רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
לאחר שבאביב האחרון הצטרפתי למועדון מירוצי מכוניות הסטוריות בהולנד והשתתפתי ביום מסלול בזנדוורט, היום שוב הגעתי למסלול ליום נוסף של לתת בגז. היו במסלול חלק מהמכוניות שראיתי בפעם הקודמת, וגם עוד שלא ראיתי קודם. לא צילמתי המון תמונות כי הייתי עסוק בנהיגה בעצמי, אבל אני מעלה לכאן כמה מאלה שכן צילמתי. מיותר לציין שרמת התחזוקה של המכוניות האלה ראויה לשבח. הסתובבנו בפיטס וראינו את החברה' מכינים את המכוניות למסלול - פשוט תענוג לעיניים. בשבת וראשון יש ארוע ספורט מוטורי גדול במסלול זנדוורט שמרכז במסגרתו מירוצי מכוניות הסטוריות מהרבה סוגים, מועדונים וקטגוריות. חוץ מליגת 944 BASIC של מכוניות כמו שלי, יש גם ליגת WESTFIELD, מירוצי MG וטריומף, וה GP CLASSIC עם מבחר קטגור…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מרצדס בודי 115 מנוע 250.קרבורטור אחד מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
במפגש שישישרון שהתקיים אחה"צ לכבוד השנה החדשה המתקרבת ובאה, הרמנו כוסית (טוב - לא רק אחת ... ) אכלנו מהעוגות הטעימות של עדנה ומהכיבוד. המפגש הפעם היה גדול במיוחד לרגל החג. לכל חברי שישישרון ולכל שאר החברים שתהיה לכולנו שנה טובה שנת בריאות ואושר גם קצת עושר לא יזיק (מתוך נסיון אישי ) בשביל התחביב של כולנו ושתהיה זו שנה עם הרבה הנעה והנאה מהמכוניות עם הרבה חיוכים משלי וגם יונה וכעת לתמונות אין לי יותר תמונות מהרמת הכוסית והאוכל - כי גם אני אכלתי מהעוגה של עדנה שהיתה מעולה.
הודעה אחרונה מאת אבי קליינמן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים נתקלתי ברכב הזה. סקרן אותי לדעת באיזה רכב מדובר ומה ההיסטוריה שלו.אם מישהו יכול לשפוך קצת אור... יום טוב
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
כן,אני יודע שזהו אינו רכב קלאסי,אבל זהו בהחלט רכב דיי ישן ואשמח למעט טיפים (אני חדש בארץ בקניית רכבים עזרה כללית גם תבורך) אז ככה מחר אני הולך לבדוק שתי דוגמאות בירושלים א.2 ליטר שנת 93 לבנה אוטו' נראת שמורה יד שנייה, מנוע מקורי עם סאן רופ חשמלי 202 אלף על השעון לטענת המוכר הוא מוכר את הרכב עבור אדם מבוגר וטוען כי הוא אינו סוחר והרכב אינו מונית הרכב טופל בצורה סדירה,נראת מבטיחה מלבד הצבע שהוא לבן (looks abit like a taxi)מחיר :22 אלף ב. זאת דוגמא קצת יותר מסתורית,הרכב שנת 90 היה פעם 1.8 והוסב 2.3 בשל התחממות יתר של המנוע,הרכב עשה 319 אלף אך המוכר שהוא מוסכניק טוען שהמון רכיבים הוחלפו (מזגן,מתלים,קרדן,צמיגים,מצבר מערכות חשמל) כמה דברים מדאיגים הרכב עומד ללא טסט כב…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 791 צפיות
במסגרת פעולות המועדון למען הקהילה אנחנו מתחילים שנת לימודים חדשה בשני המוסדות האלה. אי לכך דרושים חברים המסוגלים לתרום בהרצאה מעניינת לנערים והנערות (כדוגמת "יום הג'יפ" ו"יום האופנוע" שעשינו באורט ידין). חברים שיש להם מה לספר על התחביב, על המיוחדות במכוניות הענתיקות ועל ועל ועל מתבקשים לפנות אלי בה"פ. שימו לב שאורט ידין נמצא בצריפין ורמת הדסה בקירית טבעון. בני
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 940 צפיות
לא ראיתי שום אזכור להרמת הכוסית שנערכה אתמול בנוקיה.
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
צרה חדשה נפלה על רוכבי הדו"ג, יקור תעריפי הביטוח לרכב דו"ג: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3774457,00.html ולמה זה מעניין גם אותנו, כי תמיד שיורד גשם כולם נרטבים, הצעה להתארגנות משותפת לצורך המאבק. מי שישאר אדיש היום, ישלם מחר! - רן
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי רכב שעבר בירושה היורשים איבדו את צו הירושה איך מוציאים צו ירושה אני צריך להוציא צו חדש או לחדש את הישן? הצו שאבד יצא לפני כ 20 שנה אשמח לעזרה כי בלי זה אין העברת בעלות
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
שנה טובה מי-ם
מאת השושנים- 3 תגובות
- 681 צפיות
על מנת שלא לפספס אף אחד במקרה אני מעתיק ברכה לשנה החדשה משירשור אחר: שנה טובה ומתוקה, שתהיה שנה של בנייה ואמון מחודש, שנדע לתת ולקבל, שנהייה חזקים ביחד ועצמאיים לחוד, שנהייה, יותר טובים וטובים יותר, שביחד נשנה גזירות רעות, ולחוד נדע לפרגן ולאהוב, שנבין סוף סוף שביחד זה גם קצת לחוד, ואם אני לא איתך זה לא אומר שאני נגדך! שנחזק ונתחזק, שמחלוקות לא יפלגו, שלהסכים זה בסדר ובסדר גם לא להסכים! שיש לנו ארץ קטנטונת, ומחלוקות רבות, תחביב אחד והרבה קשיים, שנדע לתת עזרה ולא נתבייש לבקש כשצריך. שמה שיניע אותנו זה הדברים החשובים באמת, שנזכור שנחמד להיות חשובים, אבל חשוב להיות נחמדים. בקיצור-שנה חדשה וטובה של הזדמניות והתחלות חדשות! חוג י-ם
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנחנו קצת יותר איטיים עם התמונות ממפגש השפלה, הרמנו כוסית לקראת השנה החדשה הבאה עלינו לטובה, היה נחמד מאד לפגוש את החברים ולראות את הרכבים. (מספרי רישוי גלויים באישור החברים)
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בקניה של קורבט משנות ה70, רציתי לשמוע אם למישהו יש מושג באחזקה השוטפת שלה ואיך הנסיעה ברכב... תודה תומר
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
שלום, מצטער על איכות התמונות...ניסיתי לצלם כיתובים וסמלים על גוף הטרקטור שעשויים לסייע. נראה שיש לו עבר בגן ילדים... בהצלחה, יניב
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בעבודה נדב "סיק בוי"הכין ידית הילוכים לחיפושית מבוכנה של גאווה,חשבתי שכדאי שתראו את זה,יצא פגז!. הפוליש יצא מדהים, אפשר לראות באחת התמונות את ההבדלים,בצד ימין זה אחרי פוליש...
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 6 תגובות
- 978 צפיות
איזה סוג רכב? שנה, דגם וכו?
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה בצרפת: http://cgi.ebay.fr/Austin-mini-shorty-cooper-replica_W0QQitemZ330357889734QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_Auto_Pi%C3%A8ces_Automobiles_Test?hash=item4ceadd5ac6&_trksid=p3286.c0.m14
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 1 תגובות
- 812 צפיות
מעוניין לרכוש בקנדה גולד ווינג 1979 .ולהביאו לארץ.האם יש אפשרות לחשב את המס שיגבו ממני במכס? האם יש מחירון ע"פ אפשר להעריך שווי האופנוע בשנתון הזה? מבקש עזרה. עדי
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3566/פולקסווגן.html
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היות ופונקצית ה"חיפוש" נעלמה בפורום, אפתח בהתנצלות אם כבר העלו את הרכב הנ"ל לדיון בפורום. לכשתחזור אופציית החיפוש, אפשר יהיה לאחד את השרשור הזה עם שרשורי סברה קודמים (היו הרבה והם מפורטים ומועילים). לעניין, סברה שנת 1963, תוצרת ישראל (לא סברה "בריטית"). לעמוד המכירה משום מה, אני לא מצליח להעלות תמונות (אני עובד על מחשב שאינו שלי), אשמח אם מישהו יוכל להעלות כמה מהתמונות מעמוד המכירה לכאן, שישאר תיעוד גראפי, גם אחרי שהמכירה תסתיים. תודה לג'ו שמצא את המכירה וצרף לינק בפורום ג'יפולוג.
הודעה אחרונה מאת sam1, -
לאן נעלם???.
מאת יורקי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 868 צפיות
אני רוצה לחפש נושא מסוים לאן נעלם קישר החיפוש יורקי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 903 צפיות
האם תוכלו לכוון אותי למישהו שיכול לעזור בעניין? בייבוא או מישהו מקומי/ייצור... תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברי מועדון יקרים, וועד מועדון החמש מברך על ההחלטה להעתיק את מפגש שישי שרון של מועדון החמש למתחם געש/ שפיים בתחנת דלק דור אלון. כולנו תקווה כי המקום החדש יהיה בית חם ואוהב לכל חברי המפגש. במידה ויועלו הצעות לשינוי מקום המפגש יבחן הנושא באופן ענייני ע"י אחראי המפגש ווועד המועדון. בברכה, וועד המועדון.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 987 צפיות
הייתי בסופ"ש בפומפיי (שנמצאת דרומי לנפולי) ונסעתי גם בכביש המדהים בין סורנטו ואמאלפי, כביש שתלוי ממש על מצוק הנופל את הים. הרכב ששכרתי (לאחר שדחיתי הצעות הזויות כמו אלפא רומיאו ולנצ'יה) היה פיאט בראבו ולא התחרטתי. רכב ידני נמרץ עם הרבה עודף כח לכבישים המפותלים וההרריים. יש שם עדיין המון פיאט 500. מי שרוצה לייבא אחת כזאת יכול פשוט לקושש אותה ברחוב... הנה כמה תמונות של ענתיקות שראיתי שם וגם של רפליקה אחת הפיאט פנדה בתנוחה בלתי אפשרית היא היחידה שמגיעה לפסגת הר הווזוב (הר געש שהרס את כל הסביבה לפני 2000 שנה ועדיין פעיל).
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי שהתבשמנו באויר הרים וחגגנו בירושלים עם הלמברטה, ואחרי שקפצנו לת"א לראות ולהתרשם מהב.מ.וו הנדירה וההשקה המרשימה - חזרנו, והמעגל שוב התרחב. כבר נאמר, טוב לנדוד אך טוב יותר לחזור! והיה לנו הרבה מה להשלים... הנה החברים:
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברים בעלי פורשה אספנות, אירוע השקת פורשה פאנמרה מתקיים בשבת הקרובה 12.09.09, ומתחיל בשעה 19:30. ההשקה תתקיים בסוכנות פורשה , רח' ז'בוטינסקי 101, פינת איינשטיין , פתח תקווה. מדובר בהשקה עולמית של הרכב ב-48 מדינות בעולם במקביל וישתתף בה נציג מחברת פורשה העולמית. מוזמנים להשתתף באירוע חברי מועדון בעלי רכבי פורשה אספנות להצגתם במהלך קבלת הפנים. המשתתפים צריכים להגיע בסביבות השעה 17:00 לחזרה מוקדמת לפני לקבלת הפנים והתמקמות. לרישום ולפרטים נוספים יש לפנות ישירות אל רויטל אבן מ'בולד' בטל' נייד 6277799- 052. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
תהנו .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
http://www.autoblog.com/2009/09/08/ferdinand-porsche-or-an-unknown-jew-new-book-documents-the-fath/
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
איזה יופי הספר היה חדש באריזתו, נקנה מסוכנות סיטרואן בניו זילנד. האמת שמה שמשך אותי להזמין את הספר זו התמונה של גלגל ההגה והסטליטים - פשוט ייחודי ביותר. הרכב נראה מסובך לאללה והפלסטיק נראה בגימור גרוע סטייל C15, אני מאמין שפה בארץ זה התפרק במהירות שיא. יש מישהו שרוצה קצת להרחיב על הרכב הזה? אני אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת A900, -
בשישי הקרוב ניפגשים בי-ם כל חובבי הרכב לסוגיו, בטוביה, לרגל סיום הקיץ מתוכננת הפתעה נחמדה, ביקור ה"מאדאם" צרפתיה מיוחדת, ונדירה. אז כל מי שהחמיץ את ההשקה, מחפש תירוץ לעלות לי-ם, או סתם בא לו להתפנן באחר צהרים של כייף מוטורי, מי שהיה ויש לו טעם של עוד, ומי שעשה לו מנהג קבוע להגיע. כולם מוזמנים. שישי החל מ1430 ועד שנימאס נשמח לראות את כולם-רן
הודעה אחרונה מאת adig1971,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 450 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- YPV
- omrip_77
- pooh-bear
- קובי מאקו
- גולדן191
- amosbmw
- FLaW
- yoav911gt2
- שחר 1
- tan tan
- Shay Shd Dave