רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שלושת המוסקטרים :אורי,רני ועופר יצאו למסע הראשון בהסטוריה בו יוצאים שלושה 2CV לחצות ארצות . היום הועמסו שלושת המכוניות על אוניה בדרכן לונציה ומשם במסע ארוך בין ארצות עד לכנס בינלאומי של 2CV שיערך בצ'כיה.
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 0 תגובות
- 684 צפיות
רוצה לדעת מה הזמינות של החלקים לרכב כזה תודה ואם כדאי לוותר מראש
הודעה אחרונה מאת ברק70, -
שאלה בקשר לפיאט כרומה שמכרו כאן בשנות ה 80. למעט אחת שידוע עליה שנמצאת ביבנה ונוסעת ביום יום (כיסאות עור, סמל אבראט וכ"ו) לא ראיתי עד עצם היום הזה אפילו לא עוד כרומה אחת. מישהו יודע כמה נמכרו בכלל בארץ ולאן כולם נעלמו?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
בשעה טובה הגיע הזמן! הצלחנו לתזמן את סיום מלאכת השיפוץ של החמש ובמקביל הסתיים תהליך היבוא של האחת הנוספת. כולכם מוזמנים להשקה, ביום שישי 28.08.09, בשעה 16:00, במוסך 'דרך השטח בשרון' שבקיבוץ שפיים. אנו מתכבדים להציג בפניכם את ששת כוכבות ההשקה: פורד אסקורט RS2000, בבעלות איל וניר בן-ארי פורד אסקורט RS2000, בבעלות בועז ליימן פורד אסקורט Mexico, בבעלות דורון איצקוביץ' בריסקה הינו, בבעלות דורון איצקוביץ' פורד קורטינה L, בבעלות תומר צימרמן שברולט קורבט, בבעלות עופר ציוני יהיה שמח .... בברכה, ניר בן-ארי איל בן-ארי דורון איצקוביץ' בועז ליימן תומר צימרמן עופר ציוני
הודעה אחרונה מאת smcboy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב. עקב אי שביעות רצון מתנאי השטח במיקום האחרון, ניפגש מיום שישי הקרוב בקפה אספרסו, בתחנת הדלק דור אלון, הצמודה לחנות "צומת ספרים", בכניסה לקיבוץ געש. כולם מוזמנים החל מהשעה 16:00. בברכה, אבי
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 789 צפיות
היום, יום חמישי לפנות ערב אני ממריא לאיטליה - ואשוב, אי"ה ביום שלישי. עד אז ניהול הפורום יהיה בידי רז (razmel) וחן פרחי. שימרו על המולדת בני
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 719 צפיות
יוצא במקרה שאני יהיה בארה"ב באותו זמן ובמרחק של שעה וחצי משם, אני קופץ לשם בכל מקרה אבל יהיה נחמד לפגוש עוד ישראלים בדרך.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קפטן קולמן, איש חיל האוויר האמריקאי רכש אותה ב-1964, עת מוצב היה בפריז ולכן התקין בה בית החרושת הבריטי את פנסי הערפל הצהובים. מאוחר יותר חזר איתה לארצו של הדוד סם. את מירב שנותיה עשתה באקלים המדברי של פניקס , אריזונה וניכר כי היה לה חם. יחד עם זה, לא נדרשה למלחמה כימיקלית במלח של כבישי צפון אמריקה. בכלל, הרבה היא לא נסעה ב-30 השנים האחרונות... הבוקר, לאחר שעברה את מבחן הכשירות לתנועה של משרד התחבורה הישראלי, קיבלה רשיון קבוע ועמדה לצאת ממתחם משרד הרישוי בחיפה, בדיוק אז זזו ספרות מד המרחק שלה והתייצבו לרגע בסדר של 38000 (מייל). כמה סמלי להתחלה של דף חדש בהיסטוריה של הבריטית הקלאסית. יגואר S המקורית עם עיצוב חיצוני (קימורים, גריל חזית, כרום, Wire wheels) ודיפו…
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
הפאסאט החדשה שלי 1 2
מאת re_ilan- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, הבטחתי תמונות של הכלה (בעיקר ל2pac). אז הנה התמונות לפני מקלחת. ברקע רואים קצת את הוולוו. הפאסאט היא עדיין אצל הבעלים הקודם, אבל בסופ"ש אני מתכוון להביא אותה אלי ואל אחיותיה הוולוו 244 והגולף דור 2, ולהתחיל בשיפוץ. :lol::lol:
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
פסי ניקל למרצדס
מאת gdiil-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם מי יודע היכן אפשר שהשיג/ליצר/לחדש פסי קישוט ניקל למרצדס גדעון מצאתי היכן ניתן לחדש אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אודה
הודעה אחרונה מאת gdiil, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היכן אני יכול למצוא פילטר אויר פתוח למוסטנג 68 6 צילי?
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לבטח את החיפושית שלי ורציתי לדעת איפה הכי כדאי וזול לבטח בפול דורשים בערך 700 ש"ח ונראה לי קצת מוגזם מחיר כזה תודה לכל מי שייתן עצה
הודעה אחרונה מאת bxgti, -
-
ייצור מקומי
מאת erez59- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר טייל באיטליה ושלח לי תמונות של ייצור מקומי...
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאורך השנים נשלחו אלי בדואר האלקטרוני עשרות מצגות בדיוק בנושאים שמעניינים אותנו. חלקן נדושות ומוכרות וחלקן מקסימות, ונדירות. לאחרונה קיבלתי מצגת בדבר אופנועים (מכל השנים) עם סירה. חבל לי שלא ניתן להעלותן לפורום. השאלה לאשפי הנט, וקוסמי האלקטרוניקה, האם יש אתר שניתן להעלות אליו את המצגת ולפרסם קישורית לטובת חברי הפורום. או לחלופין האם יש מישהו שמסוגל להעלות זאת למקום משותף. אשמח לכתובת אימייל של מישהו לשלוח לו את המצגות ושהוא יעשה את השירות עבור כולם. ועד אז מי שמעוניין במצגת יפיפיה לשלוח לי אימייל שלו בפרטית ואשלח לו חזרה... תהינו-רן
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- 0 תגובות
- 640 צפיות
ניתן לי הכבוד להשתתף בהשקת הוספה המשוחזרת להלן תמונה
הודעה אחרונה מאת קובלנץ, -
אני שוקל ברצינות לרכוש רכב "אספנות" ויש לי כוונה להשתמש בו יום יום הדבר היחדי שמונע ממני כרגע לעשות זאת,זאת העובדה שהחוק אוסר עלי לנוע איתו בין השעות 7-9. (הרכב כבר רשום כאספנות) א.חוק מוזר למרות יש לי כמה ספקולציות לגבי הלוגיקה שמאחוריו. ב.האם אפשר לעקוף איכשהו את החוק הביזארי הזה? ג.האם בכלל משטרת ישראל אוכפת את החוק הזה?,אני בטוח שראיתי כמה וכמה רכבי אספנות בשעות הנ"ל על הכביש תודה
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
- 2 תגובות
- 716 צפיות
בגלל שאני חדש בפורום ובכלל בתחום הזה אני יצטרך את עזרתכם לכמה דברים.. דבר ראשון, אני מחפש מכונית לשיפוץ אבל שיפוץ בסגנון הוט רוד ורציתי לדעת מה המגבלות שיש בארץ למכוניות כאלה מבחינת שינוי מרכב ,מנוע ,פנים הרכב וכו'.. דבר שני, לגביי חלקים ואני מתכוון כל החלקים ממנוע ועד לריפוד פנים ולדשבורד ,יש איזה חנות הארץ שיכולה לספק חלקים מתאימים או שחייב לבצע הזמנה מחו"ל? המון תודה על העזרה, גל. אם יש לכם טיפים לתת לי ר=אני נורא אשמח לשמוע...
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=JPD1gFPO0qI&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fgroup%2Ephp%3Fgid%3D27118276070&feature=player_embedded#t=18
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מועדון החמש מציג בשלושת מרכזי ישפרו סנטר- אוגוסט 2009 לחברים שלום, במסגרת תחילתו של שיתוף פעולה בין חברת ישפרו לבין מועדון החמש הוחלט על קיום שלוש תצוגות של כלי רכב אספנות במרכזים הבאים: 1. ישפרו סנטר מודיעין- 06.08.09- 16:00- 21:00- אירוע הפתיחה 2. ישפרו סנטר נס- ציונה- 17.08.09- 16:00- 21:00 3. ישפרו סנטר קרית- גת- 25.08.09- 16:00- 21:00- אירוע הסיום. בכל תצוגה ישתתפו כ-15 כלי רכב אספנות במצב תצוגה אשר יזכו לחבלול ושמירה מצד הנהלת המרכזים. החברים המשתתפים ובני/ בנות זוגם יזכו לכיבוד קל במהלך התצוגה וכמו כן יקבל כל חבר 150 ₪ בתלושי דלק להחזר הוצאות בכפוף לקבלת התמורה מישפרו (בקרית –גת יקבלו החברים 200 ₪). חברים בעלי רכבי אספנות במצב תצוגה המעונינים…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מצאתי מתחבא בצמה קונקטור שאליו היו מחוברים 5 חוטים, data, ignition, מינוס, פלוס ו coil להלן תמונות, האם יכול להיות שמדובר בקונקטור שמעביר מידע למחשב אבחון כל שהוא? הרי מדובר ב 1984...
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים מישהו יודע אם יש בארץ את המכונית הנל ? ראיתי אותה בסרט והיא פשוט מדהימה מישהו יודע מה טווח המחירים שלה,לידע כללי =] דור.
הודעה אחרונה מאת -v8-, -
דייהטסו שרמנט 1 2
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אני זקוק ובדחיפות תמונה ברזולוציה טובה של דייהטסו שרמנט, זה לצורך מאמר במוסף גלריה של עיתון "הארץ" למי שיש אנא שילחו לי ה"פ ותקבלו קרדיט בעיתון תודה בני הספל דובר המועדון
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראשית, אם אני אתפוס את הכביכול חשמלאי רכב שעבד על הגולף שלי אני מנסר לו את 2 הידיים ועושה לו מהם תליון לשרשרת עד שסידרתי את שעון החום מנוע ראיתי כוכבים, בסוף נאלצתי לעשות חיווט חדש לכל העסק, החוטים שיצאו מהיוניט, התחילו באפור, התחלפו אחרי 10 ס"מ לאדום צהוב, אח"כ לחום, אח"כ לכחול ואז הלכו לאיבוד בצמה ולא יצאו בשום מקום וכל החיבורים בהלחמות... עכשיו יש לי בעיה שהוישרים לא עובדים לי, המנוע תקין כי הוא מגיב בחיבור ישיר בספר היינס יש תוכנית שלפיה דרך הידית עוברים גם המינוס וגם הפלוס ומתחלפים ביניהם בדרך, מה שאני לא מצליח להבין זה איך הידית אמורה לתפקד? האם למעלה זה מהירות גבוהה או למטה או בכלל באמצע, כמו כן מהם הלחצן והמפסק שנמצאים על ידית הוישר עצמה? כמו כן איך אמור …
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 4 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם, מהי הדרך העדיפה והזולה ביותר לייבוא מנוע מאנגליה? בתודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתקלתי באולם תצוגה קטנטן בניו ג'רסי לרכבים קלאסיים. הירוקה - מרצדס SE280 קבריולט. הכחולה כהה - מרצדס SL280 הטורקיז - מרצדס סדאן. האדומה (והלוהטת מכולן לדעתי) - יגואר XK140.
הודעה אחרונה מאת bsam, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 20.3 אלף צפיות
ידיד ממושב במרכז הארץ אגר ואגר ועכשיו הוא אומר לי שהוא רוצה "לנקות את השטח". אז כל מה שאתם רואים כאן, לדבריו למכירה. פרטים, בה"פ
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
נדב אתך באבלך במות אביך. מי יתן ולא תדע עוד צער. החברים במפגשישישרון. למעוניינים: הלוויה תיערך בבית העלמין "תל רגב" (חיפה, אחרי כפר חסידים. צפונית לצומת יגור) בשעה 14:30. יושבים שבעה ברח' אלחנן 15, מרכז הכרמל - בחיפה.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מרצדס הרשומה בכותרת. איך אני יכל לדעת את דגם הבודי שלה ומספרו. אודה לתשובה גדעון
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
איך אפשר להבדיל בין bigblock לsmallblock-? תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
MGB שלא הסתובבה במפגשים , שמרה על אנונימיות מסויימת ותמיד תמיד החזירה אהבה ( בפרט בשעות הערב כשהגג פתוח והבריזה מגיע ממול ) .. מסיבות אישיות אני נפרד מחר ממנה .. נמכרה בצער רב ..
הודעה אחרונה מאת דרור,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)