רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 34 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
גידי האחד והיחיד והמיוחד, חוגג היום בוינה את היומולדת עם קטיה. אז הרבה מזל טוב!
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת מי יכול לתת מחיר לשני סוגי רכבים שהם די נדירים .. כמובן .. יש איזשהו שמאי שיודע להעריך מכוניות אספנות אוו שזה כול שמאי רכב רגיל .. כי הייתי אצל 2 הם אמרו שהם לא מיתעסקים .. אז עם יש מישהו שיודע מישהו שמעריך מכוניות מיוחד כאלה אני ישמח .. כמובן בתשלום . שני סוגי הרכבים הם : 1 אלפא רומיאו שנת 1973 היא ניקראת אלפא ג'ולייט אוו ג'ולייטה לא יודע 2 B.M.W שנת 83 M1 ספורט אני ישמח עם מישו יכול לעזור 0542344800 ייטב
הודעה אחרונה מאת ETAVZ3, -
- 6 תגובות
- 840 צפיות
היי, לפני יומיים רכשתי רכב ללא טסט.העברת הבעלות היתה בראשל"צ. הנייר שנפלט מהמחשב מראה שהטסט הבא הוא ב 2.2.09 . כלומר אם אעשה טסט מחר, עוד חודש אצטרך לגשת שוב לטסט. הפקידה אמרה שאם אבוא ב 1.1.09 התאריך יקפוץ ל2.8.09 . האם זה הגיוני? אם כן אני מעדיף לקפוץ מחר למשרד הרישוי בחולון ולבקש את הרישיון לעוד חצי שנה.האם זה אמיתי? האם זה אפשרי או שבמשרד הרישוי בחולון יגידו לי שהפקידה מראשל"צ הוזה ואז סתם שרפתי את הבוקר במשרד הרישוי חולון?? זהו רכב אספנות כמובן. שיהיה ערב נעים לכולנו.
הודעה אחרונה מאת .T., -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברים שלום, החל מיום שישי 2.1.09 מפגש מועדון החמש באזור השרון עובר לחנייה הצמודה לבית הקפה "קופי בין" שבקניון רננים, הנמצא באזור התעשיה של רעננה. מגרש החנייה נמצא בצד הדרומי של הקניון, אחרי "הום סנטר". שעות המפגש זהות בכל המפגשים: השפלה, יד אליהו (נוקיה), השרון והצפון: 19:00 – 16:00. חברי המועדון מוזמנים להשתתף בכל מפגשי המועדון. בברכה, סמדר -משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 496 תגובות
- 99.2 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות מהחודשים יולי - ספטמבר 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214655 הודעות מהחודשים אפריל - יוני 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201055 הודעות לחודשים ינואר - מרץ 2008 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188698 הודעות לחודשים אוקטובר-דצמבר 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.c…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום היו נסיונות להניע את הקטלס, והסטרטר לא מקבל פיקוד מהסוויץ'. הוא מקבל מינוס מהגוף, ומקבל פלוס קבוע מהמצבר. עד כה הכל טוב. כאשר נתתי לסלנואיד שלו פלוס ישיר מהמצבר, הסטרטר סובב את המנוע, אז הסלנואיד עצמו והסטרטר בסדר. ליד הסטרטר היו 2 חוטים עבים בתוך משהו שנראה כמו נעל כבל שבור בצבע לבן, אבל נראה שהוא שבור כבר המון זמן, אבל לא מצאתי שאריות שלו על הסטרטר. מעבר לזה 95% מהחשמל באוטו עובד ויש ניצוץ. הרדיאטור מלא במים בני 12 שנה, והם אפילו צלולים, אבל הוא חלוד בפנים, סביר להניח שמעברי המים במנוע במצב דומה. השמן בגיר גם נראה טוב, צלול, נקי, ובלי שבבים. המנוע עמד שבוע עם WD בצילינדרים, ומסתובב חלק. יש בעיה במערכת אספקת דלק. יש למישהו רעיונות איפה לחפש אחר …
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 21 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
שלום לכולם, משהו יודע להסביר מה ההבדלים בין דינמו שהיה נפוץ ברכבים עד שנות השישים לאלטרנטור? האם הפעולה היא אותה פעולה? מה לגבי תחזוקה? האם ישנם יתרונות גם לדינמו? למרות שאני מבין שזו טכנולוגיה מיושנת וכן הלאה.... אם יש גם הסברים טכניים, מה טוב... תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
מזל טוב לאבי נוף !! 1 2 3 4 11
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 156 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
שהיום חוגג יום הולדת. שכל החלקים שלך ישארו אוריגינלים! רותי ונמרוד
הודעה אחרונה מאת arieroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתקלתי בתמונות של רכבים ADLER תוצרת גרמניה בעיקר מלפני המלחמה. אינני מכיר את הרכב או החברה, מישהו יכול להאיר את עיני? להלן דוגמה אחת. תודה. http://http://farm3.static.flickr.com/2107/2468481303_ebf029077e.jpg?v=0
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
-
GNX heaven
מאת B-TON- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד לא ממש אספנות אבל עדיין מדהים אז מה היה לנו שם: GNX#356 500 MILES GNX#443 900 MILES GNX#136 3K MILES GNX#462 4K MILES GNX#271 7K MILES SIGNED ON THE GLOVE BOX BY DALE EARNHARDT SR.!!!! GNX#352 10K MILES GNX#15 15K MILES GNX#525 25K MILES 86GN 1K MILES 87GN 400 MILES 87GN 42K MILES 89TTA 19 YEAH IT SAYS 19 MILES!! 89TTA 1K MILES 89TTA 3K MILES 89TTA 8K MILES 89TTA HARDTOP 18K MILES 89TTA VERY FIRST ONE EVER BUILT!!(Pilot car #1 out of 5 Pilot cars built) 33K MILES
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן קוראים לי מארק, אני מחדרה ואני חדש בפורום. יש לי 4 מכוניות אספנות; ברשותי 3 נובות, 74, 78, 79 וביואיק אפולו שנת 74 כרגע אני משפץ את הפנים של הנובה 74. סיימתי לשפץ את הדשבורד מ0 עד לגימור מושלם עם כיסוי בד עם תפרים יצא ממש מדהים. עכשיו, פירקתי את כל תכולת הפנים, אני רוצה לצבוע את חלקי הפלסטיק בצבע האוטו - ירקרק כזה... השאלה היא: האם זה בסדר אם אני אצבע את חלקי הפלסטיק עם: בסיס, צבע ומקשה ? ( הצבע הוא אותו צבע שנשאר מצביעת האוטו)
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן אנשים! כהמשך לשיפוץ הדהסוטו, אנו נדרשים להחליף תושבות מנוע העשויות גומי, תושבות גיר העשויות גומי , גומיות למשולש עליון ועוד... רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הגומיות הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 0 תגובות
- 764 צפיות
היי מישהו יודע אם יש מקום בפתח תקוה שעושה צינורות ברקס קשיחים מהמשאבה למחלק ? יש לי את הצינורות והכל רק צריך להחליף 2 ניפלים ץ \אני יודע שספרקו בתל אביב עושים את זה אבל אין לי זמן להגיע לשם תודה מראש \
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
הי חגיגות סוף השנה, המון אורות עצי אשוח ואווירה מחשמלת, המון רכבי אספנות ורכבים נוצצים חדשים גן עדן מוטורי! במשך השבוע שנתאפס קצת אחפש סוכנות ווספה ולמברטה! יוני קיבלתי את המייל ונקווה לטוב-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , חבר תקוע בלי צלחות ( דרמים- אחד סדוק ואינו בר חריטה ) ודיסקיות בלם אחוריות לפורד מארק 5 שנת 78 יבוא אישי , האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ ?
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 919 צפיות
....................................................................................................................................
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כדי להחליף חלק בסוכך השמש במכוניתי יש לפרק טבעת קפיצית (ראה תמונה מצורפת). אני צריך הדרכה כיצד מפרקים את הטבעת ללא נזקים.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לאחר כשבוע וחצי שבהם, לצערנו, היה אתר מועדון IAROC לא זמין עקב תקלה טכנית מתמשכת של חברת האחסון, חזר האתר ועלה לאוויר. הנכם מוזמנים לשוב ולבקר. אני מפרסם את הידיעה פה כי אלפיסטים רבים נכנסים לכאן... ברצותם, יעבירו מנהלי הפורום את ההודעה למקום אחר. תודה!
הודעה אחרונה מאת מרמורק, -
- 2 תגובות
- 727 צפיות
ליפני שאני מפרק את כל האוטו
הודעה אחרונה מאת nadav1379, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש ברשותי פורד אסקורט שנת 1982 מנוע 1.3 OHV דגם מנוע JP ,אני מנסה למצוא את החלקים הבאים קיט טיימינג (משאבת מים , מותחן ת רצועה , מחזירי שמן ) , תרמוסטט , אטם מכסה שסטומים , קיט שיפוץ קרבורטור . ומחפש כמה חלקים קוסמטיים כגון: פנסים ראשיים , סמלים. ושאלה לי אליכם באיזה עוד רכבים של פורד נמצא המנוע הזה? פיאסטה אוליי!! אני מאיזור באר שבע אבל אין בעיה להגיע למרכז . אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי .
הודעה אחרונה מאת 1303ls1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 908 צפיות
מישהו יודע למה אי אפשר להכנס בימים האחרונים לאתר של מועדון אלפא ?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
יש לי פיאג'יו ווספה 150 סמ''ק משנת 64 בערך. קשה מאוד להתניע אותה וגם שאנחנו מצליחים זה רק ל2 - 3 שניות והיא מוציאה מלא עשן אפור. ניקינו את הקרבורטור וסידרנו את הצינור דלק אבל עדיין אין לנו מושג למה היא לא מתניעה טוב... אם תוכלו בבקשה מי שמוכן לעזור ולתת לי רעיונות או עצות כי אנחנו ממש תקועים. והווספה עמדה משו כמו 15- 20 שנה בקצת גשם ואבק, ואני די מבין במנועים ואבא שלי מומחה...
הודעה אחרונה מאת asafc8, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מזל טוב לאיש היקר והמיוחד שתמיד מחייך... בריאות כח והצלחה עד מאה ועשרים כ-20 ושנמשיך להתראות במפגשים :beerchug: ממני עדי
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ביום שישי האחרון התפוצץ לי הרדיאטור בחזרה מהמפגש של האיטלקיות, הרדיאטור עבר לא מזמן שיפוץ אבל כנראה שהמעברים קרסו, לכן אני מחפש רדיאטור חדש ולא משופץ, מישהוא מכיר בעל מיקצוע שמחזיק מלאים ישנים של רדיאטורים ? מחיפושים שעשיתי לא מצאתי אלא הציעו לבנות אחד חדש שיעלה הרבה כסף שאיני יכול להוציא כרגע.
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הפעם נפגשו החברים מהשרון בקניון של משמר השרון. חגגנו גם יומולדת "הפתעה", לאבי נוף. היו המון אנשים והמון מכוניות והופתעתי לראות סימקה יפיפיה שזכורה לי מהילדות. אז בזמן ששלי מצאה "שולחן עבודה" להתעסק עליו באדמיניסטרציה של היומולדת, הוכיח בעל השמחה כמה קל לאבד כוון וכדי שלא ללכת לאיבוד לגמרי הוא פרק את ההגה, שם בפנים איזו פלסטלינה ולכלך את הידיים. בינתיים בפנים ישבה משפחת נוף בהרכב מלא וק"ק משמר השרון צהלה ושמייחה.
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשבוע הבא אקנה את המכונית הבאה שלי , (רכב אספנות כמובן). אחרי המיני שהיתה לי (נמכרה השבוע ), החלטתי ללכת על משהו קצת יותר גדול (תמונות בקרוב). הרכב עדיין לא שונה לאספנות אך זה יקרה בהקדם. ולשאלתי... האם ישנה הגבלה במספר מתן אישורי תנועה זמניים? עלות?האוטו נוסע ועדיף לי לנסוע איתו קודם הביתה ואז למוסך. תודה לעונים ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ! המון זמן לא יצא לי להגיע למפגשים מצ'ב מספר תמונות שצילמתי אילן
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
- 2 תגובות
- 720 צפיות
לאור העובדה שאף אחד לא טורח לבקר באשכול המתעדכן שלי ( תודה רבה לכם ... באמת ! ) חחחחחח החלטתי שאצטרך לפתוח אשכול חדש ע"מ להתייעץ במספר נושאים . אחרי שניקיתי את כל האוטו מהכל , שאבתי פירורי חלודה , הוצאתי מנוע ושאר ירקות . גיליתי זפת שעליה צבעו את הצבע של הרכב , כניראה שהרכב עבר שימור מחופף פעם איך אני מסיר אותה ? בנוסף אני רוצה לחתוך את הפח הרקוב למנוע התפשטות שלו האם אני צריך לשמור את חלקי הפח שחתכתי החוצה ? האם אני צריך לצבוע את הסף של הפח החתוך שנחשף? איזה צבע היית ממליצים ? עדיף לי לשקיע על תלאים ? או רכישה של פנאלים חלופיים שמתאימים לרכב ? אשמח לתשובות דידי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 836 צפיות
במרכז כל אחד מחישוקיה ניצב בגאווה עקרב אדום - וקוויה החדים נותרו עדכניים כביום לידתה, ב-1975. לראות מכונית נדירה ומעניינת כמו לנצ'יה מונטה-קרלו(סקורפיון בדגם לשוק האמריקאי) בארץ - כל שנותר לומר הוא, שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה, לאחר שנות מדבר מוטורי ארוכות מדי. ולואי ונחזה בעוד קלאסיקות מעניינות רבות. ברכות לבעל המכונית(לא אפרסם את שמו) על היפהפיה, שכנראה נראית מרשימה יותר מאשר ביום בו יצאה את שערי המפעל... ולקצת מידע נוסף: http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Montecarlo
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
סוף סוף הצלחתי לשים יד על טרקטור מאסי פרגוסון 135 משנת 1966. חלום ילדות שמתגשם. הוא נראה זוועה וברמת תחזוקה ירודה מאוד. אבל כאן מתחיל כל הכיף והפרוייקט שלי יוצא לדרך. תמונות יועלו בימים הקרובים.
הודעה אחרונה מאת asaftri,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- סולל הדרך
- רב הנסתר
- flytomars
- Chmimo
- גולדן191
- yor2
- stx
- baer
- hgilad123
- ניקו פ.
- SurfHigh