אספנות ע"י בני נוער מאזור השרון, כחלק מתהליך שהנערים האלו עוברים ביחד עם מתנדבי על"ם. כרגע הפרויקט נמצא בשלבים הראשונים של התכנון, ואנחנו צריכים מתנדבים שיעזרו בכל השלבים, החל ממציאת הרכב הרלוונטי, דרך עזרה בהעמדת מקום לשיפוץ (אולי בפינה של איזשהו מוסך בשרון), בכלים, הנחיה והדרכה טכנית במהלך השיפוץ, וכדומה. למי שלא מכיר את עמותת על"ם, זוהי עמותה שעוזרת לנוער במצבי סיכון, ועושה עבודה מאוד קשה כבר הרבה מאוד שנים על מנת לתת לנוער איזושהי פינה חמה שתעזור להם להתפתח. מי שיכול ומעוניין לעזור בהרמת הפרויקט הזה, בכל צורה שהיא, מוזמן לפנות אלי: 052-6304411 תודה, יוסי
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1948-48-PLYMOUTH-SPECIAL-DELUXE-SEDAN-DAILY-DRIVER-NICE_W0QQitemZ290373105563QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item439b95f79b בלי פלוייד דרייב, בלי אוברדרייב, עם מנוע קטן יותר אך עם אותה רמת הנדסה ואיכות, הפלימות' הזו היא מהדורה מוקטנת מעט של קרייזלר רויאל/וינדזור. המכונית שפורסמה עושה רושם מכני טוב(לפי התאור) וקוסמטי בינוני עד סביר, מה שיסייע בסווג מכס נמוך יותר. בקיצור, למי שחשב, הנה הזדמנות מעניינת. נקודה טריוויאלית; להבדיל ממכוניות קרייזלר אחרות שעברו מתיחת פנים משמעותית בחלקן הקדמי לאחר מלה"ע השניה, הפלימות' הזו היא בעצם דגם 1942 שהומשך ביצורו.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
ניקוי נירוסטה 1 2
מאת FunkyP- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי, לאחרונה קניתי 4 טסות "חדשות" לואריאנט שלי. הם עשויות נירוסטה ונכון לרגע זה עליהם שכבה של אבק/בוץ (למיטב ידיעתי פלדה אל-חלד לא יכולה להחלד?). רציתי לדעת כיצד אני יכול לנקות את הטסות ולהחזיר להם את הברק בלי לפגוע בהם. תודה רבה, נאור.
הודעה אחרונה מאת kd2, -
ייצור מיכל דלק
מאת uhg14- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני צריך לייצר מיכל דלק לא סטנדרטי. מישהו מכיר בעל מקצוע לנושא?
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 677 צפיות
שלום, אני בתהליך שיפוץ קטנוע פיאג'ו SI, כחלק מהשיפוץ אני צריך לבנות צמת חשמל חדשה,היא מאד פשוטה ומבחינה חשמלית אין בעיה. שאלתי היא היכן ניתן להשיג את השרוול העוטף את הצמה,איני רוצה להשתמש בסרט בידוד. האם ניתן וכדאי להשתמש בשרוול בידוד מתכווץ? לפי מה שראיתי הצמות עטופות בד"כ בשרוול שונה מבידוד מתכווץ ויותר דומה לפלסטיק עבה. הצמה שאני צריך להחליף פשוט נרקבה והתפוררה מתחת לשרוול החיצוני, לדעתי הקרבה למנוע החם בטח לא עזרה אז האם יש מוצרים מודרנים יותר שיגנו גם מחום? תודה ערן
הודעה אחרונה מאת upetar,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)