Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי להגיד, אבל חלק מאוד גדול במה שקרה, הוא באשמתך.

דבר ראשון לא עצרת לשמוע המלצות מאנשים, לי למשל יש גרריסט זול ותותח במרכז שבאתי להמליץ עליו, אך ישר קפצת (עוד לפני שהמליצו לך על מאן דהו) שמצאת מישהו.

דבר שני, היית צריך לסגור את כל סעיפי העסקה בטלפון הראשון.

אח"כ היית צריך למצוא גרר חלופי, כי מי שמבריז לי בשעה וחצי לא אמור לראות שקל מכיסי.

חמור יותר היה, כשראית שהוא הביא גרר שהוא לא בהעמסה מלאה, ולא שלחת אותו לדרכו (מתוך "אי נעימות" אני מאמין).

ועוד יותר חמור היה, שהיית חמור מספיק כדי עוד לצ'פר אותו ב50 ש"ח.

היו לך לפחות 5 תחנות יציאה מהברוך, ובחרת שלהמשיך ולהיגרר (תרתי משמע) עד להודעה זו.

להבא דע, שואלים פה, ורק אחרי שעונים לך, אומרים "מצאתי"!

משכנתא זה קל

פורסם

אין לי, אלא להסכים עם כל מה שנכתב מעל. יצאת פראייר!מה לעשות...:-( ועוד לתת טיפ, שהוא מרוב חוצפתו דרש?!?:shock::evil: הרבה עבודה?! ומי אשם ב"הרבה עבודה"?! -הוא, שבא עם הגרר הלא מתאים!! :evil:

דווקא איחור עוד הייתי סולח- לי קרה כמה פעמים, שהגרר איחר, בסדר גודל כזה- אבל הגרריסטים היו כ"כ נכמדים ועדיבים, ובאמת עבדו קשה- שאת הטיפים שלהם הרוויחו יותר מביושר, ובטח לא דרשו ולא ביקשו- אני הייתי זה, שנותן להם טיפים, ובלב שלם! כנגד- קרו לי מיקרים עם הגרריסטים, שבוא נגיד, "לא נחמדים"- מי בכלל חשב לתת להם משהו?!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בגלל זה שאלת וקיבלת כמה תשובות למה מיהרת לסגור עם מישהו אחר.

חוץ מזה כדאי מאוד שיהיה לך או לכולם גרריסט קבוע שגורר את הרכבים.

אצלי זה איתן שמתעסק הרבה עם רכבי אספנות ומכיר את כל השגעונות של בעלי הרכבים.

מומלץ ביותר והמחירים טובים. הטל' שלו 050-5778770.

פורסם

לגבי 50 הש"ח - הרי לך טעות שניה שלך באותו סיפור. אם לדעתך לא מגיע לו - אל תתן לו. ברגע שנתת הרי הכעסת את עצמך יותר ומאידך גרמת לו להיות הצודק בכל הסיפור הארוך שלך.

... תאר לך את המעשיה מגיעה לבימש"פ, וידידנו הגרריסט טוען כי ...אפילו נתת לו טיפ

שיהיה לך יום טוב יותר,

אבי נוף.

ומה אם נחכה עד סוף החודש?

הרי ברור שהגרריסט לא ידווח על ה 50 ש"ח כהכנסה ואז גם נדחוף לו תיק של העלמת מס ;)

נאור-

למרות שאני לא מכיר אותך אתה נשמע איש חביב וברמה גבוהה.

אולי היית צריך לסבול ו"להדפק" בשיפוץ ובסיפור הזה יצאת ידי חובה :)

בתקווה שהכל ילך חלק מעשיו, בהצלחה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

היי כולם,

אכן יצאתי פראייר, ואכן "נדפקתי" אבל, ה-50 שקל האלה לא יהרגו אותי (אומנם אני לא גר בכפר שמריהו אבל ניחא).

הבאתי אותם לגרריסט כדי ורק על מנת שיעזוב אותי בשקט.

נכון,

שגיתי בכך שסגרתי עם הגרר לפני שקיבלתי תשובה, אבל ככה זה. לא גררתי רכב בחיים, לא ידעתי כמה צריך לקבוע מראש והכל נעשה בתום לב.

לגבי נקודות היציאה שהיו לי, אני מהאנשים המאמינים (אפשר לקרוא לי "פתי" או לחלופין "פראייר"), הגרריסט הגיע ואני לא רציתי לשלוח אותו הביתה אחרי שהגיע למרות שהוא שיקר ולמרות שאיחר, בתור אדם שעובד בעבודה בה אני נותן שירות אני מכיר את זה שיש לקוח חרא, ואני תמיד מנסה להיות נחמד לזה שנותן לי שירות ומצפה לקבל בחזרה נחמדות באותה המידה.

אבל זהו,

הסיפור נגמר וביום שבת מתחילים לעבוד על הרכב,

לילה טוב,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני לא יודע את החוק, אבל אני לא בטוח.

נניח שאני בעל צימר ואני סוגר עם הלקוח 150 ש"ח ללילה + 600 ש"ח "טיפ", מה אז?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
ומה אם נחכה עד סוף החודש?

הרי ברור שהגרריסט לא ידווח על ה 50 ש"ח כהכנסה ואז גם נדחוף לו תיק של העלמת מס ;)

אני לא חושב שעל טיפים צרכים לדווח

לירוי יקירי, בגלל שאתה לא ישן בלילה אתה לא חושב.... טיפ שמקבל בעל מקצוע זו הכנסה חייבת.

שלמה דן גדרון

פורסם
אני כן הייתי מפרסם את שמו ע"מ שאחרים לא יפגעו.

:lol:

למה?אפשר לחשוב הוא הפך לו את הרכב על הגג ,נתן שירות ועוד קיבל טיפ .

פורסם

למה?!

1) איחור רציני- ואם הבן אדם ממהר מאד, ויש לו חלון קצר בלבד "בין לבין"?

2) הטעיית הצרכן- הבטיח בטלפון משהו אחד, ובא עם הגרר אחר לגמרי! ואם כתוצאה מכך היה נגרם נזק? מה זה "שחרור גלגל"

המאולתר הזה למשל? :evil:

3) חוצפה- לבקש טיפ בתרוץ ש"עבד קשה"?!?! שוב- ומי אשם, שעבד קשה? לו היה בא עם ראמפה- היה מעלה בקלות את

הרכב עם הכננת- ויהיה שלום, אבל לא כך עשה!

לסיכום- בוא נעזוב כרגע את העניין שלא נגרם לבחור נזק ממשי מכל העניין, וטוב שכך- אבל "בעל מקצוע" הזה בטח לא ממש ראוי ל"פרס עובד מצטיין"!:evil::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למה?אפשר לחשוב הוא הפך לו את הרכב על הגג ,נתן שירות ועוד קיבל טיפ .

מומלץ לומר את שמו של בעל המקצוע ע"מ שאף אחד מחברי הפורום היקרים לא ישתמש בשירותיו ויפגע.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

היה לך גרר ששלחתי איתו את הרכב למה לא צילצת אליו ?

המחירים שלו סבירים בהחלט

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
היה לך גרר ששלחתי איתו את הרכב למה לא צילצת אליו ?

המחירים שלו סבירים בהחלט

הייתי בטוח שהוא מחדרה, אם לא בהחלט הייתי מרים אליוי טלפון הוא אחלה.

דיברתי עם 2 גרריסטים ששניהם היו באמת אחלה, כ"כ אחלה שאמרו לי שלא כדאי שאני אשכור אותם כי הגעה למרכז ע"מ לגרור את הרכב תהיה יקרה יותר מגרריסט שגר במרכז.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

רק לידע הכללי- זה לא תמיד נכון ומדוייק- לגרריסטים יש את השיקולים שלהם, שרק הם יודעים, לפעמים הם משלבים בין ההזמנות הלוך וחזור, לפעמים סתם מעוניינים לשמור על הלקוח גם במחיר של להרוויח קצת פחות- אז, לא תמיד ההצעה של הגרר ה"רחוק" תהיה יותר גבוהה, לפחות בהרבה, מהגרר ה"קרוב", במיוחד כאשר מכירים כבר את ה"רחוק". לי למשל כמה גרירות במרכז עשה דווקא בחור אשדודי, שאני מאד מרוצה ממנו, והמחירים היו בדיוק אותם המחירים, שקיבלתי גם ב"מרכז", כמובן שהעדפתי לעבוד עם מי, שאני כבר מכיר!8)

• תוכן חדש...