Jump to content

M.A

  • הודעות

    16
  • כאן מאז:

הנקודות של M.A

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. נווווו....... מחכים כבר שנתיים לשלב שתיים
  2. שלום רב!! האם אפשר לקבל תצלומים והדרכה לפירוק המותחן והחלפת רצועת האלטרנטור והחלפת רצועת טיימיניג בקורולה 2005-6 תודה מראש M.A
  3. לא ידעתי שלטמבור, יש מחלקת טמבורכב צבע למכוניות. מעניין איך הצבעים שלהם
  4. אני חושב, שעדיף מנוע לא גדול, אבל אם הרבה כ"ס כמה שיותר. משהו כמו 160 כ"ס ומעלה, שהיום ניתן לקבל במליבו 2400סמ"ק 155 כ"ס. או לדוגמה בטויוטה קמרי 2000 סמ"ק עם 195 כ"ס מכיוון, 1. חסכוני בדלק, נסיעה ללא מאמץ בטורים נמוכים בכל תוי דרך. (עליות, ועמוס באנשים ללא שינוי בנסיעה) 2. זריזות תנועה, מוציאה אותך ממצבים מסוכנים במהירות כגון עקיפות וכ'. 3. מנוע עובד לאורך שנים. 4. נסיעה נעימה ורגוע. ללא צריכת אנרגיה של הנהג. 5. נוחות של סלון. 6. הוצאות סבירות בטיפולים, ובלאי נמוך. 7. וזה כל עוד לא משתוללים אם הרכב, וללא קיקדאון מיותרים. 8. ייציבות ובטיחות ברכבים האלו מעל לממוצע. 9. אין חשש להניע בכל עת , ולינסוע לכול מקום, בכול זמן. בקיצור הנאה צרופה בכוח.
  5. ואיי...איייזזהההה יופי, לא להאמין שזה הג'יפ מהתחלת השירשור. זה באמת הג'יפ מהסימלון שלך, כל הכבוד ישר כח. עכשיו אתה צריך להמשיך ולהראות לנו איך אתה מלביש אותו. גרמתה מהפך שלם מקצה לקצה. צבע יפה מאוד, מביא את החשק שהתחיל גם את שלי .
  6. יכול להיות, שהכתב או העורך מחפשים רכב אספנות לקניה בזול, ומצפים לתופעת העדר. אבל הם שוכחים, שהרכבים שלנו הם עם נשמות, ולא מניות קרות.8)8) אבל תמיד לא לשכח הרכב שלנו עולה שקל 1,(כמו שכתב פעם חבר חכם) אבל אנחנו... לא מוכרים!!!!! :twisted:
  7. ישראל שלום. קדם כל אני רוצה לברך אותך, שאתה מקדים את זמנך. אצלנו מכוניות חדשות "מהנילון" בהם אנחנו בתת קטגוריה "רכבי אספנות" של הפורום הזה, הם משנת 1978 כך כשאתה מדבר איתנו על חשמל בגיר זה לא מציאותי בשבילנו. אתה טס בזמן עם מכונית עתידית מאוד נדירה. חשמל אצלנו מגיע עדיין באבקה. נענה לך בשמחה בעוד כ-22 שנה בערך בהצלחה. נ.ב. אולי באמת תתיעץ עם פורום הטכני.
  8. M.A

    ריתוח פח של רכב

    לא יפה רון, אנחנו באתר מכובד ויש כאן ידע רב ולא מבוטל, למה צריך להפנות אתו לאתר אחר? מה שכן, אולי תשלח לו קישור ???? ובכלל אתר ג'יפולוג לא עולה לאויר כבר כמה ימים. ולמה, אני לא יודע. בטח האקרים הפלסטינים טיפלו בו.:-D
  9. תשמע, הרעיון של הפיברגלס כפי שתיארתה מדהים. אני חושב שחבל בכלל לעשות פחחות אצל פחחים שקורעים לנו את הכיס. רק רואים ג'יפים או רכב אספנות, נידלק אצלהם הפיוז, ורוצים לסגור את החודש עלינו. זה ענק הקץ לפחחים במכוניות עתיקות, ובג'יפים.
  10. רק אל תשכח לרשום לנו תוצאות. אנחנו כאן, לא רק ללמד גם לילמוד. בהצלחה.
  11. evyatar11111 שלום וברוך הבא: עצם המחשבהלשמר מכונית ישנה, מוכיחה שאתה בעל רגשות מתאים. שנית חיפושית זה רכב אמין וקל לאחזקה בייחוד שאתה חדש. ואל יאוש במיקרה של תקלה ראשונה, תמיד יש לך מנוע רזרבי מאחור בבגז' בדגם הזה.:lol: שיהיה בהצלחה :-) שיפשוף נעים, ושתמשיך להיתיישן ברכבי אספנות לאט לאט יותר מסובכים.
  12. וואי...... וואי... וואי.........:shock: איזה חלודי זה מה זה?: מי נוגע בדבר כזה . ולא, לא יכול להיות שזה הג'יפ בסימלון שלו SSHH או איך שקוראים לך.
  13. שיהיה בהצלחה, משה ברוך הבא למועדון תעדכן שלבי היתקדמות. ואל תשכח להוסיף תמונות בין השלבים. אולי עוד ישיקו אותך במועדון לאחר השיפוץ.
  14. שיהיה בהצלחה תהנה ותישמור.
  15. :roflmao::roflmao:........... בדיחה טובה קרעתה אותי מצחוק חה חה חהה חהה
×
×
  • תוכן חדש...