Jump to content

chevy boss

  • הודעות

    76
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    אשדוד/נתניה
  • תחביבים
    מוזיקה
  • מקצוע
    מכונאי רכב /ספינות

הנקודות של chevy boss

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. יש לי שברולט קפריס 78 2 דלתות ואני צריך להחליף שמשה קדמית . השאלה היא האם שמשה של אל קמינו 79 מתאימה לקפריס? בבקשה רק מי שבטוח ב100 אחוז יגיב כי אני קונה אותה במידה והשמשה מתאימה. תודה.
  2. שלום אני מחפש שמשה קידמית לשברולט קאפריס שתי דלתות 1978-79 . אשמח לדעת אם יש דגם נוסף של שברולט שיכול להתאים.
  3. למכירה בצער רב שברולט קאפריס 1978 קופה מנוע 5000 רכב אספנות מדהים, עבר פחחות וצבע כללי בפסח האחרון ,הורדה שמשה אחורית לבנית מסגרת חדשה. מטופל ומתוחזק היטב ,רכב נדיר אם לא היחידי בארצנו. עשה 47500 אלף מייל מקוריים!!! חוטי הצטה חדשים, גג סקאי, 4 צמיגים , סאב +מגבר+מערכת קנווד+ רמקולים פיוניר 300 W, צילינרים מחודשים. אזעקה ,נעילה מרכזית,חלונות חשמל, מזגן מקפיא ועוד .הכל עובד ותקין. לצערי אני נאלץ למכור את הספינה שלי אז בבקשה לא לנסות לאכול לי את המוח על המחיר ניתן להגיע לפשרה רק בפגישה ולא בטלפון תודה!!! אגב המחיר הנדרש הוא 41000 מרשרשים. 0546914166
  4. מחפש קארבורטור 2 ברל לשברולט קאפריס 78 תודה.
  5. מנגנון פיקוד על חלון חשמלי +כיסא חשמלי +על נעילת דלתות של שברולט קאפריס 88-89 ואולי אחרים גם יש גם כיסוי לידית פתיחת הדלת המחירים כתובים על התמונה . גם של הנוסע וגם של הנהג.
  6. chevy boss

    Ken Block on Top Gear - HD

    תותח על
  7. איפה מתקיים המפגש שישי שרון בדיוק? ולמה לא היה מפגש בשבוע שעבר בצומת רופין?
  8. שלום חברים תוכלו לומר לי בבקשה היכן ניתן להשיג הגבהות לרמקולים לדלת (אין תבנית בדלת יש רק סנטר) ועדיף באזור נתניה ומטה.
  9. חברים יקרים האם יש מפגש באזור השרון השבת?
  10. שלום אנשים טובים. אולי מישהו יכול לעשות סדר ולומר מתי ובאיזה שעות ישנם מפגשים. כגון רופין שבוע 1 יום שישי של כל חודש.. אם אני לא טועה תודה .
  11. שלום ניתקלנו בבעיה במוסך יש לנו אופל אסטרה דגם ODTL דיזל 16V נפח 2000 שנת 2002. אחרי שהוא מגיע לטמ'פ עבודה הוא מתחיל להשתגע ז"א הסל"ד צונח מהמינימום ולפני שהוא נחנק הוא מעלה את הסל"ד. כל זה פולסים קצרים ומהירים. אז ניקזנו אויר והחלפנו את כל צינורות החזרה לאינג'קטורים ועדיין ישנה בעיה, פתחנו את המניפולד הכל היה מלא בבוץ של הEGR דינדשנו את האזור ולא עזר האם משהו יכול לגאול אותי נ.ב חשוב זה קורה רק שהוא מתחמם .
  12. שלום ניתקלנו בבעיה במוסך יש לנו אופל אסטרה דגם ODTL דיזל 16V נפח 2000 שנת 2002. אחרי שהוא מגיע לטמ'פ עבודה הוא מתחיל להשתגע ז"א הסל"ד צונח מהמינימום ולפני שהוא נחנק הוא מעלה את הסל"ד. כל זה פולסים קצרים ומהירים. אז ניקזנו אויר והחלפנו את כל צינורות החזרה לאינג'קטורים ועדיין ישנה בעיה, פתחנו את המניפולד הכל היה מלא בבוץ של הEGR דינדשנו את האזור ולא עזר האם משהו יכול לגאול אותי נ.ב חשוב זה קורה רק שהוא מתחמם .
  13. פצצה תתחדש ברוך הבא למשפחת דוד סם
  14. שלום לכולם אני צריך יעוץ יש לי שבי קאפריס 78 ועד הגזרה הייתי מתדלק 96 . שמתי לב שליד השעון דלק כתוב unleaded fuel האם אני יכול לתדלק 95 נטול עופרת? או שבארה"ב היה דלק מיוחד +תוסף ? תודה רבה
×
×
  • תוכן חדש...