Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשית בשכל, תן למנהל המכון לטפל בעובד הסורר, אני לא חושב שצריך להפיל את כל המוניטין של המכון בגלל עובד גרוע אחד, הכל תלוי בטיפול ההנהלה, אם היתה נותנת יד לדבר רק אז הדבר היה נחשב כמדיניות של המכון, והמכון היה ראוי להחרמה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע על מה יהיה הטיפול ?

על זה הוא אמר לך שבשעה כזו אתה לא תצא חלק , לא על זה שלא יצאת חלק .

משוה בסגנון של " אל תגיד ללקוח כל מה שאתה חושב , תז**ן אותו בלי להגיד את זה " .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מוסר ההשכל שלי מהסיפור הוא:

מעניין, לי יש מוסר השכל אחר לגמרי. לכתוב בפורום זה בסדר, לצפות לתגובות זה בסדר, לבקש עיצות זה בסדר ממש אחלה פורום, אבל כשחברים שטרחו והגיבו על השרשור מבקשים לדעת ממי הם צרכים להזהר, אתה מפתח מיד רגש אתי חזק מנשוא ומגן בגופך על שמו הטוב של המכון. דומה הדבר למשתמש שמזהיר את החברים מלהכנס לתחנת דלק שמוהלת את הדלק במים אבל מסרב לפרסם את שמה.

ארז רונן

פורסם
עשית בשכל, תן למנהל המכון לטפל בעובד הסורר, אני לא חושב שצריך להפיל את כל המוניטין של המכון בגלל עובד גרוע אחד, הכל תלוי בטיפול ההנהלה, אם היתה נותנת יד לדבר רק אז הדבר היה נחשב כמדיניות של המכון, והמכון היה ראוי להחרמה.

מסכים עם כל מלה.

אין צורך לפרסם את שם המכון וגם אין צורך לחשוש מלגשת שם לטסט - עובד אחד התנהג כמו דביל ועושה רושם שילמדו אותו לקח למקרים הבאים. זה לא אומר שהמכון כולו רקוב.

אגב, אני ניגש מחר לטסט, וכהרגלי בשנים האחרונות אגש למכון אלישע באיזור תעשיה החדש בנתניה. המקום מומלץ בהחלט, לא מחפשים להכשיל רכבים על שטויות ולא נתקלתי איתם בבעיות. אפילו יצא לי פעם לסדר תקלה קטנה ב"מוסך-הבית" שלהם ולא גבו ממני אגורה. מה שכן, היחס של העובדים בדרך כלל לא סימפטי, אבל מילא, לא הולכים למכון רישוי כדי לעשות חברים.

פורסם
מסכים עם כל מלה.

אין צורך לפרסם את שם המכון וגם אין צורך לחשוש מלגשת שם לטסט - עובד אחד התנהג כמו דביל ועושה רושם שילמדו אותו לקח למקרים הבאים. זה לא אומר שהמכון כולו רקוב.

אגב, אני ניגש מחר לטסט, וכהרגלי בשנים האחרונות אגש למכון אלישע באיזור תעשיה החדש בנתניה. המקום מומלץ בהחלט, לא מחפשים להכשיל רכבים על שטויות ולא נתקלתי איתם בבעיות. אפילו יצא לי פעם לסדר תקלה קטנה ב"מוסך-הבית" שלהם ולא גבו ממני אגורה. מה שכן, היחס של העובדים בדרך כלל לא סימפטי, אבל מילא, לא הולכים למכון רישוי כדי לעשות חברים.

יורשה לי לחלוק איתך קלות.... לאחרונה ידם מקשה מאוד בנושא תפוחי הגה (למרות חוסר ההבנה שלהם שמדובר במפרקים אקצנטריים) ובמיוחד הקפדה מיותרת על דברים שלא ממש מחייבים רכבים מתחת לשנת 1972 כמו זיהום אוויר ומנורת אור רוורס...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

Dear Classic Car friend,

Please be inform THAT THERE IS NO where any published descriptions by office of Transportation about סל אשפה Material Color Size and.....!!!!

Please write down the gentleman name AND promises to do my best for take is authorities license !!!

Any market plastic + paper bag, shoes box, conserve box can and may be סל אשפה !!!! YOU MAY DECLARE THAT YOUR SHIRT POCKET IS סל אשפה .

D

פורסם
יורשה לי לחלוק איתך קלות.... לאחרונה ידם מקשה מאוד בנושא תפוחי הגה (למרות חוסר ההבנה שלהם שמדובר במפרקים אקצנטריים) ובמיוחד הקפדה מיותרת על דברים שלא ממש מחייבים רכבים מתחת לשנת 1972 כמו זיהום אוויר ומנורת אור רוורס...

טוב, עם המגאן 2003 שלי והקיה סראטו 2006 של אבי הם בסדר גמור, אבל יחי ההבדל הקטן בינן לבין מרקורי בת 30 ומשהו שנה.

לגבי תפוחי הגה, מה שנכון, בכל טסט הם (ורק הם) אומרים לי מחדש לסובב את ההגה יותר מהר, למרות שאני מסובב כמו מטורף. אבל אף פעם לא הכשילו אותי בקטע הזה. (שוב, לא מדובר ברכבי אספנות).

פורסם
טוב, עם המגאן 2003 שלי והקיה סראטו 2006 של אבי הם בסדר גמור, אבל יחי ההבדל הקטן בינן לבין מרקורי בת 30 ומשהו שנה.

לגבי תפוחי הגה, מה שנכון, בכל טסט הם (ורק הם) אומרים לי מחדש לסובב את ההגה יותר מהר, למרות שאני מסובב כמו מטורף. אבל אף פעם לא הכשילו אותי בקטע הזה. (שוב, לא מדובר ברכבי אספנות).

אמת, ומכיוון שמדובר בפורום אספנות, מכאן באה הערתי.

יום טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אני לא אחזור לשם אבל ברור לי שבכל מכון טסטים שאגש אליו אני יכול להיתקל בטיפוס "נחמד".

סך הכל היום הייתה לי חוויה מתקנת וזכיתי ליחס ראוי ואף מעבר לכך מצד בעל המכון ושאר הבוחנים שעובדים שם.

1. יש אנשים בפורום (Kompy במיוחד) שבקיאים בתקנות ובחוקים וטוב שהם כאן ושאפשר להיעזר בהם.

2. להיות חכם זה חשוב אבל לפעמים חשוב גם להיות צודק ואין לי ספק שבעל הבית של המכון הספציפי שעליו אני מדבר עשה ויעשה סדר עם הבוחן ה"נמרץ" שלו.

אני מציע שפעם הבאה תפרסם את המקרה המלא, ולא רק חצי ממנו.

באת עם סיפור קורע לב, שהרתיח את הדם של הרבה מחברעי הפורום, נמנעת לפרסם את שם המכון במשך הרבה זמן ובסוף עוד הוצאת אותו חיובי...

1. לא ליפול להתלהמות, ולא לקבל כל סיפור מקרה כאן כפשוטו

2. תאמינו לי, אל תאמינו לאף אחד :roll:

פורסם

לשרשור היו שתי מטרות:

1. לשתף את הפורום ולהתייעץ בנוגע לדרכי פעולה אפשריות.

2. במידה והמכון היה מתגלה כמקום שיש להתרחק ממנו לפרסם את שמו ולהתריע על כך. יש כאן המון מירמור על זה שאני לא מפרסם את שם המכון. אם התגובות של בעל הבית היו שונות והייתי מרגיש שמצפצפים על בעלי הרכבים שמגיעים לשם לעשות טסט הייתי מפרסם את שם המכון.

פורסם

סתם סיפור קטן.

בטסט לסאנבים הכשילו אותי פעם על תפוח הגה. לא היה לי ברור למה, כי זכרתי שהחלפתי אותם. העלתי את האוטו על ליפט, והם היו נראים לי בסדר גמור.

בעקבות עצה של חבר עשיתי את התיקון הבא:

צבעתי אותם בספריי שחור

ו...עברתי!@

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה של הכשלה בגלל חופש בתפוחים ובזרועות, למרות שהם חדשים.

אני מאמין שיש חופש טיבעי ברכבים ישנים שהרבה בוחנים לא מעבירים על כך.

אני מסכים שצבע עושה את העבודה בהרבה מקרים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כמובן שעלינו להכין את רכבנו למצב תקין בכל עת. הבעיה שמכוני הרישוי בודקים את רכבנו והחופשים שבהם על בסיס מבחני כשירות של רכבים מודרניים ולא של רכבי אספנות.

לו היו להם קריטריונים לבחינת חופשים ברכבי אספנות - זה היה מקל עלינו, ויתכן שמעבר הרישוי היה קל יותר.

צריך להיות ברור - איני חושב שבכסות העילה של רכב אספנות מערכות הבטיחות ברכב לא צריכות תקינות וכשירות - נהפוך הוא עלינו מוטלת הקפדת יתר לוודא שהכל תקין וכשיר.

תמיד, אני נוהג לגשת למוסך כחודש לפני מועד הרישוי, לבדוק את הרכב, לגלות בו ליקויים במידה ויש, ואז נותרת בידי שהות של חודש ימים לתקן הנדרש תיקון ולהגיע לרישוי מוכן ככל הניתן - לדעתי זו הדרך הנכונה,

מאידך במכוני הרישוי צריכים להיות קריטריוני בדיקה יחודיים לרכב אספנות (חופשים מותרים במערכת ההיגוי, פליטת גזים, מערכות בילום וכד')שהינם שונים מאלו של רכב חדיש והם צריכים להיות מוכנסים לתוכת הבדיקות של מכון הרישוי.

מצא משה

פורסם

1. חופשים המע' ההגוי - אין כל הבדל בין רכב מיושן לבין חדש, הכל תלוי בנסיונו של הבוחן. תפוחי הגה/זרועות היגוי במע' היגוי מפרקית יש לבדוק במצב של הזזת הרכב לצדדים בתנועות קלות(תנועה ארוכה במעט לאחר החופש של התבה). בתנועות נמרצות וארוכות לא ניתן לאבחן חופשים כמו גם בהרמת הרכב.

2. דין בילמת רכב מיושן כדין רכב חדש ואין לסטות ממנו!!!

3. בדיקת מזהמים נעשית לפי שנתון הרכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...