רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://global.ebay.com/signout?signout=1 http://global.ebay.com/israel/list
הודעה אחרונה מאת sshh, -
לנציה בטה קופה
מאת beta1- 0 תגובות
- 826 צפיות
זהו סוף סוף הרכב מוכן לרישויי ישראלי .. השבוע סייימתי את כל ההכנות לרישוי כולל טיפול מכני גדול(ברקסים, צינורות ברקס, תפוחי פרונט וקצת חשמל ( צופר ומגבים שלא עבדו ), בסה"כ למזלי רוב המערכות כמו חדשות. כמו כן החלפתי בולמים קידמיים חדשים ( משימה לא פשוטה בכלל..) מצאתי בארץ בולמים מקוריים חדשים של מונרו שתאמו בדיוק ! תודה על העזרה ושיתוף הפעולה ! הרכב חזק מאוד ונוסע סוף הדרך ! מקווה שהכל יעבור חלק..
הודעה אחרונה מאת beta1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם! ברגעים אלה אני בפעם ה-800 רואה את הסרט "אסקימו לימון - החגיגה נמשכת" ובאחד הקטעים ראיתי טנדר/משאית עם 4 ספרות בל.ז. (וזה לא נראה שיש המשך ללוחית) האם זה באמת (היה) קיים? תמונה מצורפת ובלי שום קשר - כל הרחובות היו מלאים ברכבים מדהימים אחד אחד!
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חברים אבקש את עזרתכם המקצועית יש לי גולף קבריולט GTI שנת 93 דגם שיובא ביבוא אישי בזמנו מארה"ב. התקלה : במצב של האטה ולאחר מיכן האצה במהירויות נמוכות הרכב מקרטע ולפעמים גם נכבה. הפעולות שבוצעו עד היום במשך למעלה מחודשיים. 1. הוחלף מפלג (היה צריך בכל מיקרה) ומיכסה חדש. 2. הוחלפו חוטי הצתה פעמים. 3.נבדק לחץ דלק והוחלף פילטר דלק. 4. נבדקה לדליפות כל מערכת הואקום ברכב ויש ים, גם הדמפרים של המזגן עובדים על ואקום. 5.הוחלף חיישן טמפרטורה. 6.נוטרלה מערכת זהום אויר (עזר לשלושה ימים ואז החל שוב) 7. בוצעה ניקיון (אינפוזיה) למע הדלק. זהו אין לי יותר רעיונות והאמת שגם במוסך פולסווגן אין יותר רעיונות. אשמח לקבל רעיונות נוספים.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם עוד מישהו נתקל בתופעה? זה כשלושה שבועות אני לא מצליח לקבל ממשרד התחבורה את רשיון הייבוא, הרכב כבר במכס ועולה לי כסף לאחסן אותו שם. מישהו אולי נתקל בתופעה? מה ניתן לעשות בנדון?? אשמח לרעיונות:idea:/ המלצות
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 3 תגובות
- 972 צפיות
לצורך רישום במפרט טכני , מה המידה המקבילה לצמיג 8.15X15 (מופיע בנתוני היצרן 8.15X15 4PLY) ?
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ידידי, חלקכם זוכרים את פרוייקט הMF135 שלי, ובכן, הוא באמת היה חלום ילדות שהתגשם. אבל עם האוכל בא התיאבון ויש טרקטור נוסף ש"רודף" אותי כבר שנים. אחרי חיפושים רבים מצאתי אותו. כבר שנים הוא שוכב במחסן סגור. מחליד, ובמצב מכני קטסטרופלי. הבעלים של הכלי בן ה50 הלך לעולמו, וכעת אני בשיח עם המשפחה. פרטים נוספים על לא אסגיר בשלב זה על מנת לא להפריע למו"מ. מקווה מאוד להודיע כאן (ובקרוב) על תחילתו של הפרוייקט הבא וככל הנראה גם מאתגר וקשה הרבה יותר מקודמו. כולי תקווה ותפילה שלמאסי פרגסון הבודד שלי יצטרף אח (או בן דוד) מבוגר יותר ויפיג את בדידותו. מחבריי אבקש, החזיקו אצבעות שהכל יעבור ללא תקלות והטרקטור הישן והמיוחד יזכה לחיים חדשים ומחודשים. 1960 MF135 בקו הגמר אחרי השיפ…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לידיעת כולם!! בתאריך 26/3 בשעה 20:00 יתקיים במתחם הקארטינג בביל"ו מרוץ בין המועדונים השונים. פרטים ,עלויות ותקנון המירוץ - ראו בקישור הבא : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread/php?t=249685 יש לקרוא בעיון רב את התקנון. כל המעריך את יכולתו המוכחת בנהיגת קארטינג,שעיין בתקנון ועומד בדרישותיו ומעריך שהוא יוכל לייצג את מועדוננו שיפנה לראובן זומר (reuven)בה"פ. מתוך הנרשמים יבחרו - 4 נהגים. גמר הרישום לתחרות - 19/3.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 8 תגובות
- 936 צפיות
הי, מישהו יודע אולי איזה אוקטן צריך באלפא 88 (1600) ? אם 96, האם צריך תוסף אשלגן? באיזו תדירות? תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
רכב עתיק או ישן
מאת רותה- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהוא מכם יכול פעם אחת להסביר לי מה האבדל בן רכב עתיק או ישן
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם , יש מישהו שיודע או שיש לו ניסיון עם איזה דלק צריך למלא ביגואר E-TYPE V12 שנת 74 ? היא קרובורטורים וההנחה הראשונית שלי הייתה 96 עם תוסף אבל שמעתי שבמנועים האלה בניגוד ל4.2 צריך למלא דלק יותר נקי וכדאי 98 .. ? חוץ מזה למישהו יש איזה בעל מקצוע בארץ שמבין ספציפית במנועים האלה שאפשר לעשות אצלו כיוונים קלים וטיפולים ? בכל מקרה יצא לי לראות שיש עוד אחת V12 אדומה שמגיעה ליד-אליהו בדרך כלל מישהו יכול לעזור לי ליצור איתו קשר ? כי הוא לא הגיע היום למפגש.. בתודה , ירון
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
קניתי קאסל מודל 79 אשמח לקבל פרטים על סוג ודגם ההיסטוריה של הקאסל תודה מישל
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, רציתי לשתף אותכם בסירטונים שצילמתי על שני רכבים שבאו למפגש שפלה. הראשון הוא של מישהו שאני לא מכיר אותו כי פגשתי אותו רק פעם אחת, אבל יש לו FORD THUNDERBIRD 1969 בשני זהו סירטון שבו מצולם המנוע של פורד מוסטנג ששייכת ליאיר לוסטינג בעת הרצה. ford thunderbird want to sleep:-) ford mustang 1967 בוידאו זה קשה להוריד את הלוחית זיהוי כך שאני מצטער על עברת החוק.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
לא הצלחתי לזהות מישהו יכול לתת קצת פרטים?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה מי שקרא את השרשור הקודם כתבתי שקיבלתי במתנה קאפריס שעומד כבר המון שנים בגלל ראש מנוע... אתמול קפצתי לראות את הרכב והתאהבתי בקסם האמריקאי אומנם יש כמה מקומות עם חורים בפח שאני חושש שיצוצו כל מיני הפתעות מתחת לצבע. הופ חיבור מצבר קצת ספריי והרכב הניע כמו נמר אוזבקי עם אורות ורדיו(אפילו המחוג של הדלק מראה חצי מיכל) אחרי בדיקה קצרה וממש בהרף עין מסתבר(לפי דעתי) שכל הבלאגן זה בגלל הקולר של גיר אוטומט נאכל והשמן התערבב במים... 2 תמונות מצטער על האיכות תאשימו את מוטורולה...
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מסיע זוג שעומד להתחתן בשעה טובה. רציתי לשכור רכב אספנות לכבוד האירוע. חיפשתי באתר של מועדון החמש ולא מצאתי דבר. האם מישהו יכול לכוון אותי היכן ניתן למצוא משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת TDI-6, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הנה סרטון נחמד משנות ה-70, שצולם בנורבורגרינג. חיפושיות מתהפכות, NSU Prinz ו-911 מסתחררות, וגם תזכורת למה חשוב לחגור חגורת בטיחות. הקישור נלקח מאתר של Top Gear. http://video.google.co.uk/videoplay?docid=640695539059738855&pr=goog-sl
הודעה אחרונה מאת Prestiga, -
מכונית / מטוס
מאת דרור- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראו , מדהים ממש ....... דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
שאלה לדיון: נניח ולחלק מהקוראים כאן היה רכב אספנות (אחד או יותר) ונניח שהייתם רוצים להיות מאוגדים בחברות במועדון או אגודה, שתידאגו לאינטרסים שלכם כבעלי רכב אספנות. מה הייתם מצפים מחברות בכזה מועדון, ואיך הייתם רואים את השותפות בינכם? *מדובר בשאלה רצינית וקריטית במיוחד עכשיו, הנוגעת לכל אחד ואחד מאיתנו, אין אני מצפה לתשובה תתצטרף למועדון כזה או כזה, אלה מה באמת אני צריך ורוצה כאשר אני חובר למועדון כזה. מה אני מצפה לקבל ומה אני מוכן לתת בתמורה. חשוב להיות קצרים תכליתיים ולעלות את הצרכים החשובים לכם באמת כבעלי רכבי אספנות-רן
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 888 צפיות
קטע מומלץ לחובבי מכוניות שרירים:
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
למי שיודע ! איפה ניתן לקנות בארץ (באזור תל אביב השפלה) סמל או מדבקת סמל של מיני מינור או של מיני קופר ,וכמה זה אמור לעלות? לא מצאתי באזור מגורי. גנבו לי את הסמל והמיני שלי מאוד מכוארת בלי הסמל.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 903 צפיות
יש ברשותי רכב אספנות בשיפוץ ואני מחפש פחח טוב שיודע לעבוד עם טלאים ועושה גימורים יפים.. מישהו ממליץ? 0526815728
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
"רק" 25,000$ - אבל באמת משהו מיוחד: http://www.minimania.com/web/id/8362/Cars4Sale_Detail.cfm
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר שחיפוש לא העלה כלום, מחפש מקום לעשות בו ניקוי חול לשאסי של רכב אמריקאי באיזור חיפה והקריות והכפרים בסביבה.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה הרכב הפיג"ו הזה.
הודעה אחרונה מאת אופל 1.3S, -
-
ערב טוב לכולם אני מחפש שמשה קדמית לוולוו 121 שנת 68 . ואם יש עוד חלקי פח אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת רז בורדה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 936 צפיות
$750 מחיר התחלתי. ראו כאן הרשיון הבנילאומי של הרוצח זוכה פרס נובל לשלום, יאסר ערפאת משנות ה80. להערכתי מדובר במסמך מזויף. אבל עדיין מעניין מאוד.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ברכות ואיחולים לאבי, על השקת ה GTV היום בקפה מצדה בהרצליה. סע עימה בדרכים טובות. ל'
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
היי, האם קיימת בארץ ת'אנדרבירד מהשנים הנ"ל? אלה השנים של הצורה המקורית לפני מדיניות ה"four is more" ( ארבעה פנסים, ארבעה מושבים). תודה
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,018 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- iEminem
- malcishua
- בנטלי
- yoav911gt2
- yuvk
- borsood
- Pika007
- yor2
- דאבל קלאצ
- יבגניפ
- amirtoar