Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לי אם EBAY, רציתי לקנות רדיודיסק והמוכר לא ציין שהוא שולח אותו לישראל אז שאלתי אותו אם זה אפשרי לשלוח אותו, והוא ענה לי בשלילה בגלל שהיו לו בעיות אם ישראלים. אגב למוכר היו כמה אלפי פידבקים בממוצע של 99.8.

בסוף קניתי את הרדיו ושלחתי אותו לקנדה כדי שקרוב משפחה יביא לי אותו לארץ, המוצר הגיעה לקנדה שם שילמו עליו 120 דולר מיסים ובסוף הוא הגיעה אלי.

כשפתחתי את הקופסא ראיתי שהוא חדש אבל הפלוס והמינוס היו מגולפים אבל בכל זאת הוא נראה חדש, כשחיברתי אותו לרכב הסתבר שיש בפנים דיסק תקוע הוא מקולקל.

לאחר שפתחתי תביעה בPAYPAL הוא החזיר לי את הסכום ששלימתי.

בסופו של דבר הפסדתי כ500 ש"ח על משלוח ומיסים, האם זה קשור לישראלים או שהוא סתם דפוק אני לא יודע אבל הוא עשה את זה בכוונה!

פורסם

גם אני מחכה כבר כמה ימים לתגובה על חלק שרכשתי ועוד לא קיבלתי את עלות המשלוח, היה לי שווה לקנות אותו ב 99 סנט:wink:.

אולי באמת הם בחופשה כרגע, נחכה עוד יומיים שלושה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

נתקלתי בכמה ספקים ששולחים לכל העולם חוץ מלישראל.

מבירור מולם, מסתבר שזה בעכבות ניסיונות עבר גרועים עם הדואר הישראלי או DHL ישראל.

מהכרותי עם DHL ישראל והדואר המקומי, אני מבין אותם לחלוטין.

DHL ישראל מבזה את השם הטוב של DHL העולמית

כבר חתמתי...

פורסם

לי קורה לפעמים שהמוכרים לא עונים ואין לי מושג למה, אני לא מאמין שהסיבה שאני ישראלי, הם פשוט מעדיפים לא להתעסק עם קונים מחוץ לאירופה,

אחד אפילו הסביר שזה בעקבות הזמן שלוקח לחבילה להגיע ולפעמים הולכת לאיבוד, לכן הם מעדיפים לשלוח רק לאירופה.

עוד סיפור היה לי עם מוכר ששולח רק לאנגליה אבל בעקבות בקשה שלי הוא הסכים לשלוח לארץ, כאשר החבילה התעכבה יותר מידי פניתי אליו והוא אמר שאין לו מה לעשות כי הוא שלח את החבילה, פתחתי נגדו תלונה וכעבור כמה זמן החבילה הגיעה,

ביטלתי את התלונה והוא אמר לי ובצדק שזו הסיבה שהוא מעדיף לא לשלוח מחוץ לאנגליה, סגרנו את העניין ברוח טובה עם בקשה שלי שימשיך לשלוח מחוץ לאנגליה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

וזו באמת סיבה טובה, למה לא לשלוח: הוא גם עשה בשבילך משהו מיוחד, כי ביקשת, וגם התלוננת עליו אחרי זה! למה שיעשה זאת בפעם הבאה?:roll:

אני קניתי מלא דברים באי-ביי, היו לי כמה חבילות, שנעלמו בדרך, היו כאלה, שהגיעו באיחור, אבל מעולם לא התלוננתי על אף אחד, חוץ ממישהו, ששאלתי אותו בפרוש לגבי משלוח, סגרתי איתו הכל- ואז, אחרי, שכבר זכיתי- הוא הודיע שלא יכול לשלוח, כי חבילה יוצאת גדולה מדי! זה ממש הרגיז אותי! או, שהיה לי מישהו מאנגליה, שקניתי ממנו ספר, לפני זה בררתי את כל האופציות התשלום, ואז אחרי, שכבר קניתי ושילמתי- הוא שלח לי דרישה לשלם תוספת, כי "גילה", שצריך לשלם על העברה הבנקאית- שסיכמתי איתו לפני זה! אחרי, שהסברתי לו בדיוק, מה הבעיה שלו- קיבלתי ספר אחרי כמה ימים ללא כל בעיה ועם התנצלות על האי-הבנה!

מעולם לא נתקלתי ביחס עויין כלשהו מסיבה כלשהיא מלבד עסקית-נטו, וגם זה, כאמור, נפתר בסופו של דבר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
וזו באמת סיבה טובה, למה לא לשלוח: הוא גם עשה בשבילך משהו מיוחד, כי ביקשת, וגם התלוננת עליו אחרי זה! למה שיעשה זאת בפעם הבאה?:roll:

אני קניתי מלא דברים באי-ביי, היו לי כמה חבילות, שנעלמו בדרך, היו כאלה, שהגיעו באיחור, אבל מעולם לא התלוננתי על אף אחד, חוץ ממישהו, ששאלתי אותו בפרוש לגבי משלוח, סגרתי איתו הכל- ואז, אחרי, שכבר זכיתי- הוא הודיע שלא יכול לשלוח, כי חבילה יוצאת גדולה מדי! זה ממש הרגיז אותי! או, שהיה לי מישהו מאנגליה, שקניתי ממנו ספר, לפני זה בררתי את כל האופציות התשלום, ואז אחרי, שכבר קניתי ושילמתי- הוא שלח לי דרישה לשלם תוספת, כי "גילה", שצריך לשלם על העברה הבנקאית- שסיכמתי איתו לפני זה! אחרי, שהסברתי לו בדיוק, מה הבעיה שלו- קיבלתי ספר אחרי כמה ימים ללא כל בעיה ועם התנצלות על האי-הבנה!

מעולם לא נתקלתי ביחס עויין כלשהו מסיבה כלשהיא מלבד עסקית-נטו, וגם זה, כאמור, נפתר בסופו של דבר!

גינאדי, אני מחזק את דבריך. רוב ה"בעיות" שאנחנו מדברים עליהן, נובעות מחוסר סבלנות וסובלנות. כנראה שזה מה שמאפין אותנו בעיני הגוים ולכן חלקם נמנע מלשלוח לכאן. אנחנו מהירים מידי על ה"הדק" של התגובות/תלונות/מסקנות....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

quote]

מאיפה לי לדעת שהוא באמת שלח את החבילה ? :|

מחובתי לדווח על בעיות לאיביי, וחוץ מזה תמיד ניתן לסגור תלונות וגם לא רציתי להפסיד כסף.

אל תשכח שלא כולם צדיקים, קרה לי שמוכר צרפתי "שלח" לי חבילה שלא הגיעה וגרם לי לחשוב שאם תהיה בעיה אז יש לו ביטוח שיכסה את העניין (למרות שלא שילמתי תוספת ביטוח), בסוף החבילה לא הגיעה והמוכר נעלם מאיביי. :|

ועוד מיקרה (הקניה הראשונה שלי באיביי) מוכר "שלח" לי סט פנסים שלא הגיע ואחרי הרבה הרבה זמן ונסיונות לברר איתו מה עם החבילה הוא טען שהחבילה חזרה אליו מת"א עם הפנסים שבורים לגמרי. :|

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עד היום, יותר מ70 קניות בEBAY ועוד כמה האתרים שונים, מעולם לא ניתקלתי ביחס כל שהוא בגלל שאני מישראל.

נכון, ישנה דעה רווחת בעולם, כי בעייתי לשלוח לארץ והכל בגלל התנהלות פנימית של הדואר אצלנו. אבל הרוב עדיין מוכן לשלוח לארץ.

אני הזמנתי ספווילרים , מוטות מייצב, קאמשפטים פנסים ועוד, כל עוד אתה משלם הכל בסדר. יש לדאוג כי יש ביטוח למוצר, וכמובן לשלם דרך PAY-PAL.

אגב עם מישהו צריך עזרה בשליחת חלקים ממדינות מסוימות שלא מוכנות לשלוח לארץ, אוכל לעזור עם המדינות הבאות: גרמניה, רומניה, אנגליה, ארה"ב, אוסטרליה,אוסטריה, יפן וניוזילנד.

כרוכה בזאת עמלה לאיש הקשר וזהו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אופיר, העניין הוא, שהבחור כאן עשה משהו, שלא עושה בד"כ, בדיוק מחשש להסתבכות כזאת! וזה אכן קרה! אז... לא יודע, אני במקומו בטוח לא הייתי יותר עושה טובות כאלה!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי קרה שקבלתי הודאה פרטית אנטישמית ביותר כתבתי ומחקתי לאחר שכתבתי שאני מישראל לאור שליחה לרק ארהב ,שלחתי העתק ממנה להנהלה של איביי ולא קבלתי מהם תשובה,מותר לציין שייש כל מיני דווקא אם הרוב הסתדרתי.והבחור שכתב לי את זה אגב מוכר ומופיע בקלאב של ארצות הברית

עופר בן צבי

פורסם
אל תשכחו שאתמול היה 4 ביולי שזה יום העצמאות האמריקאי ואולי המוכר נסה לטיול...:wink:

אם זה בארה"ב - צריך לקחת בחשבון שכבר כמה ימים הם לא עובדים שם.

תסתכלו שוב במודעה, מדובר על אי ביי אנגליה.

פעם אחרונה שבדקתי, אנגליה לא נמצאת בארה"ב :wink:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בד"כ ספקים מגרמניה לא מוכנים לשלוח לארץ, ואלה שכן מוכנים מסכימים לשלוח רק ע"י חברת שילוח (GLS כמדומני) שעולה הון תועפות.

פורסם

אני עובד עם האמריקאים והארופאים למעלה מ 7 שנים ברציפות, באופן אינטנסיבי ועל פרוייקטים גדולים ומסובכים (נדל"ן).

למעט הערים הגדולות, כדוגמת ניו יורק (העיר. לא המדינה) לונדון וכדומה הם חיים בקצב ועם מנטליות שונים מאוד משלנו והדברים הולכים שם מאוד באיזי. המנטליות של המקומיים המרוחקים מהערים הגדולות, שונה מהמנטליות שלנו באופן קיצוני וגם כשאני התחלתי לעבוד איתם, אמרו לי את זה שוב ושוב ועד היום זה מרגיז אותי כל פעם מחדש. המעניין, שהם בכלל לא מבינים על מה הרעש כשאני מאבד את הסבלנות (ומי שמכיר אותי יודע שיש לי הרבה מאוד ממנה...).

אז קחו אוויר (או רגיעון של הדס...:lol:), שלחו מייל תזכורת מנומס עם איזו רמיזה קטנה שתשמחו על תקשורת מהירה יותר על מנת להמשיך לעבוד בשיתוף פעולה בעתיד ותזכרו שהקצב שלהם מאוד מאוד שונה משלנו.

בנוסף, מתחילת חודש יולי, גם בארה"ב וגם ברוב מדינות אירופה, כבר כמעט לא עובדים עד לסוף אוגוסט. לא רק הפרטיים, אלא גם במוסדות הממשלתיים, הציבוריים ובכל מקום. תקופת הקיץ היא מאוד בעייתית ורבים מהם נכנסים ל"מוד" קיץ כבר כמה ימים/שבועות קודם לכן.

בקיצור, תהיו סבלנים לפני שאתם קופצים למסקנות על אנטישמיות, נוכלים, עקצנים סידרתיים וכן הלאה...

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...