רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לכולם. חבר מהעבודה מעוניין לקנות רכב אספנות שזרוק לו בשכונה. נסתי לשאול את השכנים,אף אחד לא יודע למי שייך הרכב. הרכב היינו רכב אספנות שברולט נובה או משהו דומה. נראה כי לפני זמן רב היה דף מודבק לשמשת הרכב האחורית ובו פרטים למי שמעוניין לקנות את הרכב אך כנראה שעם הזמן הכתב דהה ולא ניתן לראות. שאלתי היא,האם ניתן לאתר את הבעלים ברדכים אחרות על מנת לקנות הרכב? אין לי כבר קשרים במשטרה לגבי פלטי מסוף למינהם. תמונות מצורפות תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גם בשבת זו מוזמנים חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי לבוקר של קפה ומצב רוח בקפה ארומה צומת רופין. המפגש יחל בשעה 10:00, 10% הנחה על התפריט בהצגת כרטיס ''מועדון החמש'' להתראות
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים. ביום שישי זה , 06.11, המפגש ילווה בצילומים של גיא. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים הבאים: יורם עוזרי- 050-7497394 אילן גורן- 5272562- 050 בברכה, סמדר - מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
קניה בדרך מהשוק העתיק ,אסף ביקש שהעצור ברחובות לרגע ...והתוצאה לפניכם...
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
שלום. כפי שידוע אני בשלבי שיפוץ של הרולס-רויס שלי. מיכיון שמדובר במכונית "עממית לכול דבר" מחיר החלקים בהתאם!!! לא נלעית אותכם אבל לפניכם דוגמא. במיתלים הקדמיים הולכות בוקסות אצבע יחודיות ומיוחדות. אין ולא ניתן לרכוש בשום מקום בעולם את הבוכסות האלה אלה בחברת רולס בילבד! כול בוכסה עולה 150 פאונד ליחידה והולכים 4 ברכב. כלומר 600 פאונד בילבד ממש בזול. בחישוב קל 600 פאונד = 3600 ש"ח בערך לפני מע"מ ובאנגליה המע"מ הוא 16% על זה מישלוח +- 50 פאונד והכול לפני מכס. כלומר בלי עיין הרע מדובר על סכום נחמד של 5000 ש"ח ממש לא נורה נו שויין מה עושים? קודם כול על האנגלים משתינים!!! וכמובן פונים לראיס פרחי אלי ויושב ראש הדרקטוריון חן בבקשה לפתרון הבעיה. והרי הפיתרון לפנ…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לירושלמים .. אני מגיע לצלם מהאויר את המפגש שלכם ביום ו הקרוב.. אגיע בסביבות 13.30 6-11-09 זה דורש ממכם להעמיד את "היצירות" במקום פתוח ומסודר!. רצוי כשנוף יפה מאחור והבנין היפה ליד. כך שהתמונות תצאנה מענינות וברמה. אני מצידי מקווה שתנאי השטח יהיו בסדר. התוצאות..רובן תלוי בכם אני מקווה לא להתאכזב להגיע לצלם 3 מכוניות מהאויר.נו. יאללה נראה את הירושלמים . ולא רק ב"דיבורים" בפורום (בזה קראתי שהם ממש מצטינים ) *אה שכחתי לציין: זה יעלה לכם כוס בירה. GUY
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכולם שלום, מחר יום ו' 30.10.2009 נפגשים במלון הסקוטי החל מהשעה 11:30.עקב הגשמים (המתקבלים בברכה) יפתחו עבורנו את מרפסת השמש כך שנוכל לשבת בחברותה כבכל יום שישי כאשר מולנו חומות העיר העתיקה. בברכת חברים יורם
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו בעל נסיון יכול לתת איזושהי אינדיקציה לעלות של יבוא אישי, כולל כל העלויות הנלוות (מיסים, הובלה,רשיונות וכו'). כמה יעלה בסופו של דבר להביא לארץ רכב שעולה 2500$. לדוג': http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-E-Series-Van-ECONOLINE-CLASSIC-1961-FORD-ECONOLINE-VAN_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem53ddd46fc6QQitemZ360203972550QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks תודה רבה
הודעה אחרונה מאת madmon10, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראשית, אפתח ואומר שהרכב הוא שנת 1990. אני פותח את השאלה בפורום אספנות מכמה סיבות: מצב הרכב וההשקעה הנדרשת היא בדיוק כמו רכב אספנות, כמו גם הקושי המשוער בהשגת החלקים וכמובן, הליך השחזור והעבודה העצמית בשיפוץ היא כשל רכב אספנות מן המניין. רקע: לאחר נישואי (לפני כ-3 חודשים) עברתי לגור עם אשתי בארץ הולדתה קנדה. נכון לעכשיו, מקום עבודתי הוא כ-30 דק' הליכה ברגל. (5 דק' ברכב) במהלך חיפושי אחרי רכב (קבעתי לי תקרה של 3000$) נתקלתי בכמה אופציות. *הערה. אני מחפש לצמצם בהוצאות, הכוונה ההתחלתית הייתה לקנות קופסא ממונעת שתקח אותי הלוך-חזור לעבודה. הגעתי אל הרכב המדובר שמוצע למכירה ב1000$. יגואר XJ-6 שנת 1990, 177,000 ק"מ. מנוע 4.0 ליטר 6 צילנדרים אורכי. ראשית- א…
הודעה אחרונה מאת simon377, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכב אספנות מיבוא אישי עבר טסט בסוף 8/2009 וקיבל רישיון רכב עד 30/10/2009 (תשלום חלק יחסי לחודשיים). המדבקה שקיבלתי אז, היא בתוקף עד 8/2010. עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו קיבלתי חידוש לרשיון רכב לשנה, שילמתי את האגרה המלאה לשנה וניגשתי למשרד הרישוי (חיפה) ע"מ לוודא שאני לא מפספס משהו. להפתעתי, הודיעו לי והתעקשו שאני מחוייב לבצע שוב טסט, ועברו רק חודשיים!!!. עצות בבקשה, אלון
הודעה אחרונה מאת shorer1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר הימים האחרונים של הגשם, גיליתי שהגומיות החדשות (משקופי הדלתות ותא המטען) שקניתי לרכב בקיץ האחרון (טכנו-גום) לא מתפקדות. כצעד מנע ולחירום, רכשתי קופסת וזלין ומרחתי על כל הגומיות של האוטו.נראה שהאטימה השתפרה פלאים. האם זה באמת יכול להועיל? למישהו יש ניסיוון עם השיטה הזאת? אני בהחלט מתכוון לגשת לחנות שממנה קניתי את הגומיות ולהתלונן. הרכב עבר פחחות יקרה (מעל עשירייה) לשחזור הרצפה ולא בא לי לחזור על כך שוב.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בגלל ריבוי פרויקטים העבודה על כל אוטו מתעכבת. עכשיו הגיעה תור מערכת החשמל שקניתי את האוטו הוא הגיעה מפורק לחלוטין בלי חוט אחד שיושב באוטו. אני רוצה לבנות צמה חדשה אבל אני לא יודע מאיפה היא עוברת. בין התא נוסעים לתא מנוע זה פחות בעייתי יש חורים שיכולים לשמש להעברה של צמה הבעיה היא מאיפה עוברים החוטים לפנסים האחורים אני מאוד ישמח אם משהו יודע מאיפה הם עוברים או משהו שיש לו ספיטפייר ויכול להראות לי ואני מחפש כמה חלקים קטנים אם למשהו יש ידיות לדלתות [הידיות שבאות מבחוץ] מנעולים לדלתות שמשה אחורית לגג קשיח ובקליות לאור ברקס מצורפת תמונה של האוטו למי שלא זוכר או לא מכיר את האוטו
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
7 וחצי בבוקר מתייצב אצל אנטולי בירושלים לבדיקתו ובדיקת מוסך לרכב מיושן. הכל תקין ועובד יפה אפילו ניקיתי את האוטו לטסט והחלטתי שכמו לפני חצי שנה גם השנה אני יגיע לטסט (הטסט הפעם הוא לשנה שלמה!!) הגתי לטסט הבוחן החמיא על הרכב המיוחד וניגש לעבודה הוא שואל אותי יש לך אפוד זוה? מאיפה הוא הביא את זה.. נו אבל שניה הולכים אחרי הכסא האחורי ומראים לו את האפוד אחרי זה ביקש איתותים .. נו רגיל גם פנס בלימה הכל תקין ואז תפתח מכסה מנוע.. על מה?? ממתי איכפת לו מה יש לי במנוע אבל הוא רצה לבדוק מספר מנוע.. יאללה שיבדוק תאמינו לי שאני בדקתי את הניירת לפני הבוחן שהכל תקין אחרי זה נגע לי בסוכך שמש מעל הראש ואומר.. "אהה יופי יש לך סוכך שמש" כאילו.. מה באמת בודקים את זה…
הודעה אחרונה מאת dani peugeot, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי corvette 77 לשפץ, אני צריך להחליך לה את משאבת הברקס ומצאתי ב- E-bay כמה אופציות, 1. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CORVETTE-5-0-5-7-BRAKE-MASTER-CYLINDER-1977-1982_W0QQitemZ350198946582QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item51897bdb16 2. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-77-CHEVROLET-CORVETTE-Master-Cylinder_W0QQitemZ160367059656QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item25569f22c8 3. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-78-79-80-81-82-Corvette-Correct-Master-Cylinder-C3_W0QQitemZ250511141827QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3a53a0abc3 אינני מבין שנושא משאבות הברקס…
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 6 תגובות
- 891 צפיות
שלום בשעה טובה ניגשתי היום לטסט אז ככה הכל עבר חוץ... מ 1. תיבת הגה-לקוי(נקישות) 2.בוקסה ימין +שמאל לזרועות ביקרתי בכמה מוסכים היום וניפנפו אותי לשלום, לא מעוניינים לטפל אני נמצא באזור רחובות ולפי הבנתי אני צריך לבצע את זה עם אישורים האם למישהו מוכרת הבעיה של התיבה בוולוו הבנתי שיש מעטים שיודעים לגעת בה. ועל מי אתם ממליצים לגשת אליו. בברכה אבי
הודעה אחרונה מאת amgm0201, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם, עלה במוחי רעיון קטן (גדול ) לרכב שלי יש גג נפתח ורציתי לחבר לו מנועים או בוכנות בכדי שאני לא אצטרך כל פעם לצאת מהרכב ולבצע את זה ידני. עכשיו העניין הוא כזה הרכב מעולם לא הגיע עם גג חשמלי או הידראולי. חשבתי על הידראוליקה אבל אם אני לא טועה מדובר במערכת מאוד גדולה שכנראה לא תכנס שם אלא אם מישהו מכיר אחרת. לגבי המנועים החשמליים חשבתי אולי להשתמש ב 2 מנועים מחלונות חשמליים ובעזרת כמה ריתוכים ובנייה לבנות מסילה וכו', אבל גם פה אני מאמין שהמנועים יהיו חלשים מכדי להעלות את הגג. השאלה היא מה דעתכם יותר הגיוני ואם יוצאים מנקודת ההנחה שהידראולי זה גדול , איזה עוד מנועים חשמליים ניתן להתקין. תודה רבה לכולם. (מבקש תשובות עניניות, ולא שטויות בסגנון של עזוב,…
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
-
יש לי כבר יותר מעשרים שנה טריומף ספיטפייר מרק 3 (1969) בצבע לבן ששיפצתי לפני עשרים שנה וכעת חוזרת לריענון מחדש אצל אותו פחח מלפני עשרים שנה. האמת שהתחלתי כבר מזמן אולם עקב בעיות של זמן הפרויקט נתקע. לפני שבועיים, בעזרתו האדיבה של החבר חיים קופרמן, התגברנו על כמה וכמה בעיות ואתמול אחר כבוד עלתה הספיטפייר על גרר בדרך לפחח. הפחח שלי עובד לאט, לאט,לאט (הדגשה על לאט...) כי ההבנה שיש לי איתו היא שעובדים על הרכב רק כשאין עבודה. ביום שני הוא אמר לי שריק אצלו. היום הייתי שם ולא היה מקום לזוז. (יש שםשטח מקורה של כ 500 מטר) אז כמובן שלא התחילו לעבוד. אני פירקתי את הרכב והיום לא הצלחתי להעלות תמונות והן תועלנה בהמשך. אני לא מאמין שאצליח לבקר את הרכב כל יום כמו חברים אחרים א…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני כותב שורות אלה לאחר כשבועיים מהשרשור הקודם: לאחר החלפת חוטי ההצתה, פלגים, ובדיקת תקינות הפלטינה, הגיע תורו של הקרבורטור, (בהמלצתו של צביקה כמובן). אז לקחתי קרבורטור אחר שהיה לי, פתחתי אותו, השריתי אותו בחומצה, מפני שהיה מטונף כאילו שימנו אותו וטבלו אותו בחול. החומצה שבה השתמשתי היתה תמיסה לניקוי אסלות, בתוספת של מים רותחים.עברתי טוב טוב עם מברשת פלדה וציחצחתי את הקרבורטור מהפנים והחוץ.כמו כן ניקיתי את כל מערכת הקפיצים. לאחר הורדת הלכלוך הגס, יבשתי את הקרבורטור ועברתי לניקוי עם ספריי קרבורטורים, ישירות לתוך הדיזות.פרמתי כבל חשמלי קטן שהיה לי לכדי חוט אחד, והשתמשתי איתו בתור חוטר. בדקתי שכל המעברים פתוחים באמצעותו.לאחר מכן ריססתי שוב את הכל עם הספריי כדי לסלק ש…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 855 צפיות
ההארלי יצא הרגע מאשדוד והוא אצלי בבית מדובר בFXE 77 אני רוצה לשמוע אותו והייתי שמח לדעת איזה שמן לשים למנוע ולגיר מדובר במנוע shovelhead תודה, סחף
הודעה אחרונה מאת sa_ka, -
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כאן. אני מתאפק לא לתת לעצמי מכות בראש, יותר מתאפק לא לרוץ ולקנות אותה לפני שהאישה תתעורר אם מישהו מהארץ ייבא אותה, קוביות למראה עלי. עריכה: זו מעל התקציב שלי. אולי בתקציב שלכם? (ומוסיף ושואל: מה לעזאזל הדבר הזה?)
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 5 תגובות
- 794 צפיות
מישהו מזהה? -כי אני לא! או שזה משהו, שלקחו בשביל צילומים ללא רישוי (ועדיין- מאיפה הוא צץ? )
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- 3 תגובות
- 947 צפיות
איזה עלויות ישנם לרכב שאינו אספנות עדיין ביבוא לארץ האם הן שונות מרכבים בני 30 שנה? האם תשלום המכס חל גם על העלות של השילוח לארץ?
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 754 צפיות
אתר אמריקאי כותב 80 GT’s and all GLT’s and Turbos had the 5-spoke 15×6″ alloy that Volvo calls “Virgo”. Very good looking wheel in my opinion .Original tire size was 195/60R15, common upgrade sizes are 205/60R15, 205/55R15, or 215/55R15. האם קוטר גלגל 205/60 גנט15 שווה בדיוק לגלגל 195/70 גנט 14 ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי רכב בפולין, הרכב אינו רכב אספנות - מאמצע שנות השמונים. האם יש אפשרות לייבא את הרכב לארץ בשביל חלקים בלבד?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מכשיר משומש לבדיקת CO או מכשיר שיודע לבדוק 2 / 4 גזים? אפילו מכשירים ישנים שלא בהכרח עובדים שעדין ברי תיקון. תודה!
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 524 תגובות
- 114.4 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות מהחודשים אפריל - יוני 2009 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255435 הודעות מהחודשים ינואר - מרץ 2009 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241397 הודעות מהחודשים אוקטובר - דצמבר 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228100 הודעות מהחודשים יולי - ספטמבר 2008 נמצאות בשר…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
אז ככה, מיום רביעי האחרון האחרון הרכב שלי מזייף ללא הפסקה. עושה טובה שמניע בבוקר, וגם שהוא נוסע זה לא בדיוק סיפור הצלחה. לדוגמא - ביום רביעי הוא לא הניע בכלל, רק למחרת שהשמש קצת יצאה החוצה. גם היום בבוקר הוא זייף, בקושי הניע, ורק לאחר כמה ניסיונות דחיפה הohv וולנסיה התעורר לחיים. השיא היה שכאשר באתי לביתה של סבתי, הרכב נכבה ושבק חיים, חצי שעה מאוחר יותר הנעתי אותו, והוא התקשה לעמוד על סרק, כאילו עובד על 3 בוכנות. בדקתי חיבורי הצתה למפלג, לכויל, בדקתי שיש ניצוץ, ייבשתי (לכל מקרה), ואפילו שיחקתי קצת עם הבורג של הco (הלך הכיוון של צביקה - צפה לביקור נוסף שהימים יחזרו למסוללם) בקיצור - למה הפורד שלי מזייפת כ"כ חזק? הרכבים האלו עברו כ"כ הרב…
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפגש שישי צפון (נשר) 30-10-2009 היום רק כמה "משוגעים" בודדים הגיעו עם הרכב, בגלל מזג האויר ...........
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קודם כל מצטער על ההזמנה המאוחרת, התלבטתי הרבה זמן היכן לפרסם את ההודעה על המפגש מאחר והחלטנו לשדרג את הפורום שלנו ולפנות גם לבעלי רכבי סובארו חדשים יותר. בכל אופן, קבענו (אני וארז וולף) מפגש ליום שישי הקרוב בשעה 13:30 בחניון איקאה, נתניה (מפגש שלא יבוטל גם אם ירד קצת גשם). המפגש מיועד לבעלי סובארו מכל השנים ומכל הדגמים, יכול להצטרף כמובן כל מי שרוצה לבוא ולהנות מהרכבים. מבדיקה שלנו יש בערך 30 בעלי סובארו שאישרו הגעה למפגש (אופטימיות יתר), חוץ מאחד או שניים כולם מגיעים עם רכבים מיושנים או אספנות כולל אחת מהיפיפיות המיוחדות של דודו חורש. בנוסף לכך יש לנו הופעת אורח של צביקה קרבורטור בדרך חזרה נשתדל לקשט את מועדון החמש הצפוני בעוד כמה מכוניות. תמונות יועלו בשרש…
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
רנו קרוול-יעוץ 1 2
מאת vito- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רנו קרוול מודל 1966. לפי בעל הרכב המכונית עברה שיפוץ. יש מרווח בין הדלתות לגוף שאינו סימטרי. אבקש המלצות ממי שמכיר את הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת weinerdanny,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg