Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

taurus כתב:

אני חושב כך כבר הרבה מאודזמן וזה פשוט דוחה אותי מלהתערבב במועדון יותר מידי,אבל לשם הנימוס ושמירת דיון ללאאנטגוניזם נמנעתי מלומר זאת בגלוי

Taurus, חובב רכב יקר,

אתה, רק בן 18, יליד יולי 1991.

אתה, רק לפני כחודש הצטרפת לפורום, לאחר שרכשת פורד סיירה 88.

בקשתך לעזרת חברי הפורום נענתה בחיוב ועזרה לך. נתת ביטוי ב"פינת הפרגון" לעזרה שקבלת ב- 17/11.

והיום, נתת ביטוי למחשבותיך מזה זמן רב בפגיעה בחברי המועדון !! על מה ולמה ?

ידידי,

מועדון החמש הוקם לפני 25 שנה, 7 שנים טרם יום הולדתך. יוזמה של חובבי שיקום ושימור רכב היסטורי בארץ ישראל. יוזמה של חברים שרובם השתתף לפחות ב- 3 מלחמות בשרות סדיר ומילואים לעתיד טוב יותר של מדינתנו. יוזמה זו הביאה להכרה בצורך של מדינה צעירה לשמר את המורשת המוטורית כפי שקיים במדינות נאורות בעולם המערבי בהגדרת (Historic Vehicle). בשנות ה- 90, כחלק מפעילות המועדון, הוגדר המושג "רכב אספנות" בתקנות התעבורה והכרה של חברות הביטוח בהנחה של 75% בפוליסת החובה. לאחרונה זכו כל בעלי רכב אספנות (לא רק חברי המועדון) בזכות לבצע רישוי (טסט) אחת לשנה. זכות אותה תוכל לממש בעוד 8 שנים (בגיל 26) במידה ועדיין תשמור על הפורד שרכשת לאחרונה.

צא ולמד על מפעל "מועדון ה-5" במהלך 25 שנות קיומו. עיין בספר העשור (משנת 1995 בהיותך בן- 4), בפעילות המועדון למען הקהילה וכדומה. כל חברי המועדון ללא יוצא מהכלל, פועלים בהתנדבות, ללא שכר.

עצה של מבוגר ממך ביותר מפי- 3, פרסם בפורום "פינת ההתנצלות" כפי שכתבת "פינת הפרגון" ב- 17/11/09.

ועוד עצה קטנה, בקר בקיבוץ עין שמר, במוזיאון ההתיישבות, ביוזמה והתנדבות של חברי המשק והמועצה לשימור המורשת המוטורית של רכב חקלאי לפני ולאחר הקמת מדינת ישראל.

למרות שאינני מסכים עם הדברים שנכתבו ע"י הבחור (הצעיר),

תשובתך נגועה ביותר מקורטוב של היתנשאות.

חבל שאתה טורח לענות וגורם נזק. טיפשות.

לעיניננו - כבר נאמר: נזק שאחד עושה, מאה חכמים לא יתקנו.

אני בעיצומו של שיחרור במכס, והכל תקועה כבר 4 ימים. לא אפרט רק אומר שהנסיעה שלי לאילת עם המועדון בסכנה אם לא ישחררו את הרכב מחר!.

אלעד

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

taurus כתב:

אני חושב כך כבר הרבה מאודזמן וזה פשוט דוחה אותי מלהתערבב במועדון יותר מידי,אבל לשם הנימוס ושמירת דיון ללאאנטגוניזם נמנעתי מלומר זאת בגלוי

Taurus, חובב רכב יקר,

בקשתך לעזרת חברי הפורום נענתה בחיוב ועזרה לך. נתת ביטוי ב"פינת הפרגון" לעזרה שקבלת ב- 17/11.

ידידי,

מועדון החמש הוקם לפני 25 שנה, 7 שנים טרם יום הולדתך. יוזמה של חובבי שיקום ושימור רכב היסטורי בארץ ישראל. יוזמה של חברים שרובם השתתף לפחות ב- 3 מלחמות בשרות סדיר ומילואים לעתיד טוב יותר של מדינתנו. יוזמה זו הביאה להכרה בצורך של מדינה צעירה לשמר את המורשת המוטורית כפי שקיים במדינות נאורות בעולם המערבי בהגדרת (Historic Vehicle). בשנות ה- 90, כחלק מפעילות המועדון, הוגדר המושג "רכב אספנות" בתקנות התעבורה והכרה של חברות הביטוח בהנחה של 75% בפוליסת החובה. לאחרונה זכו כל בעלי רכב אספנות (לא רק חברי המועדון) בזכות לבצע רישוי (טסט) אחת לשנה. זכות אותה תוכל לממש בעוד 8 שנים (בגיל 26) במידה ועדיין תשמור על הפורד שרכשת לאחרונה.

צא ולמד על מפעל "מועדון ה-5" במהלך 25 שנות קיומו. עיין בספר העשור (משנת 1995 בהיותך בן- 4), בפעילות המועדון למען הקהילה וכדומה. כל חברי המועדון ללא יוצא מהכלל, פועלים בהתנדבות, ללא שכר.

עצה של מבוגר ממך ביותר מפי- 3, פרסם בפורום "פינת ההתנצלות" כפי שכתבת "פינת הפרגון" ב- 17/11/09.

ועוד עצה קטנה, בקר בקיבוץ עין שמר, במוזיאון ההתיישבות, ביוזמה והתנדבות של חברי המשק והמועצה לשימור המורשת המוטורית של רכב חקלאי לפני ולאחר הקמת מדינת ישראל.

אמוץ :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

הלו מה קרה?

אז מישהו אמר "שלא ניראה לו המועדון" אז מה? על מה הרעש? הרייטינייג שניתן לתגובה שלו

רק מחזק ומדגיש אותה!

ולעיניינו יבוא רכב אספנות, ופתיחת התחביב לעסקנים, מאכרים ,בעלי עיניין, או מנקרי עיניים, יביא עלינו

בסופו של דבר את המכה,

צניעות, פעילות למען הקהילה, וקמפיין חיובי ישיגו את ההיפך, ויקרבו גם אחרים לפעילות המבורכת, ולכן

תגובת דובר המועדון נכונה וראויה, וחשוב שכל מי שיש לו יד או רגל בתחביב יזהר שבעתיים, לפני

שהוא עובר על החוק קטן כגדול!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היה לי לא מזמן קשר עם אילן. דווקא עשה עלי רושם ישר והגון .

הסביר לי איך הוא עובד [לא אכנס לזה עכשיו]. הסביר לי איך אפשר להתכונן מראש לגובה המכס+עמלתו

וכך אפשר להגדיר מחיר מראש.

בכל מקרה אין המועדון אחראי לכל אחד שפועל לבדו.

ואין לרתום את המנוע לפני המכונית. לפי החוק הוא זכאי עד שיוכח אחרת

כבר היו מלא מקרים של קעש וצילצולים שנגמרו בלי כלום

ובכל מקרה " הווה דן כל אדם לכף זכות "גם את אילן.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אמוץ !!!!

כל מילה - פנינה .

" taurus כתב:

אני חושב כך כבר הרבה מאוד זמן "

מעניין כמה מאוד ? ?

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~

taurus כתב:

אני חושב כך כבר הרבה מאוד זמן וזה פשוט דוחה אותי מלהתערבב במועדון יותר מידי,אבל לשם הנימוס ושמירת דיון ללאאנטגוניזם נמנעתי מלומר זאת בגלוי

Taurus, חובב רכב יקר,

ידידי,

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
טוב שיש מישהו כמוך שיש לו מספיק יושרה לומר זאת בגלוי,אני חושב כך כבר הרבה מאוד זמן וזה פשוט דוחה אותי מלהתערבב במועדון יותר מידי,אבל לשם הנימוס ושמירת דיון ללא אנטגוניזם נמנעתי מלומר זאת בגלוי.

וטוב שכך כי לשמוע אנשים אומרים "אני לא רוצה שהרכב שלי יעמוד ליד החיפושית החבוטה הזאת" באמת משאיר טעם רע.

טוב שיש חלופה ריאלית.

האדם שציטטת לא כתב לאיזה מועדון הוא מתכוון. יש עוד "מועדונים" בשטח. היות ואילן לא חבר במועדון החמש, אז אולי "טאורוס" וקובי(סו) מתכוונים למועדונים האחרים?

(סתם עקיצה)

ולאילו "מועדונים" בדיוק? כי אולי אני לא רואה טוב אבל יש רק "מועדון" אחד שקשור בצורה ישירה לפורום הזה.

תעשה חשבון לבד.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפי החוק הוא זכאי עד שיוכח אחרת

כבר היו מלא מקרים של קעש וצילצולים שנגמרו בלי כלום

ובכל מקרה " הווה דן כל אדם לכף זכות "גם את אילן.

נכון מאוד ותקחו לדוגמא את אולמרט

7000 פעם יצאו בהצהרות לעיתונות ובכל פעם אמרו שהוא אשם ולבסוף נדה

(ובואו לא נמשיך עם אולמרט-לא מכניסים פוליטיקה לתחביבים)

פורסם
וטוב שכך כי לשמוע אנשים אומרים "אני לא רוצה שהרכב שלי יעמוד ליד החיפושית החבוטה הזאת" באמת משאיר טעם רע. אני מסתובב הרבה במועדון ומעולם לא שמעתי טיעון כזה.

טוב שיש חלופה ריאלית. מי בדיוק?, למה חלופה?, בינתיים מועדון החמש הוכיח את עצמו בגדול לטובת ציבור האספנים.

ולאילו "מועדונים" בדיוק? כי אולי אני לא רואה טוב אבל יש רק "מועדון" אחד שקשור בצורה ישירה לפורום הזה.

תעשה חשבון לבד. בפורום הזה כל אחד מכל מועדון יכול לכתוב :wink:.

.....

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
הסיפור של אילן מוכר לי מאיפה שהוא. על מישהו שלוקח מהעשירים ומחלק לעניים ?

1+

אני מבין שסוף סוף תפסו את הפושע הגדול ביותר בארץ!!!

אני מייחל שמדינת "אוכלת יושביה" תתחיל לעסוק בדברים יותר מהותיים ואקוטים ולאו דוקא באיזה אדם פרטי שמייבא כמה רכבים לארץ.

בואו נשים את הדברים בפרופורציה הנכונה.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

חס וחלילה, המדינה חוששת ממשפחות הפשע ולכן נטפלת לאזרח הפשוט והחלש.

אני מכיר כמה ארמונות שבנו בלב שכונות שבורות שבאורח מפתיע לא מעלות חשד אצל אף אחד במכס :x

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...