רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים גם אנחנו ברכבי האספנות עלולים להתפס על מהירות. עלינו להזהר ולנוע במהירות המותרת, גם עקב הצורך הכללי של בטיחות, ציות לחוק וכד', וגם עקב התדמית השלילית שזה יוצר. ראו נא בכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3694449,00.html יום נהדר ואיטי ... אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
אולי זה יתאים למישהוא: http://www.ynet.co.il/YediothPortal/Ext/App/TDG/CdaPrintDiscgrp/1,8254,L-26029015-0,00.html בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בישיבת ועד מועדון ה-5 שהתקיימה ביום שני 30 מרץ, נבחר נחום קדמיאל ליושב ראש מועדון ה-5. זאת לו הכהונה השניה כיו"ר. תודה רבה רבה לאבי נוף, היו"ר היוצא על שנה פוריה ויצירתית שקידמה את המועדון במיוחד בהכנסת תהליך ומחשבה לטווח ארוך. ברכות לועד הנכנס: נחום קדמיאל, זמי לוין, מתניה הלוי, דרור בריל, משה מצא, עדי גולדנברג ועבדכם הנאמן. באיחולי הצלחה למועדון כגוף ולכולנו כחובבי רכב הסטורי. בני הספל
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אמרו לי שיש כזאת במועדון החמש , יש לכם תמונות ? חיפשתי בגלריה כאן ולא מצאתי
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 787 צפיות
מוסד רמת הדסה שייך לסוכנות היהודית. המוסד מעניק בית חם לילדים שאין להם בית אחר, בגילאי חטיבת ביניים ותיכון. קיימים בארץ שלושה מוסדות כאלה ראמת הדסה הוא הגדול בהם (הכוונה לנוער בר סיכון). הצוות הנפלא מחולל פלאים בילדים האלה ואנחנו ניתן את תרומתנו הצנועה במאמץ הכביר לתת עוד צבע לחיים שלהם. בפגישה שהיתה היום ברמת הדסה נקבעו דפוסי פעולה לשנה הבאה, בריכוזו של חברנו מהצפון דרור וסרשטיין. כאקט פתיחה אנחנו נתארח עם מכוניותינו ליום תצוגה בכפר. יום התצוגה יתקיים ב 13 יוני, שבת, בין השעות 09:30 - 12:30 ויכלול הצגת הרכבים בפני התלמידים על ידי חברי המועדון, הרצאה פלוס מצגת באודיטוריום וכו'.הכפר עצמו יציע לחברים לרכוש ממיטב תוצרת מרכז היזמות של תלמידי המקום, תכשיטים, חלקי מ…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מוסך מומחה מיני 1 2
מאת whiteraver- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסך שמתמחה בטיפול במיני, באיזור המרכז (לחילופין, אפשרי גם רק בעל מקצוע ללא מוסך). ראיתי מוסך אחד באיזור המסגר (רחוב מקביל אחד פנימה) שבחוף עמדו כמה מיני וקלאבמן משנים שונות. מישהו מכיר? זה רלוונטי? המון תודה!
הודעה אחרונה מאת whiteraver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום שני הבא (30 מרץ) יבוא חברנו דורון סגל עם הג'יפ 42 שלו ויסביר לתלמידים והתלמידות על הג'יפ שלו והג'יפ בכלל. ננסה לארגן מהסדנא הסמוכה עוד מוצג עכשווי. היוזמה היא של דורון ונתונה לו התודה מעומק הלב.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 935 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל עצה בהתלבטות הבאה: בערך לפני חודש וחצי קניתי וולבו 244 GLE שנת 83. מה שהדליק אותי חוץ מהיותה וולבו 83, היו 2400 הסמ"ק שלה ובמיוחד הגיר הידני. היה לי ברור שצריך להשקיע בה עבודה: מצב הסלון לא משהו בכלל, צריך להחליף את הפגושים, ובשלב מסויים גם פחחות (חלודה) וצבע. כל זה עוד לפני הצד המכני (יש רעידות שנדונו בפורום הזה ואני מקווה שאצא מהן בזול). במסגרת חיפושי אחר וולבו נוספת למטרת תרומת איברים, נתקלתי ב-240 סטיישן (או 245), שנת 85, 7 מושבים, 2000 סמ"ק, קרבורקטור, במצב חיצוני ופנימי הרבה יותר טוב מאשר שלי. לא בדקתי אותה מכנתי, אבל הבעלים טוען שעברה ראש מנוע לפני 4 חודשים ושנסעה עד לפברואר האחרון ומאז היא ללא טסט. הוא מוכן למכור אותה ב-1500 ש"ח. אני …
הודעה אחרונה מאת gilb2008, -
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
בוקר טוב פלאגים לחיפושית במנוע לארק האם זה בסדר?קניתי 6 פלאגים לחיפושית הפלאג מעט יותר קצר ראש קר האם הוא מתאים למנוע הזה, המנוע עובד מצויין למרות הכל הזמנתי מחול את הפלאגים המקוריים של סטודיבייקר נשארו פה ושם ספקים שייש להם
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 37 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לאחר שנים של חיפושים ודיבורים מצאתי אוטו שתואם את החלומות מצד אחד ואת התקציב מצד שני וקניתי אוטו אספנות סוף סוף! מדובר כמו בכותרת על פונטיאק פיירבירד 69 שמכאנית במצב מאוד טוב וחיצונית קצת פחות . האוטו ישראלי ולא מיובא מה שהקל על ההחלטה כי הייתי קצת חסר סבלנות לגבי כל בירוקרטית היבוא. האוטו בקרוב מאוד יכנס לתהליך שיפוץ של פחחות ותיקונים והזמנות חלקים מארה"ב.
הודעה אחרונה מאת BOSS70, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
בשנה האחרונה הוביל סמפכ"ל המשטרה ניצב שחר אילון מהלך לשיפוץ רכבי משטרה שיצאו משימוש ומוצגים במוזיאון המשטרה בשפרעם. לצורך ענין זה ביקש את עזרת מועדון חמש. התקיימו כחמש פגישות של בני הספל והח"מ עם אנשי המשטרה כאשר המטרה היתה לתרום להם מהידע שלנו בתהליך השיקום. היום הוזמנתי לבחון תוצאות ראשוניות בסדנת המשטרה. המשטרה ערכה חלק מהשיפוץ אצלה בסדנאה ובחלק נעזרה בחבר מועדון שביצע תיקונים מכניים. בשביל שיפוץ ראשון התוצאות טובות מאוד בהתחשב בעובדה שהתקציב היה ממש מצומצם ומצב הרכבים היה בכי רע. ראוי לברך על רצון המשטרה לשמור תיעוד על העבר המפואר של המשטרה. אנחנו נמשיך לעזור בשיפוץ רכבים נוספים. סדר התמונות: פורד פיארמונט+ קורטינה לארק 1965 קונטסה 1300 1966 …
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמה תמונות מהמפגש היום
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
קוויקשיפט למיני
מאת קרמה- 1 תגובות
- 822 צפיות
רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון עם התקנה של קוויקשיפט למיני ,האם זה מתאים לכל מיני?המלצות או טיפים תודה http://www.minisport.com/acatalog/Mini_Quickshift.html
הודעה אחרונה מאת Asi, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=9YHMbeRKjdE&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Sjni17t8TTw&feature=player_embedded
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 4 תגובות
- 900 צפיות
שלום. אני מחפש מוסכניק אמין באזור המרכז שיש לו ידע במוכניות אמריקאיות. לי יש אולדסמוביל קטלס סופריים בורהם שנת 1987. יש לי מוסכניק - אבל יש לי הרגשה שבכל טיפול הוא "מסבן" אותי (לפחות זאת ההרגשה שלי). מאד חשובה האמינות והמיקצוענות של בעל המיקצוע. תודה
הודעה אחרונה מאת SHAHAR.L, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
עכשיו שהאביב בהולנד החל לבצבץ, הגיע הזמן לאוורר קצת את השסתומים של ה 944 שלי, שעד עכשיו טעמו בעיקר נסיעות עירוניות פה ושם. בתחילת השבוע עשיתי קורס נהיגה מתקדמת בבי"ס באיינדהובן. קורס Exclusive עולה בסה"כ 36 יורו יותר מקורס רגיל, ובו אני מקבל מדריך צמוד ואישי לכל היום (לעומת קבוצה של 12 בקורס הרגיל), מה שהיה נחוץ בשבילי בגלל השפה, אבל גם היה שווה בשביל התוצאה. עשיתי את הקורס, כאמור, באמצע שבוע, ואני הייתי הרכב היחיד על מגרש האימון, כך שניתן היה לתרגל כמה שרק רציתי. המדריך קלט אותי והבין מה אני יודע ומה אני רוצה, והתאים את התכנים לציפיות שלי, כך שאני בהחלט יצאתי מרוצה, וסוף סוף הרגשתי קצת איך ה 944 מגיבה לקראת קצה מעטפת הביצועים שלה (אם כי במהירות נמוכה יחסית, וחלק…
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מזג האויר הנעים שהיה לנו בשעות הבוקר והצהריים המוקדמות, הפך להיות סגרירי לפתע, ורוחות חזקות נשבו בהיכל. דבר שלא מנע משלי להגיע ולבקר אותנו. ל'
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הפעם במקום חדש בכניסה לבני ציון.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בביקורי היום בצפון הרחוק עשיתי סיבוב קצר ומגניב על וספה של חבר. אשמח לעזרה בזיהוי מדויק של הדגם ושנצ היצור . קחו בחשבון שיכול להיות מיקס של חלקים .
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנגליה- מצלמות מהירות קלטו את בעל המכונית, כשהוא חזר מתערוכת מכוניות עתיקות נוהג בה ב56 קמ"ש במקום 48 קמ"ש . הבעיה היא, שבאוטו הזה אין בכלל מד מהירות. התירוץ הזה זה לא עזר לו, והוא חטף 3 נקודות וקנס בסך 800 שח'.. http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/5070644/Motorist-fined-for-speeding-in-86-year-old-Model-T-Ford.html
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.slides.co.il/media/1237621944%5Bwww.slides.co.il%5D.pps#1.pps#1"]
הודעה אחרונה מאת edanj, -
מפגש השפלה 27/3/09 1 2
מאת מצא- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום במפגש "השפלה" היה פיצוץ - הרבה מאד חברים הגיעו, ישבנו סביב השולחן העגול, החלפנו חוויות בנינו ועם הדור הצעיר, כפי שהתמונות מראות. כיבדו אותנו וביקרו במפגש "השפלה"של מועדון החמש חברים מהוועד החדש : נחום קדמיאל וצבי מרגלית - אנו מברכים אותם ומצפים לביקורים, בצל קורתנו, של חברי וועד נוספים ואחרים.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה 20:30 התכנית "טסט ראשון" על רכב ותחבורה. בתכניות יש גם ייצוג לרכבים שלנו. לתכנית שתי גרסאות: קצרה שתוצג בערוץ הראשון וארוכה שתוצג ב"אגו" וב"וואלה"
הודעה אחרונה מאת sanfan, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי לרכוש מנוע נוסף ב 100$ לרכב שלי, עוד לא העמסתי אותו כי אני מחכה לרישיון יבוא. הרכב כרגע בניו יורק. חשבתי אולי לשים אותו בתוך האוטו וכך להשתמש באותו משלוח ובעצם להוביל אותו בחינם השאלה היא כזו : האם מישהו בכלל בודק מה יש בתוך הרכב כשהוא מגיע לארץ ? כלומר אם יהיה במקום הכסא האחורי מנוע מכוסה, מישהו בכלל יטרח לבדוק את זה ? או שאני צריך רישיון יבוא גם למנוע ? וגם אני יש לי רישיון יבוא למנוע, איך מתבצע השחרור לשניהם במקביל ? תודה רביב
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לתשומת לבכם!!!!!!!!!!!!!!! החל מה-1.3.09 נכנסה לתוקפה תקנת תעבורה 123/11א, לפיה אסורה הנסיעה בנתיב שמאל יותר מ-40 שניות, בכביש עם שני נתיבים בכל כיוון !!! העונש החדש על עבירה זו 1000 ₪ ו- 10 נקודות !!!!!!!!!!!! מותר לנסוע בנתיב שמאל, לשם עקיפה או פניה שמאלה. יש כיום ניידות סמויות עם מצלמות מלפנים ומאחור על מנת לאכוף עבירה זו. הם מצלמים אותנו, עוצרים אותנו, ו"מענישים" אותנו !! נסיעה טובה ובטוחה זיכרו-אי ידיעה לא פותרת מעונש...
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בעקבות הצעת אחד מבעלי המיני - ניפגש ב-13:30 בחניון קניון אילון - כמובן שיהיה נחמד לראות בעלי מיני קלאסיות, חדשות, בעלי רכבי אוסטין ורובר מזדהים ובעלי רכבי בועה למיניהם. אני אהיה שם - מקווה שאני אראה עוד רכבים חוץ משלי
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצגת נחמדה: http://www.slidex.co.il/watch/3678/׳ בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 711 צפיות
מחפש חלקים לגוואה 350
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
קליפ חביב שגיליתי במקרה ובהחלט שוה 3 ומשהו דקות של צפיה. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת 504L,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)