Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר לקאטלס- DEXRON3 מתאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אולדס קאטלס סופרים שנת 79, גיר אוטומטי, אמור להיות 350.

השמן תמסורת המומלץ לפי ספר היצרן הוא DEXRON2 או מקביל, וזה כנראה מה שיש שם כרגע.

העניין הוא שחסרים שם כמה ליטרים וצריך להוסיף, אבל לא מצאתי DEXRON2 בשום מקום, לכולם היה DEXRON3.

השאלה שלי זה איזה הבדל יש בינהם אם בכלל, או שאני יכול להשתמש ב DEXRON3 בלי חשש?

הערבוב של שני סוגי השמנים בגיר עלול לגרום נזק?

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

המלצה חמה,גש לאוטו ליין תקנה פילטר שמן ואטם קארטר לגיר , תבצע החלפה ואז תמלא DEX3 אייכותי וזהו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

או במילים האחרות מה שהוא אמר- עכשיו זה ממש לא משנה, מה תוסיף- גם ככה הכל ג'יפה, וצריך להחליף, אז...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם כבר מפרק קרטר גיר,קנה קרטר אלומיניום של summit +אטם ופילטר מאותה חברה [ בערך 80ִ$ לא כולל משלוח]אם לא מפרק ,זה לא משנה 2 או 3תוסיף קודם ותראה אם הגיר מחליף בכלל.[הבנתי שהרכב עמד הרבה זמן]

פורסם

למיטב זכרוני גם דקסטרון 2 וגם דקסטרון 3 עומדים בתקן מיל כלומר ניתן לערב אותם ללא סיכון.

יחד עם זאת אני מצטרף להמלצה להחליף שמן ולטפלה בפילטר.

שלמה דן גדרון

פורסם
אם כבר מפרק קרטר גיר,קנה קרטר אלומיניום של summit +אטם ופילטר מאותה חברה [ בערך 80ִ$ לא כולל משלוח]אם לא מפרק ,זה לא משנה 2 או 3תוסיף קודם ותראה אם הגיר מחליף בכלל.[הבנתי שהרכב עמד הרבה זמן]

מיותר לחלוטין הOIL PAN שאתה מדבר עליו הוא מכיל את אותה כמות שיש ב סטוק וכאלה עם יותר קיבולת מתחילים מ 90 דולר ומעלה ובלי משאבת גוברנר חזקה (גירים משורפים כבר) זה ממש לא אפקטבי

פורסם

אלומיניום בשביל קירור יותר טוב [54$]ויש לו גם בורג ריקון שמן,אם יוסיף מצנן קירור לגיר גם טוב,בשביל מכוניות "סטוק"אני חושב שזה הכי טוב בארצנו החמה ,לגביי הקרטרים העמוקים יותר אתה צודק הם יותר יקרים והם לגירים שצריכים להעביר יותר הספק.

פורסם

בתור מישהו שהיה לו שעון טמפ שמן גיר , סורי האלומיניום בקטע הזה לא עוזר בשיט חוץ ממראה קרבי וחוץ מיזה גם סובלים איתו מהרבה נזילות

פורסם

דימה, אין בעיה לערבב דקסטרון 2 עם 3, אבל על מנת לקבל תוצאה איכותית וטובה, אני ממליץ בחום לרוקן את הקיים, להחליף אטם ומסנן, ואז למלא בדקסטרון 3 איכותי (מומלץ לשים של AC DELCO או של Motorcraft האמריקאים) - אני בספק שיש עדיין דקסטרון 2 בשוק.

בכל אופן - בהצלחה.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

דווקא הייתי הולך על שמנים של RED LINE או DEXRON®-VI ATF Valvoline

הרבה יותר טובים מהזבל של AC או מוטרקרפט

• תוכן חדש...