רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים.. אחרי שחלמתי המון זמן על רכב אספנות חסכתי כמה שקלים.. והתעניינתי בחיפושית אחת מיד 2..הרכב ניראה במצב חיצוני סביר..ומכני טוב.. הנה הרכב. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=106890&Code=533fa479139d2e25c9d28c4bb1748965 מה אתם אומרים שווה לי ללכת להביא אותה? ושאני הולך אל הבן אדם על מה אני צריך להיסתכל/לבדוק. תודה רבה.. אור
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
זה שרכב ישן זה לא אומר שהוא גם איטי
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כל קצה חוט יעזור. מדובר בפריט בן 40 עד 50 שנים. חדש לחלוטין. ישי
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום היה אחד הימים, נסיון רע מאד עם גרריסט שמצאתי במקרה דרך הפורום וחשבתי שכדאי שאני אספר את הסיפור. אני לא מעוניין להוציא לשון הרע ולכן אני לא אפרסם את שמו ברבים, מי שיהיה מעוניין ישלח לי הודעה פרטית ואני אחזיר לו את הפרטים. הכל התחיל אתמול כשחיפשתי גרר להעביר את הווריאנט שלי מבת-ים למקומה החדש בניר צבי. יצרתי קשר עם גרריסט וקבעתי איתו להיום בשעה 9. כששאלתי אותו האם הוא מעביר את הרכב על רמפה הוא אמר "אל תדאג נסתדר", אני אדם תמים מטבעי אמרתי סבבה. היום הגיע השעה 9, אין קול ואין עונה. חיכיתי עד 9:30 והתקשרתי אליו, "רבע שעה אני אצלך". 10:30 הוא הגיע (אחרי עוד 2 שיחות טלפון), מגיע עם גרר שמרים רק 2 גלגלים, שאלתי אותו מה נסגר והוא הסביר שהוא יסתדר כמו שזה, אני הסב…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עמוס חול המועד הזה... התחלנו במפגש השנתי של המועדון שהרווה אותנו נחת וגרם לנו להתגאות במסגרת אליה אנחנו משתייכים. היום התכנס מועדון החיפושיות וההפעילים הרימו אירוע מכובד עם עשרות מהעגלגלות - צבעוניות כמו סוכריות, בהחלט מבצע מרשים! נראה שהכיוון הכללי הוא מעלה, והזמן רק משביח את הזן. הייתי שמח לראות אירוע משותף! אז שוב התכנסנו בקפה קפה - בפארק המדע שבנס ציונה, ופתחנו את סוף השבוע במעגל. תצטרכו להאמין שהיה כזה כי התמונות לא שרדו בגלל עוזר הצלם... הנה מי שכן. נ.ב חיסורים נרשמו לדורון, נועם עובדיה ובני, תירוצים יוגשו בכתב, 3 העתקים לועדת קישוט. שבוע טוב וחג שמח לכולם!
הודעה אחרונה מאת yossik17, -
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברים אני מזמין אתכם לעזור לי עם השיפוץ! התיישנתי בביאיק סנצ'ורי שנת 73 מנוע 350 2bbl אני אעלה תמונות כדי שתוכלו לראות את מצבו, אני אשמח לתגובות והצעות
הודעה אחרונה מאת otwito, -
ישנם כאלה שמתמשים בשמן מנוע 40 [חד דרגתי?] ברכבי האספנות שלהם.מה היתרונות?לא נתקלתי בשמן מסוג זה הרבה שנים,היכן ניתן לרכוש אותו? תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום למביני דבר, אני מתלבט לגבי דרך האחסון של רכב האספנות הראשון שלי, שיגיע בקרוב בשעה טובה. אני גר במושב ולא חסר מקום. השאלה היא האם לקנות מכולה ישנה בכ-5,000 שקל זה פתרון קבוע טוב (מוגן לחלוטין ונעול), או שהטמפרטורות בקיץ בתוך המכולה יכולות להזיק לרכב ולכן עדיף לבנות סככה סגורה? אם אכן כך, האם יש קנה מידה לעלות בניית סככה עם קירות בגודל 6X6? אודה מאוד על תשובות מתוך ידע וניסיון. תודה ושבוע טוב רון
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
שמצריכה פרוייקט אם למישהו יש מידע על חלקים,רכב מפורק (שנת 70-81) או משהו בנושא אני אודה לו מאוד
- 3 תגובות
- 803 צפיות
היי, תמיד היה לי חלום שתהיה לי מכונית אמריקאית כזאת גדולה עם גג נפתח, וחשבתי שהגיע הזמן לנסות ולהגשים אותו. האם אני יכול למצוא רכב כזה שיעלה בסביבות ה15-25? (לא כ"כ משנה לי החברה או הדגם, פשוט שתהיה אמריקאית, גדולה ועם גג נפתח מכיוון שאין לי ידע במכונאות, אני מעוניין לרכוש "מוצר מוגמר" שאני פשוט יכול להיכנס לרכב ולנסוע. וכן, אני יודע שגם האחזקה והדלק יעלו הרבה כסף אבל אני אסתדר עם זה .. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אם חלקי פח ומנוע ובודי של קפריס מודל 88 מתאים לקפריס מודל 78 ואם חלקי הפנים גם מתאימים (דשבורט, כיסאות, ריפודים בדלתות)?
הודעה אחרונה מאת i love capric, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכל החברים לאחרונה חשקה נפשי בשברולט קפריס מנוע 5000 הזרקה מודל 1989 למישהו יש מושג ודאי לגבי אמינות הרכב בהתחשב שמצבו המכאני הינו ממוצע? , אין לי אשליות ותהיות מיותרות לגבי תצרוכת דלק שכמדומני הינה "עומדת" על יחס של 1:5 בממוצע במקרה הטוב חששותי הינם מתיקון מכלולים גדולים כגון מנוע ,גיר,הזרקה וכו..............כיוון שרוב ימי חברתי לרכבים שוודים שרמת האמינות בם די גבוהה יחסית לגילם המופלג, אודה לכם על תשובתכם. נ.ב אני מגדיש שוב שהרכב בעל מערכת הזרקה אין לי מושג אם הזרקה ישירה או רב נקודתית.
הודעה אחרונה מאת i love capric, -
- 3 תגובות
- 738 צפיות
שלום איך אני יכול לדעת אם שמשה של סטודיביקר לארק מסחרית שנת 64,תתאים לי לסטודיביקר לארק מסחרית שנת 62 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי כולם, בהמשך לאשכול שפתח אריה בנוגע לעזיבתה של הType3 והגעתה לבית חדש, זכיתי להיות הבעלים החדשים של הרכב. אני פותח אשכול חדש כי זהו יהיה אשכול השיפוץ של הרכב. כמו כן אני זקוק לעזרתכם בעצות כך שאני מעדיף שזה יהיה באופן מרוכז באשכול הזה. אז כפי שאמרתי, אני הבעלים הגאה של VW Type3 Squareback שנת 65'. הרכב במצב רע אבל ניתן לשיפוץ. הנה תמונות של הרכב (הוצאו מהאשכול של אריה), וכמו כן תמונה מעניינת שמצאתי באינטרנט. נכון לרגע זה לרכב אין מנוע. יהיה נכון לציין שלמרות שאני אנסה לשמור על מקוריות הרכב יהיו חלקים שאני אשפר על מנת שאני אהנה מהרכב אני זקוק לעזרתכם חברי הפורום בכמה דברים: 1) אני מחפש מקום אחסון לרכב, לא חניון בו לא ניתן לעבוד על הרכב אלא יותר …
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי מרצדס 280 sl משנת 1970 לאחר שפןץ ראש מנוע וניקויי המעברים בבלוק התברר שיש מעבר מים לאחד הצילנדרים. רציתי לברר האם יש בעל מקצוע ראוי לבצוע שיפוץ מסוג זה . 6צלנדרים אורכי הזרקה מכנית. תודה רבה מראש. צם קל ןחתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 908 צפיות
שלום, מבקש לקבל פרטים אודות הסדר שיש למועדון ה 5 בדבר אכסנת רכב. למיטב ידיעתי, יש ברמת גן או בת"אבניין ובו חברי המועדון מאכסנים(תמורת תשלום) את הרכב. אשמח לקבל פרטים(מיקום\עלויות) ופרטי קשר. בברכה ותודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
שלום רב לכולם, מבקש את עצת ועזרת חברי הפורום לגבי חגורות בטיחות. כבר תקופה מסויימת שאני מחפש חגורות מקוריות לרכב שלי מסוג טריומף. לרשותי עומדות כרגע שתי אפשרויות של חגורות אוניברסליות. 1. חגורות שנסגרות רק על המותניים כמו במטוס 2. חגורות 4 נקודות כמו במכונית ספורט/מירוץ כמו בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2X-4-Point-Racing-Seat-Belt-Harness-240SX-S13-S14-BK_W0QQitemZ320433206703QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item4a9b4eb5af את האפשרות הראשונה אני פחות מעדיף בגלל העובדה שבמקרה אמת החלק העליון של הגוף עדין יזרק לכיוון השמשה וההגה. האפשרות השניה נראת לי הכי הגיונית וגם בטיחותית, השאלה שנשאלת היא האם מישהו התנסה עם …
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
ציפוי חלקי מנוע
מאת B_e_n- 3 תגובות
- 760 צפיות
שלום, האם אפשרי לצפות חלקי מנוע בניקל ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב אני מחפש בעל מקצוע שיכול לשחזר חלק מפלסטיק שנישבר או ליצור אותו ממתכת, לפי הבנתי צריך חרט עם מכונת CNC או משהוא כזה, החלק שבור ולא ניתן להשיג אותו. יש המלצות ? הערכות מחיר ?
הודעה אחרונה מאת erezrp, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשבת של שמחת תורה ה-10 באוקטובר נקיים הפעם את מפגשבת במוזיאון האופניים של אלון וולף במושב חרב לאת במקום תהיינה מכונות שתייה חמה וקרה בתשלום, כמו כן שירותים. החניה היא על כורכר. 11:00 – הגעה והתמקמות 12:00 – סיור מודרך במוזיאון · מוזיאון האופניים "אופניים של פעם" ואלון וולף · אספני כלי הרכב הארצישראלים (IVC) ביחד או לחוד, אינם אחראים לבטחון המשתתפים וכלי רכבם – המשתתפים עושים זאת על אחריותם בלבד כולם ככולם מוזמנים
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, חבר מארה"ב שם עין על רכב בישראל וביקש שאני אברר לו על המחירים, מישדהו מכיר את התהליך של ייצוא רכב? כמו כן מישהו יודע בערך מה המחיר של שילוח רכב לארה"ב (אני מניח שיותר מהמחיר של משלוח משם לכאן). תודה רבה, נאור
שלום לכולם אני ועוד כמה חברה מתכננים מפגש צרפתיות קלאסיות ביער בן-שמן בחול המועד סוכות (ב 7 או ב 8 לאוקטובר) מי שמעונין להגיע שישאיר הודעה בשירשור הזה בברכה אקסל
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם, האם קיימת דרך חלופית לניקוי חול? האם ישנו מכשיר / מכונה / התזה / השפרצה / הטבלה או כל דרך אחרת ידידותית ולא יקרה אשר אני יכול לבצע בחצר הבית? לקראת פרוייקט שיפוץ ולא מעוניין לגרור לניקוי חול. רוצה לעשות הכל לבד בבית.
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
-
- 4 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, עם בואו הקרב של החורף, אני נדרש לפתרון נגד חדירת גשם לרכב גג בד, בעיקר מחיבורי החלונות נטולי המסגרת, עם הגג. הרכב חונה בחניה נעולה אך לא מקורה,בבית פרטי, ומשמש רק בסופ"ש (אין בעיה עם כיסוי מסורבל או גדול נפח כשמקופל). כמובן שקירוי החניה הינו הפתרון הנכון, אך משיקולים ארכיטקטונים ו"זוגיים" זה פחות ישים כרגע. שאלתי ליודעי דבר היא - האם קיים כיסוי רכב שאינו חדיר לגשם? ואם קיים - יתרונות מול חסרונות (אם יש) - מקור רכישה - מחיר (סדר גודל) בתודה מראש אורן
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
השובבה עדכון
מאת חיים רז-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 806 צפיות
סוף סוף לאחר סיום הטיפולים והשיפצורים במוסך יצאה השובבה על גבי גרר היום בבוקר שעון ארהב לנמל לאיכסון בקונטנר ולהמתנה נוספת של שבוע נוסף לאוניה שתעשה דרכה במשך שבועיים נוספים לארץ הקודש.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי 4.10.09 - השרשור המאוחד ! 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 67 תגובות
- 12 אלף צפיות
אירוע חגיגות סיום הקיץ- 04.10.09 האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי ר"ג במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך מפגש חברי מועדון החמש ומשפחותיהם בפארק הלאומי ברמת גן, בחוה"מ סוכות, ביום א', 04.10.09, בין השעות 9:00- 14:00. עקב הגבלות שהוטלו עלינו ע"י משטרת ישראל, אנו נאלצים להקפיד על כמה פרטים: הכניסה לשטח האירוע תהיה רק בין השעות 9:00-10:00, לאחר מכן יינעל השער! הכניסה לשטח התצוגה תתאפשר לרכבי אספנות/קלאסיים שנרשמו מראש לאירוע. לרכבים האחרים לא תתאפשר כניסה לשטח הפארק והם יוכלו לחנות במגרשי החניה הסמוכים לפארק. רכבים המשתתפים באירוע יחנו על פי המקומות שיורו להם המארגנים בשטח. על כל בעל רכב חונה חובה לנתק …
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270465518065
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 853 צפיות
צולמו בברצלונה 7-8.10 תודה מראש volvo כשלהיא..^
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 11 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר כמה חודשים אני בקולומביה(אוטוטו בארץ), תר ומחפש רכבי אספנות. ביום ראשון האחרון הצטרפתי למועדון אספנות, ולהנתאכם מצורפות התמונות:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery8535.html מקווה שלא מדובר במישהו ממשתתפי האתר\פורום. הנהג נפצע קשה מאד והרופאים נאבקים על חייו. מאחל לו רפואה שלמה ואמיתית אמן!
הודעה אחרונה מאת or_ford,