Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 244 שנת 83 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני יודע שהרכב עוד לא אספנות, אבל בכ"ז אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר.

אחרי שקיבלתי את הסכמת אשתי, וגירדתי קצת כסף ופה ומשם, אני חושב ברצינות לקנות (מחבר של מחבר של חבר) את הרכב שבכותרת, במדובר בוולוו שיובאה ביבוא אישי והיא בעלת גיר ידני 5 הילוכים.מד המרחק מראה 200K ואין לי אלא לקוות שזה אמין.

אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב ולמה אני נכנס.

בתודה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
ערב טוב לכולם,

אני יודע שהרכב עוד לא אספנות, אבל בכ"ז אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר.

אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב ולמה אני נכנס.

בתודה

And what is your opinion? what draws you to this car? It was pretty old-fashioned when new, it's not great to drive, only reasonably comfortable - and handles quite badly on wet, low grip roads.

.At least the passive safety is there, shall the worst happen on that slippery curve

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לפני כמעט שש שנים הייתי במצב דומה לשלך - מישהו הציע לי 244 שנת 1979 עם ראש מנוע דפוק - בחינם.

לדעתי היתה זאת הזדמנות נפלאה להכנס לעולם האספנות עם רכב שאין בעיה להשיג לו חלקים והוא מאד פשוט לתחזוקה ואמין אם מטפלים בו כיאות.

מאז הוולוו הזאת (שעוד יומיים יכולה להיות אספנות - אך בנתיים תשאר עם רשיון רגיל) עברה אצלי כ-60000 ק"מ ללא תקלות מיוחדות.

אגב - סביר להניח שהקילומטראז' על הספידומטר אינו נכון - זאת מכיון שהספידומטרים של וולוו הם לא הצד החזק ברכב וגלגלי השיניים נוטים להשבר.

אין לי מושג כמה קילומטרים עברה הוולוו שלי - משיחות עם כמה מהבעלים הקודמים היא כנראה עברה את החצי מיליון וזה לא ממש מזיז לה...

בקיצור - מומלץ בהחלט!

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב ניצחי!!! שמור עליו , טפל בזמן ותקבל תמורה מלאה.

"פעם וולוו תמיד וולוו"

עמוס.

פורסם

נצל"ש בהזדמנות זו:

אשמח לדעת כמה עשויה להיות עלות שיפוץ מנוע 2000 סמ"ק של וולבו 245 שנת 81?

כמו כן, פחחות לרכב הנל כשבעיות הפחחות הנראות לעין: תחתית מסגרת חלון חלודה, רקבון בחלון צד אחורי בנקודה של מוט חגרות בטיחות.

בתודה מראש,

צפריר

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

לא שווה לשפץ - שמים מנוע של 940 במקום המנוע הגמור - זה יוצא הרבה יותר זול - המהדרין היו מנצלים את ההזמנות ומחליפים גם את הגיר לגיר ארבע מהירויות של 940. אם בכל זאת אתה רוצה לשפץ את המנוע זה בפעם האחרונה ששאלתי המחיר היה 7000 ש"ח לערך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כל הצד המכני לא צריך להדאיג אותך - בוולוו אפשר לעשות ולהחליף הכול בהכול - בד"כ מנועים וגירים מתאימים ברוב הדגמים.

חשוב לבדוק פלסטיקה, ריפודים, דברים כאלה - שקצת יותר קשה למצוא במודלים הוותיקים יותר. קח בחשבון - אם האוטו טוב - זה מדבק... לא תוכל לנסוע אף פעם בשום אוטו אחר... כמו שקרה לי... מזמן.... יש פתגם בפורומים של וולוו מחו"ל...

i'd rather walk then drive a Japanise car

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

שוב שלום,

הבוקר ראיתי את הרכב.

וזו התרשמותי (אני מדגיש שהבנתי במכונאות היא רק טיפה מעל הממוצע, משהו שקורה לך כשאתה בעלים של קורטינה 74 במשך 11 שנה, ומקלל עד היום את היום הטפשי, לפני 5.5 שנים כשמכרתי אותה ...:wink:)

אז ככה:

הרכב ללא טסט מאוגסט.

הניע בנגיעה ראשונה (הבעלים מניע אחת לכמה ימים)

המנוע נשמע עובד חלק

נסעתי ברכב בערך 1KM. בהילוך 1 בעיקר בעליה הרכב קצת רועד אבל מתגבר בקלות. מישהו יודע מה זה? (לא עברתי את ההילוך השני)

מתחת לרכב לא נצפו כל כתמי שמן. (לא הוזז ממקומו לפחות כמה ימים)

צמיגים יבשים מדבר.

פגוש אחורי גמור. חייבים להחליף.

הרכב זקוק לצבע (מלא כתמי שמש וקצת חלודה). אין דפיקות.

ידיות דלת, דשבורד, משטח מתחת לחלון אחורי - בינוני מינוס מינוס מינוס

כסאות קדמיים טופלו אצל רפד.

הבעלים התחייב להעביר את הרכב טסט לפני המסירה (אני משלם את האגרה).

מה דעתכם?

פורסם
שוב שלום,

הבוקר ראיתי את הרכב.

וזו התרשמותי (אני מדגיש שהבנתי במכונאות היא רק טיפה מעל הממוצע, משהו שקורה לך כשאתה בעלים של קורטינה 74 במשך 11 שנה, ומקלל עד היום את היום הטפשי, לפני 5.5 שנים כשמכרתי אותה ...:wink:)

אז ככה:

הרכב ללא טסט מאוגסט.

הניע בנגיעה ראשונה (הבעלים מניע אחת לכמה ימים)

המנוע נשמע עובד חלק

נסעתי ברכב בערך 1KM. בהילוך 1 בעיקר בעליה הרכב קצת רועד אבל מתגבר בקלות. מישהו יודע מה זה? (לא עברתי את ההילוך השני)

אני מנחש שמדובר בגומיה קרועה בדרייבשאפט - את גומיה החלופית ניתן לרכוש אצל חן פרחי בכמה עשרות שקלים

עבודת ההחלפה מאות שקלים בודדים

מתחת לרכב לא נצפו כל כתמי שמן. (לא הוזז ממקומו לפחות כמה ימים)

צמיגים יבשים מדבר.

פגוש אחורי גמור. חייבים להחליף.

הרכב זקוק לצבע (מלא כתמי שמש וקצת חלודה). אין דפיקות.

ידיות דלת, דשבורד, משטח מתחת לחלון אחורי - בינוני מינוס מינוס מינוס

ידיות דלת הן בעיה בכל הדגמים ללא חלונות חשמל, כיסוי מפלסטיק לדשבורד ניתן לרכוש בארה"ב, משטח מתחת לחלון אחורי זאת עבודת רפדות בסיסית.

כסאות קדמיים טופלו אצל רפד.

הבעלים התחייב להעביר את הרכב טסט לפני המסירה (אני משלם את האגרה).

מה דעתכם?

לו אני במקומך - כנראה שהייתי קונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מדובר בתקלות מינוריות במיוחד כשמתייחסים לגיל הרכב, אני הייתי קונה את הרכב (כמובן תלוי במחיר). שכחת לרשום מה מצב הבודי (חלודות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש חלודה פה ושם במקומות המועדים כמו בין החיבור של שמשה האחורית לפח. לא הרבה במיוחד.

אגב, חלונות חשמל.

פורסם

רכב נהדר לך על זה!

הבעיה העיקרית שלהרכבים האלו שהם כל כך עמידים שרבים מהם שרדו כך שלא יהיה להם ערך אספני :lol:

לי היתה פעם עם גיר ידני 4 הילוכים +אובר דרייב חשמלי עם כפתור על ידית ההילוכים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...