רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
שיהיה חג שמח לכולנו וגם למכוניותינו
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
החלפת מנוע
מאת whiteraver- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 833 צפיות
שאלה לחברים: מה האופציות להחלפת מנוע ברכב הרשום כאספנות? האם יש הגבלה למנוע המקורי בלבד? מה לגבי מקרים בבהם לא ניתן להשיג מנוע הזהה למקורי, האם קיימת גמישות?
הודעה אחרונה מאת whiteraver, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 755 צפיות
שלום לכולם, עדכנתי את האתר שלי. יש בו תמונות ממהלך השיפוץ של האוטו שלי, וכן עדכונים ב-work log על עבודה שאני עשיתי מאז שהאוטו חזר מהרפד. http://www.type34.info/html/full_restoration.html http://www.type34.info/html/work_log.html כמו כן יש תמונות חדשות של הקרמן גיאה שלי לשעבר, שגם עבר שיפוץ ונראה מדהים. http://www.type34.info/html/restoration.html מי שרוצה יכול גם לשמוע את השיר החדש שלי. . . http://www.type34.info/html/music.html תהתנו,
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים יקרים, אני מחפש מידע ותמונות על ביקורו ההיסטורי של נשיא מצרים בישראל בנובמבר 1977. באיזה רכב נסע ומה היה מסלול נסיעתו מנתב"ג לירושלים? תמונות של השיירה יעזרו מאוד או כל קישור למקורות מידע. תודה, יורם
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות מהמפגש הצפוני היום! היו מעט מכוניות כי חלק בתצוגה שבגנד קניון.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 3 תגובות
- 872 צפיות
מכסה הטיימינג בגולף בנוי משני חלקים (מתכת ופלסטיק) המחוברים ביניהם בגוג'ון. ניסיתי להפריד בין שני החלקים לצורך צביעה והגוג'ון הזה מסרב להיפתח. מישהו מכיר את הדרך לפרק אותו או שצריך להפעיל המון כוח בלתי סביר? מצ"ב התמונות להמחשה.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 801 צפיות
http://www.slides.co.il/media/1235718602%5Bwww.slides.co.il%5D.pps#1
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חם! היה חם במפגש השפלה. השמש עשתה את שלה ומזג האוויר החמים גרם לנו לסטות ממנהגינו החורפי ולהזמין בירה במקום סחלב.... ואפילו הופתענו על ידי בית הקפה בוופל בלגי מפואר....על חשבון הבית. לא נרשמו תלונות:lol: נושא הדיון, היה מן הסתם, הנשף השנתי של המועדון, שנערך אמש. משה מצא קיבל את הערכתינו הכנה על פועלו וציין לטובה את השתתפות רוב חברי מפגש השפלה, עם בנות זוגם בנשף. כאות להערכתו להשתתפות נאה של מפגש השפלה בנשף השנתי, הזמין משה מצא את כולנו לגלידה..... מה אומר לכם, כוחנו עולה ממפגש למפגש.....ומה שבטוח, משקלינו עולה, אפילו שיאיר לוסטיג היה בעבודה...
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. לחבר שלי יש חיפושית שנת 73 דגם 1303,בדשבורד שלו יש פיצוצים וסדקים. החלטנו לקחת על עצמנו פרוייקט אפילו שאנחנו לא מבינים בזה כל כך,ולשפץ את הדשבורד. יש כמה פיצוצים בדש וסדקים שנאטמו בעבר עם איזה חומר אלסטי שחור שלא החזיק מעמד ולא פתר את הבעיה-כמו שתראו בתמונות למטה. יש לנו כמה שאלות שנשמח מאוד אם תעזרו לנו ותענו לנו עליהן. איזה חומרים אנחנו צריכים?מה הכמות שצריך את החומרים. איזה בד או חומר מסויים צריך ואפשר לשים על הדשבוד לאחר התיקון של הפיצוצים? אם אתם יכולים לרשום בערך מה סדר העבודה המומלץ,ואיך מפרקים את הדשבורד זה יהיה מצויין. חשוב לציין שאנחנו לא רוצים לשבור את כל הדשבורד ולהרכיב חדש,אנחנו רוצים לעשות את זה בדרך קלה וטובה שיצא דשבורד נקי ויפה אבל ל…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם יש למישהו מידע על ''אדסל'' (של פורד) בארץ. האם הם יובאו לישראל, ביבוא אישי או מסחרי? האם נותרו ואם בכלל ישנם כאלו כיום בישראל? יוצרו בין השנים 1958-60 חן חן למשיבים.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הזמנה לנשף השנתי של מועדון החמש חברים נכבדים, הנכם מוזמנים לנשף המסורתי השנתי של מועדון החמש שיתקיים ביום חמישי, 5 במרס 2009 באולמי "הרקיע השביעי" רח' בר כוכבא 72 פ"ת השנה נחגוג בסימן פורים ויום האישה גם יחד! מה בתוכנית: 19:30 התכנסות בגג הבניין (המקורה ומחומם) מפגש רעים וקוקטייל עשיר. שי מיוחד יוענק לכל הנשים לרגל יום האישה, תרומת יעקב בכר. 20:00 הרצאה לנשים ע"י יועצת יופי, באולם התחתון. 20:45 התכנסות כלל החברים ובני/ ות זוגם באולם . 21:00 פתיחת הערב וברכות ע"י אבי נוף- יו"ר המועדון. 21:15 ארוחת ערב עשירה ומיוחדת שתוגש לשולחנות. 22:30 תכנית אומנותית מעולה (לאחר סיום הארוחה). 23:00 גלגל המזל...... עלות למשתתף …
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שמתי לב שאצלי בפורד אנגליה אין מנורת רוורס בפנסים האחוריים. הרכב משנת 62. השאלה היא האם ללא פנס לבן (רוורס) ניתן לעבור טסט ולנוע בכבישי הארץ? מישהו הציע לי להוסיף מנורה שמתחברת מתחת לפגוש כמו בטנדרים מנורת הערפל רק בצבע לבן. דעתכם?/עזרתכם
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 12 אלף צפיות
יהיה אפשר כמובן רק מ 2011 (עוד שנתיים) אבל הם יקרות רצח ובעיה אחרת היא שהיא לא מחלידה, אז תמיד ישערכו אותה במחיר גבוה וזה עלול לעבור את ה 100,000 ש"ח על רכב שנת 1981. היא נמכרת מינימום ב 10000$ באיביי ואפילו יותר.
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
שלום, במפגש של יד אליהו אתמול הייתה מרצדס SLC בצבע כחול כהה... יש שמועות שהיא למכירה, מישהו יודע פרטים? תודה, PLOTNIKO
הודעה אחרונה מאת Plotniko, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 741 צפיות
תלמידי י"א של תיכון האמנויות "תלמה ילין" צילמו סרט במסגרת הלימודים ובעקבות דחיות חוזרות ונישנות בגלל הגשם נקבע מועד שנפל ישר על הנשף. אז עבדכם הנאמן וכירכרתו האדומה בילו אתמול, בהתנדבות כמובן, לתוך הלילה בתפקיד חינוכי עם 20 נערים ונערות תוססים ואנרגטים, ב"צנטרום של הפיילה" , ככר דיזינגוף ביום חמישי בערב... והנה תמונת הסיום.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לשפץ את המיני מיינור החמוד שלי, , ואני צריך עזרה במציאת אתרים להזמנת חלקים והסבר איך מחליפים בומבות ואת הבולמי זעזועים.
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 20 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מברר עבור חבר שרכש לאחרונה את היצור שבתמונה, ומחפש לו קצת חלפים ועזרה-כל תגובה תתקבל בברכה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני אוהב קורבטים, אבל לא ידעתי שהן משיגות כאלה מחירים - 95 מיליון דולר ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Chevrolet-Corvette-1963-Corvette-Stingray-Frame-Off-Restore-s-Matching_W0QQitemZ140305322004QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item140305322004&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A3%7C39%3A1%7C240%3A1318
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
ההתלבטות היא כזו.באירופה הן נמכרות יקר(2000 יורו ומעלה) אך מחיר ההובלה כמו שהבנתי נע ביו 600 ל1000 דולר.בארה"ב הן נמכרות בזול (מצאתי ב650 דולר עם מזגן) אך לא ידוע לי מחיר ההובלה.אשמח אם תשתפו אותי /תתקנו אותי.תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
סוף סוף הרכב בארץ !!דגם אמריקאי כמובן !! 1800 סמ"ק , 115 כ"ס + SUNROOFמקורי ועוד... מה אתם אומרים ..??
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכם, האם מישהו מכיר מומחה לגגות מתקפלים? אודה על קבלת שם ומספר טלפון. רזי
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
מועדון החמש- דרושים רכבי אספנות לתכנית טלוויזיה משותפת-עדכונים בהודעה השניה בשרשור 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, דרושים רכבי אספנות להקלטת תכנית רכב בערוץ הראשון , בערוץ "אגו" ובאתר "WALLA" . דרושות בדחיפות מכוניות אספנות! ההקלטה תתקיים ביום ד' הקרוב, 04.03.09, במשואות יצחק שליד צומת קסטינה. בעלי רכבים במצב תצוגה מתבקשים לפנות אל משה מצא, אחראי אירועים במועדון, בטל' 052-2576056. בברכה, סמדר-משרד המועדון. פרטים מעודכנים בהודעה הבאה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 31 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למרות מזג האויר הסוער היגענו כמה חברים למפגש, (אישתי הפתיעה אותי עם עוגת יום הולדת) התמונות לפניכם, תהנו. שבת שלום עדי
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נתקלתי באיזה אתר שמוכר חלקים גם יד שניה, חלקי פח וכל מה שצריך תעיפו מבט, http://www.vicsbahn.com/parts.htm
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מבקש המלצות למישהו שייבא עבורי רכב מאירופה. אחד שמוצא,בודק ומביא לארץ. אפשר גם בהודעה פרטית,גם ממי להיזהר וגם לקוחות מרוצים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רזי לבנת, -
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בתוכנית הראשונה של האח הגדול - VIP בשלב של שימי תבורי, הראו תמונה של הבחור בתוך שברולט קאמרו לבנה (?) עם פסים לאורך המכונית. מישהו יכול לספק אינפורמציה לגבי הרכב?
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 681 צפיות
לפרוייקט עבודת גמר של תלמידי מגמת קולנוע של "תלמה ילין" אנו זקוקים לרכבי אספנות שיתייצבו מחר ב 18:00 בככר דיזינגוף. ההתיצבות בהתנדבות. אני אהיה שם ומי שמעוניין בפרטים שיפנה אלי. בני הספל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
מדובר בקטנוע מהשירשור הזה. אז ככה , הבעלים הרשום אותר , אין לו בעיה עם הנושא הזה שהקטנוע נמצא אצלי והוא מוכן לעזור. האם אני יכול ללכת עם יפוי כח שלו ות"ז שלו למשרד הרישוי ולקבל את הרשיון ? או שהוא חייב להגיע פיזית? האם תהיה בעיה לעשות העברת בעלות במצבו הנוכחי או שחייבים טסט בשביל זה? עניין הטסט תלוי במתי הוקפאו הרשיונות , אם יש יותר מדי אגרות לתשלום , אני אחכה עד 2013. תודה.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 7 תגובות
- 821 צפיות
אהלן, האם הזמנת לוח שעונים לאסקורט שלי (MK1) מ-ebay.uk יכולה להוות בעיה עקב כיוון הנהיגה השונה משלנו? ניתן להתאים גם לוח של הגה ימני על מנת שיעבוד בהגה שמאלי? תודה.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- 5 תגובות
- 933 צפיות
שלום ברשותי AJS18S שנת 67 אשר חסר מספר חלקים חיוניים האם חלקים של AJS18S שנת 64 יתאימו? בעיקר חלקי מנוע וגיר
הודעה אחרונה מאת OXBOW,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)