רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
נרירת רכב
מאת אלי כתריאל- 4 תגובות
- 728 צפיות
אני מעוניין לגרור רכב מראשל"צ לכפר יאסיף,אשמח לקבל המלצה על גרריסט אפילו מאזור צפון שמגיע למרכז עמוס וחוזר צפונה. תודה!
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
מיני מיוחדת
מאת קרמה- 3 תגובות
- 778 צפיות
http://www.carandclassic.co.uk/car/C92258?pt=pf
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא ממש ידעתי היכן למקם את השאלה הזאת.,מאחר והרכב עדיין לא ממש אספנות ודעתי שהרכב מודרני (הייתה לי אחת כזאת זמן רב) בהרבה מובנים.... ראיתי אחת כחולה לא מזמן ביד 2 למכירה (אוטומטית....big no no) אני חושב שזאת אותה אחת שנצפתה מספר פעמים באיזור הרצליה פיתוח בתחילת העשור.... אשמח למידע... תודה
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונות נוספות בפריחה...
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 40 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
_____
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני בסוף יוני תחילת יולי אמור לטוס לספרד ופורטוגל. ברצוני לשלב בטיול ביקורים במוזאוני רכב ותחבורה אשמח אם תיתנו לי מידע לגבי מוזאוני רכב ותחבורה בארצות הנ"ל תודה מראש, איל
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא לכולם יש תמונה (כניראה בעיית בישנות) אתכם הסליחה.
הודעה אחרונה מאת danigo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 974 צפיות
מס' כרטיסי ביקור שהגיעו לידי: מישהו מזהה?
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 639 צפיות
שמתי לב שהיו לא מעט צלמים . אשמח אם יועלו כאן תמונות
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 4 אלף צפיות
בקרוב... הנה מתאבן.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 987 צפיות
לכל מי שמחפש ענתיקה בצורת רולס רויס,שיצור קשר עם היחצן רני רהב: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090527_1088430 בברכת חג שבועות שמח. צביקה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, קוראים לי שי ואני סטודנט בן 24 מחיפה ובבעלותי חיפושית 6 שנים (הכתומה בתמונה). לפני כמה חודשים קניתי מיני שנת 79 לפני שיפוץ במצב די קשה. אני מתכוון לשפץ אותה לבד במשך תקופה ארוכה (אני סטודנט אז אין לי כל כך הרבה זמן פנוי). ביינתים היא מפורקת כמעט לגמרי וכרגע אני לומד לרתך (CO) עד שיהיה מספיק טוב כדי לעבור למיני. יש לי כמה שאלות: 1) מאיפה אתם מזמינים פאנלים לאוטו? ניסיתי לבצע הזמנה באתר minisport והמשלוח נורא יקר, אין אתר שעושה משלוחים ימיים? או חברה שניתן לשלוח אליה את החבילה והיא מארגנת שילוח ימי (באנגליה כמובן)? 2) במידה ואני לא יסתדר אם משלוח הפאנלים, האם מישהו החליף את הריצפה באוטו בפח רגיל? כמה חשובים הקימורים בריצפה לחוזק של האוטו? 3) ראיתי רכבים …
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לרכב של VW קרמן ג'יאה, יש סמל, שהוא גם הסמל GHIA של פורד. מה הקשר בינהם ומה בעצם המילה הזו מסמלת?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 785 צפיות
היי לכולם, יש לי מרצדס SLC450 משנת 1973. מערכת הדלק היא הזרקה (הראשונה שיצאה בדגם SL משנת 1973 מנוע 4.5 ליטר). באיזה דלק אני צריך להשתמש עכשיו ש 96 כבר לא מה שהיה? 96 + תוסף? 95? 98? ממש אובד עצות...
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא.. לא קניתי ולא ראיתי.. סתם נתקלתי באיזה אתר בתמונה שלה והתאהבתי. מזכירה את הסברה שלנו (תגלגלו עד למטה לדגם הישן יותר) http://www.vsaab.com/Classified/classified_Sonett.htm יש אחת כזו בארץ ?
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום בבוקר כל גוש דן היה פקוק. דרך של רבע שעה מחולון לדרום ת"א לקחה לי שעה. כשהגעתי לצומת הר ציון קיבץ גלויות הבנתי את הסיבה. תאונה קשה בה היתה מעורבת מרצדס גג פתוח עם לוחית של אספנות מרוסקת לגמרי, ועוד מספר מכוניות פגועות... מישהו יודע פרטים על התאונה? האם השמועה על ערבים שגנבו את הרכב נכונה? יותר מאוחר אעלה תמונות...
הודעה אחרונה מאת uri-coupe-gt, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תצפית מהיום מישהו יודע איזו מכניות אלו?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
חג שבועות שמח
מאת oferbz- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 964 צפיות
בוקר טוב וחג שבועות שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, מצ"ב הודעה על התערוכה של חברנו בועז דגן בנמל תל אביב , לזכרו של בנו ליאור דגן ז"ל , התערוכה מתקיימת במסגרת חגיגות 100 שנים לתל אביב, בין התאריכים 27.05.09-30.05.09, פתוחה לקהל הרחב וללא תשלום כניסה! בברכה, סמדר- מועדון החמש. 100 שנה לתל אביב 100 שנה לקלאסיקה מוטורית מתי נתקלתם לאחרונה בביואיק לימוזין משנת 1924 ובג'יפ צבאי משנת 1942? לקראת חג השבועות תושק תצוגת כלי רכב ואופנועים קלאסיים משנת 1915 ועד לשנות ה-50 של האספן בועז דגן במתחם צפון הנמל בתל-אביב התערוכה לזכרו של ליאור דגן ז"ל תהיה פתוחה לקהל הרחב ללא תשלום!! החל משעות הערב ביום 27.05.2009 - ועד למוצאי שבת 30.05.2009 חברת אתרים בחוף…
הודעה אחרונה מאת israelivespa, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לרכוש מיני מיינור שנת 80, אשמח לקבל טיפים לבדיקת הרכב לפני הרכישה. מה צריך לבדוק ואיזה איזורים בעייתיים, על מה לשים דגש ובכלל כל מה שיוכל לעזור לי לא לבצע עיסקת קנייה שגויה שאח"כ אתחרט עליה. קראתי את המאמר http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=55 מלבדו יש עוד משהו שיוכל להאיר את עיני? כל טיפ יתקבל בברכה, תודה !!
הודעה אחרונה מאת richrach, -
- 3 תגובות
- 889 צפיות
מי שצפה הערב בחדשות בערוץ 10 בוודאי ראה את הכתבה על חברינו היקר בועז דגן,הראו חלק מרכבי האספנות שברשותו כמו גם האופנועים,וסופר על התערוכה שאמורה להיות שמוקדשת לבנו.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 739 צפיות
אני משפץ לאט לאט וולוו 244 GLE שנת 83, ויש לי כמה שאלות לגבי דברים שנתקלתי בהם בינתיים: לרכב יש ח"ח מקדימה בלבד ונ"מ שלמיטב הבנתי אינם מקוריים והורכבו ע"י אחד הבעלים הקודמים. כשמופעלים הח"ח - די מהר נשרף הפויז שלהם. כשקיבלתי את הרכב הפיוז היה 8A. על תיבת הפיוזים רשום שהפיוז של הח"ח צריך להיות של 16A, אבל זה מתייחס רכב עם ח"ח אורגינליים ואצלי, אני מדגיש, הם כנראה לא אורגינליים, ולכן מה שרשום על תיבת הפיוזים לא בהכרח נכון לח"ח שלי, ולכן אולי יש הצדקה לפיוז של 8A. בכל אופן, בשביל הנסיון, שמתי היום פיוז של 16 והחלונות עובדים בסדר והפיוז לא נשרף. השאלה שלי היא האם לדעתכם זה הגיוני שפיוז של 8A ישרף מהפעלת ח"ח, או שאולי מדובר בתקלה כלשהי? האם עלול להגרם נזק למנוע של הח"ח ע…
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
קיבלתי היום למייל האישי מייל מפייפאל שאני צריך לסדר את פרטי החיוב שאינם מעודכנים המייל מוביל אותי לקישור שאני צריך ללחוץ עליו כדי לעדכן את הפרטים, כשלוחצים על הקישורית מגיעים לאתר דומה לפייפאל http://www.buzzbee.dafun.com/ במיקרה שמתי לב שלא ניתן לבחור שום אופציה מהדף אלא רק להכניס את הקוד והסיסמא, וחוץ מזה השם של האתר הינו שונה. האם יש כאן ניסיון לתרמית ?
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. נראה מי יוכל לזהות את הרכב הבא! בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
פורד מודל T , חידה. 1 2
מאת proxima-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חוץ מהתשובה הצפויה של מחיר זול , היתה סיבה טכנית להצלחה הרבה שלה .
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חוף מזרחי סוף סוף קיבלתי את הרישיון יבוא ל קרמן גיה (אתמול אחרי 8 שבועות מתישים). היא נמצאת ליד ניו ג'רסי. מחפש שותף להובלה בקונסולידציה תוך שבוע-שבועיים גג עד חודש מהיום לנמל אשדוד. חוף מערבי רכשתי פיאט ספיידר לפני שלושה ימים : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250416631072 האוטו ליד סאן פרננסיסקו. מתחיל השבוע תהליך של הנפקת רישיון יבוא. מחפש שותף לעוד חודש-חודשיים בערך מלוס אנג'לס עד אשדוד. רביב
הודעה אחרונה מאת moshe_ta, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפגשי שישי בנוקיה ובאיזוריים בחג השבועות, יום ו', 29.05, יתקיימו המפגש המרכזי של מועדון החמש בהיכל נוקיה תל אביב והמפגשים האיזוריים כרגיל ! חג שמח, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז שלום לכולם. שמי אור ואני חדש בפורום הזה. מזה שנה וחצי אני משפץ מיני שנת 79 שבשעה טובה עברה טסט לפני שבוע. אני מאמין שחלק מבעלי המיני כבר ראו תמונות שלה. בקרוב מאוד אעלה תמונות עדכניות. בכל מקרה יש לי כמה שאלות בקשר לעניינים לא פתורים, אז מהקל לכבד: 1) אני מנסה להבין איזה גומיה אני צריך לשים במכסה מנוע, ואיפה. לפי מה שראיתי יש כמה סוגים ואני לא בטוח מה מתאים. 2)שמתי לב לתופעה שקורת כשהמנוע חם. בעיקר בהילוכים 3 ו 4 בלחיצה על הגז זה נשמע כאילו פתאום יש שינוי מוזר בתערובת ואז ניזכרתי שיש איזשהו עניין עם החלק הזה שנקרא ג'ט שמעביר את הדלק לתוך הקרבורטור. הוא מתפקד כמו תרמוסטט לתערובת ומשנה אותה כשמנוע חם. אני יודע שיש גם עוד סוג של ג'ט כזה שהוא רגיל. השאלה…
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 886 צפיות
מחפש קוד/צבע לקדילק דגם דה-ויל קבריולט שנת 1968. חיפשתי ברכב, אין ברכב את הפחית המקורית עם הקוד דגם. האוטו בשלבי סיום פחחות, חסר לי מספר הצבע. הרכב בצבע אדום. תודה
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 753 צפיות
לשוהים בארה"ב ולאלה שיהיו שם ביוני, תשומת לבכם לאירוע ענק המוקדש למכוניות פורד אספנות שיהיה בקרלייל (3 שעות נהיגה מניו יורק ושלוש שעות נהיגה מוושינגטון DC) בתחילת יוני הנה הקישור: http://www.carlisleevents.com/ce/events/ford-nationals/ בין אירועי המשנה במתחם: 45 שנה למוסטנג מפגש של מוסטנגים צהובים מפגש של מכוניות מרקורי מונטגו תצוגת פורד GT משנות הששים 50 שנה למכוניות משנת 1959 של פורד, לינקולן ומרקורי ועוד... וכמובן חלפים, שוקעתיק, רכבים למכירה וכו'. אירועים נוספים בקרלייל בזמן הקרוב All GM בסוף יוני http://www.carlisleevents.com/ce/events/gm-nationals/ All Chrysler בתחילת-אמצע יולי http://www.carlisleevents.com/ce/events/chrysl…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)