רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
את היום התחלנו (הפיאג'ו ואני) במפגש הווספות. היה נהדר, ארגון למופת, כל הכבוד!!! ומשם המשכנו לנוקיה לפגוש חברים. לאחר מכן נסענו למפגש הביתי שלנו, מפגש השפלה. אפילו בני זכה לסיבוב... היה כיף!
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש מועדון הווספות הראשון לעונה יוצא לדרך! אנו שמחים לפתוח את הקיץ במפגש הווספות הגדול ביותר שיתקיים ביום שישי ה1/5/09 ברחבת קפה ג'ו, רחוב יגאל אלון 96 ת"א. הארוע יתחיל בשעה 15:00, נשמח לראותכם! בברכת חג אביב שמח, אורן ואלעד, מועדון הווספות הישראלי.
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המון אופנוענים ואופנועים ביקרו היום במועדון ה 5 בהיכל נוקיה. עם מזג אויר כזה נפלא, אפשר להבין אותם, ואת בעלי הרכבים הפתוחים. ל'
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מצאתי רשיון נהיגה של סבא רבא שלי ז"ל ומאחורה פרסום של תחרות הנהג הזהיר מטעם המועצה למניעת תאונות. מי נרשם לתחרות?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 1 תגובות
- 961 צפיות
לפני כשבועיים, בעודי בטייל בני-זילנד, יצא לי לישון בגסט-האוס ביישוב קטן ליד דונידין. מסתבר שהבעלים הוא אספן מכוניות מושבע ויש לו אוסף של למעלה מ-50 מכוניות קלאסיות. ממש הופתעתי וראיתי שם הרבה מכוניות שחשבתי שלא יצא לי להתקל בהם בחיים, והחלטתי לשתף אתכם בחוויה (אם מישהו מעוניין בכתובת של המקום אני אשמח לתת בפרטי).
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כמדי שנה מפגש שישישרון חוגג גם השנה את יום העצמאות במסיבה עם תוכנית מגוונת ואוכל כמובן. השנה נפגשים אצל משפחת גורן. להלן תמונות מההכנות לארוע שנעשו בימים האחרונים. מזהים ? שאר התמונות בהמשך היום. חג עצמאות שמח לכל חברי המועדון והפורום.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
מעוניין לשמוע את דעתכם, מהם רכבי האספנות הנחשקים ביותר? רכבי ספורט (פורשה, פרארי וכו'), רכבי שרירים (קורווט, מוסטנג), אמריקאיות, אירופאיות... בקיצור מיהן הנחשקות ביותר בתחום האספנות או על מי אתם הייתם מתים לשים יד.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה- מאתמול התווסף לאוסף שלי הדבר המוזר הזה: הוא נקרא Hero-Majestik ANKUR, תוצרת הודו, וככל הנראה מתחילת ה-90. מצבו ניתן לראות בתמונות, חסרה זכוכית של הפנס הראשי, בקליט אחורית, ומזלג קצת עקום (אבל ניתן לנסוע ללא בעיה). בנוסף- מנוע לא עובד טוב- נדלק רק בפול גז, ונכבה כשעוזבים. זהו, בינתיים הולך "לשבת בצד", עד שהידיים שלי יגיעו אליו, לפחות לראות מה הסיפור עם המנוע. לקחתי אותו כי לא ראיתי כאלה בכלל, הוא נראה לי מעניין.
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברי מועדון החמש ומוקירי זכרו של ניר עוזדור ז"ל , מוזמנים להתכנס לאזכרה , שתציין 3 שנים למותו ותיערך ביום שישי ה-1.5.09 , בבית העלמין שבישוב להבים, בשעה 16:00. בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז את התמונות שלי כבר מכירים בפורום, אז הגיע הזמן להשתדרג מעט ולגוון. קבלו סירטון קצר, לעוד רבים נוספים שיגיעו בהמשך. להנאתכם. *להפעיל רמקולים. ZdufcjuhPVs דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 879 צפיות
אני מארגן בעזרת חברים "מפגשון" של רכבי סובארו, עם דגש על הדגמים המיוחדים והישנים. הוא יתקיים בשבת הקרובה (2.5) בשעה 13:30 בחנייה הגדולה של מרכז הקניות סטופמרקט שצמוד לצומת יגור, כמו במפגש הקודם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=240992 מוזמנים כל בעלי הסובארו באשר הם וכל מי שרוצה ומעניין אותו לבוא ולהתרשם.
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החודש נגמר לי הביטוח לרכב האספנות שלי. כמידי שנה בשנה, אני נזכר בזה תמיד ביום האחרון. הפעם, על מנת להכין את הקרקע ללמברטה, שאלתי האם הסוכנות גם מבטחת אופנועי אספנות, וכמה זה עולה. להפתעתי כי רבה, נאמר לי שהם לא מבטחים אופנועי אספנות וכששאלתי למה, התשובה היתה: "כי הבוס שלי לא רוצה". תשובה לגיטימית בעיניי. זכור לי כי למועדון החמש יש הסכם עם סוכנות או שתיים למתן הנחות בביטוח רכבי אספנות, ועכשיו נשאלת השאלה באילו סוכנויות, והאם הסוכנויות הללו מבטחות גם אופנועי אספנות. תודה תודה.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 1 תגובות
- 904 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3708518,00.html אייל 1972 Dodge Charger
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 5 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם, האם אי פעם הגיעה לארצנו מזדה ממשפחת הRX (חוץ מה?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הינה כמה תמונות מארוע יום העצמאות בטיבעון תודה לכולם על ההשתתפות , 43 מכוניות היגיעו לטיבעון ותודה במיוחד למגיעים מרחוק ! ! ! צפו בטלויזיה בערוץ 3 של HOT בכבלים מחר יום ד אחה"צ בתכנית חדשות היום . היה סיקור וצילום של הארוע . אנחנו על המפה ! חג שמח דרור.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברים יקרים מחר יום ד' 29.4.2009 - יום העצמאות, ניפגש למנגל משותף לכבוד החג. · ניפגש במעגן הדייג (קישון) - שבכביש 58, בסביבות השעה 9:00 בבוקר. · כל משפחה מביאה שימשיה, כסאות שולחן בשר, ומנגל. · וכמובן המון המון מצב-רוח. לשאלות נא לפנות לעדי או לאמיר. עדי - 0522611660.אמיר- 0522422672. מחכים לראותכם.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
http://www.phillipspremierauto.com/SteveLeach/1964_chevrolet.htm
הודעה אחרונה מאת shorer1, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3707945,00.html חג שמח!
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם, בעוד כשבוע בערך, אני אמור להגיע למכס לשחרר את המוסטנג שלי (אשר לא נוסעת בכוחות עצמה). אשמח לקבל המלצות, הבהרות וטיפים מהמנוסים שבפורום... ככל הידוע לי עד כה, אני אמור להגיע באותו יום, רק עם רשיון היבוא (?!). האם יש מסמכים נוספים שכדאי/רצוי/חייבים להביא? האם יש הליך כלשהו שצריך או כדאי לעשות או לדאוג לו, לפני שאני מגיע לשם? (כמו תשלומים מסויימים שאפשר לעשות קודם לכן, מסמכים כלשהם?). בקיצור, כל המלצה או טיפ שיכולים לעזור... תודה, אלירן
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
פונטיאק ז"ל 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המשבר הכלכלי העולמי נותן אותותיו, מפעלים נסגרים ואפילו הפונטייאק מחזירה מנועייה לבוראה... הנחמה היחידה לכל מי שמחזיק פונטיאק שמהיום המחירים שלהם יהיו קצת יותר גבוהים.... הקרדיט המלא לרועי צוקרמן בכתבה הנהדרת שלו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3706626,00.html ולשאלת מליון הדולר האם גם אחרות בדרך?: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3707392,00.html תנו למכוניות להמשיך לחיות-רן
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום. האם מישהוא יודע או מכיר מיפעל או בעל מיקצוע שיכול או לשפץ בומבות או למלות גז. הרכב המדובר הוא רולס-רויס סילבר שאדו. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/test/955.aspx ניסינו להבין אחת ולתמיד מי הייתה המשפחתית העממית תוצרת הארץ הכי טובה, אז ליקטנו פורד אסקורט, סוסיתא כרמל וטריומף 1,500. המבחן עצמו אמנם נערך לגיליון 110 בשנה שעברה, אבל באספנות כמו באספנות הזמן הוא רק גורם משביח. יום עצמאות שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
התחדשתי באסקורט mk1 1 2
מאת boazYBT- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מצאתי אותה בהרצליה שבוע שעבר וקניתי בלי לחשוב פעמיים(הרכב הזה חלום בשבילי כבר המון שנים). אני מקווה מאוד שבשבוע הקרוב הרכב יכנס כבר לעבודת פחחות וצבע(למרות שהרכב הזה יהיה יותר רכב "נהיגה" מאשר רכב תצוגה) אני כבר יודע בדיוק איך אני רוצה שהוא יראה ואני מקווה שאני אגיע למטרה. מבחינת מנוע יהיה ברכב מנוע 2 ליטר שהיה לי בעבר בסיירה עם בין 200 ל-300 כ"ס,שזה לא מעט על אוטו כזה. ומקווה שתצה מכונת נהיגה מושלמת(לנסיעה על הצד כמובן). בכל מקרה אני יעלה תמונות ויעדכן בהמשך. צרפתי כמה תמונות של הרכב ושל איך אני רוצה שהוא יראה בסופו של דבר. אגב אם יש למישהו חלקים לאוטו הזה או יכול לעזור בנושא הזה אני ישמח מאוד!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המפגש התחיל במצב רוח "בורדו".... קיבלנו בברכה חברה חדשה למועדון ה5, עם רכב מיוחד. פלימות פתוחה, משנות השישים..... החברה החדשה, ביתו של עופר, אחי, נדבקה בחיידק כילדה קטנה, עוד כשישבה על ברכי אביה ואחזה בהגה של הג'יפ... הפלימות, 6 צילינדרים, אוטומטית, גג נפתח "חשמלית", נכנסה חרישית למתחם בית הקפה ומיד הסתערו עליה כל צעירי המשפחה ויצאו לסיבוב....כל, אחד נהג בתורו. חיוך רחב במיוחד, נצפה על ה"גריל" של הקדילאק, אחותה הצעירה והגדולה משנות השבעים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, תמונות לא הצלחתי להעלות אבל הדגם הוא קרסטה 56 אם מישהו יודע קצת פרטים טכניים על הרכב הזה, נפח מנוע וכאלה.. אשמח, תודה.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום נגשתי לטסט-למרות שרק חודשיים עבר מהמועד הקודם- הסבר משרד הרישוי "יום הולדת לרכב" אל תחיכו, זה מה הפקידה אמרה! הבאתי מרצדס 450SL מארהב ושומו שמיים, הפנסים בתקן אמריקאי! בפעם הקודמת קצת לחץ וזה עבר , היום לא! השמועות אומרות שיש הוראה שרכב שבא מארהב והוא מעל 30 שנה אין לעשות כלום! מישהןא יכול לעזור בעניין התקנה? או לא איכפת לי לשלם עבור רפלקטורים חדשים של פנסים כאלה? אבל אצל מי? תודה רבה תמיר מ.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכם, אני מעלה עוד טנדר פיג'ו 403 לכביש ואני זקוק לעזרתכם בחיפוש אחר גלגלים לטנדר כי הגלגלים שיש לי די חלודים והם לא במצב הכי טוב, כעת אני יסביר איזה גלגלים אני מחפש: כאשר חברת פיג'ו יצרה את ה403 היא עשתה אותם כך: לפריווטים יש 3 ברגים שתופסים את הגלגל, לסטיישנים ולטנדרים יש 5 ברגים, הנה תמונה של טנדר עם 5 בברגים: http://www.tomschulte.nl/images/autopics/peugeot403.jpg עכשיו כאשר פיג'ו החלה לייצר את הפיג'ו 404 היא לא עשתה כך היא פשוט הלכה על 5 ברגים בכל דגמי ה404 וזה בעצם מה שאני מחפש, אני מחפש גלגלים של פיג'ו 404 [לא משנה איזה סוג אם זה טנדר או פריווט או סטיישן]אני זקוק רק לגלגלים אך אני מוכן לקנות את כל האוטו בשביל זה, אז אם מישהו מכיר 404 למכירה או איפשהו 40…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קפצנו לביקור במפגש שישרון היה נחמד מאוד מצפים לביקורי גומלין וקצת תמונות
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
שלום, מחפש חלקים לצורך שיפוץ סובארו gf 76 כמו כן ספרות מקצועית,פלאירים או כל חומר כתוב ובו תמונות לצורך שחזור ה דאש בורד,קונסולת הנהג. תודה
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברים שבת שלום, הרכב שקניתי בארה"ב לא במצב נסיעה ובקרוב יגיע לארץ. דבר אחד לא ברור לי, לאחר שחרור הרכב מהמכס בנמל, האם צריך לעשות מייד רישוי לרכב וקבלת מס' רישוי? או רק לאחר שהרכב במצב תקין לביצוע טסט? מה שיכול לקחת שנה ויותר. תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת bareliran,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 442 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- GTI33
- yor2
- אדום אדום
- EliC25
- iEminem
- Loder
- natco
- David32
- Gordon
- sperial
- eladts