רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בעקבות ההודעה על ביטול שני טסטי בשנה לרכב אספנות (ברכבת שוב לכל הנוגעים לדבר ) עולות לי מספר שאלות, אני בטוח שגם לאחרים יהיו שאלות רבות, אני מציע לרכז הכל בשירשור הזה : 1. ממתי התקנה נכנסת לתוקף ? מקרה פרטי שלי - עברתי טסט לפני חמישה חודשים, ויש לי כבר ביד את רישיון הרכב לחצי שנה הבאה, האם יש דרך לא לעשות אותו, ולהאריך את תוקף הרישיון הקודם לחצי שנה נוספת ? 2. בדיקת חורף - מה קורה עם אלו, שמועד הטסט שלהם הוא באמצע תקופת החורף, נניח בינואר ? האם עדיין נדרשת בדיקת חורף ? תודה.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פתחתי שירשור ניפרד על מנת ולנסות ולהגיע לכמה שיותר אנשים, גם כאלה שאינם קוראים את השירשור על השמנמנה. כמה מילים מקדימות לטובת מי שלא יודע על מה אני מדבר. לפני כשלוש שנים לערך רכשתי חיפושית שעמדה להפוך לברזל, מצבה היה רע, אבל לא יכולתי לתת לה למות. במהלך הזמן שיפצתי ככל שהותיר לי הכסף והיכולת את החיפושית, בשתי ידים ובעזרתם של חברים טובים ואוהבי התחום. לאט לאט נכנסיתי חזק לעולם מקוררי האויר ולמדתי לאהוב את המכונית המקסימה הזאת. החיפושית שעמדה מושבתת למעלה מעשור החזירה אהבה והחלה מגלה את צפונותייה וקסמייה. בתקופה האחרונה קיבלתי לידי סכום כסף קטן שעזר לי להשמיש את החיפושית ולהעבירה טסט, במהלך הטיפולים שעברה החל ל…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
זהו אחד המפלגים היפים ביותר שנתקלתי בהם עד היום, ולדעתי מבנהו הפשוט והחזק לא מפסיקים לעורר בי הערכה כל פעם שיוצא לי לשפץ אחד כזה. מבנה כללי: מפלג בעל שתי פלטינות, משוקולת עם קפיצים, בעל גוף מסגסוגת אלומיניום, או סגסוגת מגנזיום, שני מיסבים כדוריים תומכים בציר. יכולת עבודה עד 10,000 סל"ד. יושב על מנועי הV6 של פרארי בנפח 2.0 ו- 2.4 מונע היישר מגל זיזים. כחלק מכל טיפול שגרתי אני נוהג לפתוח אותו ולראות מה המצב בפנים. במקרה של התיבשות מגריז המפלג ממשיך לעבוד אך יכולת הקידום נפגעת והיציאה מקידום נפעת גם היא והתוצאה היא בעיות בסרק, ובעיות חוסר בכוח עם העליה בסל"ד. ייאמר לזכות המפלג שכם כאשר הוא יבש, מעוך לגמרי בפנים, חופשים ציריים במשקולות עד לרמה שכאשר מחזיקים אותו ביד ו…
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתר התערוכה: http://tehranclassiccarshow.com/index.html כמה מכוניות מתוצרת "השטן הגדול" . שמורות כחדשות יד ראשונה מרופא http://jalopnik.com/5320466/iranian-car-show-displays-disposed-shahs-cars/gallery/ בלי להכנס לפוליטיקה, זה שיש שם גם דברים כאלה נותן איזו תקווה לעתיד האזור, לא? נתקו
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה מרצדס 280SE שנת 1976 , שלא כמו שאר הפרוייקטים הרכב הזה נגרר ישירות למוסך לתחילת עבודה ומשם יעבור לפחחות... אני זקוק למידע היכן אני יכול לרכוש חלקים לרכב הזה... מכאנים...חלקי קוסמטיקה... בעקרון כמעט ואין לי חוסר בחלקים ברכב מה שמאוד מקל עלי. אני אשמח אם אחד ממכובדי יתרום לי מידע למציאת סוו'יטץ +מפתחות לרכב הזה (ניסו לגנוב את הרכב ושברו את הסוויטץ...) קצת על הרכב: שנת 76 , קיבל לוחית צהובה בשנת 85 ע"פ הרישיונות... (אולי היה דיפלומטי או יבוא אישי) גג שמש חשמלי , מזגן , הגה כוח , חלונות חשמל , ווישרים בפנסים , חימום במושבים... אשמח לקבל כול מידע! אצלם את הרכב בהמשך כשאגיע למוסך... אריק גולן
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם מדי פעם יש לי פרוייקטים, ועכשיו התחלתי בפרוייקט חדש, לפני כמה ימים ראיתי עם אבא שלי את הסרט של החתונה שלו ושל אמא שלי.. ומאז הוא לא מפסיק לדבר איתי על המכונית שהייתה לו פעם- פולקסווגן וריאנט שנת 1969, שאיתה גם הם הגיעו לחתונה. החלטתי לפנות לפורום הזה בגלל שיש לי הרגשה שהיא עדיין לא נשרפה או זרוקה לה איפשהו מתחת להררים וגבעות של זבל בחירייה. כרגע אין לי תמונה שלה אבל אני אחפש ואעלה אותה לפה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
רציתי ממכם..(מומחי הפורום) פידבקים חיוביים\שליליים לגבי תחילת שיפוץשל רנו 6. תודה מראש לעונים, שחר
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאדה אספנות יפייפיה שהייתה מגיעה לפעמים למפגשים עשתה תאונה היום...
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
מצ'ב תמונות שצילמתי . סט 1.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 0 תגובות
- 628 צפיות
האם למישהו יש טבלת קודי צבעים ויכול לעזור לי? אני מחפש את הגוון המקורי של פורד אסקורט מודל 72 בצבע לבן. מה שמצאתי באינטרנט, ואני לא בטוח שמדובר במידע מהימן - Dupont Xsc210 ?
הודעה אחרונה מאת tsents, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מרשים.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה = איפה ניתן לרכוש לוחיות רישוי שמוטבע עליהם רכב אספנות ? לא מדבקה !
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
לכל מי שלא עוקב בשרשור רנו 4 , אנחנו יוצאים לטיול לאיזור המרכז ! כולם מוזמנים ובמיוחד הצרפתיות !
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 2 תגובות
- 716 צפיות
בכיכובן של רנו 16, פיז'ו 504, סיטרואן DS ועוד כמה וכמה הפתעות...
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
מפלצות התהילה
מאת bar87- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כתבה מעולה למועדון Fuel Slut במגזין ממון של ידיעות אחרונות של היום. ככה זה שמועדון מתבסס על החברים לפני הרכבים שאפו !!!!!!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 730 צפיות
שלום חברים. אתמול נפגשתי עם מנהלת הקורס והמורה והעליתי את הציפיות של אלה המעונינים בקורס ואמנם המורה אמר שאכן אם יתקיים הקורס, זה יהיה קורס יחודי בזה שהאנשים יגיעו עם המון מוטיבציה , בניגוד לקורסים רגילים שבהם אנשים שרוצים רק תעודה לשם רשיון עסק. למורה היו מספר דרישות מהמנהלת ולמנהלת היו דרישות מהמורה. סוכם שבזמן הקרוב נקדם את הנושא ולהביאו לידי מימוש. אמשיך לעדכן. אלי
הודעה אחרונה מאת אלי פרי, -
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם! אתמול רכשתי את הרכב החדש שלי: פורד ברנדה 4 דלתות,חמודה. אה, שנת 77, אספנות. קצת על הרכב: יד ראשונה במצב מצויין, נבנתה בישראל. מנוע 1300. צריכה טסט טיפול אגזוז וכו'. ולשאלותיי: 1.ברישיון מצויין שמידת הצמיגים 155*70*13 הרכב נקנה עם הגלגלים היפים יותר והרחבים יותר של הברנדה 1980. אני חושב שהמידה 175*70*13. צריך להחליף אותם בשביל לעבור טסט .האם ניתן לשנות במעמד הטסט את רוחב הצמיגים? או לגשת למשרד הרישוי? לא הייתי רוצה להשקיע סתם בהחלפת צמיגים ואז לגלות שבמכון הטסטים לא מאשרים צמיג רחב יותר. 2.הרכב סובל מנזילות מים בתוך גוף הרכב. הגומיות של החלונות מקוריות ולעולם לא הוחלפו כתוצאה מכך ישנם רקבונות ברצפה, ויש צורך להחליפה. האם ישנה דרך …
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בוקר טוב בנוסף להשקה בצפון זכו החברים במרכז להנות מהשקה וקבלת פנים לא רשמיות אומנם אך יפות ומרגשות לא פחות ההשקה כאמור של פורד קאפרי 69 וקבלת הפנים של שברולט קמרו 79 מפלצתית ויפה כאחד החברה חגגו עם שמפניה צוננת ולקינוח וחתימת הערב הארוך והמהנה במלבי ופלודה קרה בשכונת התקווה.
הודעה אחרונה מאת smcboy, -
ביי ביי בורה ( לא בדיוק ), שלום צעצוע חדש ( לא בדיוק ) - קצת נתונים - שנת 73'. מנוע 1700CC. גיר אוטומט ( נדיר מאד ). בעבר רציתי למכור, אבל היום אני שמח שלא מכרתי. יש המון פחחות ברכב, הרצפה הקדמית רקובה לגמריי, הרצפה האחורית במצב "חדש". מנוע תקין - מניע ונוסע. אומנם רק בחנייה של העסק. קרבורטורים חדשים ( SOLEX ). אני זקוק להמלצות לאתרים שאוכל להזמין חלקים - גומיות, סמלים, בקליות, פנסים, הגה ( כאילו מישהו נתן ביס לשלי ), חלקי פח, ועוד חלפים כאלו. פשוט אני לא מוצא כלום בארץ. בברכה אסף.
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 1 תגובות
- 612 צפיות
שלום רב, אני מעוניין לשפץ הגה עץ Les Leston. מישהו מכיר בעל מקצוע שיודע לבצע עבודות כאלה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 896 צפיות
הוצע לי לרכוש מודל 1979, יד 2 מזה 25 שנה, דגם 2000, גיר גיל. מי מכיר, ומי יודע מה הבעיות שצפויות והערכת שווי. הרכב נראה יפה אבל צריך זוג בולמים חדשים, יש נזילת שמן בין מנוע לגיר והמזגן זקוק למדחס חדש.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://picasaweb.google.com/haimcapri/KidYVE?feat=directlink
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
זיהוי סוג אוטו 1 2 3
מאת eli3- 33 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אתמול בערב יצאתי וראיתי אוטו שאני חייב לדעת מה הסוג שלו. אני צילמתי תמונות בפאלפון בערך 5 ואחת מהם בטעות צילמתי את הריצפה, אני בא הבייתה רק התמונה של הריצפה נישמרה אז תמונות שלו אין לי אבל אני זוכר איך הוא נראה חיפשתי באינטרנט את האוטו לא מצאתי אבל מצאתי משו אחר שמאוד מאוד דומה לו אז ככה הוא היה כזה: רק שהיה לו גריל אחיד ומאוד גדול בצבע שחור ויותר בכיוון של ריבוע [כימעת ולא מלבני] ווהיה לו מיכסה מנוע שטוח מהקצה עד לקצה השני [בלי הפסים] והיה לו פנסים כאלה: בידיוק כמו של הGSR דרך אג"ב מישהו יודע אם יש כאלה עוד בארץ? [GSR] תודה רבה. אלי.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
יש לי 4 ברגים מקוריים, עם ראש מיוחד, שאמורים להחזיק את הלוח שעונים במשאית. אני רוצה להשתמש בהם, כי א'-לא כזה קל למצוא ברגים עם הברגה מתאימה, וב'- הם לא במצב גרוע- רק יש עליהם חלודה שטחית. במקור היו בכלל עם ניקל, לדעתי. זהו- מה עושים? הרי, זה לא חלק, שאפשר לעשות לו ניקוי חול- או שכן?
הודעה אחרונה מאת rukzak, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 911 צפיות
יש לי לינקולן 68 שהלך לי המנוע בחלון ימין מבדיקה ברשת עד שנת 72 כל הפורדים השתמשו באותו מנוע מקטC5AB6223418A בקיצור האים מישהו מכיר ספק שמחזיק את החלק הנל לפני הזמנה מחול תודה מראש יריב
הודעה אחרונה מאת סופר גיפ, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב ! במשך תקופה אני מחפשת להשכיר ליום חתונתי רכב מיוחד ואינני מוצאת בשום מקום. מדובר על רכב מסוג קורבט או מוסטאנג. אם למישהו יש איזה מושג היכן ניתן להשכיר ליום רכב כזה אשמח לדעת.... תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 8 תגובות
- 846 צפיות
בהנחה שאני קונה את הרכב הנ"ל במחיר הסופי המבוקש, כמה בערך יעלה לי לשים אותו אצלי בחנייה בארץ? כמובן לפני שיפוצים, חידושים וכל השאר. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1974-74-MERCEDES-BENZ-450SL-450-SL_W0QQitemZ350228717827QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item518b422103&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A12%7C39%3A1%7C72%3A1171 ראיתי רכבים כאלו נמכרים ביד-2 באזור ה - 100 אלף ש"ח. נראה לי שיצא יותר זול להביא לבד (אני מודע לסיכונים) תודה
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=ftryZimwHAk&e
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבוקר בשעה 10.30 מצלצל הילד מה לעשות הבוחן במכון הטסטים שלח אותו לעמדה 1 בחולון שינוי מבנה ברשיון לטנדר סוברו כתוב תא כפול ואין לו אף פעם לא היה נסע לחולון אני מניח שהגעה לשם בסביבות 11פלוס וסיים את התהליך כול הכבוד לעמדה מס' 1 יורקי
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקופה היתה אמצע שנות השבעים, אני הייתי אז בבית ספר יסודי. לשכנים מהקומה האחרונה היתה בת מצודדת ולבת המצודדת היה חבר עם שיער ארוך, פיאות לחיים, חולצות פרחוניות פתוחות וכמובן...פורד קפרי סימן 1. היא היתה בצבע ירוק מטלי, גימור XL אם אני זוכר נכון, מנוע 1.6 וגיר ידני. בכל פעם שהוא אסף אותה - והמזמוזים חגגו - נהניתי להסתכל על הקפרי הירוקה, בעלת הקוים העדינים והפרופורציות המוצלחות. עשרים שנה מאוחר יותר, החזקתי בקפרי 6 צילינדרים, ידנית כמובן, שטחנה דלק ואקסים(ציריות בתוך הבק-אקס) אחוריים בערך באותו יחס, תודות לחגיגת דריפטים בלתי פוסקת של בעליה גם אם מיציתי את ענין הקפרי לעת עתה, נותרה לי פינה חמה בלב ל"מוסטנג האירופית" של פורד. הפרסומת הבאה מוקדשת לחבר של הבת המצודד…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)