רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, כבר המון זמן אני מחפש שמשה קדמית בארץ לרכב מסוג AMC PACER ...(נכון זה הרכב עם החלונות המעוגלים מאחורה שנראה כמו בועה):-P:-P. מי יודע היכן ניתן להשיג??? גם בחו"ל חיפשתי (באינטרנט) ולא עלה בידי למצוא כזה דבר... הרכב שנת 78'. זה הדבר היחידי שמונע ממני להחזירו לכביש.(רכב של חבר ושלי). אני מהקריות.
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 609 צפיות
לאור ריבוי האירועים המועדוניים בעת האחרונה (כן ירבו !) ברצוני לחדד כמה נקודות שנוגעות לפירסום אותם אירועים בפורום. 1. לאחר שפורסמה ההודעה, הקפצות יזומות יש לעשות בפירקי זמן סבירים והגיוניים - ההקפצות הללו דוחקות שרשורים אחרים לאחור. 2. המנעות מהודעות "מגיע, לא מגיע" - זה לא מעניין את רוב הקוראים, וברוך השם מצב התקשורת הקווית והסלולארית בארץ סביר למדי. 3. נא לשרשר תמונות וחויות בשרשור ההודעה המקורית, לאחר שאנו המנהלים נימחק מהן את ההודעות הלא רלוונטיות. התעלמות מכללים אלו תביא לנעילת השרשור ואף למחיקתו. למען הסר ספק, ההודעה מכוונת לכלל הגופים המארגנים ארועים כולל מועדון ה 5. בתודה מראש - צוות ההנהלה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
למבינים ב-MGA
מאת ddgil- 2 תגובות
- 872 צפיות
מה ההבדל בין שתי המכוניות.
הודעה אחרונה מאת ddgil, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להתקין חגורות בטיחות למושבים הקידמיים בחיפושית. אני מחפש חגורות "3 נק' עיגון" עם מערכת מותחן. מישהו אולי יודע היכן ניתן להשיג באיזור חיפה?
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 35 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הי אילת הי אילת עדכון מס' 1: מועדון החמש יוצא למסע מטרה בן 3 ימים לאילת עם רכבי אספנות , בין התאריכים 26-28.11. מה בתוכנית: יציאה ביום ה', 26.11 ב-05:00 בבוקר ממפגש נוקיה, תל אביב, עצירה למנוחת בוקר בין השעות 07:00-09:00 בבאר שבע (שעות בן אסור לנוע בכבישים). המשך נסיעה לאילת (המסלול טרם נסגר). הגעה משוערת בשעה 14:00, לאחר מספר עצירות רענון לאורך המסלול. שהייה באילת עד יום שבת בצוהריים ויציאה חזרה לכיוון ת"א. פרטים חשובים נוספים: v כרגע שוריינו כ-30 חדרים בבית המלון מג'יק פאלאס באילת. המלון הינו מלון ברמה הגבוהה-5 כוכבים. v חניית הרכבים הינה בחניון תת- קרקעי עם שמירה כל זמן שהייתנו במלון. v עלות השהייה לזוג על בסיס חצי פנסיון הינה 2000 ₪ …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
טסט לרכב מיושן 1 2
מאת border-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אים אספנות זה פעם בשנה למה רכב מיושן עדין פעמים בשנה? מאכזב
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאבא שלי יש אופנוע הונדה cd משנת 1974, יד ראשונה. היא עברה שיפוץ אצל "גיל אופנועים" ששמה החליפו קרבורטור ביבוא אישי מאיטליה. ההונדה עכשיו עובדת כמו מלפני 36 שנה (: רציתי לדעת מהו המחיר שלה כיום במידה וארצה למכור. תודה לעוזרים אני גם אצרף תמונה של האופנוע.. התמונה היא מלפני השיפוץ כדי שתבינו באיזה מצב שמור היא תלחצו על התמונה בכדי לראות אותה בגדול.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כתבה על סוסיתא,עכשיו בחדשות ערוץ 22, משהו על מחירי הסוסיתא בחו''ל שמעתי ברפרוף,תכף הכתבה.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
בביואיק שלי המדיד דלק משתגע, בירור באיביי גיליתי שיש 2 סוגי מדידים אחד עם A\C ואחד בלי. זה קשור למזגן?
הודעה אחרונה מאת otwito, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 784 צפיות
הצטרפו http://www.facebook.com/group.php?gid=302661060120
הודעה אחרונה מאת tsents, -
אהלן, לאחרונה נכנס בי חשק טיפשי ומזיק לקנות מכונית ישנה, משנות ה-80' לכל היותר, עם הנאה כפולה. אני גר בסביבה עם הרבה שדות ושבילים, ומתחשק לי לטייל מדי פעם (לא לכבוש את הגראנד קניון, סתם הרבה חול). העניין הוא שלא בא לי על ג'יפ או טנדר, אלא על מכונית פרטית. מה הן האופציות שלי למעשה? הדבר הראשון שקפץ לי לראש זו הסובארו ליאונה סטיישן 4X4 דור שני (80'-84'), אבל יש כמה פרטים שחסרים לי עליה. האם ניתן למצוא כאלו בארץ במצב נסיעה? מחיפוש ביד 2 מצאתי כמה סטיישניות כאלו, אך לא ציינו שהן 4X4 (אני מניח שזה פרט שהיו מציינים במודעה). אורן.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 7 תגובות
- 839 צפיות
volvo 240 מנוע כנראה B21 - א. היכן מוטבע דגם המנוע ? ב. היכן מוטבע מספר המנוע ? תודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
MGA חונה ברחוב בהוק-פארק שיקגו
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום רכשתי מנוע דרך האייבי מנוע לאופנוע אני רוצה לטוס לגרמניה במטרה לפרק את המנוע לחלקים שאלתי אם זה אפשרי להביא לארץ באחד המזוודות במטוס בלי להתסתבך במכס או משהו כזה משקל בערך 50 קילו
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 1 תגובות
- 673 צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery8478.html
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האירוע הענק בהרשי יתקיים בימים רביעי - שבת (7 - 10 אוקטובר). שימו לב ששבת זה היום הכי מעניין. הרשי נמצאת באמצע בין ניו יורק וושינגטון, כשלוש וחצי שעות נהיגה משדה התעופה ניוארק שליד ניו יורק או דאלס שליד וושינגטון. להלן קישור: http://www.hersheyaaca.org/fallmeet.html אלה שיהיו בהרשי ומעונינים להיות בקשר, מתבקשים לפנות לנחום קדמיאל 0545211658 או אלי 0544513671 וכמובן בה"פ. בהמשך נפרסם גם כאן את נקודת המפגש במתחם. בני
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
שלום אני מעוניין לנסוע לגרמניה למטרה של יבוא מנוע לאופנוע השאלה אם אפשר להעבור איתו במטוס
הודעה אחרונה מאת מתן ברנשטיין, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הג'וליה שלי הגיעה לאי הבריטי בשעה טובה אחרי כ-10 ימים בים. באותו יום שוחררה. להלן פירוט המיסים וההיתלים: הצהרת ערך: 3500 ליש"ט Landing charge +tax 600 GBP Agent Fee 400 GBP (עמיל מכס) מעמ 660 GBP גרירה ע"פ 300 ק"מ 300GBP להעלותה לכביש: לוחיות מקבילות ללוחיות "במבחן" ממוסך שכן (ואז מותר לנוע אל הטסט על ביטוח המוסך מבצע הטסט), טסט במוסך השכן (באנגליה אין מכוני רישוי אלא "תחנות" לטסט במוסכים), ואז רישום וקבלת טופס רישוי ולוחיות מקומי. טסט 40 ליש"ט רישום 60 ליש"ט נגמר הסיפור.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
77 Lotus Esprit Project Date: 2009-10-01, 9:51AM 1977 Lotus Esprit project car, needs paint, engine work, interior good. The car does not run! Needs water pump put back on, timing belt ect. It has not run for 10yrs.(509) 993-2614 Location: Spokane Valley it's NOT ok to contact this poster with services or other commercial interests Original URL: http://spokane.craigslist.org/cto/1401381436.html נראה לי מדהים! הלוואי ויכולתי לעצמי.
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 923 צפיות
וקודם לכן לבוסטון ולניו יורק. אז אני טס הלילה (חמישי) ובסופ"ש יוותר לנו מנהל יחיד שישמור על הפורום, הוא כבוד הרב חן פרחי, כי גם רז יעשה כמה ימים בגולת ספרד. אני חוזר ב 12 לחודש, אי"ה ובינתיים חג שמח, אירוע ר"ג מוצלח ורק בשורות טובות. בני הספל
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה המשמעות של רשיון שכזה ? האם ניתן לייבא רכב שכזה ? תודה נעם מדובר ברכב במצב 100% , אבל משום מה זה הטיטל שלו לצערי אנני מבין מה המשמעות של טיטל כזה ומתי הוא ניתן חג שמח
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- 1 תגובות
- 751 צפיות
לא ויתרנו לחג, רק לחושך... התכנסנו שוב ב"קפה קפה" ודיברנו על הדברים החשובים באמת. אלו החברים:
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, המפגשים השבועיים בנוקיה, נשר, השרון והשפלה יתקיימו בערב סוכות, יום ו'- 02.10 , במסגרת מגבלות החג. בברכת חג שמח, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 889 צפיות
אני כבר זמן מה מחפש מנוע שהיה נפוץ מאוד בשנות ה70-80. זהו מנוע ה2.0 ליטר פינטו של פורד. עברתי כבר אצל רוב היבואנים והמחסנים ואף אחד לא מחזיק ולא מוכן ליבא. אני מחפש ספציפית את הדגם המוזרק ואם לא תהיה ברירה אז את הקרב', אשמח לקבל הפניות . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולכם הרבה זמן לא כתבתי בפורום מפאת חוסר זמן השבוע התאפשר לי להתפנות קצת למיני ולטפל בה לפני כחצי שנה החלפתי מנוע ממנוע 1000 למנוע 1300 בנפח הוצאתי שטר מכר , אישור מוסך , וניגשתי למשרד הרישוי שם אמרו לי שאי אפשר להעביר את המנוע כיוון שנפח המנוע אינו זהה לנפח הקודם הרשום ברשיונות הרכב ידוע לי על מיני רבות שהחליפו את המנוע ל 1275 ואישרו זאת ברישיון , אנא עזרו לי מה עליי לעשות ? אגב המשרד המדובר הינו משרד הרישוי בחולון
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 4 תגובות
- 864 צפיות
בכתבה "מסרשמיט מטוס על הכביש" מופיע תמונה של מטוס שאמור היה ליצג את מטוסי המסרשמיט 109 אבל המטוס המופיע בתמונה הנו מטוס של חברה אחרת יונקרס יו-87 הידוע בכינוי "שטוקה" ואילו המסרשמיט נראה אחרת לחלוטין ראה תמונה.
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לכתובות
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 תגובות
- 625 צפיות
אני טס היום לנשום קצת תרבות מוטורית אצל הדוד סאם. שבוע הבא אני במפגש רכבים הקלאסיים בהרשי, עוד מישהו מגיע ?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכב המעניין הזה "נתפס" אתמול.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik,