Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נותן לך ברלינה?

דרך אגב, הווקטרה A 2000 16V כולן 5 דלתות וכולן ברמת גימור הגבוהה ביותר שנקראה בזמנו DIAMOND.

יובאו בזמנו 15 יחידות כאלה, עבדך הנאמן פרק את כולן מהמוביל בפתח במוסך המרכזי בקריית אריה. :wink:

דני, או שלא קראת מעבר לכותרת המתלהמת או שאתה לא זוכר את תוכן הכתבה כראוי.

בכל מקרה, אופל הוא אחד מיצרני הרכב המובילים באירופה, מאוד ריווחי ומאוד מתקדם (עושה ל VW הרבה צרות באולמות המכירה ורק לסבר את האוזן, כבר שנה שלישית ברציפות שהאסטרה מוכרת בגרמניה יותר מהגולף)וזאת בדיוק הסיבה שהבעלים, GM, לא מוכנים בכלל לשמוע מלמכור אותו, הוא פשוט אחד הדברים היחידים שמזרים מזומנים ל GM.

בקרוב או שהוא בכל זאת ימכר או שהאפשרות היותר סבירה היא שהוא יולאם ע"י ממשלת גרמניה ואז עפ"י כל תחזיות האנליסטים הוא יתחיל לשגשג כראוי ליצרן מכובד שכזה.

מה מכילה רמת הגימור דיימונד? אני זוכר בזו של אבא שלי לא היו חלונות חשמל, היה שעון אנלוגי וכו'.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הווקטרה היתה אחת האירופאיות הבודדות שלא עשו שימוש בגיר האוטמטי הקלוקל של ZF, אלא פנו מזרחה, ליפן, וקנו תיבות מאיז'ן -וורנר.

בניגוד לתיבות ZF שסירסו כהוגן כל מנוכ שחובר אליהן, האופל ווקטרה הציעה ביצועים מצויינים ממנוע 2.0 עם 115 כ"ס.

הווקטרה היתה יותר מחליפה יותר מראוייה לאסקונה הוותיקה, וכל מיגרעותיה של האסקונה נעלמו - תנוחת נהיגה, שדה ראייה ותא נוסעים מדכא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההרגשה שלי היא שחלק נכבד משוכני פורום זה אינם מבינים איזו איכות יש באופל.

תפרידו בין יוקר האחזקה והשרות לבין הרכבים אלו רכבים מעולים אמינים וחזקים.

מה שכותב בגירה הוא נכון,אופל נמכרת בהצלחה רבה באירופה והיא עולה על גולף.

בקשר לוקטרה

אני אוחז בוקטרה 92 יד ראשונה פעם אחת תנהגו בה לא תרצו להפרד.

פורסם
הווקטרה היתה אחת האירופאיות הבודדות שלא עשו שימוש בגיר האוטמטי הקלוקל של ZF, אלא פנו מזרחה, ליפן, וקנו תיבות מאיז'ן -וורנר.

בניגוד לתיבות ZF שסירסו כהוגן כל מנוכ שחובר אליהן, האופל ווקטרה הציעה ביצועים מצויינים ממנוע 2.0 עם 115 כ"ס.

הווקטרה היתה יותר מחליפה יותר מראוייה לאסקונה הוותיקה, וכל מיגרעותיה של האסקונה נעלמו - תנוחת נהיגה, שדה ראייה ותא נוסעים מדכא.

זה נכון מה שכתבת אבל עם הכבוד הראוי לאסקונה.

280000 קמ ברחבי ישראל וסיני הוכיחו שאסקונה היתה מדהימה.

וכן גם הוקטרה בדרך הנכונה.

פורסם

האסקונה הייתה מעט מיושנת, הוקטרה כבר יותר חדשנית (לעומת האסקונה)

לגבי הגיר היפני שלה, אייסין וורנר היא חברה מעולה, שבמקרה של הוקטרה בנתה גיר שפשוט היה מעולה, אבל עדיין אי אפשר לזלזל בZF, מהכרות שלי עם גיר של החברה, ב505 2.0 שהיה בעל 4 הילוכים, אני יכול להגיד שהוא היה מעולה.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

ואם כבר בוקטרה עסקינן, אני שמעתי לא מזמן שיש גרסא של הנעה כפולה.

מישהו יודע אם קיימת אחת כזו בארץ?

פורסם

נהגתי בזמנו באופל קדט 83 ונהנתי מכול רגע עד היום יש לי סנטימנטים לאוטו הזה

כמו כן נהגתי בארופה באופל וקטרה 92 לדעתי אחת המכוניות הטובות והמהנות שנהגתי בהם

כשחזרתי לארץ רציתי אחת כזו חדשה אבל המחיר פה היה כזה יקר שהחלטתי על רכב אחר

הבעיה שפה בארץ לא דוחפים מספיק את המותג הזה אולי מרווחים עליו פחות

מעדיפים את השברולט קוריאה

פורסם

לא יודע אם אתם זוכרים אופל נקנה בשנים הטובות שלו בארץ על ידי נכים בעיקר הוקטרה בגלל מפתח הדלת הנוח ליציאה וכניסה והמושבים הקשים והגבוהים שמאוד מקלים על על היציאה ממנה.הקדט זו באמת אגדה מספיק לראות כיצד שבע מדינות העתיקו את הפלטפורמה בעולם כולו,אומר דרשני.

טוב בנתיים נסתפק במזדות גטסים וכל שאר הירקות שמיבאים לארץ,כפי שאמר כאן מישהו כאן שUMI מוכרים שברולט במקום,מענין מה היה חושב שברולה המקורי על העניבה המפורסמת שלו המתנוססת באחוריים של קוריאניות.

פורסם
מעניין מאיפה אתם שואבם את המידע שאופל מצליחה, אני יודע שהרכבים שלהם לא משהו בכלל,

היתה כתבת השוואה בטופגיר עם מזדה 6 דגם ספורט ואופל (ווקסהול) ספורטיבית מדגם מקביל,

אני זוכר שהמנחה לא הפסיק לומר כמה הרכב זבל כמו הרבה מהתוצרת של החברה,

הבחור ניסה לפנות עם האוטו בפניות והאוטו ממשיך ישר.

מעניין מאיפה אתה שואב את המידע שאופל לא מצליחה, אני יודע שהרכבים שלהם מככבים באירופה בעשורים האחרונים.

זה שהצרכן הישראלי ניזון משמועות שליליות על רכב שמעולם לא נהג בו, מראה עד כמה הוא אדיוט.

פורסם

עצםן זה שקלארקסון ניסה בכח להכניס את הרכב למצב של תת היגוי עצבני מוכיח את הטיפשות של האדם הזה.

ביננו טופ גיר כבר לא רצינית כבעבר והיא בעיקר תוכנית של בידור וצחוקים.

יש תוכניות אירופאיות רציניות יותר (אפילו פיפת' גיר, זה אפילו משודר באותו ערוץ!) ושם הם מעריכים נורא נורא את אופל ווקסהול.

כמו כן ישנן תוכניות אמריקאיות אך הן בד"כ לא מתעסקות ברכבים הללו.

בנוסף לא פעם בטופ גיר התפעלו מרכבי הולדן ווקסהול, וכפי שאמרתי ג'רמי אמר פעם שהקדט E היא הרכב שהוא הכי אוהב:)

פורסם
עצםן זה שקלארקסון ניסה בכח להכניס את הרכב למצב של תת היגוי עצבני מוכיח את הטיפשות של האדם הזה.

ביננו טופ גיר כבר לא רצינית כבעבר והיא בעיקר תוכנית של בידור וצחוקים.

יש תוכניות אירופאיות רציניות יותר (אפילו פיפת' גיר, זה אפילו משודר באותו ערוץ!) ושם הם מעריכים נורא נורא את אופל ווקסהול.

כמו כן ישנן תוכניות אמריקאיות אך הן בד"כ לא מתעסקות ברכבים הללו.

בנוסף לא פעם בטופ גיר התפעלו מרכבי הולדן ווקסהול, וכפי שאמרתי ג'רמי אמר פעם שהקדט E היא הרכב שהוא הכי אוהב:)

יש לך קדט E ?

פורסם

כן:) רכב מעולה ומומלץ לאוהבי ה"ישנות" ולאוהבי המותג.

פורסם
מעניין מאיפה אתה שואב את המידע שאופל לא מצליחה, אני יודע שהרכבים שלהם מככבים באירופה בעשורים האחרונים.

זה שהצרכן הישראלי ניזון משמועות שליליות על רכב שמעולם לא נהג בו, מראה עד כמה הוא אדיוט.

אני שואב את המידע מעיתונות הרכב הישראלית, שתומכת בדעתי האישית על המותג,

איני אוהב את המותג הזה ולו בגלל הרכבים האנמיים שהוא מייצר מסוף שנות השמונים,

בבעלות המשפחה שלי היתה אופל קדט 84 סטיישן אוטומטית המון שנים שממש נהניתי לנהוג עליה ולא בגלל שהיא היתה משובחת פשוט היא היתה סוס עבודה מבחינת אמינות,

אין לאופל עד כמה שידוע לי הרבה הברקות במכוניות שלהם למעט הספורטיביות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לאבי הייתה לפני הווקטרה של שנת 1992 אסקונה שנת 1987 האצ'בק, לדבריו רכב מעולה, לפניה הייתה לו רקורד סטיישן 1900 2 דל' משנות ה-70.

הווקטרה של 1992 שירתה אותנו נאמנה 11 שנים במשפחה ומעט לפני נקנתה ווקטרה 2001 יפהיפייה שמוחזקת גם היא במשפחה עד היום. אחריה נקנתה ווקטרה 2003 עם מנוע בנזין שלאחר מכן הוחלפה לאותו הדגם עם מנוע דיזל.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...