רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
היום הגיע אליי חבילה (ספר) שהזמנתי באיביי ב-11/2008, לאחר שהספר לא הגיע כעבור כמה חודשים פניתי למוכר לבטל את העסקה, מבחינת המוכר לא היתה בעיה כיוון שהמשלוח היה מבוטח, אני קיבלתי את הכסף בחזרה והמוכר גם, היום הייתי המום שהחבילה הגיעה ומצויין עליה תאריך שליחה 25/11/2008, תהיתי למה לקח הרבה זמן ובסוף הבנתי כנראה את הבעיה, המוכר כתב את הכתובת בכתב יד קטן מאוד ולא הכי קריא למי שלא חזק באנגלית, ליד הכתובת היה תרגום בעברית כנראה של מישהו מהדואר, אני מאמין שהחבילה התעכבה עקב אי זיהוי הכתובת המדוייקת, לכן ההמלצה שלי היא לבקש מהמוכר/שולח לכתוב את הכתובת בכתב ברור ורצוי כמה פעמים על החבילה, ואולי אפילו שידפיס את הכתובת בעברית.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 3 תגובות
- 674 צפיות
שלום לחברי הפורום זכיתי בשלושה פריטים בebay (חלקים לג'יפ 42)לאותו מוכר היו גם שני פריטים שלא זכיתי בהם באותה מכירה. שלחתי הודעה למוכר האם ניתן לרכוש ממנו את הפריטים שלא זכיתי בהם ולצרף אותם לאותו מישלוח. המוכר החזיר לי תשובה חיובית ונקב במחיר עבור שני הפריטים. שאלותי הן 1.האם מה שעשיתי נוגד באופן כלשהו את חוקי המסחר בebay? 2.ברצוני לשלם עבור העיסקה (דרך pay pal) בהודעה על הזכיה ישנו הסכום של שלושה פריטים ומישלוח,כיצד אני משנה את הסכום לתשלום ,או שעלי לשלם את הסכום שבהודעת הזכיה ועבור שני הפריטים הנוספים לשלם בנפרד?אשמח לדעת כיצד עושים זאת בדיוק. תודה מראש מוטי
הודעה אחרונה מאת yairw, -
שלום רב ! ברשותי 121 שנת 68 ומשאבות הקלאץ עליונה +תחתונה צריכות שיפוץ . היכן אני קונה את הגומיות או משפץ כללי ?
הודעה אחרונה מאת udi, -
שלום לכולם, יש לי קורבט 1976 מנוע 350 אוטומטית והיא מתקשה לסחוב מעבר ל 3,000 סל"ד בהילוכים ראשון ושני ,בשלישי היא סוחבת עד 3,500-4,000 סל"ד. מישהו יודע מה הבעייה? ואם יש מכונאי טוב שיכול לתקן את הרכב. עדיף באיזור הרצלייה. תודה, שאול
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 7 אלף צפיות
איביי הושק בעברית, כתובת אתר אייבי בעברית http://global.ebay.com/ וכתובת לכניסה לאיביי ישראל למי שכבר קיים לו חשבון באיביי (לא משנה באיזה ארץ נפתח החשבון) https://signin.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SignIn&ru=https%3A%2F%2Fsignin.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FSingleSignOn%26runame%3DROW.GBH.US%26sid%3DSemaiAoGQ24AADaKN1E.9418812918.1240046216.827690
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב הוא אולדס קאטלס סופרים שנת 79, גיר אוטומטי, אמור להיות 350. השמן תמסורת המומלץ לפי ספר היצרן הוא DEXRON2 או מקביל, וזה כנראה מה שיש שם כרגע. העניין הוא שחסרים שם כמה ליטרים וצריך להוסיף, אבל לא מצאתי DEXRON2 בשום מקום, לכולם היה DEXRON3. השאלה שלי זה איזה הבדל יש בינהם אם בכלל, או שאני יכול להשתמש ב DEXRON3 בלי חשש? הערבוב של שני סוגי השמנים בגיר עלול לגרום נזק? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
בשעה טובה נוספה למועדון ה 5 חברה חדשה, לחיזוק הצד הנשי שבו, ולמי שעוד לא ניחש, זו ליטל כמובן, שמוכרת יותר כל' הצלמת או נהגת שודים. ובהזדמנות זו נודה לה כולם על התמונות הנהדרות שהיא טורחת לעלות מידי שישי ממפגשי המועדון. תודה רבה על הכל !
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, בדרך חזרה מהעבודה הביתה, ראיתי סטודיובייקר יפיפייה בצבע בורדו, משופצת למצב תצוגה, ככל הנראה משנות השישים, ולה לוחית זיהוי בעלת 6 ספרות שחורות על רקע כתום בוהק! הלוחית היתה חדשה לדעתי, ולא הלוחית הכתומה מפעם. כמו כן, לא היה רשום עליה רכב אספנות. מישהו יודע מה פשר הדבר? הרכב נצפה בכניסה למלון אמריקן קולוני במזרח העיר ירושלים. שחר
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. האם משהו יודע מדוע אוסרים על רכב אספנות לנוע בין השעות 09:00 - 07:00? האם הביטוח לא תקף בשעות אלה? אם בכל זאת ברצוני לנוע בשעות אלו, אילו אפשרויות יש בפני? תודה על זמנכם.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי יכול להמליץ לי על הדרך הכי טובה\יעילה לניקוי מיכל דלק ישן? המיכל מפורק ומלא בקילופי פח, ליכלוך,וג'יפה! שמעתי על איזה חומר שמכניסים למיכל לכמה ימים שינקה ויואכל את כל פנים המיכל...אבל אין לי מושג מהוא החומר. תודה לעונים. שחר
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אני בעל רכב פיאט 124D שנת 80, כרגע האוטו נמצא בשיפוצים לאט לאט לאחר מספר שנים שהוא היה מושבת עקב מספר סיבות.... בכל מקרה מה שאני רוצה לשאול זה האם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חלקים בארץ לרכב הזה? חיפשתי בהרבה מקומות והאמת שלא מצאתי יותר מדי. בנוסף יש לי שאלה נוספת.. בעקבות חיפושי אחרי חלקי חילוף לרכב באתר E-BAY ובעקבות חיפוש מידע על האוטו שלי נתקלתי בדגם הספורט של האוטו אשר נקרא פיאט 124 ספיידר, בכל מקרה אני התחלתי בחיפושיי אחרי האוטו הזה ומה שאני רוצה לדעת זה האם יש מישהו אשר יודע על קיומו של האוטו הזה בארץ או שהוא נכחד מארצנו?.. חשבתי לייבא את האוטו מחו"ל אבל גיליתי שיש בעיה לייבא רכב אשר עברו מעל 3 שנים מרגע שיוצר ומכיוון שהאוטו הזה שנת 76 לא מצ…
הודעה אחרונה מאת mmenash, -
- 2 תגובות
- 822 צפיות
איפה קונים אותו ואיך להחליף אותו?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים. ערב פסח. בדיוק הזמן המתאים לנקות את מפגש החמץ של שישי האחרון, להרים כוסית לחיים, ולהציג את הרכב המיוחד של... ותחילה, בכדי שנחזיק אתכם במתח, נפתח בתמונות מהמפגש ומהרמת הכוסית לחג. נפגוש את אנשי המפגש, וכמובן נאחל מזל טוב ליונה ליום הולדתו, וניתן לו מתנה שאהובה עליו. יונה מחייך. עוד לא יודע שיופתע בהמשך... היי רני, סגור את הפה, שלא יכנס זבוב... המנכ"ל לא יכול שלא לנהל את עסקיו תוך כדי מפגש. הנייד עובד נון סטופ. מרוצה. כנראה שהעסקה היתה כדאית... מאיר, בעל הדה שבו היפהפיה, מציג את הרכב הנוסף שלו, צמוד לחזה. …
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי משטח מחוספס שאני מעוניין להחליק, המשטח לא ישר ולא ניתן לשפכטל אותו, האם קיים שפכטל עדין בהתזה או שקיים פריימר שייצור שכבה עבה שניתן ללטש אותה להחלקה? אם כן איך נקרא החומר ואיפה ניתן להשיג? תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
היום הוזמנו להתארח על ידי רפי הרשקוביץ' אליו למוסך באשדוד היה מאד נחמד כמה תמונות,
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
שלום לכולם,אנחנו עורכים מפגש אמרקאיות לציון 45 שנה לפורד מוסטאנג. מוזמנים כל בעלי רכבי שרירים או אמרקאיות ספורטיביות או רכבי קאסטום או לאו ריידר וכמובן כל חובבי הג`אנר מכל השנים ! בבקשה לנהוג בכובד ראש! לא להשתולל ולשמור על סדר ! אנחנו מבקשים לכל מי שמגיע עם רכב רגיל לחנות בחניון אחר נפרד . *למי שירצה נערוך במקום תחרות יופי לרכבים OLD SCHOOL ו ל NEW SCHOOL לכל מי שמועניין להשתתף שירשם במקום. בתודה מראש! חברי FUEL SLUT ביום שבת ה 18.4.09 בשעה 12:00 המפגש יתקיים בחניית איצדיון רמת-גן .
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
קיבלתי הצעה מחבר לרכוש פיאט 103 שנת 1957 . ראיתי את הרכב, הוא לא מוכר לי בכלל ולא מזכיר פיאט 500 או 600. הרכב מושלם ולדבריו גם יניע, אבל "זה לא עשה לי את זה". מחר אעלה תמונות אבל האם יש מישהו שמכיר את הרכב או מכיר מישהו שיש לו כזה? ברשיון רשום נפח מנוע 1221. יש לו דלתות התאבדות, והפחחות באופן מפתיע - נראה במצב מעולה. לא שמתי את ההודעה ברכבים למכירה כי לא ברור לי אם יסכים למכור לאחרים (הבנאדם לא כל-כך סבלני).
הודעה אחרונה מאת trek10, -
סוגי בוקסות
מאת bareliran- 9 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
יש לי שאלת "תם" (כנראה בעקבות ליל הסדר אשר נחוג לאחרונה....). רכשתי לי סט איכותי ויקר (מאוד), של בוקסות 1/2" היות ואין לי ידע טכני "אקדמאי", התעוררה לי פתאום שאלה מעניינת. מה ההבדל בין בוקסות 1/2 ל - 3/8 ל - 1/4 ל - 3/4.... החזקתי בוקסה 10 למשל של סטים שונים (שיש לי שנים רבות וחלקם גנבתי לאבא שלי עוד בצעירותי.... ) והחלק הפנימי, המתלבש על ראש הבורג, נראה לי בדיוק אותו דבר. יש לציין כי למעט הסט האחרון שקניתי, אף אחד מהסטים האחרים שיש לי לא נמצא בצורה מסודרת או בתוך קופסא. כך שאין לי מוסג איזה סוג הבוקסה שאני מחזיק..... האם ההבדל הוא באורך של הבוקסה? בעובי שלה? בהבדלים מיקרונים של המידה? או שאני מפספס פה משהו...? תודה, אלירן
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ראיתי כתבה בעיתון שישארו 10 תחנוות בכל הארץ עם אוקטן 96 האם מועדון החמש משתתף בבחירת התחנות והפיזור שלהם בארץ?
הודעה אחרונה מאת udi, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני התחלתי לשפץ רכב אספנות אחרי שפינטזתי על זה כמה שנים טובות.... הפורום הזה הינה פינה חמה לכל מי שחובב את אותו שגעון. מי שמתחיל בזה, לומד מהר מאד שזה לא כל כך פשוט, וגם לא כל כך זול. למצווא חלקים, לדעת מה לעשות ואיך, וגם.. למצוא זמן לכל זה. כשעושים דברים ביחד, כשאחד עוזר לשני, זה הרבה יותר פשוט, נעים ומהנה. אני בטוח שרובכם מכירים את חן פרחי, "איש הגומי", ובכל זאת למי שלא מכיר. חן עוסק בתחום שנים רבות. יצא לי להכיר איש יקר, בעל נסיון וידע רב, ששמח לעזור ולא בשביל תמורה, מכל הלב, עם הרבה סבלנות ומתן עצות טובות. לכל מי שמתלבט, יש לו שאלה בנושא חלקי גומי (ולא רק..) - חן הוא הכתובת. חן, מקווה שלא סיבכתי אותך... שמעון
הודעה אחרונה מאת tsents, -
מה הרכבים האלה שנתקלתי בהם אני צייד אספנות חחח..
הודעה אחרונה מאת wheel_man, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי איזה שעון מהירות משומש,כך שהוא בלי הוראות וכאלה וניסיתי להרכיב אותו והוא עולה במהירות עד הסוף,ז"א,אני נוסע 20 הוא כבר ב250,נסיתי ללחוץ על הכפתורים בצד אבל לא הבנתי כל כך מה הם עושים אולי גם לא הרכבתי משהו נכון,קיצר, זה השעון,אלה החוטים,מן הסתם,שחור ואדום פלוס ומינוס,ירוק וכתום חיברתי לגיר,זה בסדר?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשנו (אבי ואני) במוריס מיני יפיפיה מהדגמים המוקדמים (חלומות הזזה!) הרכב עמד הרבה שנים, אבל במצב מצוין ומקורי. אנחנו לפני צעדים ראשונים (טיפול גדול למנוע, החלפת שמנים, משאבות וכו'). נשמח לכל עצה רלוונטית. כמו כן, המנוע הוא ה 848 המקורי, עם ק"מ נמוך מאד. אנו נוטים לשמור את הרכב מקורי לחלוטין, אבל רוצים לדעת מה האפשרויות שלנו להחלפת מנוע. האם רק ל 1000 או שניתן גם ל 1300 (בצורה חוקית כמובן). אם ניתן, מה התהליך? מה עוד צריכים להחליף את מבצעים את השינוי ? מצורפות תמונות להתרשמות. חג שמח!
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המפגש היה עם כל כך הרבה משתתפים שחלק דיברו עם מכשירי קשר...
הודעה אחרונה מאת yossik17, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתכון לשבת נפלאה: 1 שמש נעימה. המון רכבי אספנות יפים ומגוונים. הרבה חובבי רכבים. חברו הכל יחד, וקיבלתם את מפגש מועדון ה5. ל'
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל המומחים והמומחות.... התבקשתי ע"י משרד התחבורה להמציא "אישור על מתן שירות וחלפים ממוסך מורשה". היות והרכב שלי הוא מודל 1964, שום מוסך לא יהיה מוכן להתחייב להספקת חלקים. האם משרד התחבורה עתיד להתעקש על כך? מה אני אמור לעשות בנושא? בנתיים, אני דואג לקבל אשור לשרות בלבד (בלי התחייבות להספקת חלקים) ואנסה להעביר זאת כך. אולם אשמח לקבל תגובות, הערות והמלצות מכם. תודה, אלירן
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני בעל תקציב די מוגבל, אבל אני מעוניין ברכב אספנות. נגיד וניקח את המוסטנג שנת 67-70, כמה קשה תחזק כזה רכב מבחינת המנוע ושאר מכלולי הרכב..? מה בעיקר כוללת תחזוקה זו, והאם יש איפה לטפל בזה בארץ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת desteny, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום..יש לי סירה מפברגלס של ווספה רציתי לדעת באיזה חומר ניתן לתקן חורים
הודעה אחרונה מאת רן 75, -
- 1 תגובות
- 675 צפיות
שלום אנשים טובים. אולי מישהו יכול לעשות סדר ולומר מתי ובאיזה שעות ישנם מפגשים. כגון רופין שבוע 1 יום שישי של כל חודש.. אם אני לא טועה תודה .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)