רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
שלום למומחים, אני נמצא בשליחות עבודה בארה"ב, חוזר לארץ בעוד מספר חודשים ומתכוון לייבא רכב אספנות. 2 שאלות: 1. עם העברת הבעלות על הטייטל, האם עדיף לרשום כתובת בישראל או בארה"ב? (אין כוונה לרשום או לנהוג ברכב בארה"ב, כך שהמסמך ישמש למטרת ייצוא מארה"ב וייבוא לישראל). 2. האם קיימת מגבלת משך זמן מקנייה עד הוצאת הרכב מארה"ב? תודה, אלון
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 7 תגובות
- 858 צפיות
שלום חברים, יש לי קרוב משפחה דובר עברית שחי בארה"ב (לא חשוב כרגע היכן)כבר הרבה שנים. האם אחד כמוהו יכול לעזור באיתור רכבי אספנות לחברים כאן? דברים כמו לדבר עם המוכר מאיביי ,להגיע לראות את המכונית או לבצע כל הוראה שלכם (סרטי וידאו ותמונות ספציפיות,מצב רישוי,וכו') או כל דבר שאפשר להעזר בו לפני ההגעה הממשית לסגור עסקה. אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שיגשים חלום ביבוא אישי - מצ"ב עיסקה מעניינת ! חיפושית 1979 קבריולט שפורקה לשיפוץ , עברה פחחות ברמה טוב , נשאר לבצע צביעה + הרכבה של כל החלקים ( יועברו עם הרכב ). המנוע במצב טוב , חסר רק בד הריפוד לגג ( המנגנון שלם ). הרכב ביוסטון טקסס והבעלים יעזור בהובלה לניו-יורק . עלות הרכב ( לאחר מו"מ ) - 2000$ בלבד , להערכתי הובלה תעלה עוד 700$ . המכס בישראל יהיה הנמוך ביותר ( חיסכון של אלפי שקלים ) עקב זה שהרכב במצב חלקי "מפורק" . מייל של הבחור - [email protected] - מייק נולן . נ.ב - מסגרת הגג שלמה ויפה , המנוע הוסב מהזרקת דלק לקרבורטור ..
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- 1 תגובות
- 843 צפיות
היום בפותחי את תיבת הדואר קיבלתי ממשרד התחבורה הודעה המיועדת לבעלי רכב בנזין עד שנת ייצור 1994 וללא ממיר קטליטי. ההודעה מפנה לאתר www.mni.gov.il ובו שתי רשימות. נסיתי לפתוח את הרשימות ולא הצלחתי, באחת : דלק מומלץ לכלי רכב נוסעים. ובשניה: רשימת כלי הרכב החייבים בתדלוק בבנזין 96 אוקטן ומעלה. כמו כן בהודעה ישנה הבהרה שהחל מ - 3/2/09 יבוטל הפיקוח ממחיר בנזין 96 אוקטן וממועד זה בנזין 96 יהיה נטול עופרת ולא יכיל תוסף אשלגני - לידיעתכם. באם מישהו פתח את הרשימות, שיעלה אותן לפורום בבקשה.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המפגש מתקיים בצד הדרומי של הקניון,ברחוב התעשיה. החניון עצמו הנמצא מתחת לקפה "קופי בין". הפעם השתתפנו בשמחתו של בני לוי שהביא את הגביע ו"פתח שולחן"
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מזל טוב לבעלי בציר 1979. מהיום בבוקר ניתן לגשת למשרדי הרישוי ולרשום את רכבינו כרכבי אספנות. (לא לשכוח את המגבלה 7-9 בימי חול) כתובות משרדי הרישוי: http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RISHUI_INFO/index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_31 טופס יפוי כוח להורדה: http://forms.gov.il/forms/mot/licensing/[email protected] http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOM...RISHUI_INFhttp://forms.gov.il/forms/mot/licensing/[email protected]://forms.gov.il/forms/mot/licensing/licenshttp://forms.gov.il/forms/mot/licensing/[email protected]_טו31 שתיהיה לנו שנה אזרחית מדהימה. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 967 צפיות
ערב טוב , כנראה שהשאלה כבר נשאלה בעבר , אבל רציתי להיות בטוח .. מצאתי רכב שנת 83 במושב נידח בדרום שכבר שנתיים אין לו טסט . האם יהיה ניתן לעשות העברת בעלות ( בהנחה שלא הקפיאו את הרישיונות ) ? לא בא לי להעמיד את הרכב 4 שנים עד שיהיה אספנות , גם ככה הוא התחיל לקבל חלודות .. לתשובתכם אודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם באמצע שנות התשעים הרכב שבתמונה היה בבעלותי, עלה לי רעיון לנסות להשיג לידי את הרכב מחדש כאשר נמכר הרכב הוא היה עם גריל 4 פנסים, לוח שעונים כולל שעון טורים וגיר 5 הילוכים. אשמח לדעת פרטים במידה ומישהו מהחברים יודע מה עלה בגורלו. (זוהי התמונה היחידה שיש לי) תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
תמונות מהמפגש - תהנו. בברכה, איוון
הודעה אחרונה מאת .T., -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש שירשור, פורום או אפילו מדריך כלשהו הדן בנושא התמודדות עם חלודה, עם שיקום חלקי ניקל של רכבים העוברים שיפוץ, הסרת חלודה מחלקי מנוע שונים, מברגים וכן הלאה. אם משהו יכול להפנות אותי, אשמח מאוד. תודה
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אני יודע שהרכב עוד לא אספנות, אבל בכ"ז אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר. אחרי שקיבלתי את הסכמת אשתי, וגירדתי קצת כסף ופה ומשם, אני חושב ברצינות לקנות (מחבר של מחבר של חבר) את הרכב שבכותרת, במדובר בוולוו שיובאה ביבוא אישי והיא בעלת גיר ידני 5 הילוכים.מד המרחק מראה 200K ואין לי אלא לקוות שזה אמין. אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב ולמה אני נכנס. בתודה
הודעה אחרונה מאת .T., -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בצער רב אני מודיעה על פטירתו של אביו של יוסי לוגסי (בעליו של הקרמן גיאה הבורדו). ההלוויה תתקיים מחר, ביום שישי, 2-1-09, בשעה 10:45 בבית העלמין שבסגולה. המשפחה תשב שבעה ברח סלנט 35 בפ"ת. ברשותו של יוסי אמסור את מספר הטלפון שלו: 0522-454416
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
השבוע במפגש שלכם נכח הצו'פר הזה: ***קרדיט לspeed demon על התמונה. מישהו יודע פרטים על איך ניתן להכניס אותם לארץ? למה הוא עם לוחית במבחן ופרטים בכללי על האופנוע...מחיר +- אני שואל כי צ'ופר כזה זה חלום שלי מגיל 0 ומשהו שאני מוכן למכור את הרכב בישבילו.
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
גלריה נחמדה שמצאתי vintage vespa images
הודעה אחרונה מאת BiG Kahuna, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שיש כמה לירות בכיס....... אחלה סיפור http://www.news1.co.il/Archive/001-D-185526-00.html?tag=19-57-37
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אם אני קונה מוסטנג שנות ה 60-70 בסביבות 15000$ כמה מיסים אני יהייה חייב לשלם? תודה רבה, גיא. נ.ב פשוט לא מצאתי הרבה מידע בחיפוש שהוא חדש.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גיר 350 משודך למנוע 6 בטור, הבעיה שהגיר לא משלב הילוך על אף שידית ההילוכים מחוברת ומסובבת את מנוף ההילוכים בגיר. להערכתי הבעיה ב"מח" הגיר, גולה תקועה, פילטר שהתפורר וסתם מעבר שמן או משהו בכיוון. לפני שאני מפרק את הגיר ו"מנתח" אותו, למישהו יש המלצות? הערכות למהות הבעיה? כיוון לביצוע נכון?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 972 צפיות
למכונית מיוחדת מגיע גם החלפת שמן בסיגנון מיוחד אריה http://de.youtube.com/watch?v=n8B9erdk0go
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לו רק האנשים , יכלו לשבת בלי לזוז......כמו המכוניות שבחוץ.... אבל בלהט הסיפורים, כולם תזזיתיים מידי בשביל מצלמה דיגיטלית בסלולארי.....
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ביום שבת האחרון, ה27/12/08 נערך מפגש סובארו בצפון. המפגש תואם במהירות עקב מזג אויר הפכפך לכן לא הגיעו הרבה חברים מפאת אירועים ותוכניות קודמות. במפגש נהנינו ממזג אויר קריר וטוב, מנוף מהמם וחברים טובים. להלן התמונות: נתחיל עם הרכבים שכמעט הגיעו למפגש: ff1 סטיישן (בעיה בבלמים): GL 73 (צמיג מפונצ'ר): ועכשיו להכנות, גיא מעיר את הGF 77 משינה עמוקה: ונמשיך עם אלו שכן הגיעו : בתוך ה GF של גיא: עוד XT הצטרפה לחגיגה.. השוואות הXT והמכה תודה ללירוי שכיבד אותנו בנוכחותו למ…
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
כל חברי ''מועדון החמש'' מוזמנים מחר בבוקר החל מהשעה 10:00 כמיטב המסורת של שבת ראשונה של חודש, לקפה של בוקר ומצב רוח ב''קפה ארומה'' צומת רופין
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעבר אבירן מהפורום פרסם את התמונות האלה במועדון שלי אך הוא לא ידע מי הבעלים של הרכב (אני גם לא חושב שהוא צילם אבל זה נושא אחר). האם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל ? האם מישהו יודע איך ניתן ליצור קשר עם הבעלים ? אודה מאוד על העזרה. שמוליק
הודעה אחרונה מאת dudiv, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 70 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אירוע חנוכה - הגביע הנודד התחרות השנתית לשיפוץ רכבי אספנות ע"ש שאול גלאי ז"ל בהמשך למסורת, מועדון החמש מקיים את התחרות לשיפוץ רכבי אספנות על שם שאול גלאי באתר אנדרטת משמר הגבול, שבצומת ברקאי (כביש חדרה עפולה). האירוע יתקיים ביום שבת, 27.12.08. חברי המועדון, בני המשפחה ואורחיהם מוזמנים להגיע לאירוע שבמרכזו הפקדת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל בידי החבר שיזכה במקום הראשון בתחרות. מה בתוכנית? 11:00-12:00- הגעה לאתר, חניה, התארגנות ומפגש חברים. 12:00-13:00- ברכות, דו"ח נציג השופטים על השיפוט, וטקס הענקת הגביע. 13:00-15:00- ארוחת צהרים/ מנגול עצמאי. הערות: החברים המגיעים בשיירה מתבקשים להישמע להורא…
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחברינו בדרום, כולנו אתכם בשעה כה קשה בה שיגרת חייכם השתנתה מהקצה אל הקצה. אנו מקווים שמבצע "עופרת יצוקה" יניב את הפירות להם אנו מתפללים. בינתיים, שימרו על עצמכם ודעו שליבנו אתכם. אבי נוף יו"ר מועדון החמש וחברי וועד המועדון.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם מישהו יכול לסייע ולתאר מהו ההליך לייבא אופנוע מאירופה, לרבות מהו גובה המיסים שהמכס גובה לאופנועים והאם גם באופנועים יש רמות מ - 1 ועד 5.5 ? אודה לכל מי שיש מידע בידו.
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 807 צפיות
חברים אולי אתם יודעים היכן מתקיים היום מפגש ששישרון לאחר שבשבועיים האחרונים הוא נדד לבדיקות ממקום למקום: האם ב - צומת רעננה? האם ב- מדרחוב כפר-סבא? האם ב- במפגש "שרונים"?
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 6 אלף צפיות
המון זמן לא נתקלתי באבארט ...
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רב. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. לא יודע איפה לכתוב תהודעה הזאת. אז אשמח להכוונה מאיש וותיק בפורום(: אני "מורעל" על לנצ'יות האמת זה בגלל סיפורים של אבא שלי שבילדותו חווה נסיעה על שניי לנצ'יות בטה ודלתא. ואני מעוניין לדעת מספרים פרטים על כמה דגמים. אז ככה. אני מעוניין לדעת כמה לנציות בטה יש בארץ במצב נסיעה? האם יש בטות עם הנעה אחורית? מזה אומר בטה HPE? ומה ההבדל בין הרגילות לבין הHPE? תודה מראש נתי סלע.
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
שנה אזרחית טובה לכל חברי הפורום עדי
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני משוכנע שגם אתכם הטרידה בעבר (בשתיים בבוקר...) השאלה, האם אני מורח על המכונית האהובה שלי את מיטב הכימיקלים שכסף יכול לקנות או שמה התערובת הסמיכה שאמורה לחצוץ בין הצבע הנפלא לבין פגעי מזג האויר עשויה מאשפה תעשייתית ממוחזרת? ועכשיו בפשטות - מה המותג המומלץ על ידכם? אנא בססו תשובותיכם על מידע מוצק ונסיון מוכך ולא "שמעתי ש..." וכו. אני, אגב, משתמש שנים בווקס שנקרא "RALLY" (קופסא לבנה) ונוכחתי לדעת שעל אף שהתוצאה מצויינת בהתחלה, השפעת הווקס נעלמת תוך כחודשיים. שבוע טוב ותודה יניב
הודעה אחרונה מאת edan839,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 483 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- אריה שאג
- DJI
- EliC25
- yuvalsa
- ברווז
- NickName1
- PASHUT
- SurfHigh
- milser
- Satori
- Moshe c