רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מעוניין להרכיב אצלי ברנו 4 גלגלי מגנזיום כמובן בהתאמה לגודל הצמיג לפי הכתוב ברשיון אבל מה אצלי יש רק 3 ברגים השאלה אך אפשר והאים בכלל אפשר לעשות התאמה משלושה ברגים לארבעה פעם ראיתי באיביי שיש מתאמים כאלה יש למישהו מושג אך אפשר לעשות דבר כזה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
גג לקרמן גיאה
מאת hellm- 5 תגובות
- 905 צפיות
מבקש המלצות לרכישת גג נפתח בגרמניה לקרמן גיאה. בתודה עמוס.
הודעה אחרונה מאת hellm, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, ביום ו' 10.07.09 יתקיים המפגש המרכזי השבועי של מועדון החמש באופן חד-פעמי בחלקו האחורי של איצטדיון ר"ג , ליד הבאולינג (בסמוך לקניון איילון) , עקב אירוע רב משתתפים בהיכל נוקיה תל -אביב. בברכה, סמדר- משרד המועדון .
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן: במסגרת מקצה השיפורים לקראת הטסט אני רוצה להפעיל הלכה את האור הגבוה שבאוטו. מוט השליטה של האיתותים שכלל גם את האור הגבוה הלך לעולמו - תופעה די ידוע במכוניות מיני. ניסיון להוסיף מתג חיצוני לא צלח - היות ונדרש שלחיצה על המתג תנתק את אור הדרך הרגיל. המתג הנדרש הנו מסוג On Or - כלומר מצב אחד הנו שהמגעים של אור הדרך מחוברים והמצב השני פותח את המעגל של אור הדרך וסוגר את המעגל של האור הגבוה. איפה אוכל למצוא סוג כזה של מתג? (מומלץ באיזור ירושלים) [לאור הדרך יש מתג נוסף וכך אם רוצים להפעיל רק את האור הגבוה - מבלי להדליק כלל את אור הדרך - ניתן. כל אופציה אחרת יוצרת עומס על הפיוז ושורפת אותו תודה
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לברר נושא שכבר מטריד אותי המון זמן. אני צריך עוד מעט לעבור טסט עם הרכב שלי ואין לי מראות צד בכלל גם לא ישבו שם אין חורים במרכב. הרכב עבר ככה טסט כבר שנים רבות. בספר הרכב המקורי הרכב מופיע ללא מראות צד כמו כן מדובר על קבריולט ככה שגם אם היו לי מראות צד לא ממש היתי משתמש בהם. ופה השאלה האם להגיע לטסט ככה כמו שהרכב ללא המראות צד ( או רק השמאלית) ואם הבוחן ישאל לנסות להסביר שככה הרכב יוצר. או להגביק זמנית מראת צד. עזרתכם?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, אני רוצה לקנות גג חדש לספיידר (בחו"ל) אשמח לקבל מידע על הסוגים הקיימים, (עם PADS? בלי PADS? סוגי בד? מה לשאול את המוכרים ב EBAY? ) תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת Saar74, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, לפני כמה שנים קניתי ממישהו בצפון 2אגזוזים קומפלט למרצדס שלי אך רק אחד התאים והוא כמה שנים מורכב ומתפקד כמו חדש. את האגזוז השני אני מעוניין למכור אך אני לא יודע לאיזה מרצדס הוא שייך ,האגזוזן שהרכיב את השני על המרצדס שלי טען שזה של 220 או200 . מצורפות תמונות .(האגזוז קצת מלוכלך אז ניקיתי אותו חיצונית עם שמרטוט מקווה שתצליחו לקרוא מה כתוב שם)
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, לא מזמן הצלחתי לסדר בוולוו שלי (244 GLE, מודל 83) את הנעילה המרכזית, ועכשיו המנגנון עובד יפה בכל הדלתות. אני לא יודע האם המנגנון מקורי או לא, אבל כשקניתי את הרכב לפני כמה חודשים זה לא עבד. (הניסים שWD40 יכול לעשות...) הדבר הבא שאני רוצה לעשות הוא להפעיל את המנגנון באמצעות שלט (כרגע צריך להשתמש במפתח דלת הנהג). אשמח לדעת איפה אפשר לקנות קיט לשלט וכמה זה אמור לעלות. אבל הכי חשוב לי להבין בשלב הזה האם ואיך קיט כזה מתלבש על מנגנון הנעילה המרכזית הקיים? או שצריך להתקין הכל מחדש? (אני יודע שהיו שרשורים רבים בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא אף אחד שעוסק בחיבור שלט לנעילה מרכזית קיימת). תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 0 תגובות
- 700 צפיות
שלום רב, אני יודע על קיומו של איסור לייבא לישראל (ביבוא אישי) חלקי בטיחות משומשים. למיטב ידיעתכם ונסיונכם, האם איסור זה חל גם על ייבוא חלקי מתלה משומשים, כגון: קפיצים, בולמים, מוטות מייצבים וכד'? תודה מראש למשיבים.
הודעה אחרונה מאת yami, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
היום ניגשתי לעשות טסט לרכב שלי והכשילו אותי בשל אי קיומם של סוככי שמש (!) היות והמיני שלי הנו "רכב מיושן" אני נאלץ להופיע במכון הטסטים פעמים בשנה - ואני מקפיד להגיע כל פעם לאותו מכון - וזו הפעם הראשונה מזה 4 שנים שלא עברתי טסט בגלל זה! אוףף. עכשיו צריך לפגוע בגג היפה של האוטו - שהבעלים הקודמים ריפד ולא החזיר למקומם את סוככי השמש, ולהרכיב את סוככים נקווה שעד סוף השבוע זה יטופל.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 945 צפיות
שלום חברים, המצב של הוולוו הולך ומשתפר, והיא אפילו עברה טסט לפני יומיים וחזרה לנוע בדרכים, וזה אחרי שעמדה כמעט שנה. באותו יום גם קניתי עוד וולוו אחת שהורדה מהכביש אבל היא במצב חיצוני מצויין למטרות תרומות איברים. עכשיו ככה, הדשבורד בוולוו שלי על הפנים, משהו כמו 5-6 סדקים מכוערים. הדשבורד בתורמת הרבה יותר טוב, למרות שלא מושלם, ויש בו 2 סדקים לא כ"כ נוראיים, ולכן חשבתי להחליף ביניהם. מה דעתכם? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל בעבודה? אשמח להכוונה. ועוד דבר: אני זוכר שמישהו כתב פעם בפורום שלא כדאי להחליף דשבורד כי אח"כ תמיד יש רעשים וקרקושים (עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא את זה עכשיו) - זה משהו שצריך להדאיג אותי? תודה!
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת shabi, -
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז זהו, הניסוי הצליח ויש כבר וידאו ראשון של המראה בפעולה.:lol::multi: http://www.youtube.com/watch_popup?v=tgG_sCZ2bl4 אני לא יודע איך מעלים לכאן סרטון ביוטיוב, ניסיתי ולא בטוח שהצליח לי אז אם לא הצליח צריך להיכנס לקישור. מצטער על ההפסקות בצילום פשוט הייתי צריך להפוך את החוטים על המצבר כל פעם, עוד לא חיברתי אותם למערכת האזעקה כדי שייפתחו וייסגרו אוטומטית
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתעניין בלנצ'יה או אלפא - גג נפתח שנת ייצור 1985. אם למישהו יש מושג וצילומים, אני מודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רזי לבנת, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מחליפים רצועה בחיפושית?מפרקים את כל האלטרנטור או רק את הפולי,כי אני לא רואה שום מותחן,והאם צריך תוסף אשלגן?אין לי מושג אם זה ראשים מאלומיניום...ד"א גרמנית שנת 73.תודה ובלי קשר,סיפרנו את הכלבים והם נהנו מטיול באל קמינו.אז...תמונה.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש (בנרות ! ) גומיות של המשולשי צד בחלונות הקדמיים של הברנדה שלי. לאחר מציאה ואיתור של החלקים דרך מפרסמת בשם אשלי(דווקא נחמדה וחיובית) באיביי, סוכם על המשך ההתקשרות דרך המייל שלי. מאז אין מענה, לא במייל ולא בה"פ של איביי. האם נתקלתם בתופעות כאלה?
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות דגם כזה משנת 76 שעומד כ 10 שנים (מפורסם ביד 2). לדברי המוכר הרכב מונע באופן סדיר. למה יש לצפות מבחינת אחזקה ואמינות כללית, לאחר יישור קו כמובן? מהן המחלות הנפוצות בדגם זה?
הודעה אחרונה מאת sam1, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ESTATE-AUCTION-95-ANTIQUE-VINTAGE-JOHN-DEERE-TRACTORS_W0QQitemZ170342002247QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27a92cae47&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65:16|66:2|39:1|293:1|294:50 היכן הבחור עם הטרקטורים? טרקטורים עתיקים ב2600 דולר ליחידה. הקאטצ'- צריך לקנות 95 יחד
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si, -
- 6 תגובות
- 881 צפיות
שלום! אני מחפש סויץ התנעה למרצדס בודי 115 שנת 76,בחיפוש ב ebay usa מצאתי פריט זהה אבל המחיר יקר.(אני זקוק לחלק המכני בלבד למרות שקיימת אפשרות רכישה כמכלול). האם מישהו שולט בשפה הגרמנית ויכול לנסות לאתר את הפריט? תודה!
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 1 תגובות
- 638 צפיות
הזמנתי וקיבלתי מדבקות שמחליפות את המחוונים משחור ללבן , השאלה היא האם לעשות זאת לבד או ללכת למומחה בתחום. האם יש מישהו שיודע לעשות זאת כמו שצריך ובמחיר סביר באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך הולך בדיוק תהליך הבדיקה מדובר ברכב מיושן שנת 82 מה בודקים בדיוק? כמה זה עולה? ואם נכשלתי בבדיקה אני צריך לשלם עוד פעם? וכמה עולה טסט ראשון אחרי הבדיקה? הרישיונות של הרכב מוקפאים אם זה משנה משהו תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. העלתי את השאלה בפורום טכני ולא קיבלתי תשובה... אז חשבתי שאולי ידידינו המלומדים יידעו אני מחפש בד מסוג טוויד (אריג גס) בצבע שחור שמיודע לריפוד ברכב. (בעל שכבת ספוג) היתי אצל וורון ג'ק שנחשב ספק גדול לרפדים בתחום הרכב ולא מצאתי אצלו... מישהו יודע הייכן להשיג בד כזה? תודה לכולם דוגמא: http://www.jbugs.com/store/graphics/...CH%2070%20.jpg http://www.usakilts.com/store/tartan...weed_Black.jpg
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
אמנם היא עדיין לא אספנות אבל בכל זאת מעניינת (לדעתי). אז אחרי שבשבוע האחרון היא עברה פירוק מקיף והוזמנו המון חלקים נשלחה היום הכלה לצבע ופחחות, יחד עם הרכב נשלחו זוג טמבונים חדשים דנדשים בניילון שרכשתי עבורה. שאר חלקי הקוסמטיקה וגם הגג יגיעו בקרוב גם המנוע עובר שיפוץ מקיף רק כדי להיות בצד הבטוח (הוא היה תקין לחלוטין גם לפני כן) תמונות של לפני ובזמן הפירוק להנאתכם... תמונות נוספות לפי ההתקדמות.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 1 תגובות
- 688 צפיות
שלום, המנוע והגיר אצלי כבר עיפים אז חשבתי להתחיל לחפש מנוע 280 (2800 6צילינדר) ולהשתיל אותו ברכב. ביוטיוב ראיתי המון רכבים כאלו על הבודי שלי . השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה חוקית? אני רוצה להחליף מנוע+ גיר לדגם של ה280E. עבודה יש לי מכונאי תותח והוא גם ימצא לי את כל החלקים הדרושים להסבה. להזכירכם אצלי זה מנוע 230 2300 סמ"ק 136 כ"ס כשהוא חדש וה 280 2800 הוא 185 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
חידה לשבת קודש 1 2
מאת אבי נוף-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
להלן ציור קיר,שמצוייר בבית קפה בארץ. מהו הבנין שלפניו המכוניות, מהן המכוניות שמופיעות בציור, באיזה בית קפה (מיקום מדוייק) מצוי הציור. לעונה נכונה על 3 התשובות - קפה זוגי. שבת שלום אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
רכב לחתונה
מאת nuva- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בעלי לעתיד חולם להגיע לחתונה שלנו ברכב אספנות מיוחד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לממש לו את החלום... המון תודה!!! נוית.
הודעה אחרונה מאת nuva, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האטמים בחלונות צד בגולף שלי גמורים, הכוונה לאטמים בין החלון לדלת, מה שנקרא wether strips יש להשיג אותם אבל המחיר שלהם מטורף, 110 דולר לזוג לפני משלוח ואני זקוק ל 2 זוגות (4 חלונות), ז"א 220 דולר + משלוח של 44 דולר לזוג, הנחת משלוח משותף, סה"כ 290 דולר לפני מכס בארץ...:shock: משהו כמו 1200 ש"ח וזה רק לחיצוניים, אם אתפנק וארצה גם את הפנימיים אני אצטרך להיפרד מעוד 1200 ש"ח:roll: שתבינו מדובר בפסי גומי עם מתכת קטנה בפנים לחיזוק. צירפתי שרטוט כדי שתבינו על מה מדובר, הגובה הוא 22 מ"מ והרוחב הוא 14 מ"מ, האורך כמובן משתנה בין חלון קדמי לאחורי. עכשיו השאלה, לתותחים שבינכם שכבר פירקו לא מעט מכוניות בעברם, האם ייתכן ונתקלתם בגומי דומה, זהה, שניתן להתאימו מרכב אחר,…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חיפה אדומה! כרגיל היה נחמד!
הודעה אחרונה מאת MaxN, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה הרכב,אשמח לדעת ממה מדובר ומה ערכו של רכב כזה אגב לוחית הרישוי בעלת 5 ספרות
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
שברולט קורבט 1 2
מאת chevrolate- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום , אני בן 17 וחצי בספטמבר לחברה שלי יש יום הולדת ואני מתכנן לעשות לה משהו מיוחד רציתי לדעת אם מישהו מכיר מישהו עם קורבט או שיש פה מישהו עם קורבט שיהיה מוכן להשכיר לי את הרכב שלו ל24 שעות מה12 לספטמבר (יום שבת ) ליום ראשון שאחרי .סה"כ 24 שעות אני מוכן לשלם 1000 שקל ל24 שעות האלה. אני בן אדם רציני ונוהג דיי הרבה, המטרות שלי עם הרכב זה לקחת את חברה שלי מנקודה א' לנקודה ב' ולא מעבר לזה.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר,
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)