רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 630 צפיות
שלום משהו יודע היכן ניתן להשיג ניקלים או משהו תחליפי למרזבים שבגג?
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 6 תגובות
- 651 צפיות
קניתי מס' פריטים אצל שני ספקים שונים בארה"ב, ערך הפריטים + המשלוח של כל חבילה כ $150, משניהם בקשתי לשלוח ב priority והדגשתי לא במשלוח אקספרס. האחד שלח את החבילה ביום 9.06.09 ב priority היום החבילה בידיים שלי. (7 יום בלבד) השני שלח את החבילה יום קודם ב 8.06.09 ובמשלוח אקספרס, החבילה הגיע למכס תל-אביב ב 15.06.09, דברתי עם דואר/מכס תל-אביב ולטענתם יקח עוד יום יומיים עד שיגיע לביקורת של המוכס ושרוב הסיכויים שאצטרך להגיע לתל-אביב (אני גר ליד נהריה) בשביל לשחרר את החבילה ובנוסף שאקח בחשבון שאצטרך לשלם כ 130 ש"ח לעמילות מכס! למשלוח אקספרס לוקח יותר זמן להגיע, משלמים יותר ובנוסף יותר טרטורים בשביל לשחרר.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 2 תגובות
- 673 צפיות
לקמארו 76 שלי יש כמובן את המידה המקורית שבסטנדרטיים של היום דיי גובל בבדיחה, מהי המידה המועדפת? הן מבחינת גודל גאנט והן מבחינת הצמיג היום יש 205-65-14
הודעה אחרונה מאת miki69, -
מכון התקנים
מאת אקסל- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש רכב שנת 84 שאני רוצה לקנות (סיטרואן),הרכב עומד שנה ושמונה חודשים בלי טסט , האם הוא צריך לעבור במכון התקנים ? ואם כן מה צריך לעשות כדי שיעבור? ומה הפרוצדורה ? תודה מראש אקסל :-D:-D
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבת, הסתכלתי על הג'יפ שלי. יצור פברואר, 1942 ותהיתי, היכן הוא היה במשך כל שנות המלחמה ההיא....כמה קילומטרים הוא נסע.....כמה חיילים נסעו בו....כמה מהם כבר לא איתנו.... ומחשבה נוספת עברה בי. כמה "חייב" העולם החופשי לג'יפים הללו...
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
מיסוי על גיר
מאת Hovav- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 887 צפיות
מי מבין ביבוא יותר מחברי פורום אספנות? אני צריך גיר לסדרה 7 2003 (E65). לא בדיוק אספנות, אבל השאלה נוגעת למיסוי - נראה שזה פטור. רק מע"מ. בדקתי בתעריף מכס, השאלה אם אני מפספס משהו? ועוד דבר - מה לבדוק לפני שאני רוכש את הגיר? חדש עולה הון וגם הוא למעשה מחודש (ע"י היצרן). מה לשאול את המוכר לפני הרכישה? אני מקבל שנה אחריות + חודש אפשרות להחזיר את הגיר ולקבל החזר כספי מלא. תודה.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני חושב להוביל לארץ באופן חד פעמי לעצמי חלקים משומשים לרכב דרך הים ממה שהבנתי שילוח בים ,אמור להיות חצי מחיר מהאוויר. המשלוח במשקל של 40 ק"ג. המשקל הנפחי הוא 13 ק"ג.(60*70*20) אין לי בעיית זמן.מצידי גם חודש וחצי. האם יש המלצות חד משמעיות לגבי הדרך הטובה ביותר לשילוח: שימוש בעמילות דואר,חברת שילוח וכו' מהנושא האישור ממשרד התחבורה? המחיר מעל 50 דולר -האם כככל אצבע לחשב חצי מעלות המוצר כמס? הערות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
עשיתי סדר בפלאפון ומצאתי תמונות שצילמתי מזמן . דובי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 22.7 אלף צפיות
אז ככה, במוסך שלי (לא ממש שלי) חונה יגואר XJS שנת 96 ירוקה קבריולט בקיצור רכב חלומי הרכב בעיקרון היה של אבא שלי ז"ל, והחלטנו לשמור את הרכב לאחר פטירתו כערך סנטימנטלי, אין משהו שמזכיר לי אותו יותר מהיגואר. אז בעיקרון השאלה שלי, תוך כמה שנים רכב הופך רישמית לרכב אספנות?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הזמנתי קיט עם המון חלקים מכניים לרכב שילמתי עבור החבילה ביחד לא עבור כל חלק בנפרד, איך המכס מעריך אותם?
הודעה אחרונה מאת SSTI, -
מועדון ה-5 יום תצוגה ב'רמת הדסה' ופיקניק ביערות מנשה- 13.06.09 והרשמים שאחרי... 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 60 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
יום תצוגה ב"רמת הדסה" טבעון מועדון החמש גאה לפתוח בקשר של נתינה הדדית עם כפר הנוער "רמת הדסה" בקרית טבעון ברמת הדסה מתגוררים כ-300 נערים ונערות בגילאי ז'-יב' , בעלי פוטנציאל תקין אשר לא בא לידי מימוש בסביבת מגוריהם. הכפר עושה את המירב על מנת לקדם את התלמידים ולהביאם לעתיד ראוי. צוות מורים ומדריכים מסור מלווה את התלמידים 24 שעות ביממה ומסייע לחניכים להגיע להישגים לימודיים וחברתיים מרשימים. בשבת 13.06.09 אנו נפתח את הקשר ההדדי ביום תצוגה אשר ייערך בתחומי הכפר. התצוגה תיערך בין השעות 10:00-12:30 והרכבים יחנו על מדשאה מוצלת. לחברי המועדון תוקצה פינת מנוחה עם כיבוד קל מטעם הכפר וכן ייערך סיור בכפר ובעיקר בפינת החי העשירה והמגוונת. …
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש נירוסטה בדוגמא דומה לזו בתמונות למטה, כאן בארץ, לפי מטר (ולא בחתיכה אחת גדולה, של כמה מטרים על כמה מטרים...):
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
בעקבות קבלת התראת משתמש שניה, אין באפשרותי להביע את דעותי האמיתיות מעל דפי הפורום החל מהיום יפורסמו חמשירים ותמונות של רכבים בלבד! עם המשתתפים הסליחה רן לתשומת לב מסרים על התנהלות CF ופורום רכבי אספנות יימחקו לאלתר רז ובני מנהלי הפורום
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אני מבצע שיפוץ של מפלג באופל קדט שלי. אולי מישהו יודע באיזה חומר סיכה אני צריך להשתמש בחלקים הנעים של מערכת קידום הצתה בתוך המפלג? תודה.
הודעה אחרונה מאת rukzak, -
אימפלה יפה. 1 2
מאת cb750- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שמורה ומטופחת.
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 5 תגובות
- 891 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Fiat-Spider_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dSIQ26itsQ3dIQ252BCQ26ituQ3dFICSQ252BUAQ252BUCIQ26otnQ3d15Q26poQ3dLVIQ26psQ3d54QQ_trksidZp3907Q2em263QQcategoryZ6218QQitemZ330336988377 מישהו קונה ?
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני בתהליך לקבלת רשיון יבוא ל Harley-Davidson Electra-Glide 1200 FLH נתקעתי עם כמה הגדרות וסוגיות אשר אשמח אם מי מהחברים אשר ביצעו את התהליך יוכלו לסייע. התחלי למלא את הטפסים באתר ,מצ"ב הנקדות אשר לא ברורה לי לגביהם התשובה .. http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RECHEV/index.jsp?subject=HE_RECHEV_97 בקשה לרישיון יבוא מה זה פרט מכס בסעיף פרטי הטובין ? השוויי ב $,פו"ב? אני מניח ששם הספק ומען הכוונה למוכר ? שם היצרן , מען היצרן . לחפש את הכתובת של המפעל ? נספח טכני לבקשה לרישיון יבוא דגם טכני (*) כינוי מסחרי שדות פרטי המנוע (לרכב מנועי) דגם – הכוונה למודל FLH ? בהצעת הזמנה ליבוא טובין על-סמך רישיון בכלל איבדתי את הידיים והרגלים ואי…
הודעה אחרונה מאת orengr, -
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לפי השרטוט החוט הירוק צריך להגיע לכוהל או למינוס של הדיסטרבוטור,מישהו הרכיב ברכב אמריקאי שעון כזה?לפני שאני מתחיל לנחש...תודה.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לעשות הזמנה של שסתומי דלק חד כיווניים המונעים חזרה של הדלק למיכל וקשיי התנעה. אם מישהו מעוניין להצתרף להזמנה בכדי להוזיל עלויות, זה הזמן. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/10mm-Fuel-one-way-valve-gas-diesel-line-non-return-carb_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1205Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem53d9573dcdQQitemZ360128658893QQptZAutomotiveQ5fServices#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הינה כמה כלי רכב שהיו בבעלותי בשנות השמונים , אז הוגדרו כ"מכוניות ישנות" הסוסיתא 12 , מנוע פורד שנת 67 - הרכב הראשון שלי ! כיום אספנות . מעניין מי מהם עדיין על הכביש ? דרור .
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
אני רוצה לגרור רכב קטן מבני ברק\ר"ג לרחובות. אין לי בקשות מיוחדות, המחיר הנמוך לוקח. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בטח כולכם נתקלתם בבעיה הזאת , מפרקים חלק ואחד הברגים אכול . אני מעוניין לפרק ידית ואחד מתוך ארבעת ברגי 6 מ"מ אכול והמברג "נגס" בראש בבורג .. מתסכל.. אודה לרעיונות להוצאת הבורג מבלי להביא קונגו וכד' ( האזור רגיש ויכול לגרום נזק לצבע מסביב ) .. תודה !
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בתחילת שנות ה 80' ניפרדו דרכיהן של פיאט האיטלקית וסיאט הספרדית, שלא היתה אלא מפעל הרכבה ספרדי שעבד עבור פיאט, תוך ניצול כוח העבודה הזול. מבחינת סיאט, עיסקת הרכישה של פיאט היתה מעולה עבורה, ונעשתה בלא חשיבה מעמיקה של היצרן האיטלקי, מה שגרם לו לצאת המהעיסקה בשן עיין. אבל מלרות זאת, מצבה של סיאט הספרדית היה חמור בהרבה; ההיצע שלהם כלל ייצור מקומי של ה 127 וה 131 המיושנות, ולפי ההסכם עם פיאט סיאט לא הורשו לייצא את המכוניות לשווקים האירופאיים. הפיתרון של סיאט הגיע בדמות הרונדה, שלא היתה אלא פיאט ריטמו בשינויים קוסמטיים שצויידה במנועים מיושנים של פיאט שמקורם עוד ב 124. הרונדה היתה קרש הצלה עבור פיאט, ולמרות שהיתה מכונית גרועה למדי היא הצליחה להמכר לא רע, בעיקר עקב איבזור…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לידיעת מי מיכם שמתגורר באזור פ"ת , עקב שריפה שהייתה השבוע נסגר זמנית משרד הרישוי בפ"ת.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
ידוע לי שיש מישהו פה בפורום ששיפץ אלפא סוד, יש לכך שירשור על השיפוץ? תמונות, מידע וכו'? אפשר תמונות של האלפא בשיפוץ?
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגיל באופן מסתורי ביותר כמו בכל יום שישי התגלגלו למתחם נשר כמה אנשים מענינים עם רכבים מגניבים
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 3 תגובות
- 860 צפיות
קצת תמונות ממפגש שפלה..
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
- 5 תגובות
- 965 צפיות
לפני שלושה חודשים שאלתי בפורום על ייבוא רכב אספנות, ורציתי להודות לכם על העזרה בייחוד ל MISTER-V שענה בסבלנות לכל שאלה שהייתה לי. נכון לעכשיו הכל זורם ולא נתקלתי בשום בעיה הרישיון יבוא אצלי הטייטל בארץ (אצל חברת ההובלה) והרכב עוד כשבוע מגיע לארץ , מה אתם ממליצים לשכור את שירותיו של עמיל מכס לשחרור הרכב או לעשות זאת בעצמי? ואם אני משחרר אותו בעצמי באיזה טלפון אני קובע איתם שאני מגיע? עם מה אני צריך להגיע חוץ מהרישיון יבוא והטייטל? תודה שי
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 697 צפיות
תודה לאבי "סוסיתא". לאחרונה עברתי על צילומים והרי לכם. סליחה על שזה באיחור. באוגוסט 2007 "גוייס" אבי לטובת אירוע חד פעמי שנערך בבית חיל האוויר בהרצליה. האירוע היה כנס של טכנאי מטוס "פאנטום" לדורותיו (1969 - 2004). אבי נענה לבקשתי והביא לכנס 2 רכבי סוסיתא - הרכב ששימש למעשה את הסעת האנשים והציוד למטוסים. מצ"ב תמונות של המכוניות. לאבי היקר, שוב תודה!!! יוסי נדיבי
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, התמונות צולמו במלבורן אוסטרליה. בין כל הפורדים ששורצים שם, ראיתי את הרכב המעניין הבא. מישהו יכול לשפוך אור עליו (אעפ"י שהתמונות יצאו די טוב יחסית ללילה...)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)