רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
התמונה תלויה בסניף בנק מזרחי סניף ראשי רחובות (רחוב הרצל). ככל הנראה צולמה בעיר רחובות בתחילת שנות ה-70. מישהו מזהה את המבנה ? לי זה נראה כמו המפעל של תנובה. בכל אופן מה שהצלחתי לזהות, זה 2 סיטרואן עמי6 או עמי8, 2 פיאט 600, סוסיתא סטיישן ועוד אחת (הימנית ביותר) שאני לא סגור מה זה.... תהנו...
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש ברשותי רכב מסוג טלבוט מאז הסתלק דלק 96 עברתי לדלק 95 עים תוסף מחליף לעופרת לתקופה מסוימת הפסקתי עים התוסף ואני מתדלק רגיל מדיי פעם אני מוסיף כמות קטנה של שמן מנוע לתוך מכל הדלק והמנוע לא מצלצל כפי שצלצל בדלק נטול
הודעה אחרונה מאת krytek, -
כיסוי בד לרכב
מאת קרמה- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
המקום שהיה בדרך יפו בת"א סגור מישהו מכיר מקום אחר שתופר כיסויים באיזור?
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם אני משפץ מנוע של סוזוקי GN 250 וניתקלתי במחירים מטורפים למשל רינגים 350 מדובר על שלוש רינגים אטמים שתי אטמים קטנים ולא מיוחדים יותר מידי נו תנחשו 250 שח זה לא ניראה לכם קצת מוגזם לרכב אני קונה סט רינגים כלומר 12 רינגים ב200 שח בכל אופן אשמח לקבל תגובות וטיפים על חנוית ואנשים שבתחום האופנועים תודה מישל
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
שלום רב אני מחזיר לכשירות את הספיט בעבר תדלקתי עם 96 מה נכון להיום לעשות?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התגלגלה לידנו פורד פרפקט מודל 59 לאחר שעשינו לה אוברוול יסודי נשאלו כמה שאלות 1 איזה שמן ממלאים במנוע הזה דעה אחת הייתה שמן 40 בגלל שהוא עדיין מנוע קשיש וזה מה שהיו ממלאים באותם ימיים וגם בגלל שיש פילצים ולא מחזירי שמן שלא יזל מהם . דעה שניה אמרה 20-50 בגלל שהוא אחרי חריטות וסטמים חדשים הוא לא אמור לנזול. אז איזה שמן עדיף ? 2 איזה נוזל קירור כדאי לשים. הבלוק והראש עשוים ברזל ומה שבתוך מי ברז לא יכנסו לשם האם מים ירוקים רגלים מספיקים או שהם עלולים "לאכול" את הברזל 3 הפלטה של הקלאץ היא אם אצבעות הניתנות לכיוון כרגע הכיוון לא זהה לשלושתם כמה צריך להיות הכיוון של האצבעות באוברוול השקעו מאמצים אדירים כולל להעיר מתרדמת בעלי מקצוע שפרשו לפני שנים בשביל להשי…
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשתי מתעקשת שראתה השבוע זוג תיירים מטייל בסיטרואן מהארי עם מספר זר... מישהוא ראה/שמע/מכיר? אמיר.
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 3 תגובות
- 755 צפיות
מכיוון שביקשתי ממשרד התחבורה 2 רשיונות בהפרש של חודשיים (אחד כרמן גיאה ואחד פיאט ספיידר) שמתי לב ההפרש בין המספרי רישיון שקיבלתי היה 600 מעל הראשון וזאת בתוך 64 יום בלבד !! כלומר בחישוב שנתי 3600 מכוניות ביבוא אישי !! כמה מתוכם רכב אספנות ? למישהו יש הערכה ? או שכולם בעצם אספנות ?
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מזמן לא הייתי כאן , עקב שיפוץ מאסיבי של הפיג'ו 203 שלי יתכן ויש כאן שירשור הנוגע לפסי קישוט לבנים לצמיגים אודה לכל מי שאיתר את הכתובת או הספק של פסים אלה אשמח לקבל תודה גדולה גואל
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין בצבע שחור-מט וזקוק לעזרתכם. אילו צבעים זמינים כאלו יש, והיכן ניתן לקנות בארץ ? כיצד הדבר מתבצע? האם יש שכבת לכה מיוחדת ללא ברק, או שהצבע עצמו שונה ? אשמח להסבר מבעלי ידע. תמונות להמחשה:
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הרכב עמד שנתיים, צינוריות הדלק היו מלוכלכות ניקיתי אותם יצא הרבה לכלוך, פילטר הדלק היה סתום משום מה והוחלף ורק אחרכך הנעתי עם קצת מאמץ הרכב מניע ועובד,אני יודע שצריך להחליף רצועת תזמון,אבל לא יודע מה עוד צריך להחליף אשמח לתשובה בבקשה.
הודעה אחרונה מאת impreza sti, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רב שלומות, האם ניתן לייצר שמשות צד לפי מידה בארץ והיכן? אני מעוניין לבטל את החלונות הצדדיים בדלתות של החיפושית ובמקומם אני מעוניין בשמשות צד שלמות בדומה לדוגמאות המצורפות. אודה על תשובכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מישהו יודע באיזה חומר משתמשים כ"זפת" למריחה מתחת לרכב? אני צריך את זה לתיקונים, אז מחפש משהו למריחה במברשת, ולא להתזה. היכן אפשר להשיג באזור חיפה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ok2001, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבתי את השאלה הנ"ל בשרשור של השקת היגואר XK140, עקב רמת השיפוץ הגבוהה, ולא היתה כל תגובה לשאלה מדוע אני שואל? היות ורמת השיפוץ של רכבי האספנות בארץ עולה מדרגה מהשקה להשקה, מעבר לעבודת פחחות וצבע ומעבר להברקת כל הניקלים, בשיפוץ לרמה גבוהה יש רצון להגיע כמה שיותר קרוב למצב המקורי של הרכב ביום יציאתו מהמפעל. בארץ, חוץ מהמשפץ עצמו, אשר דואג לרכוש את כל הספרות הרלוונטית הקיימת בעולם ולמידת הרכב לפרטי פרטים, הרי שכמעט אף אחד לא יודע כיצד אמור להיות הרכב במצבו המקורי. באירופה וגם בארה"ב מתקימות "תצוגות יופי" לרכבי אספנות, מגיעים שופטים (שרכבי אספנות זאת המומחיות שלהם) ונותנים ציונים לפי רמת השיפוץ בהשוואה למקור, ובסוף התצוגה מחלקים פרסים למכוניות עם הציונים הגבוהים.…
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זו כותרת קצת מבלבלת אבל מיד תבינו. לפני כ-10 שנים עמדתי במגרש חנייה עם החיפושית ומשמאלי ראיתי משאית נוסעת לאחור. היות והמשאית היתה במרחק כ-10 מטר, לא חששתי מכלום היות וכאמור עמדתי והמשאית נסעה רוורס. כאשר ראיתי שהמשאית ממשיכה לכוון הכנף השמאלי קידמי והיתה במרחק 3 מטר צפצפתי. אני יודע שאם הייתם שומעים את הצפצוף של החיפושית הייתם נקרעים מצחוק כי זה לא היה ממש ציפצוף אלא קריאה לעזרה של אחד בלי לשון שרוצה לצעוק. נעשה את הסיפור קצר- המשאית הגיעה לכנף, דחפה את החיפושית עוד 2 מטר ורק אז שם לב נהג המשאית שמשהו מפריע לו. ברור לכם שאני ישבתי כל אותה אפיזודה ליד ההגה ואמרתי לעצמי איזה אידיוט אני שיום לפני כן קיניתי צפצפה חדשה והיא היתה באוטו אבל לא מורכבת. אתמול קראתי בפו…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, הוולוו (244 GLE, גיר ידני, קרבורטור, מודל 83), חזרה לנוע בכבישים אחרי שעמדה כשנה . אין לי מושג מתי ולפני כמה ק"מ עשה הבעלים הקודם טיפול, ולכן החלטתי ליישר קו ולעשות טיפול 10,000. בעבר עשיתי טיפולים כאלה לכלי הרכב הקודמים שלי: קורטינה 74, גולף דור 3 וסופר לנסר, ככה שיש לי קצת ידע בסיסי, אבל הייתי רוצה להתיעץ בנקודות הבאות: האם יש דגשים מיוחדים לגבי הרכב הזה? איזה סוג שמן מנוע מתאים לרכב? 10W40? איך מחליפים את השמן של ההגה כוח? אף פעם לא עשיתי את זה. איזה סוג שמן להגה כוח? מצאתי בתא המטען מיכל דקסמטיק 3 עם 700 מ"ל שמן, שהשאיר שם הבעלים הקודם. האם לדעתכם יש בעיה להשתמש בשמן שאני לא יודע ממתי הוא שם? האם הכמות תפסיק? ובאופן כללי: האם שמן …
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב וולוו 244 GLE, קרבורטור, מודל 83. יש ברכב שעון מד לחץ שמן תוצרת וולוו, אבל אני לא בטוח שהוא מקורי ברכב, ואולי מתישהו בעבר השעון פורק מוולוו אחרת. הבנתי מקריאה בפורום שמומלץ שיהיה שעון כזה, במיוחד ברכב ישן. רק שאצלי השעון קיים אבל הוא לא מחובר לכלום. האם מישהו יכול להדריך אותי לאן אני צריך לחבר אותו ואיך אני עושה את זה? תודה רבה. אילן
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
אתמול ניגשתי עם הסובארו (שנת 79) לטסט. בגלל ההכנות במוסך לטסט נאלצתי להגיע למכון הטסטים בשעה 16:20 נכנסתי למשרד לקחתי את הניירת והייתי בטוח שתוך 5 דקות אני בחוץ (אני מכין את הרכב כבר כמה ימים לטסט שיהיה פיקס). בתחילת הטסט מסתכל עליי הבוחן ומסנן לעברי בכעס: "מה באת לי עכשיו 10 דקות לפני שסוגרים?". הטסט מתחיל ובעמדת הזיהוי אני מקבל פתאום ערימה של ליקויים שבחיים לא שמעתי עליהם למשל: סלי אשפה - חסרים משולש אזהרה - חסר למרות שאמרתי לו שהוא בבגאז' הוא אמר לי "לא מעניין אותי אני רושם מה שאני רוצה" ריפוד קרוע - מדובר בכיסוי שמולבש מעל הריפודים האורגינאליים ע"מ שלא יפגעו חגורות בטיחות - במודל הזה אין קפיץ שמחזיר את החגורה וגם הסברתי זאת לבוחן מה גם שכבר 30 שנה הרכב עובר…
הודעה אחרונה מאת hrgold, -
- 3 תגובות
- 990 צפיות
שימו לב ב- 1:15 (דקה וחמש עשרה שניות) http://www.youtube.com/watch?v=cTAe2Q1lwrY&mode=related&search=
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
נצפו בת"א. להערכתי ולהערכת הבעלים מדובר באופנים משנות הארבעים או החמישים. הם לא למכירה... כבעלים של אופנים דומות אוכל לספר כי המייחד את הדגמים האלו, מעבר להיותם בעלי עיצוב קלאסי ומיוחד, הנו בכך שיש להם בולם קדמי ובעיקר בשל אופן בניית השלדה. השלדה בנוייה מצנורות המוברגים זה לזה - ללא ריתוכים! התוצאה הנה קווים נקיים בחיבורים ומשקל גבוה מאוד - בייחוד לאור העובדה שהצינורות הנם צנורות פלדה עבים וחזקים. מה שתצורה זו מבטיחה, מעבר לזיעה רבה ברכיבה בעליות, הנה שרידות בלתי נדלת בכל תנאי מזג אוויר ואפילו תחת מעטה קורוזיה להנאתכם
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- 2 עוקבים
- 52 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הרכב שלי { קורבט} סובל מבעיית התחממות. לאחר שיפוץ רדיאטור והחלפת הפאן קלאטץ {שהיו לא תקינים} טמפ העבודה השתפרה אבל היא עדיין גבוהה מדי - באיזור ה105 מעלות צלזיוס . החלפתי את הפלאגים ברכב וחשבתי שאולי בעזרת הקריאה של הישנים אולי אני יוכל להבין את המקור לבעיית ההיתחממות { הצתה לא מכוונת , קרבורטור וכו} . צרפתי תמונות ובעזרת הספר של היינז הצלחתי להבין שהקורוזיה על גבי הפלאגים נובעת מטמפ עבודה גבוהה מדי . שאלתי היא האם ניתן להבין עוד משהו ממבט על הפלאגים האלו ? האם ישנה בעיה של תערובת ענייה למשל? כל חוות דעת של בעל ידע תעזור לי מאוד .
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מילוי חנקן בצמיגים 1 2
מאת ג'קלין- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 16.2 אלף צפיות
קיבלתי המלצה למלות חנקן בצמיגים במקום אויר. נאמר לי שזה שומר על הלחץ הנכון, החישוק מברזל לא מחליד ומומלץ במיוחד לרכבים עומדים, כגון רכבי אספנות. מחכה לתגובות בענין שלי
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 15 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אני שואל עבור מכר שברשותו אוטו כמו שלי (ב.מ.וו E12 סידרה 5), אצלי ברוך השם, טפו טפו טפו, הכל בסדר בינתיים. לאחר ניסיון פריצה, כנראה באמצעות מברג, אי אפשר לפתוח את המכסה. חוץ מללכת למנעולן, כמובן, איך אפשר לפתוח את המכסה? האם כדאי לנסות לקדוח את הצילינדר ההרוס? אולי יש טריק אחר? האם צילינדר של דלת ל E12 יתאים למכסה תא מטען? ועוד שאלה למי שמבין במכוניות הללו: האם מנעול מקורי לתא מטען של E28, סידרה 5 הבאה, יתאים ל E12? בהנחה שלא יימצא פיתרון, אשמח לקבל המלצות למנעולן טוב, באיזור המרכז/ירושלים/מודיעין. בתודה מראש אסף
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
מועדון החמש- השקת יגואר XK 140 רודסטאר 1955/ אילן יוחנן - בנוקיה ב- 31.07.09 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 51 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
השקת יגואר XK 140 OTS רודסטאר, 1955 JAGUAR XK 140 OTS ROADSTER ביום ו',31.07.09 , בשעה 17:30 תיערך השקת יגואר משנת 1955, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש אילן יוחנן. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי יגואר מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
-
מפגש שבת ברופין 1 2
מאת אבי נוף- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תזכורת מחר, יום שבת, בשעות 13:00 - 10:00 מתקיים כבכל שבת ראשונה של חודש, מפגש שבת בבוקר בצומת רופין. נפגשים בקפה ארומה - ומקבלים 10% הנחה לכל הזמנה. כולם מוזמנים לבוא, לחנות ולהנות...
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 732 צפיות
מישהו מתכנן לנסוע לתערוכה ב- Beaulieu השנה?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
שלום לכולם, ידוע לי שBX לא קרובה להיות אספנות, אך בפורום הנ"ל יש לא מעט מומחים של הרכב/יצרן ולכן אני שואל כאן: כיצד אוכל לדעת מה מספר הECU של הBX שלי TZS 1.9 1992? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת rostov12, -
- 1 תגובות
- 789 צפיות
אופל חזרה לייצר את הקדט - 1938 : גרסה ונראה כי היתה הבסיס לאופל אולימפיה 1500 שהתפתחה בשנות השלושים עד שנות החמישים . בדומה לזו: הינה הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3754499,00.html דרור .
הודעה אחרונה מאת מצא, -
הכנה לטסט 1 2
מאת fastbullitt- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום בבואי לעשות טסט בפעם הראשונה לרכב מיובא, ברצוני לשאול מספר שאלות: 1. מה התקן שצריך עבור הפנסים הקדמים? (הבנתי, שהפנס צריך להיות עם מנורה, ולא על חוט להט?) 2.מה החוק קובע באשר לפנסי איתות (ווינקר) בצדדי הרכב? האם משנתון מסויים אין צורך להתקין את הפנסים? 3. כנ"ל בנוגע לפנסי ערפל באחורים של האוטו. האוטו אגב משנת 1965.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
.....................................
הודעה אחרונה מאת ג'ק,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 546 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Moshe c
- Aviady001
- רפי לין
- davemustaine87
- moomai
- meir_gi
- stx
- gpm11
- dani666
- yoav911gt2
- amosbmw
- D1winner