Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיד, אני נוהג לגשת למוסך כחודש לפני מועד הרישוי, לבדוק את הרכב, לגלות בו ליקויים במידה ויש, ואז נותרת בידי שהות של חודש ימים לתקן הנדרש תיקון ולהגיע לרישוי מוכן ככל הניתן - לדעתי זו הדרך הנכונה,

אני נוהג בשיטה הפוכה משלך ולדעתי גם עדיפה: אני נכנס למבחן הרישוי ללא כל בדיקה מקדימה. מיד בתום הבדיקה במידה והבוחנים מצאו רג'קטים, אני נכנס למוסך לתיקון הליקויים וחוזר עם האישורים המתאימים לבדיקה חוזרת שעלותה כ 19 ש"ח כמדומני. בשיטה הזו כולם מרוצים: הבוחן שמצא ליקויים שמייד תוקנו, המוסכניק שלי שלא בזבז זמן על בדיקות כלליות ואיתור ליקויים אפשריים אלא תיקן ישר לפי דרישת הבוחן, מכון הטסטים ש"הרוויח" עוד 19 ש"ח ואני, שהליקויים ברכבי נמצאו, תוקנו ואני יכול לנהוג בשקט עוד חצי שנה עד לטסט הבא.

ארז רונן

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מדוע אתה מרגיש לא בסדר בקשר לפרסום שם המכון ? או אולי אתה מרגיש חייב לבעל המכון ?

למרות שאני לא גר באזור ושם המכון לא רלוונטי מבחינתי אני עדיין מופתע ומאוכזב מכך שלא פרסמת את שמו של המכון.

סיפרת את כל פרטי המקרה, גם הרעים וגם הטובים, מדוע שלא תיתן לציבור להחליט בקשר לאותו מכון ?

המנעות מפרסום שם המכון שקולה לדעתי לרצון להפגין בעד או נגד מטרה כלשהי אבל בסופו של דבר לשבת בסלון רגל על רגל.

אין כאן כלל תועלת צרכנית אם לא תפרסם את שם המכון. תאר לך שלקוחות בכל ענף מסויים היו מתנהגים כך, האם היו לנו מקורות לקריאת ביקורות ? האם היתה עליה ברמת השירות ?

אני באמת לא מבין.. אתה מרגיש שאתה מלשין ? מרגיש לא נעים ? מדוע ?! מסרת את כל המידע והעובדות הרלוונטיות לעניין.

תן לצרכן כח !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ככה זה, פרדוקס הלקוח המרוצה!!!

מקבל שרות גרוע בהתחלה, בסוף מקבל קצת כבוד

והנה נהיה הלקוח המאושר בתבל

רוני והטאונוס

• תוכן חדש...