Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית גרירה גרועה שאני מעוניין לחלוק איתכם

FunkyP
שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום היה אחד הימים,

נסיון רע מאד עם גרריסט שמצאתי במקרה דרך הפורום וחשבתי שכדאי שאני אספר את הסיפור.

אני לא מעוניין להוציא לשון הרע ולכן אני לא אפרסם את שמו ברבים, מי שיהיה מעוניין ישלח לי הודעה פרטית ואני אחזיר לו את הפרטים.

הכל התחיל אתמול כשחיפשתי גרר להעביר את הווריאנט שלי מבת-ים למקומה החדש בניר צבי. יצרתי קשר עם גרריסט וקבעתי איתו להיום בשעה 9.

כששאלתי אותו האם הוא מעביר את הרכב על רמפה הוא אמר "אל תדאג נסתדר", אני אדם תמים מטבעי אמרתי סבבה.

היום הגיע השעה 9, אין קול ואין עונה. חיכיתי עד 9:30 והתקשרתי אליו, "רבע שעה אני אצלך".

10:30 הוא הגיע (אחרי עוד 2 שיחות טלפון), מגיע עם גרר שמרים רק 2 גלגלים, שאלתי אותו מה נסגר והוא הסביר שהוא יסתדר כמו שזה, אני הסברתי לו שהרכב הגיע על רמפה וקיים סיכוי שיש גלגל תפוס, וכך היה באמת גלגל אחד תפוס.

במקום "להפוך צד" ולגרור את הרכב גל גלגליו הקדמיים החליט לקחת יוזמה ולסדר את הגלגל "כי היה לו רכב כזה".

מתחילים לעבוד, אני ואחי הגדול כמו עובדים שחורים עושים את כל העבודה (אנחנו גם דחפנו את הרכב ונעלנו לו את הגלגלים והעלנו אותו על הנגרר, בקיצור דיי הכל). לקחת לנו עוד כשעה לסדר את הגלגל כאשר הגרריסט רק מקלל לי את הרכב ומקלל רכבי אספנות.

בסוף התחלנו ליסוע, הגגריסט נסע באופן לא בטוח בעליל במהירויות שלא היו מביישות רכב פרייבט חדש (120 בערך).

בסוף הגענו לניר צבי והוא הוריד את הרכב, ביקשתי ממנו להשקיע עוד חצי דקה לנפח את 2 הצמיגים האחוריים, הוא סירב בטענה שהוא ממהר ואין לו זמן, ברוה חוצפתו החליט הבחור לבקש עוד "טיפ" של 50 ש"ח, ניסיתי להסביר לו שהוא לא יקבל טיפ בחיים והוא במשך 15 דקות התווכח איתי שהוא עבד קשה ומגיע לו.

בסופו של דבר נתתי לו את ה50 ש"ח אקסטרה והבטחתי לעצמי שחברים שלי וכל אדם שאני יכול להשפיע עליו לא ישתמש בשירותיו של הגרריסט הזה.

וזהו,

רציתי לשפוך את אשר על ליבי.

שיהיה לילה טוב לכולם.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מעוניין להוציא לשון הרע ולכן אני לא אפרסם את שמו ברבים, מי שיהיה מעוניין ישלח לי הודעה פרטית ואני אחזיר לו את הפרטים.

נאור.

יעני, כל מי שמתכוון לגרור רכב צריך לשלוח אליך הודעה פרטית כדי לדעת האם מדובר בגרר שהוא מתכוון לקחת? ומה אם אתה לא זמין?

לשון הרע זה רק אם אתה משקר. אם דבריך אמת ואין לך סיבה לפחד מתביעת דיבה שחרר את שמו של הגרריסט כדי להקל על חברים אחרים בפורום.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי הרב לא,

עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את המספר מאשכול ישן יותר, ההמלצות בפורום הגיעו טיפה מאוחר אחרי שכבר קבעתי איתו.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת בעסה.. אני מקווה שזה יהיה מאחוריך. ותתחיל להנות משלב השיפוץ, פעם הבאה אל תתפשר ותשלח את הגרר החביב חזרה לאיפה שהוא בא:-)

יום שישי מתקרב:-)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסיון רע מאד עם גרריסט שמצאתי במקרה דרך הפורום וחשבתי שכדאי שאני אספר את הסיפור.

בסוף התחלנו ליסוע, הגגריסט נסע באופן לא בטוח בעליל במהירויות שלא היו מביישות רכב פרייבט חדש (120 בערך).

בסוף הגענו לניר צבי והוא הוריד את הרכב, ביקשתי ממנו להשקיע עוד חצי דקה לנפח את 2 הצמיגים האחוריים, הוא סירב בטענה שהוא ממהר ואין לו זמן, ברוה חוצפתו החליט הבחור לבקש עוד "טיפ" של 50 ש"ח, ניסיתי להסביר לו שהוא לא יקבל טיפ בחיים והוא במשך 15 דקות התווכח איתי שהוא עבד קשה ומגיע לו.

בסופו של דבר נתתי לו את ה50 ש"ח אקסטרה והבטחתי לעצמי שחברים שלי וכל אדם שאני יכול להשפיע עליו לא ישתמש בשירותיו של הגרריסט הזה.

וזהו,

שיהיה לילה טוב לכולם.

נאור.

לשון הרע זה רק אם אתה משקר. אם דבריך אמת ואין לך סיבה לפחד מתביעת דיבה שחרר את שמו של הגרריסט כדי להקל על חברים אחרים בפורום.

אני כן הייתי מפרסם את שמו ע"מ שאחרים לא יפגעו.

:lol:

כדאי שתפרסם את שמו שאחרים לא יפגעו ולחילופין אולי גם לו מגיע להגיב על הנושא,

הרי אתה רק צד 1

הפורום רוצה שם

נאור שלום.

למרות כל הלחץ מצד החברים, והסקרנות המובנת לדעת מי האיש, גם בהודעות פרטיות אל תכתוב במפורש את הסיפור, וודאי שלא עם ציון שמו. אם הדבר יגיע אליו (ויש חשש...) אתה עלול להסתבך בתביעת לשון הרע.

נכון, ייתכן שאתה דובר אמת, ואז קייימת לך הגנה, אבל את זה תצטרך להוכיח בבימש"פ, לאחר בזבוז זמן ארוך ועלויות לא קטנות של הוצאות משפטיות.

האם זה מתאים לך? מסופקני.

לגבי 50 הש"ח - הרי לך טעות שניה שלך באותו סיפור. אם לדעתך לא מגיע לו - אל תתן לו. ברגע שנתת הרי הכעסת את עצמך יותר ומאידך גרמת לו להיות הצודק בכל הסיפור הארוך שלך.

נוסף לכך, תאר לך את המעשיה מגיעה לבימש"פ, וידידנו הגרריסט טוען כי הוא התנהג מעולה, היית מרוצה, ואפילו נתת לו טיפ - האם תוכל לשכנע את השופט כי אתה לא היית מרוצה עד כדי כתיבת הסיפר לעיני (אוזני) כל החברים ומאידך נתת טיפ?

לכן, הטיפ לא היה צריך להינתן, משתי הסיבות גם יחד.

צודק דובלו שלא שמענו את גרסת הגרריסט. ייתכן שלראייתו נהג כשורה. דברים שרואים מגרר לא רואים מהנגרר...

עם כל הכאב שבסיפור, התעלם מנקמנות ללא תועלת, נסה לשכוח את אתמול וחייה בכייף את היום ואת המחר. לא שווה להתרגז על טעויות שאנחנו או אחרים עושים.

עצתי לך ולכל חברי הפורום לעשות מנוי בחברת זברה לגרירה. עולה 185 ש"ח לשנה, וראשית - מרגיע אותנו מהחשש שהרכב ייתקע בדרך, שנית - במקרה הצורך, עוזר ללא עלות חריגה.

בשבוע שעבר חידשתי אצלם את המנוי, לאחר התלבטות, כי כל השנים בהן הייתי מנוי לא נזקקתי להם. לצערי, עקב שריפה בתא המנוע ואיבוד בלמים נאלצתי להשתמש בשירות שלהם ביום ראשון כשחזרתי מהאירוע בפארק. :sad:

הגרר הגיע תוך 3/4 שעה, היה אדיב, גרר את הרכב בזהירות וגרם לי לקרן אור באירוע המלחיץ.

שיהיה לך יום טוב יותר,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאור.

הרי זו בדיוק הסיבה שאנו נראים כמו שאנו נראים.

ראשית היה עליך להבין כי הוא לא רציני,מייד כשלא הגיע אחרי חצי שעה.

גם כשבא ולא גרר כפי שציפית ולא על רמפה,(לטובת המקצועיות). היה עליך לוותר על שרותיו.

אבל כאלה אנו, משלמים מתלוננים ובוכים.

לכן אנשים כמותו מרשים לעצמם להתנהג כך.

אל תיעלב, אבל פראיירים לא מתים, הם מתחלפים. ויש מי שמנצל זאת עד תום.

וה"טיפ" ?? מה? השתגעת?

חג שמח ובהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי קרה מקרה דומה דיי באשמתי

הזמנתי גרר שהומלץ לי על ידי חבר

והאשמה שלי שלא שאלתי מה סוג הגרר שלו

כבר לא יכולתי לוותר וכול הדרך נסעתי אחריו

עם פחד האמת שבסוג כזה של גרר

האוטו ממש קופצני ונראה כי הגרריסט משתולל

לפעם הבאה אני אהיה כבר יותר חכם

לגבי ביטוח גרירה אני לא בטוח אם חברת גרירה זה תופס

אם אתה לא תקוע בדרך ורק רוצה להעביר את האוטו

ממקום למקום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאור שלום.

למרות כל הלחץ מצד החברים, והסקרנות המובנת לדעת מי האיש, גם בהודעות פרטיות אל תכתוב במפורש את הסיפור, וודאי שלא עם ציון שמו. אם הדבר יגיע אליו (ויש חשש...) אתה עלול להסתבך בתביעת לשון הרע.

נכון, ייתכן שאתה דובר אמת, ואז קייימת לך הגנה, אבל את זה תצטרך להוכיח בבימש"פ, לאחר בזבוז זמן ארוך ועלויות לא קטנות של הוצאות משפטיות.

האם זה מתאים לך? מסופקני.

לגבי 50 הש"ח - הרי לך טעות שניה שלך באותו סיפור. אם לדעתך לא מגיע לו - אל תתן לו. ברגע שנתת הרי הכעסת את עצמך יותר ומאידך גרמת לו להיות הצודק בכל הסיפור הארוך שלך.

נוסף לכך, תאר לך את המעשיה מגיעה לבימש"פ, וידידנו הגרריסט טוען כי הוא התנהג מעולה, היית מרוצה, ואפילו נתת לו טיפ - האם תוכל לשכנע את השופט כי אתה לא היית מרוצה עד כדי כתיבת הסיפר לעיני (אוזני) כל החברים ומאידך נתת טיפ?

לכן, הטיפ לא היה צריך להינתן, משתי הסיבות גם יחד.

צודק דובלו שלא שמענו את גרסת הגרריסט. ייתכן שלראייתו נהג כשורה. דברים שרואים מגרר לא רואים מהנגרר...

עם כל הכאב שבסיפור, התעלם מנקמנות ללא תועלת, נסה לשכוח את אתמול וחייה בכייף את היום ואת המחר. לא שווה להתרגז על טעויות שאנחנו או אחרים עושים.

עצתי לך ולכל חברי הפורום לעשות מנוי בחברת זברה לגרירה. עולה 185 ש"ח לשנה, וראשית - מרגיע אותנו מהחשש שהרכב ייתקע בדרך, שנית - במקרה הצורך, עוזר ללא עלות חריגה.

בשבוע שעבר חידשתי אצלם את המנוי, לאחר התלבטות, כי כל השנים בהן הייתי מנוי לא נזקקתי להם. לצערי, עקב שריפה בתא המנוע ואיבוד בלמים נאלצתי להשתמש בשירות שלהם ביום ראשון כשחזרתי מהאירוע בפארק. :sad:

הגרר הגיע תוך 3/4 שעה, היה אדיב, גרר את הרכב בזהירות וגרם לי לקרן אור באירוע המלחיץ.

שיהיה לך יום טוב יותר,

אבי נוף.

אבי, כל הכבוד על תשובה בוגרת ומקצועית.

התייחסות עניינית לענין המחלוקת והטיפ כמו גם התייחסות תועלתנית לעניין ביטוח גרירה.

כל אחת מ-3 המסקנות שלך צריכה להיות הוראה לביצוע לכל אחד מאיתנו.

החלמה מהירה לגרמניה ויום טוב,

אלון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום היה אחד הימים,

.

כששאלתי אותו האם הוא מעביר את הרכב על רמפה הוא אמר "אל תדאג נסתדר", אני אדם תמים מטבעי אמרתי סבבה.

היום הגיע השעה 9, אין קול ואין עונה. חיכיתי עד 9:30 והתקשרתי אליו, "רבע שעה אני אצלך".

10:30 הוא הגיע (אחרי עוד 2 שיחות טלפון), מגיע עם גרר שמרים רק 2 גלגלים, שאלתי אותו מה נסגר והוא הסביר שהוא יסתדר כמו שזה, אני הסברתי לו שהרכב הגיע על רמפה וקיים סיכוי שיש גלגל תפוס, וכך היה באמת גלגל אחד תפוס.

במקום "להפוך צד" ולגרור את הרכב גל גלגליו הקדמיים החליט לקחת יוזמה ולסדר את הגלגל "כי היה לו רכב כזה".

מתחילים לעבוד, אני ואחי הגדול כמו עובדים שחורים עושים את כל העבודה (אנחנו גם דחפנו את הרכב ונעלנו לו את הגלגלים והעלנו אותו על הנגרר, בקיצור דיי הכל). לקחת לנו עוד כשעה לסדר את הגלגל כאשר הגרריסט רק מקלל לי את הרכב ומקלל רכבי אספנות.

שיהיה לילה טוב לכולם.

נאור.

רציתי להתייחס דווקא לעיניין המקצועי שבגרירה ,

אם ביקשת "רמפה" אני מבין אעמסה מלאה ולא גרירה על הכביש , אסור היה לך בשום אופן להסכים לפחות ממה שהחלטת !!!

במיוחד כשגלגל תפוש .

אם לא היסכים הגרריסט וניסה לשכנע אותך ש"נסתדר" - אור אדום ענק ! (רז - הצבע בפרופורציה )

היית צריך לשחרר אותו לדרכו מייד או שיעמיס מלא כפי שביקשת .

להבא הסק את המסקנות ,

לא חסר בעלי מקצוע חפיפניקיים שבטלפון יגידו כן למה שתבקש ובפועל אחרת לפי רצונם כדאיותם הכלכלית ויכולתם בפועל .

בכל אופן שיהיה בהצלחה בהמשך , עזוב את זה מאחור ואל תחזור על הטעות .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאור שלום.

שיהיה לך יום טוב יותר,

אבי נוף.

נאור - צר לי לשמוע את עוללות הגרירה.

גם אני בעד ביטוח גרירה לרכב - זה תמיד טוב, ובוודאי כשיש אירועים במועדון וברצוני לבוא/להצטרף עם רכב האספנות - יחסית לא יקר ותמיד לשרותך.

ודבר נוסף שאבי לימדנו, זה עתה, בכל רכב אספנות - עדיף שיהיה מטף שמיש, לכל מקרה ובוודאי בעת הצורך - ראו קבלו זאת כהמלצה חמה לביצוע מיידי.

חג שמח

מצא משה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיהיה לך יום טוב יותר,

אבי נוף.

שלום אבי,

לצערי הנסיון שלי עם חברת "זברה" היה פחות מוצלח. נתקעתי עם המרצדס בשעות הבוקר המאוחרות בכפר סבא על מיסב שבור בגלגל קדמי. בשיחת הטלפון עם נציג "זברה" נמסר לי שתוך שעתיים הגרר אצלי. כשעניתי לשאלה לאן לגרור את הרכב,למוסך מורשה מרצדס בטייבה השתנה טון הדיבור: "אנחנו לא גוררים רכבים לשטחים בשעות החשכה". טייבה, שטחים, חשכה? הרי טייבה זה לא בשטחים, צהרי היום ועוד שעתיים עד שיגיע הגרר ועוד חצי שעה נסיעה לטייבה זה לא שעות החשכה אז מה הבעיה?

לא עזרו כל טענותי וכל תחינותי ורק למחרת בשמונה בבוקר הגיע הגרר, נהג ערבי נחמד מג'לג'וליה הסמוכה שלא ידע להסביר את פשר התנהגות מנהליו. מיותר לציין שכשחידשתי את הביטוח לרכב דאגתי שאת שרותי הגרירה תבצע חברה אחרת.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבא הסק את המסקנות ,

לא חסר בעלי מקצוע חפיפניקיים שבטלפון יגידו כן למה שתבקש ובפועל אחרת לפי רצונם כדאיותם הכלכלית ויכולתם בפועל .

דרור צודק, זה תקף לרוב גדול מבעלי המקצוע.

אתה מתקשר, הם קודם כל אומרים כן ("תופסים" אותך בתור צרכן כי אתה לא תחפש מישהו אחר עכשיו)

ואז בודקים איך מסתדרים.

בתור לקוח כנראה שצריך לעשות בקרה כי הרצון שלהם להתפרנס חזק מהנאמנות לרכוש שלך.

תסתכל על חצי הכוס המלאה-יש לך רכב אספנות:-)

50 ש"ח לא יעשו אותו עשיר ולא אותך עני, בהצלחה.

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...