רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 896 צפיות
באתי היום להציע מחיר על פריט באיביי אנגליה והסתבר שלא מתאפשר לי כיוון שאני לא רשום באיביי אנגליה, המוכר אמר לי שכנראה לא אוכל להשתתף למרות שהסכים למכור לי אבל לשלוח רק לכתובת באנגליה, השאלה שלי מה אפשר לעשות, האם המוכר יכול כרגע לבטל את האפשרות לחסום קונים מחוץ לאנגליה ? במידה ולא האם יש מישהוא שרשום באנגליה ומוכן להציע מחיר בשבילי ? אגב, אני רשום באיביי גרמניה, האם ניתן לשנות זאת ? תודה
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם המפגש השני בדרום יתקיים ביום שישי ה - 07/08/09 בשעה 16:00 במרכז ביג בבאר שבע, בחנייה של ACE ומגה. כמו שסיכמנו - נא להודיע לכל מי שאפשר ושאינו מחובר לאינטרנט, אשמח אם תאשרו הגעה בשירשור מטה מצפה לראותכם שי
הודעה אחרונה מאת xpozot, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 683 צפיות
השאלה בכותרת, האם סופרים 3 שנים מיום הכניסה לארץ ורשום המכס. או 3 שנים מרגע שהוא עובר טסט ראשון ומקבל מספר רישוי? יורם
הודעה אחרונה מאת mister v, -
נכון, ציפיתם לראות מכוניות. את זה תוכלו לראות בצילומים של לי ניזרי..... החלטתי לפרגן לצלמת שלנו. בחורה מקסימה, עם חיוך מקסים, בת להורים מקסימים לא פחות וצלמת מחוננת. "עקבתי" אחריה במשך התצוגה, עם הסלולרי שלי והתוצאות לפניכם. רואים שהיא ידעה.....
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
לפני שבוע בעיתון ידיעות אחרונות הופיע הכתבה מישהו מכיר יודע?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בס"ד שלום חברים. ממשרד התחבורה מבקשים ממני עבור רשיון היבוא את תאריך הייצור של האופנוע או את תאריך העליה לכביש. מה שיש לי זה רק שנת הייצור כפי שמופיע בטייטל- 1980. יש למישהו מושג איך אני מוצא את זה?- אולי על גוף האופנוע או אולי באיזה אתר? (הניירת היחידה שיש לי זה הטייטל). תודה. בועז.
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני שבועיים לכדה את עיני מכונית מוסטנג יפיפיה שלפי תיאורה הייתה מועמדת למלכת היופי העולמית. רכב במצב תצוגה ללא פגם. שעה לפני סיום המכירה הרכב עמד על 4000 דולר, כמובן שנתתי הצעה וזכיתי בה - 5500 דולר. הרכב מוקם במיאמי ובתום המכירה ביקשתי את פרטי המוכר על מנת ליצור איתו קשר פיזי ע''י אחי המתגורר שם לבדיקתו של הרכב. המוכר נרתע והודיע לי שהוא לא מוכר ללקוחות מקומיים. מטבע הדברים ככל הנראה הייתה לו סיבה טובה ובמיוחד מה להסתיר. המוכר עם 11 כוכבים חיוביים, הוציא אותי מתוך הזכיה ופנה לבא אחרי. מיותר לציין שהמוכר לא מקבל פייפל וביקש העברה בנקאית או צ'ק בנקאי לפני משלוח הרכב ליעדו. כמובן שקיבל ממני פידבק שלילי, הזהרתי את הקונה מטקסס שרכש את הרכב ודיווחתי להנהלת אי. ביי…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לוויליס יש רשיון תנועה זמני וביטוח! מחר נלך לעשות טסט... במקור הפח נראה כך :
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
שאלות על וולוו 244 1 2
מאת אומי5-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
חבר קיבל מסבו את הוולוו שלו , יד ראשונה שמורה באופן פדנטי. נרתמתי למשימה לעזור לשמר לתקן את המעט שדורש תיקון ברכב , וכמובן לתחזק . בתור התחלה , הרכב כבה ברמזורים , ויש דפיקה מהגיר במעבר מN לD אמרתי לו לבדוק שמן גיר בתור התחלה. אשמח לשמוע עצות בקשר לרכב , למציאת חלפים, נקודות תורפה , וכל דבר שכדאי לדעת על הרכב הנ"ל. שנינו ללא נסיון על וולוו בכלל .
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 650 צפיות
מחפש בעל מקצוע שידע לשחזר צנרת פליטה ולהתאים דודים ל BMW 2500 1973
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 29 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
בימים אלו אני מסיים ליישר קו ברכבי . אחרי פתרון הבעיות המכאניות התפנתי להחליף סט צמיגים וכאן נתקלתי בבעיה. המידה של הצמיגים אצלי 255/60/15 לכל הארבע. {קורבט} כבר דברתי עם מספר "פאנצר מאכרים" שאמרו שיביאו לי כל צמיג שקיים מעבר לים הבעייה היא במבחר. משום מה לא מייצרים מגוון גדול של צמיגים במידות אלו ומאחר ואני רוצה להישאר עם הגאנטים המקוריים אני מוגבל למספר מועט של צמיגים. בגלל המידה מוזרה והדופן הגבוהה יחסית. הבעיה שמטרידה אותי היא שרוב הצמיגים מיועדים לטנדרים הם מחוזקים ,בעלי גומי קשיח מדי ומדורגים בסיווג מהירות נמוך מדי של איזור ה170 קמ"ש או 190 לאיכותיים יותר ולא צפונה. אופציה דביקה יותר קיימת רק כצמיגים תחרותיים של יצרנים כמו מיקי טומפסון …
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, זאת הפעם השניה שזה קורה לי בוולוו 244 מודל 83 (קרבורטור, ידני) - המדיד שמן קופץ החוצה, כלומר עולה למעלה בערך 3-4 ס"מ. בפעם הראשונה לא קרה כלום ופשוט החזרתי אותו למקום ושכחתי מזה, אבל הפעם השניה, אתמול, גרמה לי לכמה שניות של "התקף לב", כי לא שמתי מייד לב שהמדיד בחוץ, אלא מה שראיתי היה שהצינורות ומיכל השמן ברקס מכוסים בשכבה של שמן, שלא ידעתי מה מקורו. בקיצור, בסופו של דבר גיליתי שהמדיד עלה מעצמו למעלה, מה שגורם להתזה של רסיסי שמן על הסביבה. למה המדיד עולה? ואיך אני מונע את זה? האם העובדה שאחרי שהמדיד עולה יש התזה של רסיסי שמן מצביעה על בעיה? נ.ב. נדמה לי שפעם ראיתי שאלה דומה בפורום, אבל לא הצלחתי למצוא את השרשור. תודה, אילן
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
לחברים הצפוניים 1 2
מאת adig1971- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לחברים הצפוניים שלום, ביום שישי הקרוב ה-14 לחודש, מתקיים אירוע משפחתי בארומה תל-חנן ולכן לא ינתנו שרותי ארומה לחברי מועדון ה-5 במפגש. יתכן וניתן להשתמש בשרותי מקדונלד או תחנת הדלק טן במתחם לצורך שתייה קרה/חמה וכיבוד. המפגש מתקיים כהרגלו לשמירת רצף ללא שירותי ארומה באופן חד-פעמי.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתכוון בפחח רמה גבוהה, שמומחה בריתוך טלאים ולא ממלא בשכפטל כל דבר. אחד שעובד מכל הלב. עדיף מאיזור המרכז, אבל לא חייב, אני מורחק להרחיק בשביל מישהו טוב. אני צריך מישהו לכרמן גיאה ולפיאט, בעיקר לכרמן... הפיאט צריכה רק צבע... נתחיל מפחח בקיצור.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
שלום. מישהו יכול להסביר לי על הדגמים של אלפא רומאו GT junior מהצורה הזאת: אני מעוניין במפרט טכני של המנועים (1600,1750,2000),השנים שבהם הם נמכרו, כיצד להבדיל (מספר הפנסים מקדימה) בקיצור אני מעוניין בכל מידע אפשרי. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
http://uncubic.org/docs/volvo/electrical_schemes/schematy_haynes_volvo_740_760_od_1982_do_1983.pdf
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 614 צפיות
שלום חברים, וולוו 244 GLE, מודל 83, 2300 סמ"ק, קרבורטור, ידני. האם צריך לשים נוזל קירור מיוחד ואיזה, או שמספיק מים מזוקקים? מקווה שאני לא שואל שאלה שכבר נשאלה, אבל לא מצאתי שרשור בנושא.תודה.
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
מועדון החמש-השקה כפולה לשתי מוסטנג, גידי גולץ וקובי ביבי -התמונות והרשמים שאחרי 1 2 3
מאת מועדון החמש- 42 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
השקה כפולה: מוסטנג מאך 1 סגורה 1971 מוסטנג מאך 1 פתוחה 1973 ביום ו', 14.08.09, בשעה 17:30 תיערך השקת שתי מכוניות מוסטנג: מוסטנג מאך 1 סגורה ,1971 , ששופצה ע"י חבר מועדון החמש גידי גולץ מוסטנג מאך 1 פתוחה ,1973, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש קובי ביבי. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי מוסטנג מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני בודק לחבר. אני אשמח לקבל את המחירים של קורבט שנתונים 75-80. אפשר גם בה"פ. המון תודה נ.ב יש איזו גרסא אינטרנטית של המחירון?
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היום בזמן טיפול במוסך לקחתי כמה תמונות ישנות שהם צילמו בשנות ה-70, ממש נחמד.
הודעה אחרונה מאת frik, -
העברת בעלות
מאת dudiwil- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום הלכתי לעשות העברת בעלות על גיפ שקניתי ליפני מספר חודשים הגעתי לסניף הדואר שבכפרו של המוכר זאת לאחר שהוא הוציא רישיונות ממשרד הרישוי הפקידה בדואר אמרה שאי אפשר לעשות העברת בעלות כי יש חסימה בגלל שאין טסט לרכב מה עלי לעשות?
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ברשותי פורד מסוג מונטגו ממתימנה 15 שנה אחרי אוברול ממתין לתגובה מי יודע מה שוויה כיום כשהיא ממתינה לשיפוץ
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
היום העברתי את הפרינץ 1000 שלי טסט (עבר חלק טפו טפו טפו). הרשיון החדש בתוקף עד מרץ 2010, כלומר חצי שנה בלבד. איך ומתי אקבל את הרשיון עד ספטמבר 2010 - כלומר שנה עפ"י החוק החדש? תודה,
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלתי היא כזו , הרכב שלי משנתון 1976 280S בודי W116 . האם חלקי הפנים (מושבים , קונסולה מרכזית , דשבורד , וכו') של הדגם שמגיע אחרי הדגם שלי יתאימו...? (בודי W126 אם אנני טועה...) תודה אריק גולן
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
כמו שכתבתי לפני כשלושה חודשים, סגרתי במושב סככה של כ-100 מ"ר עם בלוקים, עשיתי ייציקת בטון על הרצפה וסידרתי קצת את המקום שיהיה נוח לעבוד על ה MGA. לקח הרבה יותר זמן ממה שציפיתי בגלל שהיו המון נזילות בגשמים מגג הסככה (אסבסט) ולקח זמן לתקן את הגג, עדיין בכמה מקומות נכנסים מים אבל זה לא יפריע. בניתי שולחן עבודה, עגורן גשר והרכבתי מדפים שיכילו את החלקים שאפרק מה MGA. ביום רביעי 6.02.08 העברתי את ה MGA למשכנה החדש והיום "רישמית" התחלתי בתהליך השיפוץ, שיבוצע בימי שישי. ברצוני לומר שאני מתחיל בתהליך השיפוץ ללא ידע או נסיון לא במכונאות לא בפחחות ולא בחשמל, למעט ידע בסיסי, חוש טכני טוב וקשר טוב בין הראש לשתי ידיים ימניות. אני מתכונן לצלם כל שלב: לפני פרוק, אחרי פרוק, בתהליך…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש שפלה התקיים במתכונת השקה: החבר'ה נסעו להשקה... ברכות שלוחות לבעלי המוסטנגים על המוצר המוגמר, כבוד והנאה! ואלו הנציגות שלנו במפגש: בהגדלה - המאזדה של דודי:
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
שלום חברי הפורום. מפגשישישרון של היום היה יפה ונחמד כרגיל, אך היה גם מיוחד מסיבות נוספות. הרכב של שלי שנתן כניסה מרשימה לאחר סיום השיפוץ, והתייצב בפוזה לעיני כולנו, עופר - אורח נכבד שהגיע כפי שהבטיח מירושלים, והמיני הצהובה של אור שהגיעה בפעם הראשונה למפגשישישרון. להלן מעט תמונות של הנ"ל בתוספת תמונות של צלמי המפגש בפעולה. אני בטוח שתמונות נוספות תעלינה במהרה. שבת שלום ומבורך. התמונה ההראשונה היא של מלכת האירוע. חיוך שאומר הכל. והנה עוד כמה...
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר המון זמן של עבודה על הרכב סיימנו את החלק המכני והרכב מניע ונוסע הכל עובד מצויין. לצערי הרב במהלך העבודה נשברה השמשה הקידמית. בנסיון לאתר שמשה באיביי לא נחלנו הצלחה. נאמר לנו שהשמשה הנוכחית שעל הרכב יוצרה בארץ האם מישהו מכיר. (אנו מנסים לבדוק בצובה) והאם רכב אחר חולק שמשה כזו. כל מידע יעזור ותודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכרמן גיאה והפיאט ספיידר אצלי בבית. אחת בלי מספרים, השניה עם מספר של סאן פרנסיסקו. איך ממשיכים מכאן ? יש לי את הטפסים מהמכס. אבל לאן צריך ללכת ? עמדה 1 ? צריך לקבוע מראש ? כמה זמן יש לי ? 3 חודשים או יותר ? האם עמדה 1 זה כמו טסט ? בודקים ברקסים ? הגה ? וכו ? מה לגבי הפנסים ? המכוניות אומנם אירופאיות במקור, אבל הגיעו מארהב, שם הפנסים בסטנדרט שונה. בקיצור, למישהו יש תשובות ? כי פשוט אין לי מושג מה עושים עכשיו.... פעם ראשונה אתם יודעים. תודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פשוט מבריקה שבוע טוב טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת yaly,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 441 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ezuf
- PASHUT
- flytomars
- CompL
- איציק נ.
- farkash7
- סולל הדרך
- שביט
- TomerP
- Liquidator
- amirtoar
- עדי-אל