Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכבים האלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לשאלה! מה, הלכת מכות עם מישהו, שלא אהב, שמצלמים לו את האוטו?:wink:

לא פשוט אני בן אדם ספורטיבי שאוהב לטייל הרבה זה כמו סמים בשבילי חחח...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במיקרה הזה חבל מאד, שטשטשת את המספר ואת המספר הטלפון על האירוסטאר- אותי הוא יכול לעניין דווקא! אגב, תגידו, מה הסיפור עם האירוסטארים- זה כזה אוטו גרוע, שאי-אפשר להתפטר ממנו, וזוקרים אותם הכמויות?:roll: -כי אני דווקא מחבב אותו...:oops:

דרך אגב אני ימסור לך את מיקומם בפרטי.

פורסם

זה פז'ו, משנות ה-70 ועד אמצע-סוף ה-80, לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זה "אוטו-גלידה" הקלאסי ביותר, שאפשר לדמיין בארץ- הדלת של הנהג תמיד פתוחה (דלת הזזה), והאוטו נוסע בשכונה עם מנגינה המוקלטת! לא ראית כאלה במציאות?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוי, למה?!?!?:-(:cry::? -זה שברולט אלקמינו, סוף ה-70 -תחילת ה-80, עם הסמל של המאק (אכן משאיות), שסתם לא קשור. אבל למה בכזה מצב למה?!?:roll::?

בתמונות שלפני: ג'יפ- זה או CJ6, או CJ7, ואולדסמוביל דלטא-רויאל? או שאני טועה בדגם שלו? ומרצדס SLS ... משהו, לך תדע איזה מנוע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בתמונות שלפני: ג'יפ- זה או CJ6, או CJ7, ואולדסמוביל דלטא-רויאל? או שאני טועה בדגם שלו? ומרצדס SLS ... משהו, לך תדע איזה מנוע...

CJ6 או בשפת העם סיקס, CJ7 הוא יותר קצר בבסיס הגלגלים שלו.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אוי, למה?!?!?:-(:cry::? -זה שברולט אלקמינו, סוף ה-70 -תחילת ה-80, עם הסמל של המאק (אכן משאיות), שסתם לא קשור. אבל למה בכזה מצב למה?!?:roll::?

אולדסמוביל קטלס סופרים 78/79

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מה לי ולדגם הזה? -אתה יודע, שאני אוהב דגם אחר לגמרי!8):-D

• תוכן חדש...