Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו מקרה קלאסי של תהיה חכם ואל תחפש להיות צודק, מי שמפסיד הוא במקרה זה הצודק...

מצטער ראובן, אני ממש לא מסכים איתך!

אם כולם ישתקו כאשר השירות שהם מקבלים הוא מחפיר, מהר מאוד כל נותני השירות יתייחסו בצורה מחפירה ומעליבה לכולם.

חייבים!!! להעמיד אחד כזה במקום, לא לוותר ולא לשתוק רק כי הוא מחזיק בעמדת בוחן.

תמיד אפשר ללכת למכון אחר אח"כ, הוא לא אלוהים ואין שום סיבה לא להעמיד אותו במקום.

רק על עצמי לספר ידעתי: אני אישית הייתי שובר לו כמה שיניים אם הוא היה מדבר אליי ככה! אבל זה רק אני8) יש לי פתיל נורא קצר בעניינים כאלו. :screwy::mad::2gunfire:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, בואו נתמקד באיך מעבירים את הרכב טסט.

מומלץ נכון לעכשיו להתקשר למשרד הרישוי, שבוע לאחר התשלום של האגרה ולבדוק האם היא נקלטה.

במידה ונקלטה - להוציא כפל רישיון ולגשת לטסט במקום נורמלי ולעבור.

אח"כ יגיעו כל התלונות למיניהן שלטעמי די מיותרות - פשוט לפרסם את שם המכון ולדאוג שאנשים מהפורום לא יגיעו לשם, עם רכבי אספנות או סתם רכבים.

פורסם

אני נגשתי לטסט כהרגלי כול חצי שנה ביום שלישי

קבלת הפנים שהיתה לי היתה חביבה ומסקרנת את כולם

הבוחנים התנהגו ממש בצורה ענינית מקצועית ומתלהבת

לא ירדו לקטנות כמו שלך קרא אבל בהחלט בדקו הכול

והראיה שלא עברתי את הטסט למרות החביבות

קיבלתי את זה ברוח טובה והיום ניגשתי לטסט ועברתי

האמת שההתחשובות שלנו בכלל הנהגים צריכה להיות בזה שלא נבוא

בדקה ה-90 אני חושב על הבוחנים שראיתי ביום שלישי והיום שהיה שיא החום

ואני לא מקנא בהם אני יודע גם מעבודתי כמה מרגיז שמגיעים לי בדקה ה-90

למרות הכול אן הצדקה להתנהגות הזו

אני בכול זאת היתי חוזר למכון הטסטים הזה מתוך פרנציפ מראה לאחראי

הפרטים שעליהם נכשלתי ומראה שתיקנתי ואומר שלכאן אני לא חוזר יותר

ולהבא כדאי להגיע בשעות הצהריים המוקדמות זה השעות הכי טובות

בהצלחה

פורסם
טוב, בואו נתמקד באיך מעבירים את הרכב טסט.

מומלץ נכון לעכשיו להתקשר למשרד הרישוי, שבוע לאחר התשלום של האגרה ולבדוק האם היא נקלטה.

במידה ונקלטה - להוציא כפל רישיון ולגשת לטסט במקום נורמלי ולעבור.

אח"כ יגיעו כל התלונות למיניהן שלטעמי די מיותרות - פשוט לפרסם את שם המכון ולדאוג שאנשים מהפורום לא יגיעו לשם, עם רכבי אספנות או סתם רכבים.

אין חכם כבעל ניסיון.

כל מילה בסלע.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

השבוע עשיתי טסט לסובארו DL 89 שלי בקומפיוטסט מזרח ראשון ,אני חייב לציין את היחס האדיב והנימוסי מצד כל העובדים שם החל מהבוחנים וכלה בפקידות ובנערים שעובדים שם.רואים בפירוש שהם לא מחפשים להפיל על קטנות ואין הפליה לרעה של רכבים מיושנים.

פורסם

עמית - ליפול עליך ביום לא טוב - יסתכם בדיקדוק ל100% דברי המחוקק.

לא נראה לי שזו ההשוואה :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עצוב לראות שאתה משתהה עם פרסום שם המכון, הם צריכים אותנו לא פחות מאשר אנחנו צריכים אותם, יחס משפיל זו עילה לתבעיה שיכולה לעלות לבעל המכון הרבה מאוד כסף ומוניטין (אם נשאר לו)

לדעתי אתה צריך לפרסם את שם המכון כדי שחברים אחרים לא יכוו בהמשך מהפועל הנמרץ

רוני והטאונוס

פורסם
מצטער ראובן, אני ממש לא מסכים איתך!

אם כולם ישתקו כאשר השירות שהם מקבלים הוא מחפיר, מהר מאוד כל נותני השירות יתייחסו בצורה מחפירה ומעליבה לכולם.

חייבים!!! להעמיד אחד כזה במקום, לא לוותר ולא לשתוק רק כי הוא מחזיק בעמדת בוחן.

תמיד אפשר ללכת למכון אחר אח"כ, הוא לא אלוהים ואין שום סיבה לא להעמיד אותו במקום.

רק על עצמי לספר ידעתי: אני אישית הייתי שובר לו כמה שיניים אם הוא היה מדבר אליי ככה! אבל זה רק אני8) יש לי פתיל נורא קצר בעניינים כאלו. :screwy::mad::2gunfire:

מסכים ב-100%!

ואף אתן דוגמה מהחיים שלי בעבר הרחוק: בזמנו, ברוסיה, כל התחום השרות היה ממשלתי, ואי-לכך-"מונופול". מה שקרה, שכשבאת לקבל שרות- "עשו לך טובה", אם בכלל! מספיק היה להכנס לאיזה סופר, ולראות פרצוף של המוכרת, כדי להבין, ש"היום לא בא לה"! ואם אתה בכלל רוצה לקבל שרות- שתוק, ותעשה מה שהיא אומרת! כי מה תעשה? לא תקנה? הרי אין מקום אחר ללכת, וגם אין סיכוי, שיעשו לה משהו, גם אם תתלונן 10000 פעם!

מישהו כאן רוצה לחיות ככה? -כי זה בדיוק מה שקורה, כשלא מענישים את נותני שרות על היחס המזלזל ללקוחות!:evil:

ושוב- אני עובד בשרות, אני מתקן לאנשים דברים, ואני יודע בדיוק, מה זה להיות בשני הצדדים, ועדיין, עוד לא הגעתי, ואני מקווה שגם לא אגיע לעולם למצב, שבו אני פשוט יורד על בן אדם כי יש לי חרא של מצב רוח!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני נגשתי לטסט כהרגלי כול חצי שנה ביום שלישי קבלת הפנים שהיתה לי היתה חביבה ומסקרנת את כולם הבוחנים התנהגו ממש בצורה ענינית מקצועית ומתלהבת לא ירדו לקטנות כמו שלך קרא אבל בהחלט בדקו הכול והראיה שלא עברתי את הטסט למרות החביבות קיבלתי את זה ברוח טובה והיום ניגשתי לטסט ועברתי האמת שההתחשובות שלנו בכלל הנהגים צריכה להיות בזה שלא נבוא בדקה ה-90 אני חושב על הבוחנים שראיתי ביום שלישי והיום שהיה שיא החום ואני לא מקנא בהם אני יודע גם מעבודתי כמה מרגיז שמגיעים לי בדקה ה-90 למרות הכול אן הצדקה להתנהגות הזו אני בכול זאת היתי חוזר למכון טסטים הזה מתוך פרנציפ מראה לאחראי הפרטים שעליהם נכשלתי ומראה שתיקנתי ואומר שלכאן אני לא חוזר יותר ולהבא כדאי להגיע בשעות הצהריים המוקדמות זה השעות הכי טובות בהצלחה

וואו! איזה כושר נשימה! אתה צוללן?

עודד

פורסם

כדאי מאוד לפרסם פה את שם המכון ולא להגיע יותר למקום כזה בשום שעה.

לא ב16.00 ולא בשום שעה אחרת.

בעל רכב שמשלם כסף על הבדיקה שלהם לא צריך לסבול יחס כזה וכמו שנכתב מעליי הם לא מונופול.

ולפותח השרשור אני מציע לעשות טסט במקום אחר שיבדוק את הרכב ברצינות ולא במטרה להכשיל.

פורסם

היום בבוקר חזרתי למכון הטסטים. הטסט עבר בקלילות ואז ניגשתי לדבר עם בעל הבית. סיפרתי לו את כל הסיפור והוא קרא לבוחן ה"נמרץ" שבתחילה "התקשה" לזכור אותי או את הרכב שלי... לאחר שציטטתי אותו בפניו מילה במילה הוא התחיל לומר שהגעתי מאוחר והיו ליקויים ברכב. בעל הבית עצר אותו על המקום ושיבח אותו על הזיכרון שלפתע "חזר". קיבלתי התנצלות מהבוחן ומבעל הבית שגם הבטיח לי שהטיפול בנושא מבחינתו עדיין לא הסתיים. לאור גישתו החיובית של בעל הבית וגם של העובדים האחרים במכון הטסטים אני נוטה להאמין שדווקא מדובר בעובד אחד שלא מייצג את המכון ואת שאר האנשים שעובדים בו ולכן ע"מ לא להשמיץ בחרתי שלא לפרסם את שם המכון. תודה על הייעוץ והתמיכה. ושיהיו לכולנו רק טסטים קלילים...

פורסם

כן בטח.

מכון מעולה.

אתה גם בטח ובטח תחזור לשם בטסט הבא.

אני בטוח.

אז למה שלא תיתן לנו את שמו ומיקומו כדי שנוכל ללכת גם לשם ולקבל את היחס האדיב שאתה קיבלת?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני לא אחזור לשם אבל ברור לי שבכל מכון טסטים שאגש אליו אני יכול להיתקל בטיפוס "נחמד".

סך הכל היום הייתה לי חוויה מתקנת וזכיתי ליחס ראוי ואף מעבר לכך מצד בעל המכון ושאר הבוחנים שעובדים שם.

מוסר ההשכל שלי מהסיפור הוא:

1. יש אנשים בפורום (Kompy במיוחד) שבקיאים בתקנות ובחוקים וטוב שהם כאן ושאפשר להיעזר בהם.

2. להיות חכם זה חשוב אבל לפעמים חשוב גם להיות צודק ואין לי ספק שבעל הבית של המכון הספציפי שעליו אני מדבר עשה ויעשה סדר עם הבוחן ה"נמרץ" שלו.

• תוכן חדש...