רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ידוע כי לאחר שנתיים של אי חידוש רשיון רכב מיושן יש צורך בבדיקת מעבדה בכדי להעלותו לכביש. האם זהו הדין גם כאשר הרשיונות מוקפאים? ז"א האם יש צורך לשחרר הקפאה כל שנתיים בכדי למנוע מצב של חובת בדיקת מעבדה?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
אני רוצה להזמין סט שיפוץ לצירי הדלתות. הסט מכיל חלקים לשיפוץ 4 צירים, כיוון שיש לי רק 2 דלתות יש לי 2 מיותרים, אם מישהו רוצה אותם, צרו קשר. זה הסט: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320305543655&viewitem= עלות חלק 13.20$ עלות משלוח- 13$ אני רוצה חצי.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 1 תגובות
- 849 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Buick-1933-Buick-Limousine-Netherlands-Queen-Wilamina_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ66Q3a2Q7c65Q3a10Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1309QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem280306591285QQitemZ280306591285QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks ביואיק מודל 1933 הייתה שייכת למלכת הולנד:
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
חזרתי מנסיעת עבודה בת שלושה ימים להריסבורג והרשי (פנסילבניה) וכמובן שהייתי חייב לפנות זמן גם לתחביבים.... בכל זאת... אמנם רכבי אספנות לא מצאתי שם, אבל במוזאון של אופנועים עתיקים הייתי חייב, אבל חייב לבקר. אז הנה כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה ולמען האמת זו פעם ראשונה שאני מתענין ברכב אספנות למרות שאופנוע אספנות כבר יש לי. אני מתגורר באיטליה, ומעוניין ברכישת טויוטה לאנד קרוייזר מודל 76. יש לי 3 שאלות , אני יכול ליבא אותו ? כמה מכס אני מחויב ? אני צריך תקינה ? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 771 צפיות
אנא במטותא החליפו את פירסום מקום כינוס חברי המועדון בשרון למיקום הנוכחי. כבר חודש שאני יושב במכוניתי בימי שישי וממתין עד בוש במקום הקודם ואין שם כלום, שום דבר, יבש לגמרי, משעמם... רק מכוניות ליסינג כסופות! לאן להגיע ביום השישי הקרוב?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
ביד 2 מתפרסמים המון מודעות ליבוא רכב אספנות. מחירים מעט יקרים אך הרכבים נראים מהממים. בשיחה טלפונית עם בחור בשם אילן ,הוא נשמע שליו ונחמד. סיפר לי כי הוא היתגורר בעבר בארה"ב ויש לו מכרים שיכולים לספק לו איזה רכב שאני מעוניין. כמו כן הוא מבצע את כל הסידורים מול המוביל, אוניה וכמו כן סידורי המכס כאן בארץ. האם מישהוא מכיר את אותו אילן? האם מישהוא כבר הזמין דרכו רכב? נשמע לי יותר מידי טוב וזה מפחיד ... ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איי שם במרכז הארץ בשדותיו של מושב, בין פרדס לבין כרם. לא הרחק ממקום שעד לקום המדינה שכן אחד מבסיסי ה RAF חיל האויר המלכותי. הייתה סדנת רכב קטנה של שלטון המנדט. הבריטים השאירו אחריהם המון כלי רכב מעניינים יותר ופחות. כל כלי שיכול היה לנוע, נלקח על ידי הפלמ"ח עוד בזמן קרבות תש"ח. מה שנותר מאחור ברובו נבזז במהלך השנים. הסוד הגדול הוא שלא הכל נבזז. בסמוך, היה אתר שבו בשנות השישים והשבעים גנבי אדמה כרו בור גדול ויצרו מכתש בקרקע. על מנת לסתום את הבור הם קברו את כלי הרכב העתיקים כשהם (גם אם לא נוסעים)עדיין שלמים. ממספר עדויות דו ספרתי שהצלבתי, הסיפור נכון ואמיתי. יש שם שברולט עם הגה ימני וכלי רכב הדומים בצורתם למוניות הבריטיות. 8-10 כלי רכב. 30 שנה חלפו ובבית הקברות המאולת…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
ישנם עדיין מספר חלקים ללמברטה שלי, אשר נמצאים מעבר לים, ולו בגלל הסיבה שעדיין לא קניתי אותם. בעיקר מדובר על בולמי זעזועים. הבעיה היא שהמוכרים באיביי פשוט לא מוכנים לשלוח אותם ארצה. הדואר באנגליה עובד בצורה כזאת, שעד משקל של 2 ק"ג, המחירים סבירים, ומעל 2 ק"ג, זה כבר הופך להיות מחירים מטורפים לחלוטין (מאות שקלים). גם ע"י מנוי בחברות שילוח (DHL למשל), זה לא יוצא יותר זול - ממש לא! על כל המשלוחים שעשיתי מאנגליה לארץ, היה לי יוצא יותר זול לאחסן אותם במקום אחד באנגליה, לקחת טיסה בביזנס ולהביא אותם... למעשה, אני מחפש מישהו שחוזר מאנגליה, ויהיה מוכן לשים במזוודתו כחמישה קילו (כאשר אני מניח שזה יהיה הרבה פחות) של חלקי חילוף ללמברטה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום הלכתי לקנות לוחיות רישוי אספנות ל 127 שלי ואז התברר לי שיש 2 גדלים - הרגילה 10X55 ומלבנית קטנה 15X35 האם שני הגדלים מורשים בשימוש? מכיוון שלא הייתי עם האוטו, לא ידעתי אם יתאים לי המלבנית הקטנה או ה"רגילה", אז לקחתי את המידות ונסעתי הביתה וגיליתי שמאחור למלבנית יש בעייה עם הגובה (15 ס"מ) - יש שיקוע בפח רק למידה הרגילה ורק ה"רגילה" יכולה להתאים וגם בלחץ כי היא רחבה מידיי (55 ס"מ) ומקדימה יש אפשרות לשים משני הסוגים ומכיוון שהמלבנית קסמה לי יותר - האם אני יכול לשים מקדימה את המלבנית ומאחור את ה"רגילה"? מצרף תמונה של האחורית.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
wooden Vespa
מאת B-TON- 1 תגובות
- 905 צפיות
רעיון נחמד לינק
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קסם צרפתי - על דה שבו בישראל כתבה ששודרה בשישי האחרון במסגרת יומן סוף השבוע של הערוץ הראשון http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=1378056&v=1 צפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סיימתי עם זה לפני חודשיים בערך, אז עוד לא הייתי חבר בפורום כך שלא העלתי תמונות, עכשיו נזכרתי בזה אז הינה4 תמונות לגבי הדש בורד. 1. הדשבורד כולו היה מפוצץ כל הפלסטיק התקלף, 10000 חורים וסדקים -> בונדו, שיוף -> לעשות שבלונה מבד -> לתפור כיסוי מבד סקיי -> דבק ספריי -> למתוח טובטוב -> להתקין עוד שבוע בערך אני מסיים את כל הבפנים - תמונות בהמשך מארק.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי רכב לפרוק מהבעלים החוקי, הרכב הורד מהכביש (ואני בספק אם הבעלים זוכר את מס הרישוי) והרכב עבר אליי לפרוק, אני מעוניין להתקין את המנוע המפורק אצלי ברכב, מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות בלי להטריח את הבעלים ? האם ניתן להשיג שטר מכר במקום חוץ ממשרד הרישוי ? בחיפוש לא מצאתי תשובה מספקת שתואמת למצב שלי.
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום הסובארו ביקשה שאני אקח אותה לסיבוב למקום שקט ואצלם אותה,האמת שהיה קר וגשום אבל לא עמדתי בפיתוי של לנהוג בסובארו כשהחלון בגג מורם
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 660 צפיות
אני מאוד מקווה שהפורום הוא המקום היותר מתאים משלל הפורומים כאן לשאלה שלי. מזה זמן רב אני חושב על להחזיק רכב בשביל נשמה בלבד. משהוא לא ליום חול. בשלב זה אני חושב על איזה איטלקיה עם נטיות ספורטיביות של סוף שנות ה80 שעדיין אוכל להשיג בשבילה חלפים ולהביא אותה למצב הכי קרוב לחדש. אבל, כמו שחבר שלי, שהוא בן למשפחת ממון, אמר פעם: זה לא חוכמה לקנות מטוס או יאכטה. החוכמה היא להחזיק את זה. לכן אני שואל במה העניין כרוך מבחינת עלויות שוטפות. חשוב לציין שלא מדובר ברכב אספנות. כך שמבחינת רישוי זה יהיה רכב מיושן שבטח הדרישות לגבי מחמירות יותר. כמו כן מעניין אותי היכן מאחסנים מכוניות כאלה ביום יום. תודה לכם על המידע.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 13 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם חבר מבקש לרכוש מנוע חדש לחיפושית שלו שמשתפצת לאיטה, אופציית היבוא נשקלה וממון הוא לא בעיה. המנוע כמובן אמור להיות (ולהראות) סטנדרטי (1300 סמ"ק) מישהו יכול לסייע, או לפחות לכוון אותנו לאן לפנות? אני ממש אבל ממש לא מבין בחיפושיות ככה שאשמח לקצת עזרה. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
תערובת דלק לווספה 1 2
מאת javtz- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
כמה CC שמן שמים לליטר דלק?????????????
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
תמונות מארה"ב 89
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 9 תגובות
- 994 צפיות
לכולם, לירושלמים, לתושבי עוטף י-ם, וכל מי שמכבד רכבי אספנות: קובי (הלוחם) שלנו חזר בשלום מעזה, ופאב הטוביה נפתח מחדש! מחר נכבד את פועלו ומסירותו במפגש החגיגי לכבודו, בתקופה האחרונה נוספו שש (6) מכוניות חדשות למפגש שלוש מהם של חבר אחד שעשו עלייה וכולם יוצגו מחר במפגש. אז צחצחו רכבכם, מרקו החלונות ואנו נפגשים, מחר יום שישי ה-23.1.09 החל משעה 1400 בפאב הטוביה, לשישי כייף של אספנות בירה ומצב רוח! ואגב...כבר החלו ההכנות לפסטיבל אביב-אספנות בי-ם! פרטים בקרוב-רן
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
במסגרת "מסע" החיפושים המקיף שאני מבצע ברשת למידע ותמונות לפיאט 127 שלי ("מת" כבר לקבל אותה), נתקלתי ב-127 שלוש דלתות ששימשה כניידת. יש עוד לא מעט רכבים מעניינים (גם טרנספורטר...). להלן: http://home.quicknet.nl/qn/prive/1m.jansen/Police%20vehicles.htm
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 676 צפיות
כמה תמונות מהשבוע, מבית המלאכה בו אני עובד. בית המלאכה מתמחה ברכב איטלקי קלאסי אבל לא רק. המכונית האדומה היא מסוג CORRE משנת 1905 עם מנוע בוכנה אחת של De Dion Bouton. בתמונה השניה Fiat Dino Coupe 2400 משנת 71 ולידה AC COBRA לצערי לא דגם אמיתי אלא קיט של חברת Dax שהמתמצאים בלוחיות אנגליות קלטו מיד שהאוטו עלה לכביש בשנת 88. מנוע משופר מרובר SD1 בתצורת V8 ונפח 3.5L. הפרארי 355 הגיע לביקור חטוף להחלפת מנוע חלון חשמלי (לא חטוף בכלל!)
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 18.3 אלף צפיות
שלום לכולם... אני כבר מתחיל להתעניין באופניים.. פעם היו אופניים עם מספר כמו של רכב אמיתי.. חשבתי שאולי אקנה דבר כזה ואתחיל עליו שיפוץ.. או במילים אחרות ופשוטות.. *אני מחפש אופניים לא חשוב המצב..גם אם חלודה רצינית...(לי זה לא משנה) אם מספר..כמו שהיה פעם למי שראה או יודע איפה או משהו כזה שישלח לי הודעה פרטית או שיכתוב פה.. רציתי לקחת שיפוץ כזה כי אני יידע שבעוד כמה שנים טובות פשוט לא יהיה וחבל..אז בבקשה מכם אם מישהו ראה שמע יודע יש לו...תכתבו פה או שתכתבו בהודעה פרטית.. ** - מצב האופניים לא כל כך חשוב לי העיקר שיהיו בהם כמה שיותר חלקים מקוריים והכי חשוב..עם מספר של פעם תודה רבה..מקווה שתעזרו.. אור
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם, מה הכללים לפיהם מותר לשנות את מידת הצמיגים לרכבי אספנות? למיטב ידיעתי, ברכבים שאינם אספנות בדרך כלל מתאפשרת עליה בשתי מידות, בכפוף לאישור ושינוי ברשיונות הרכב. כמו כן, אם יש דגם אחר של אותו רכב שיובא במקור עם מידה גדולה יותר, היא מאושרת אוטומאטית. מה מותר, ומה התהליך ברכבי אספנות ? האם גם שם מדובר בעליה בשתי מידות, בכפוף לאישור, ועל פי הדגמים שיובאו? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת whiteraver, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר אחד, כשלמעשה אלו היו שעות החשיכה - החלטתי שברצוני לשטוף את הפנסים הקידמיים, ורציתי לעשות זאת תוך כדי נסיעה - הפלא הזה אפשרי ברכבי - צריך להתיז מים על השמשה הקידמית, לוודא שהאורות דולקים ואז שני המגבים עם המתזים שעל הפנסים הקדמיים הראשיים מתחילים לרקוד ולנקות את הזכוכית של הפנס מהבוץ שדבק עליו. ולפתע מנוע מגב ימני פסק לעבוד וגם המתזים, לאות היזדהות, פסקו גם הם להתיז מים. דגם ברכב נדיר :190e 2.3-16 שנת 84 - מבקש כתובות לאיתור פריט כזה.
הודעה אחרונה מאת carmi, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם ניתן לבצע העברת בעלות ללא בעל הרכב, בעזרת יפוי כח,ות"ז בלבד. לרכב שנת 79 שמלאו לו 30 שנה על הכביש והרשיון הופקד לפני מס' שנים? (לבעל הרכב 'אין זמן' לגשת איתי למשרד הרישוי כי הוא היחיד שעובד במדינה הזאת.)
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 897 צפיות
היי חברה , כתוב בספר הרכב של ה 304 שלי , (fuel grade - super grade 4-star petrol (97 ron מישהו יודע מה זה אומר והאם אני צריך להוסיף אשלגן ?? כמו כן אשמח להפניות למוסכים שמטפלים באהבה ברכבי אספנות באיזור המרכז תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יצאנו- משפחתי ואני לטיול ביער קדימה בשבת האחרונה, הבת שלי - לי נזירי - מייד קלטה אזור יפה ביער, נטול מכוניות מפריעות - וישר ניצלה את הרגע כדי לצלם את הקדילק שלי- ואותי ביחד איתה... רציתי לשתף - ראובן נזירי,.
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי,