רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפי המוכר, זוהי הסברה השלישית שיוצרה בארץ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Other-Makes-SABRA-VERY-RARE-1963-SABRA-ROADSTER-1-of-208-Built-in-Israel_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1205Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a0Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem170299569951QQitemZ170299569951QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks
הודעה אחרונה מאת kobi-ds, -
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
שלום! רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להוריד חלודה שטחית מרצפת הרכב בתנאים של מוסך קטן (לא פחחות). ה-"מוסך הקטן" הוא בעצם מסגריה עם רוב הכלים לעבודה עם ברזל וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת CG 6, -
- 6 תגובות
- 801 צפיות
חובבי הרכב, גם בשישי זה נפגשים בפאב ה"טוביה" ברח' שושן אחרי הדואר המרכזי במרכז העיר. כל חובבי הרכב לסוגיהם מוזמנים, לסוף שבוע מוטורי מתוק... יהיו מס' הפתעות נחמדות, מי שלא מגיע...מפסיד. - רן
הודעה אחרונה מאת gozal, -
שיפורים לווספה
מאת javtz- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום רציתי לדעת מה תהיה התוצאה של הרכבת קרבורטור 24\24 או 20\20 על ספרינט 150 . 1.האם זה יגרום לנזק כלשהוא? 2.או שהווספה תהיה "צמאה" יותר ובמקביל מהירה יותר?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמתי עין על רכב שחונה באוברסיס באשדוד כבא מספר רב של חודשים... מי מכיר שם מישהו ויוכל לעזור לי ? האם יש דרך לרכוש משם אוטו שלא נדרש? האם מישהו יכול לעזור לי לאתר מאחד העובדים שם את הטלפון של הבעלים ? כל רעיון אחר יתקבל בברכה תודה נעם [email protected]
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי. אני מחפש להחליף את הגג בגולף, ישנם בשוק (בחו"ל) המון ספקים שמתחייבים לתואם מקורי גם באיכות וגם במראה. יש גם המון המלצות. בקיצור, ישנם סוגי בד, יש ויניל ויש קאנבס והבדל המחירים ביניהם הוא כמעט כפול (הקאנבס יותר יקר). מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה האיכויות, והכי חשוב האם המקורי שמגיע על הרכב הוא ויניל או קאנבס כי הגג שלי נראה ומרגיש כמו בד ולא כמו סקאי. בקיצור האם הויניל נראה כמו סקאי או כמו בד. תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ראיתי שרוב חברי הפורום שמייבאים רכבים עושים זאת מארה"ב. האם יש סיבה מיוחדת ? מה כרוך בייבוא מאירופה?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
בזמן שהוויליס היה בפחחות השיעמום רבץ וחיפשתי לי טריומף 1300 הידועה בכינוי טריומף פח בסוף במקום למצוא טריומף פח מצאתי טריומף ספיטפייר mk3 מודל 69 הופיעה כאן בפורום האוטו היה במצב מפורק לחלוטין עמד רק על שתי גלגלים קדמיים מה שהצריך הובלה על משאית אם מנוף מאז הרכבנו כמעט את הכל החלקים המכנים הוחלפו משאבות ברקס אחוריות קליפרים קדמים הנענו את המנוע וביום שהוויליס חזר הטריומף הלכה לפחחות אחרי שבועים ביקרנו את האוטו והוא כבר היה מכוסה פוליסטר גם לאוטו הזה חסרים קצת חלקים זוג שמשות טמבון קידמי ידיות של המכסה מנוע פנסים אחורים ויינקרים קידמיים ידיות לדלתות ועוד חלקים בעיקר קוסמטים והאם אפשר להשיג בארץ גג מתקפל לאוטו
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באתר eBay, מצורף קישור, http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170299569951&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&viewitem= או חפש באתר 170299569951. לא 100% אורגינלי. צפיה נעימה
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שמעתי מבעלי מיני שיש כזו בארץ, אולי אפילו 2 החונות בתערוכה כלשהי. האם מישהו יודע על כזו שהובאה לארץ? האם נצפתה אי פעם בארצנו הקטנטונת? מאוד הייתי רוצה להיות בעלים של כזו מיני ולכל הפחות לראות כזו במו עיני
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
שיפוץ כרמל דוכס
מאת מוקי- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 966 צפיות
שמי מוקי , אני גר בעמק יזרעאל , ברשותי כרמל שזקוקה לשיפןץ כללי!! ( הכול!) אשמח באם חברי הפורום יואילו לעזור לי ולהפנות אותי למכונאים עם "נשמה" וגישה" לעתיקות , וכן לעזור לי ולהפנות אותי לבעלי מקצוע שיכולים לעזור לי ולהפנות אותי למשפצים בתחום ה"בודי" תיקון פיברגלס.מודה מראש לכול האנשים הטובים שיסיעו לי ניתן לכתוב למייל שלי [email protected]
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! הכתבה מה-5 לחודש פורסם בעיתון ''שבע'', סליחה מראש על איכות התמונה,צולם מהפלאפון.. השאלה אם מישהו כאן שמע עליו ומכיר את האוסף שלו? אני אישית מב''ש ולראשונה שמעתי עליו..היה ידוע לי על אספנים משכונה ג' אבל לא הוא.. יניב.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני נוהג להגיע למפגשים של מועדון החמש אך איני חבר מועדון. בבעלותי שטח גדול באשקלון והייתי רוצה לארגן שיירה של מועדון החמש לאשקלון. המטרות שלי הן: -הזדהות עם תושבי עוטף עזה -חשיפת האנשים בדרום לתחום כלי הרכב הקלאסיים(יש אפשרות גם לסקירה עיתונאית) לפרטים 0542038308 - יגאל נורא אשמח אם תהיה היענות
הודעה אחרונה מאת igal-tomer, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, באפריל בין התאריכים 16-19 (4 ימים סה"כ) יתרחש אירוע ענק במסגרתו חוגגים 45 שנה למוסטנג בברמינגהם אלבמה. האירוע מתרחש אחת ל 5 שנים (עם חשיפת הדגם החדש) בכל פעם במקום אחר. הפעם באלבמה. לפני 5 שנים הייתי עם אבי באירוע שהתרחש בנאשוויל טנסי והיה ....מ ד ה י ם. קרוב ל 4000 מוסטנגים(!) הגיעו לאירוע והתקבל מחזה מרהיב. יצא לי לראות ולדבר עם הרבה אנשים\משתתפים, וכמובן לראות את כל המוסטנגים הנדירות, אלו שמוחבאות ומוצגות רק באירועים נוצצים או כאלו שבהגדרתם: Show car, רכבים ששוחזרו לתצוגה בלבד, אלו שמגיעות אך ורק על טריילרים. מוזיאון על 4 גלגלים. האירוע מתקיים במתחם מסלול מירוצים, ומוסטנגים מכל השנתונים מתחרות על…
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
-
שלום כול מילה מיותרת מי שלא מבין או יבין או לא . בקיצור ניתן לתמונות לדבר. ברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני ארכב על גל הנושאים בנוגע לאוטוביאנקי, וארצה להתייעץ איתכם במסגרת השיפוץ לביאנקי 89 שלי בבחירת הצבע. אני יודע שY10 עוד לא מכונית אספנות, אך לדעתי בהחלט אפשר להגדיר אותה כקלאסית ולא נפוצה ממש. בעקבות תאונת חנייה דבילית, בה נפגם החלק הקידמי, החלטתי שזה הזמן לתקן ולצבוע את כל האוטו כראוי. אשמח אם תגיבו ותעזרו לי לבחור צבע חדש לכלה תמונות לשיפוטכם (לפני ואחרי) :
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת פעילות מועדון ה-5 למען הקהילה,אנו מאמצים בחום את בי"ס אורט ידין, בניהולו של בני הספל,ביצענו בעבר מס. פעילויות בבי"ס,שכללו תצוגות רכבי אספנות, תמונות רכבי המועדון תלויות בגאווה לאורך מסדרון שלם, הפעילות הבאה תהיה בסימן אופנועים, אספנות וחדישים(ישן מול חדש). האירוע אמור להתקיים בתאריך 16.3.09 בשעות הצהריים. חברים המעוניינים ויכולים לתרום מזמנם ולהציג את רכבם הדו גלגלי , מתבקשים לפנות בהקדם לצביקה מרגלית 050-2592839
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
קובי וצביקה היקרים, אכן זמן רב לא כתבתי בפורום המכובד הזה . (מאז ההודעה על גניבת חלקים) להלן מס תמונות של מהלך שיפוץ מנוע טריומף 1300 כולל חריטה והכנסת צילינדרים חדשים ,סט אטמים חדש וקלאץ כול החלקים נמצאו בארץ , אך נדרש זמן ומאמץ. בברכת שיפוץ מהנה לצביקה740
הודעה אחרונה מאת מוקי, -
-
שעוני ואקום
מאת דורוןא- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כתבתי זאת בשירשור על האסקורט שלי אך יותר נכון לכתוב זאת כהודעה נפרדת אני מחפש זוג שעוני ואקום זהים בהשאלה לכמה ימים לכיווני הצתה וקרבורטורים. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מכמה טלפונים שעשיתי רצו בין 800 - ל 1000 שקלים - מחיר הזוי לדעתי היש גרריסטים שעובדים עם מועדון5 ?
הודעה אחרונה מאת TZACHY, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שאלה מיקצועית, ליודעי דבר. אני מניח, שרובכם מכירים את מכונית הדלתא. אז מדוע למכונית דלתא, יש שני חורים מעל לראש של הנהג. מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת M.A, -
-
מפגש נוקיה 30.01.09 1 2 3
מאת iwalup- 39 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ערב טוב ושבת שלום לכולם!
הודעה אחרונה מאת davat, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
...לא היה כבר מה לומר, הרחוב רגש ,הרחוב המם פה לא היה דבר..." כן כן, כמו שהשיר אומר, אז היום בשעה טובה נמכר הרכב. אז זהו, לאחר מספר חודשים של רצון למכור את הרכב, היום נחתם זכרון דברים, בע"ה במהלך השבוע הרכב יועבר לבעלים החדשים. הרכב היה תענוג וכיף לנסיעה, נוח יותר מהרכב המדורני, מבטים שהרכב היה מושך. (בעיקר מהבנות ) אז מה עבר עליי בתקופה הזו של המכירה? פרסום בלוחות השונים, הרבה טלפונים, מעט מאוד אנשים שמגיעים לראות במה מדובר. הרבה פעמים היו קובעים איתי ופשוט לא היו מופיעים. היו הרבה מקרים שבהם אמרתי, אני לא מוכר. הרכב בחנייה לא עולה לי כסף. אבל מצד שני, צריך כסף לרכב החדש. הכי מעצבן זה שיש אנשים שבכלל לא י…
הודעה אחרונה מאת orm7, -
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
השבוע פורסמו באיי ביי מספר חלקים שאני מחפש הרבה זמן, הבעיה היא שהמוכר לא מוכן לשלוח לארץ, האם ישנה דרך כלשהי שאוכל לשלוח את החלקים לארץ לא ע"י המוכר? אשמח לעזרה, עמית.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
ייעוץ לריפוד 1 2
מאת מרכוס- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
4000-5000 שקל לרפד ספסל קידמי + אחורי + דיפוני דלתות סביר ?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 879 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת אלפא ספיידר מודל 75 (הייתה של רוני פינקלר, למי שמכיר). מחיפושים ברשת נראה כי האוטו היה עם מנוע 1300 במקור (עפ"י לוח השעונים ששונה מאוד מהגרסאות האחרות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הרכב (לאו דווקא הספציפי הזה)? האם יש הבדל במכלולים בין דגם 1300 ל 1600? (הכוונה לגיר/סרנים וכד') אודה על כל מידע, סער.
הודעה אחרונה מאת Saar74, -
BSA M-21
מאת פיאט 128 sl- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה... מזה שנים רבות היה לי חלום לשפץ אופנוע ( חוץ 128 שכולם מכירים והטריומף T 100, והשלפנוע והמוטו גוצי וה......עדיף שאעצור כאן ). בכל אופן בשנת 2002 בעזרתו האדיבה של חבר קרוב שנתן..כן כן..נתן לי ( חברים כאלה אין לכל אחד ) את ה אופנוע - BSA M 21 אופנוע זה הגיע לאחר 13 שנה של שכיבה ללא ייעוד. אתם בטח שואלים מדוע לקח לי 6 שנים להתחיל את השיפוץ...אז ככה... כפי שכולנו ( משוגעי השיפוצים ) יודעים אך לא תמיד מיישמים ישנו חוק שמומלץ לא לעבור והוא- "לא להתחיל שיפוץ לפני שמסדרים את הניירת" במקרה זה מדובר בהתחלה מאכזבת שהסתיימה בהפתעה לא צפויה. כפי שציינתי האופנוע הגיע אלי דרך חבר שקיבל אותו ממשהו......בקיצור , רק אלוהים יודע איזה גלגולים עבר. כמובן שלא היה שו…
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! רציתי לקבל מידע אודות המוזיאון הנ"ל. גיגלתי ולא יצא כלום. מישהו היה או מישהו יודע מה יש שם? תודה! אגב - הוא ראיתי שיש פה כתבה, אבל היא ישנה אז אשמח לקבל מידע עדכני.
הודעה אחרונה מאת ~ Ishay ~, -
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כחלק מתהליך השיפוץ של האסקורט פתחתי את הבוכנות של הבולמים הקדמיים. רוקנתי את הנוזל לתוך כלי ( נוזל בצבע ירוק). ב- Workshop manual כתוב שצריך להשתמש בנוזל M-100502-E בכמות מדוייקת 260cc. לא נראה לי שיש מספיק בנוזל שהוצאתי ובכל מקרה אם כברמשפצים, אז מחליפים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הנוזל ואם יש תחליפים מוכרים?
הודעה אחרונה מאת tsents, -
- 8 תגובות
- 933 צפיות
שלום. ברצוני לדעת אם הגבלת הנסיעה ברכב אספנות בהיא בין השעות 7:00 בבוקר עד 9:00 בבוקר או שזה בין 19:00 בערב עד 9:00 בבוקר?! פשוט לא כ"כ הבנתי מה רשום באתר. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- סולל הדרך
- רב הנסתר
- flytomars
- Chmimo
- גולדן191
- yor2
- stx
- baer
- hgilad123
- ניקו פ.
- SurfHigh