רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
אולי מכאן תבוא הישועה ( התשובות ) החבר'ה מהפורום הטכני עושה רושם בקיאים במכוניות שנת 2000 ומעלה 1) בדקות הראשונות של הנסיעה , אני מניח עד ששמן הגיר מתחמם, גיר אוטומטי 4 הילוכים חשמלי , בהחלפה מהילוך ראשון לשני האוטו עולה בטורים כאילו נמצא לשניה שניים בניוטרל. התופעה נעלמת לאחר מספר דקות של נסיעה. מה הסיבה לתקלה 2) מד סיבובי מנוע - רוצהעובד , רוצה לא עובד. מניח שאיזה מגע רופף. כיוונים לחיפוש? 3) הצופצ'יק שלהקומקום (המתז לחלון האחורי) נעלם . איך אני מצליח לדוג את הצינור המוביל אליו מים כדי לחברו למתז החדש. בתודה ישראל
הודעה אחרונה מאת CG 6, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות ראישונות של השיפוץ
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לייבא רכב אספנות מארה"ב ,האם יש דרכים חוקיות להפחית עלויות אשמח לקבל הסבר מאחד המומחים על כל הפרוצדורה בטלפון. מי מנדב את עצמו? תודה למידע נוסף על ייבוא אישי > >
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי לא מזמן וולבו 244 GLE, מודל 83 נפח מנוע 2.3 (גיר ידני). הרכב כרגע ללא טסט ויש לו כל מיני בעיות עליהן שאלתי בפורום (כאןhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246936&page=2 ) ואין צורך להכנס לזה כרגע. חוץ מזה הרכב צריך השקעה לא קטנה בתא הנוסעים. בכל אופן חשבתי לקנות וולבו נוספת לתרומת איברים, ומצאתי וולבו שבדיה 244 B17 שנת 83 אוטומטית, נפח 1784. גם היא ללא טסט. הבעלים מספר שהרכב עבר אוברול + שיפוץ גיר ואפשר להתניעו באמצעות מצבר נוסף כי שלו גמור. הוא לא מוכן לרדת לפחות מ-1000 ש"ח. אין לי מושג מה ההבדל בין הדגמים (ואני אפילו לא יכול להעמיד את המכוניות אחת ליד השניה) והייתי רוצה לדעת מה מידת ההתאמה ביניהם, גם מבחינת פנים הרכב (ידיות, דש-בורד…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/865/350.html?hp=0&loc=9&tmp=6592 מסימני המיתון: אספני מכוניות נפטרים מהאוסף. המיתון העמוק מאיים גם על ענף אספנות הרכב, בשל הוצאות הטיפול והביטוח הכבדות. אבל מתברר שגם כאן, ישנם פתרונות אנטי אייג'ינג אלטרנטיביים וזולים nrg מעריב | 14/3/2009 7:53 התחזוקה של רכבי ענתיקה כרוכה בהוצאות עתק. חלפים נדירים ניתן למצוא על פי רוב רק בחו"ל, ושיפוצי המנוע והפחחות מצריכים מוסכניקים מומחים. כתוצאה מכך, ההוצאות עשויות להגיע לעשרות אלפי דולרים בשנה. המיתון העמוק במשק מאיים עתה גם על ענף האספנות הנדיר והיקר. לא מעט אספנים מוכנים להיפטר כעת מכלי הרכב הנדירים שלהם במחירי הפסד, כדי להפסיק את הוצאות הטיפול והביטוח הכבדות. כ…
הודעה אחרונה מאת M.A, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מזל טוב לשלמה ואביגייל גדרון שפע ברכות ואיחולים שתיזכו לגדל את הנכדים בנחת עוד שנים רבות ממני עדי
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 614 צפיות
כמו שכולכם כבר בטח יודעים, האסיפה הכללית של מועדון ה5 תהיה ביום רביעי הקרוב בגבעתיים. אני מכרמיאל ואגיע ברכב שלי. אם מישהו רוצה להצטרף אלי, הוא מוזמן בחום. 054-6960616
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
השאלה בכותרת. לאחר נבירה בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית. הייתי רוצה לדעת, אם ואילו מכוניות אמריקאיות בעלות גיר ידני קיימות, ומה הסיכוי למצוא אותן בארץ? תודה, עוז.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
זיהוי רכב BMW 1 2
מאת Shy_C5-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יודע מהו הדגם הנ"ל ומה רמת נדירותו
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב , בשביל נסיעה פעם בשבוע מאזור המרכז לירושלים + נסיעות קצת בעיר עכשיו אני מאוד אוהב חיפושית ואני רוצה לקנות כזאת אני כמובן יודע שצריך להשקיע ברכב אספנות , השאלה האם ההשקעה היא חד פעמית ז"א אני מטפל בבעיות פח ומנוע וכל מה שצריך ואז אני יכול להיות בשקט איזה תקופה או שברכב כזה תמיד צריך להשקיע עד בלי די? אשמח לכל עצה ועזרה שיתנתנו לי כאן!
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
שלום לכולם אלה תמונות של הפורד קורטינה שלי .... מודל 76 ..עברה לאחרונה שיפוץ כללי אשמח לדעת את דעתכם על הרכב
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
עזרה בזיהוי
מאת gideonsa-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבקש את עזרתכם בזיהוי הרכב - דגם ושנה?
הודעה אחרונה מאת gideonsa, -
-
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קובץ תמונות ממפגש נוקיה 13.03.09
הודעה אחרונה מאת ilovemini, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
שלום לכולם בחודשים האחרונים הביאה אותי עבודתי לאזור מילאנו - איטליה (LEGNANO) ,האם מישהו מכיר חנויות חלפים לווספה באיזור? כמו כן אטרקציות כגון מועדוני ווספה מוזאונים וכו יתקבלו בברכה. ועוד משהו...אני רוצה להביא ווספה ישנה לארץ האם התהליך דומה לרכב 4 גלגלים או שונה? ע"פ מה מוערך מכס וכו.? תודה לכולם יואב
הודעה אחרונה מאת yo-hr, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
לא רחוק מביתי, על חוף ימה של סנטה ברברה ישנו עסק תיירות קטן המפעיל את "כריש היבשה" land shark רכב אמפיבי המורשה לסוע ככל רכב נוסעים על הכבישים, ובעל כל האישורים לתפקד כסירה. הקבינה היא של פורד F350. מה הסיכויים לקבל רישוי להפעלת רכב חדש כזה בארצנו הקטנטונת? שאלה נוספת. ראיתי למכירה רכב אמפיבי משנות ה70. האם ניתן יהיה להכניסו לארץ הקודש כרכב אספנות? (או אולי סירת אספנות) שאלה כמעט רטורית, אבל אולי אופתע לטובה.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ביום שלישי ה- 10 במרס, הוזמנו שוב "אספני כלי הרכב הארצישראליים" (IVC) על-ידי עיריית רמת השרון לחגוג את חג פורים בתהלוכת העדלאידע השנתית שתיערך בעיר. כולם מוזמנים להשתתף בעדלאידע ולהנות מהמופעים וההפעלות המאורגנים ע"י עירית רמת השרון. כולם מוזמנים החל מהשעה 09:30-10:00 בבוקר בכיכר העירייה, שדרות ביאליק ברמת השרון. המעוניינים להשתתף עם כלי רכב אספנות או קלאסי, מתבקשים לשלוח דוא"ל לכתובת:[email protected] להתראות באירוע וחג פורים שמח ומבדח!
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע שהנושא עלה כאן לא פעם ולי אף הייתה בעיה בייבוא צלחות בילום לארץ. רציתי לדעת האם יש מגבלות ייבוא על חלקים מעבר לתופי בילום וצלחות בילום - החלטתי שאני רוצה לייבא חלקים חדשים ולא לשפץ את הקיימים אבל אני לא רוצה סתם לייבא רק כדי שהחלקים יוטסו הלוך ושוב אשמח לעזרתכם. נ.ב. - את כל הסיפור של רישיון יבוא אני מכיר ואינו קשור לשאלתי.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש מצגת פאוור פווינט בנושא פרארי הרכב האיש והאגדה, בעבר הסתובבה ברשת מצגת כזו ועקבותיה אבדו לי. אודה למי שיוכל לעזור לי! ניתן לשלוח אלי אישית ל- [email protected] או כאן או בפרטי-תודה גדולה מראש-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה דעתכם לארגן מפגש מיני מינור לפני פסח . לראות מה יתחדש אצל כל אחד ולעביר מידע בנושא! המיני החמודה שלי תיצא לשפוץ מכני קל בפסח וזה יקח לי המון זמן (מחוסר זמן וידע) שבת שלום לכל חובבי המיני או הבקיני
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מישהו יכול תת לי פירוט קצר של הפרוצדורות? מחירים? תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רקע- לאחר ההנעה (טורים גבוהים מאד ) נשמע מעין דפיקות מכוון השסתומים...לאחר כדקה הרכב כבה.. לא ניתן להדליק יותר (כלומר ניתן להדליק לא ניתן להניע..) פתחנו מכסה שמן- שסתומים לא נפתחים... דיאגנוזה לדעתי נשבר גלגל תזמון...ואולי גם נפגעו בוכנות ושסתומים.... מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הרכב במצב נסיעה קצת מתחמם אני מחפש משהו שמבין ברכבים האלו שיעזור לי בעיניין
הודעה אחרונה מאת guliano11, -
-
בזמנו אבי רכש אופל ווקטרה ש.י 1992. שמעתי פעם על סיפור שכזה שבשנה זו, בדגם GL-S בנפח 1600, יובאו לארץ רק שלושה כאלו מגרמניה, וכל השאר מבלגיה. האם נכון?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה בשביל חבר בפורום אחר (דובר רוסית, לא עברית), שקיבל את האוטו, ומנסה למצוא כל חומר טכני בשבילו! ועל הדרך- גם אותי זה מסקרן! האוטו לא בארץ.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה דין הסעת ילדים במושב אחורי ברכב אספנות ללא חגורות מאחור? האם מותר? ומה עם כסא בטיחות? היש דרך לעגן אותו לגוף?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לא יכולתי להתאפק ובסוף קניתי אותה: וולוו 244 GLE, מודל 83, גיר ידני, כסופה, שיובאה ביבוא אישי . תמונות בקרוב. הוולוו כרגע ללא טסט (עומדת כבר כמה חודשים), וסוכם עם הבעלים הקודם שנעביר בעלות אחרי שאתפנה ל"סדר" אותה ולהכין אותה לטסט. יש לי כמה שאלות: בתחילת נסיעה בהילוך ראשון יש רעידות די חזקות, כשההרגשה היא שהרעידה מתחילה מאחורה (ויש רעש שדומה למשהו שרועד בבגאז') ואח"כ הרעידה עוברת לקדמת הרכב. יש גם רעידה ברגעים הראשונים שלאחר המעבר להילוך שני, אבל אז זה עדין יותר. ZVIK חושב שמדובר בגומיה קרועה בדרייבשאפט (ואני מקווה שזה כך), אבל כשתארתי את הבעיה למוסכניק שלי, הוא אמר שזה הקלאץ'. האם זו בעיה מוכרת ברכב הזה? אשמח לשמוע ממי שמכיר. התקשרת…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולכם כבר זמן רב שאני קורא בהנאה רבה בפורום ומתכנן בבוא הזמן לקחת פרוייקט שיפוץ של רכב אספנות בעצמי. ידיים טובות אני חושב שיש לי כך שאת העבודה אלמד תוך כדי. השאלה הראשונה שבא אני רוצה לקבל יעוץ היא נושא הריתוך. האים ניתן לבצע שיפוץ של החלפת חלקים חלודים ברכב בעזרת רתכת אלקטרודות פשוטה או האים חובה להצטייד ברתכת מקצועית על בלון גז. תודה מראש לעונים גיל
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
1. למישהו יש איזושהי דוגמא מה לרשום במכתב הזה שהמוסך מתחייב לתקן את הרכב המיובא ? אם למישהו יש מכתב לדוגמא, אני אשמח לראות. 2. האם שמגיעים את הטפסים במשרד התחבורה (צילומים של הרכב, טייטל וכו...) צריך לשלם כסף ? ואם כן כמה ?
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
בסוברו שלי הרדיאטור כבר גמור- מתפורר מרוב הגיל, וגם התחיל קצת לנזול, אני לא ממש רוצה, שיתפוצץ לי בדרך- אז, צריך לשפץ (או למצוא חדש, כמובן- מה שאין סיכוי, אני מאמין). אז השאלה- כמה אמור לעלות שיפוץ (למעשה- בניה מחדש) של רדיאטור נחושת קטן? -רוצים 750 ש"ח- הגיוני?
הודעה אחרונה מאת GLF,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- שביט
- Haim_gds
- viper83
- Camaro 92
- T_A
- nglancer
- matan_mil
- Itzik-b
- Igalz
- davemustaine87
- tomerR