רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם. את השרשור המקורי פתחתי כאן. אני זקוק לעזרה מהחבר'ה הקצת יותר "מבוגרים" ממני... כאלה שיש להם פז"מ על הכביש והיו בעלים או נהגו על רכב כזה. האם לאסקורט דור שלישי (תחילת שנות ה80) היה תא כפפות גם בדגמים הנמוכים שהגיעו לארץ בתור סטנדרט? (אני שואל את זה כי אני מכיר את זה אצלי בפיאסטה שיש לה תא כפפות לעומת אחיותה בעלות ה4 הילוכים) האם הדשבורד היה עמיד בפני השמש? - כלומר יצוק (הדשבורד שלי עשוי מתערובת של פלסטיק וניילון וזה ממש חגיגה בבאמפרים) יש עדיין סיכוי למצוא כזה רכב? (לא מעניין אותי מצב מכאני) תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
-
סאאב 900 טורבו
מאת Mleder- 1 תגובות
- 844 צפיות
יש לי אפשרות בקרוב לקנות סאאב 900 טורבו שנת 86 לאחר שיפוץ כולל יש למישהו נסיון עם הרכב הנ"ל?? דעות על הרכב? תודה מיכה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת בבוקר , שמש מקסימה , עדיין לא חם , אישתי והמוריס רצו סיבוב קצר . אז נסענו לנהריה , אי שם בחוף הים צילמנו כמה תמונות . שבת שלום דרור .
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השתתפות מועדון החמש במסע אופניים 'שרונדו' רמת השרון בתאריך 16/05/09 יום שבת , בין השעות 08:00-12:00 (במשוער) , תיערך תחרות אופניים ברמת השרון, בה יקחו חלק משתתפים מכל רחבי הארץ. זו השנה ה-15 למסע, לזכרו של ערן יוליס ז"ל אשר נהרג בתאונת אופנוע, במהלך שירותו הצבאי לפני מס' שנים. בהמשך לשיתוף הפעולה המוצלח בין עיריית רמת השרון ומועדון החמש ולאירוע שהופק בעבר עם המועדון התבקשנו ללוות גם השנה את המסע. המסע יכלול ליווי של אופנועים בראש השיירה ותצוגה של אופנועים/ מכוניות בהפנינג שייערך בסוף המרוץ באצטדיון האתלטיקה נווה- מגן. הערות: 1. לתצוגה תתלווה שמירה ומקום מגודר במחסומים. 2. מועדון החמש יופיע בכל הפרסומים לאירוע . חברים בעלי רכבי ואופנועי …
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
מבקש המלצה למכונאי\מוסך בחיפה והקריות למיני מיינור תודה
הודעה אחרונה מאת nimrodz0, -
- 6 תגובות
- 923 צפיות
היה מאוד נחמד .הגעתי עם המרצדס אחרי שהיא לא נסעה תקופה די ארוכה מישהו יודע עם היתה במפגש אתמול סוסיתא 12?
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמיטב המסורת התכנסו חברי מועדוני האופנועים הישראליים ומועדוני רכבי האספנות התכנסנו בטבעון ויצאנו בשיירה בישובי העמק עשרות אופנועים ורכבי אספנות השתתפו בראלי העמקים ה- 10 !!! בראש השיירה רכבו האופנועים ומאחור רכבי האספנות מטבעון לקרית חרושת , לאלונים , לרמת ישי , ולמגדל העמק, ההתרגשות של תושבי האיזור היתה רבה , מחיאות כפיים , קריאות התפעלות בסיום חזרנו לביתם של משפחת זוהר בטבעון לחפלה אמיתית , סלטים בשרים על האש, פיתות בטאבון , ועוד ועוד מטעמים וכמובן צמד זמרים שהנעימו את אוזנינו בשירי שנות השישים ושירים ישראליים ויצאנו במחולות . ולילדים כמובן היה כיף בלתי רגיל עם אמן הבלונים שיצירותיו הנהדרות שימחו את כולם. תודה למשפחת זוהר על האירוח החם , כמו ת…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה רכב זה . לאחר הפיתרון אשלח את המיקום המדוייק.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
308 רביעית בארץ. GTS כמובן..
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זהו, אתמול, אחרי כשבועיים שלא נגעתי באוטו- פתחתי מכסה מנוע של הטרנזיט- וגיליתי "הפתעה"- שכבה די רצינית של "עובש" של חומצת מצבר מסביב למצבר! מרגיז, שקשקיבלתי את האוטו- המקום היה חדש, כמו כל האוטו... התופעה קרתה בארץ, בכמה חודשים שהאוטו נוסע. מצבר, אגב, "מקורי", שהגיע מגרמניה עם האוטו, ולא היו עליו שום סימני נזילה, הטענתי אותו והוא עובד עדיין. אז, איך הכי נכון קודם כל להוריד את החרא הזה? עם מים? שואב אבק, מים עם סבון או סודה? מישהו יודע? תודה!
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
בעבר לחלק מהיצרנים היתה גירסת מקור לרכבי שטח, דוגמאות בתמנות הבאות: VW מינימנינור: המיני מוק הגירסה של סיטרואן: מי יכול לשפוך אור על דגמים נוספים הנמצאים בארץ, כמה שרדו ואיך הם באמת בשטח? פוזה או...רן
הודעה אחרונה מאת שיצו, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבת שלום. המפגש אתמול נערך על הרחבה, אך לא במקומו הרגיל, בשל ההכנות לאירוע הספורט שיערך שם השבוע. היה מעט צפוף, ולא נוח, אך כולם הגיעו עם מצב רוח, ועם רכבים מעניינים כך שהיה לנומפגש מעניין. המיני של טל, שהגיע לבקר אותנו מהצפון. ל'
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 1 תגובות
- 723 צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1486096
הודעה אחרונה מאת ilovemini, -
- 1 תגובות
- 661 צפיות
ברשותי shooting star שנת 70 ואני לא "יוצא ראש" עם הפלטינה שלו ,האם יש כיוון מסויים שאני יכול למדוד כמו גובה בוכנה מול פתיחה או סגירה של הפלטינה?
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 6 תגובות
- 897 צפיות
קראתי את השירשור האחרון בנושא אך אני מעוניין לקנות כיסוי מוכן לרכב מארה"ב. קראתי המלצה על AutoArmour אבל כרגע חסר להם הכיסוי במלאי. איזה חברה אחרת מומלצת? (הכיסוי מיועד לרכב שיעמוד בחוץ) תודה.
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 955 צפיות
שלום לכולם. סתם סקרנות ידוע לי שהערכת המחיר בכניסת רכב אספנות תלויה במצבו החיצוני...?!? האם רכב שמקושקש על גופו בספריי צבע (וכשעדיין אפשר להבחין בצבעו האמתי) יקבל הערכת מחיר נמוכה יותר מאחד שלא מקושקש ? תודה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ניקוי מערכת הזרקה סולר למרצדס דיזל, יש המלצות על דרך הטיפול והשימור? המערכת עובדת מצויין מדובר בטיפול תקופתי מונע, דרכי טיפול? - רן
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/890/527.html?hp=54&loc=2&tmp=242
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 837 צפיות
אני חייב עזרה מכם ממי שיכול לעזור לי .. אני רוצה לקנות רכב ספורט מדגם קורבט אך הבעיה היחידה שהוא מעוקל.. איך אני אמור לבצע העברת בעלות האם זה בכלל ניתן.. בקיצור מה עושים במצב כזה??.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אבקש המלצה על מכון לניקוי ושיפוץ מזרקי דלק ( בנזין ) באזור המרכז. תודה !
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 2 תגובות
- 976 צפיות
היי חברה, מחפש תיבת הגה לחיפושית דגם אמריקאי ,שלי פסולה, מישהו מכיר, הצעות... תודה מראש 0524435054 או למייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם משהו יודע מזה? ויכול לשפוך קצת אור על החרק הקטן... תודה סתיו
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
שלום. אשמח לדעת מי מתעסק עם גילוון של חלקי מתכת בתא המנוע. באיזור הקריות -חיפה. במה זה כרוך? כמה זמן זה לוקח? כמה כסף(משוער)? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת subi, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השבוע נסעתי ברכבי (ברנדה) לאחר שהוצאתי אותה מהפחחות (שהתחילה לפני השינוי עם הדלק ונגמרה אחרי). אין תמונות עדיין-לא נשאר כסף לצבע אז בנתיים היא צבועה במברשת במקומות שתוקנה . בכ"א נסעתי לסונול בגלילות ע"מ לתדלק וראיתי שעדיין מוכרים שם אוקטן 96. לתומי חשבתי שכמה נחמד שנשאר להם מאגר של 96, ושעלי למהר לתדלק... סתם ככה שאלתי את המתדלק (לאחר התדלוק) אם יש שינוי בדלק והוא אמר שכן. צריך תוסף אשלגני. אני טענתי שהתחנה מטעה את הציבור. מה בעצם מכרו לי?? 96? 95? למה לא לתדלק בעצם 95, ולהוסיף תוסף , שגם ככה מסתבר שצריך??? האם יכול להיות שזה היה 96 רגיל שפשוט נשאר במלאי? לא לקחתי סיכון ומייד רכשתי תוסף והוספתי אותו. ולשאלותי: האם שילמתי סתם? האם עלי לדאוג ? פעמיים לפני תדלקתי …
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. איך אני מוצא את הקוד הנכון להיום של צבע מקורי לרכב משנות השבעים? ( שברולט ) דיויד.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במהלך חיפושי אחר פחח אני נתקל לצערי בשני סוגים של פחחים. סוג אחד זה פחחים שלא רוצים לקחת את העבודה בכלל ולפחות אני מכבד אותם על הכנות שהם לא רוצים לקחת על עצמם פרוייקט כזה, ולא לוקחים והורסים את הרכב עוד יותר או מושכים את זה לפרוייקט של שנתיים. הסוג השני זה פחחים שעושים בדיקה שטחית של הרכב ונותנים הצעת מחיר ברמה שאני יכול להביא כבר עוד רכב מארה"ב בשביל החלקי חילוף שלו. אני תוהה אם נגמרו הפחחים שלוקחים פרוייקט מא' עד ת' בלי כיסויי תחת למינהם ולא בעלות של עוד רכב מיובא... אני מחפש בתקציב של סביבות ה25 אלף ולא מוצא אפילו פחח אחד ראוי. עד כדי כך יש חוסר בבעלי מקצוע בארץ?
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
I'm writing in english since I am on an american computer without hebrew letters. I've been to Ford factory, test track, factory and museom and have some photos to share some from the track:
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
שלום,אני מעוניין להזמין אגזוז למיני רציתי לדעת אם אפשר לשלוח אותו בדואר רגיל או רק באקספרס ,הוא עולה 53 פאונד לפני משלוח כמה מכס ירביצו עליו בארץ בערך?תודה על העזרה http://www.minispares.com/Product.aspx?ty=pb&pid=34276&title=RC40%20REAR%20BOX%20MILD%20STEEL%20...
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
טיפול לפראRי 1 2
מאת נהגת שודים- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זה דרש הרבה מאוד סבלנות, עדינות ומספר שעות של עבודה. אבל זו איטלקיה יפיפיה לכן הכל למענה. ל'
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke,