Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכבים האלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם ראשונה שאני רואה את הפונטיאק הזו בפורום, נראית יפה. הייתה בזמנו כזו למכירה בבאר שבע והייתה עוד אחת לפני מספר שנים באחד המגרשי מכוניות באזור (AZUR).

איפה זה מגרשי גרוטאות azur.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל יום אני נתקל במשהו חדש והיום נתקלתי בדברים האלה נראה לי משהו תוצרת רוסיה.הגיעו ג"יפים כאלה לארץ שרדו אני מעוניין בג"יפ הזה מעוניין בתשובות ותודה ומצטער על השגיאות כתיב שלי.

0408091102.jpg

0408091103.jpg

0408091103a.jpg

פורסם

הג'יפ הוא אואז (UAZ469) תוצרת רוסיה, מיוצר משנות ה-70 המוקדמות, ועד, בעצם, היום הזה עם שינויים מינוריים בלבד!:-) כן, הגיעו כמה כאלה לארץ עם עולים, אפילו היה לחבר שלי אחד כזה (והוא דווקא קנה אותו בארץ מישראלי!:-D ), אבל הוא מכר אותו לפני כמה שנים. אני מאמין, שהוא עדיין נוסע, וישנם עוד כמה, שאני מכיר, חלקם אפילו משופרים מאד!

לגבי המשאית כבר ענו לפניי, והיו הרבה כאלה בארץ, אבל כמעט לא שרדו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
והנה עוד.

במיקרה הזה חבל מאד, שטשטשת את המספר ואת המספר הטלפון על האירוסטאר- אותי הוא יכול לעניין דווקא! אגב, תגידו, מה הסיפור עם האירוסטארים- זה כזה אוטו גרוע, שאי-אפשר להתפטר ממנו, וזוקרים אותם הכמויות?:roll: -כי אני דווקא מחבב אותו...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני נתקלתי בג'יפ הזה לפני כמה שנים בכפר סבא. הרכב כבד מאוד, גבוה וחסר כל הנדסת אנוש. מיותר לציין שקעעמת בעיית חלפים קשה. זה שראיתי היה אדום ושמו לו נוע 1600 של סובארו. לדעתי יש עדיין אחד או שניים שעוד נוסעים. במזרח אירופה הוא מאוד נפוץ.

פורסם

מעניין באמת, מה עם האדום?:roll: כי בזמנו הוא עמד מלא זמן, הם רצו נידמה לי סכום לא הגיוני עבורו, וכבר מזמן נעלם. היה לו מנוע של סוברו דווקא?!?!? -לא ידעתי, איך לעזאזל הצליחו לשים אותו שם???:shock: במקור, אגב, היה שם מנוע 2400, וביותר חדשים- 3000, טורי, 4 בוכנות.

פורסם

נתקלתי היום עוד ברכבים האלה. מה זה ואמרתי לכם אני נתקל במשהו חדש כל יום אני אוהב לטייל הרבה ברגל חחח..

ודרך אגב לא מוסר מיקומים לא מספרים לא כלום גם לא בפרטי אחרי המקרה האחרון שקרה לי.דרך אגב כל התמונה השחורה לא יצא לי טוב. אני יחזור לשם אחר כך ויקח עוד תמונות של הרכב.

0410091817.jpg

0410091923.jpg

0410091923a.jpg

פורסם
נתקלתי היום עוד ברכבים האלה. מה זה ואמרתי לכם אני נתקל במשהו חדש כל יום אני אוהב לטייל הרבה ברגל חחח..

ודרך אגב לא מוסר מיקומים לא מספרים לא כלום גם לא בפרטי אחרי המקרה האחרון שקרה לי.דרך אגב כל התמונה השחורה לא יצא לי טוב. אני יחזור לשם אחר כך ויקח עוד תמונות של הרכב.

למה מה קרה לך בדיוק ?

:roll:

פורסם

כן אני יודע צילום לא משהו. אבל אני ישיג צילום יותר טוב. דרך אגב היום נתקלתי באיזה טנדר אמריקאי ועוד כמה רכבים משהו יפה אני לא מצליח לזהות אני ישים את זה פה אחר כך. כי אני גם ככה מפוצץ את הפורום...חחח...:lol:

פורסם
למה מה קרה לך בדיוק ?

:roll:

מצטרף לשאלה! מה, הלכת מכות עם מישהו, שלא אהב, שמצלמים לו את האוטו?:wink:

פורסם

לגבי האואז - הנה כמה מילים על פסיכי אחד שהיו לו שני אואזים. אחד משופר מהתחת, השני סטנדרטי לגמרי. הוא לא מצא מי שיקנה אותם, אז בסוף הוא נתן אותם מתנה (במחיר הברזל) לראשון שבא לקחת...

http://www.jeepolog.com/402.html

אסף.

פורסם
במיקרה הזה חבל מאד, שטשטשת את המספר ואת המספר הטלפון על האירוסטאר- אותי הוא יכול לעניין דווקא! אגב, תגידו, מה הסיפור עם האירוסטארים- זה כזה אוטו גרוע, שאי-אפשר להתפטר ממנו, וזוקרים אותם הכמויות?:roll: -כי אני דווקא מחבב אותו...:oops:

איגור, שכן שלי מכר לא מזמן אירוסטאר במצב נסיעה ואפילו נראית טוב ב1500 ש"ח:lol: רק להיפטר מהרכב.

קנה ספארי במקומה, הוא עוסק בשיפוצים, לטענתו היתה עוד אירוסטאר שיכל לרכוש בגרושים לחלקים.

אם תרצה אוכל לנסות לברר לך.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...