Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את השרשור הזה ולא מאמין!!!

איך יש כאן אנשים שתומכים בבוחן הזה?

גם אם הוא עמד 80 או 800 שעות על הרגליים ושאישתו לא נתנה לו בלילה ושאת החתולה שלו טרף זאב ערבות אותי זה ממש ממש לא מעניין.

כל עוד מכון הרישוי פתוח והתפקיד שלו הנו לתת שירות עד לסגירת המכון הוא יעשה את זה בכבוד או שיחליף מקום עבודה.

כאשר אמא שלו אמרה לו שילמד ויהיה רופא הוא לא רצה לשמוע (גם אני לא רציתי) והחליט להיות בוחן במכון טסטים, זבש"ו, אז כל התירוצים של חם לו וקשה לו לא ממש מענינים אותי.

יש עבודות הרבה יותר קשות והרבה יותר שירותיות מלהיות בוחן ואף פעם לא נתקלתי ביחס כזה מזלזל מאף אחד!!!

יש לא מעט ימים בהם אני צריך להיות שעות רבות בחדרי מכונות וחדרי דוודים בהם הרבה יותר חם ורועש בכדי לתת פתרונות טכניים והנדסיים ללקוחות שלי, אני מזיע מהתחת בטמפרטורות לא הגיוניות ועדיין מחייך ללקוחות שבזכותם אני יכול להמשיך ולעבוד ואני שכיר!

מי שלא יודע לתת שירות שיעבוד בחדר סגור בלי שום גישה לעולם החיצון, אני בטוח שאז הגישה שלו תשתנה קצת.

אני אישית כשאני מקבל שירות שחורג בטיפה ממה שמגיע לי אני מייד מתלונן לממונים וקם והולך, כמובן שאותו נותן שירות לא יראה אותי או את מי שאני מכיר לעולם.

וכן, אני חושב שזו חובה לפרסם את שם המקום ואת שם הבוחן, אולי יהיו כאן כאלו שיעדיפו להגיע אליו במיוחד 10 דקות לפני הסגירה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, אם להתבסס על הדברים של פותח השרשור, ולהניח שכל דבר אמת ונאמר במדוייק ובהקשר הנכון, ואין לי סיבה להניח, שזה לא ככה- אין שום דבר שבעולם, שיכול להצדיק את הביזיון הזה! איך זה קשור ל"עבודה קשה בשרות"?!?!? סליחה, יש כאן חלק לא מבוטל של אנשים, שנותנים שרות בתחום כזה או אחר, אני ביניהם, וכן לפעמים בא לך לקוח, שבא לך להרוג אותו, בין אם זה על הטמטום, בין אם זה על החוצפה- וגם אז, מה לעשות- תפקידך לא להגיב, ולהתנהג הכי "טבעי" שאפשר- מה לעשות, זה עבודה שלך, אתה עובד בה- אז, תתנהג בהתאם!!! ובמיקרה המדובר, שוב, לפי דברי הפותח שרשור- בכלל לא הייתה כל סיבה להתנהגות כזאת, אז מה, אם הוא הגיע כמה דקות לפני הסגירה?! :shock: ושוב- מילה, אם רק היה מתייחס בקרירות- אבל להכשיל בצורה בוטה בכוונת תחילה?!?!:roll::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תסלח לי על הביטוי אבל אתה מטומטם

אם תעשה תאונה חס וחלילה ותתעלף ויגיע צוות חילוץ

אתה לא חושב שזה נחוץ שהדלת תיפתח כמה שיותר מהר

אם עכשיו היא לא נפתחת אחרי שהיא תהיה עקומה היא תהיה הרבה יותר קשה לפתיחה

אני לא יודע אם אני מטומטם או לא. או אם אתה יכול ומוסמך לקבוע את זה.

אבל לקרוא למהנדסים גרמנים וצפרתיים בכירים מתעשיית הרכב מטומטמים זה נראה לי קצת מתנשא (בלשון המעטה).

הסיטרואן קסארה 2003 שהיתה לי בזמנו , היתה ננעלת מבחוץ לאחר שהרכב הגיע ל30 קמ"ש, יעידו על כך אנשי הבטחון בקניון שהיו מחכים שאפתח את דלת הנהג כדי שהנעילה המרכזית תפתח את כל שאר הדלתות כולל הבאגז'.

המנגנון קיים ברנו מגאן חדשות:

http://www.renault.co.il/catalog/equipment.aspx?model=13

אחסוך לך את הקריאה, יש שם משפט "נעילת דלתות אוטומטית לאחת תחילת הנסיעה".

אז בשם המהנדסים הבכירים ברנו-ניסאן....

(אתה יכול להשלים לבד את המשפט).

פורסם
אולי גם הבוחן בן אדם?

עם רכב שעל פניו ידרוש

מאמץ גדול יותר.

רכב ישן הרבה יותר קל לבדיקה מהחדשים, ביחוד עכשיו עם כל עניין בדיקת זיהום אויר.

ובלי שום קשר, זה לא שהוא החמיץ פנים, הוא ממש העליב אותו, זה נראה לך הגיוני? לא כנותן שירות אלא כאדם מן המניין.

פורסם

המטרה של הנעילה הזאת היא נעילה פנימית על מנת להמנע מפתיחת הדלת ע"י ילדים או בטעות בזמן הנסיעה, התוצאה הנלוות לכך היא נעילת הדלת מבחוץ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
המטרה של הנעילה הזאת היא נעילה פנימית על מנת להמנע מפתיחת הדלת ע"י ילדים או בטעות בזמן הנסיעה, התוצאה הנלוות לכך היא נעילת הדלת מבחוץ.

הדלת נעולה רק לידית הפתיחה שבחוץ . מבפנים אפשר לפתוח את הדלת תמיד, גם כשהיא במצב נעול, אלא אם כן הופעל מנגנון נעילת הדלתות האחוריות. ואז אי אפשר לפתוח את הדלתות האחוריות בלבד מבפנים.

(אם יש דלתות אחוריות בכלל. שמעתי שיש מכוניות רק עם 2 דלתות... אולי צריך להכשיל בטסט כלי רכב שאין להם דלתות אחוריות כי אי אפשר לפתוח אותן...)

פורסם
במכון "טסט הכוכבים" שבטייבה פנה הבוחן הראשי לבוחנים שבדקו את רכבי (מרצדס 280se שנת 87 באמירה : אתם תתנו את הכבוד הראוי לרכב בן 30 שנה". מאז ועד היום, כשנוסיף את היתרון על עשיית טסט ביום שבת, אני נהנה להכנס בגאון לבדיקת הטסט כשאני יודע שלפחות במידה והרכב יוכשל בטסט זה יהיה בגלל סיבות אמתיות ולא בגלל גחמנות ומצבי רוח של הבוחנים.

87 זה עוד לא 30 שנה אבל המכון בטייבה באמת ראוי לשבחים!:mm_yeah:

פורסם
אני לא יודע אם אני מטומטם או לא. או אם אתה יכול ומוסמך לקבוע את זה.

אבל לקרוא למהנדסים גרמנים וצפרתיים בכירים מתעשיית הרכב מטומטמים זה נראה לי קצת מתנשא (בלשון המעטה).

הסיטרואן קסארה 2003 שהיתה לי בזמנו , היתה ננעלת מבחוץ לאחר שהרכב הגיע ל30 קמ"ש, יעידו על כך אנשי הבטחון בקניון שהיו מחכים שאפתח את דלת הנהג כדי שהנעילה המרכזית תפתח את כל שאר הדלתות כולל הבאגז'.

המנגנון קיים ברנו מגאן חדשות:

http://www.renault.co.il/catalog/equipment.aspx?model=13

אחסוך לך את הקריאה, יש שם משפט "נעילת דלתות אוטומטית לאחת תחילת הנסיעה".

אז בשם המהנדסים הבכירים ברנו-ניסאן....

(אתה יכול להשלים לבד את המשפט).

בזמן נסיעה הם ננעלות עי מחשב כנראה

ברגע שאתה מגיע למהירות איטית הנעילה משתחררת

אתה לא יכול להשוות בכלל בין שני הדברים האלו

שלך לא נפתחת בעמידה ושלהם כן

עוד לא ראיתי או שמעתי חילוץ מרכב נוסע תוך כדי נסיעה מלבד סרטים

תקרא ותבין את מה שאתה כותב

אני הכי אנטי טסטים בעולם על השטויות שלהם אבל מה שיש לך זה לא שטות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אנני מכיר אותך,לצערי, ויתכן שאת אחד מל"ו הצדיקים,אבל אם את יכולה לומר שלא נמצא אף אדם שאי פעם נעלב ממך,

אשמח אם תסכימי להיות לי לגורו.

אושרי לצערי אני עדיין אינני צדיקה, אני פשוט יודעת לתת שירות, בעבודה מסוג זה צריך לנטרל את הרגשות את הכעסים, עצבים, וכל דבר שלילי, ולהפגין החוצה כלי הלקוחות רק חיוך ושבחים.

10 שנים בתחום השירות משאירות חותם ותודעה.

אינני מכירה את הבוחן שעליו דובר, אך אולי הוא מסוג האנשים שלא מתאים להם עבודה מסוג זה (עבודה מול לקוחות) קורה.

אמנם הרכ שלי אינו משתייך לקטגוריית האספנות, אך הוא גם עבר טסט השנה "בכוכבים".

במקום יש נטו עבודה, אין עיכובים, לא מחפשים אף אחד "על קטנות".

ראוי לקבל ח"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בזמן נסיעה הם ננעלות עי מחשב כנראה

ברגע שאתה מגיע למהירות איטית הנעילה משתחררת

היא לא משתחררת. כדאי לבדוק לפני שכותבים "עובדות" בבטחון כזה ובונים עליהן המשך טיעון. הנעילה נועדה למנוע ממישהו לפתוח לך דלתות ולפרוץ/לגנוב כשאתה עומד ברמזור, למשל.

פורסם

סליחה על הטעות, (תחילתה או סופה של דיסלקציה) המרצדס שנת 78.

מרצדס 280SE 005_resize.jpg

ארז רונן

פורסם
היא לא משתחררת. כדאי לבדוק לפני שכותבים "עובדות" בבטחון כזה ובונים עליהן המשך טיעון. הנעילה נועדה למנוע ממישהו לפתוח לך דלתות ולפרוץ/לגנוב כשאתה עומד ברמזור' date=' למשל.[/quote']

נכון. הנעילה אינה משתחררת מאליה, אך היא בהחלט ניתנת לשחרור והדלתות נפתחות ע"י משיכה בידית וזה כל תמצית ההבדל בין מנגנון תקין לבין תקול.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אני קורא את השרשור הזה ולא מאמין!!!

איך יש כאן אנשים שתומכים בבוחן הזה?

גם אם הוא עמד 80 או 800 שעות על הרגליים ושאישתו לא נתנה לו בלילה ושאת החתולה שלו טרף זאב ערבות אותי זה ממש ממש לא מעניין.

כל עוד מכון הרישוי פתוח והתפקיד שלו הנו לתת שירות עד לסגירת המכון הוא יעשה את זה בכבוד או שיחליף מקום עבודה.

כאשר אמא שלו אמרה לו שילמד ויהיה רופא הוא לא רצה לשמוע (גם אני לא רציתי) והחליט להיות בוחן במכון טסטים, זבש"ו, אז כל התירוצים של חם לו וקשה לו לא ממש מענינים אותי.

יש עבודות הרבה יותר קשות והרבה יותר שירותיות מלהיות בוחן ואף פעם לא נתקלתי ביחס כזה מזלזל מאף אחד!!!

יש לא מעט ימים בהם אני צריך להיות שעות רבות בחדרי מכונות וחדרי דוודים בהם הרבה יותר חם ורועש בכדי לתת פתרונות טכניים והנדסיים ללקוחות שלי, אני מזיע מהתחת בטמפרטורות לא הגיוניות ועדיין מחייך ללקוחות שבזכותם אני יכול להמשיך ולעבוד ואני שכיר!

מי שלא יודע לתת שירות שיעבוד בחדר סגור בלי שום גישה לעולם החיצון, אני בטוח שאז הגישה שלו תשתנה קצת.

אני אישית כשאני מקבל שירות שחורג בטיפה ממה שמגיע לי אני מייד מתלונן לממונים וקם והולך, כמובן שאותו נותן שירות לא יראה אותי או את מי שאני מכיר לעולם.

וכן, אני חושב שזו חובה לפרסם את שם המקום ואת שם הבוחן, אולי יהיו כאן כאלו שיעדיפו להגיע אליו במיוחד 10 דקות לפני הסגירה.

זהו מקרה קלאסי של תהיה חכם ואל תחפש להיות צודק, מי שמפסיד הוא במקרה זה הצודק...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
נכון. הנעילה אינה משתחררת מאליה, אך היא בהחלט ניתנת לשחרור והדלתות נפתחות ע"י משיכה בידית וזה כל תמצית ההבדל בין מנגנון תקין לבין תקול.

הן נפתחות על ידי פתיחת הידית הפנימית. אתה לא יכול לפתוח את הרכב מבחוץ, שזה בדיוק אותו מצב כפי ש"הפושע" טען שיש ברכב התקול שלו. אני לא מצדיק נסיעה ברכב עם תקלה, וברכב הספציפי שלו בהחלט מדובר בתקלה, אבל הטיעון שלו הוא לא חסר הגיון ברמה העקרונית.

• תוכן חדש...