רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל, חשוב לי לציין כי קיבלתי אישור מעיתון הגה לפרסם את הכתבה בפורום. שנית, וחשוב לא פחות.. אני רוצה להגיד תודה ל: עיתון הגה. חיים זרזר - שכתב כתבה מקסימה, מכל הלב ונענה בשמחה לכל בקשותי. תודה ! איתמר רותם - הצלם, שהיה כיף בחברתו וצילם תמונות נהדרות שישמרו עם הרקורד לנצח. תודה ! אני באמת שמח לחלוק איתכם את אהבתי לרכב, שמוסברת בצורה הטובה ביותר דרך כתבה זו, תהנו...
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדקתי במחסן של החברה אבל לא היה שם ואני מעדיך למצות את האפשרויות פה בארץ לפני שאני מזמין מאנגליה.
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקרוא להצטער ולקוות שלעולם לא נקרא\נשמע על סיפורים כאלו http://www.lazlographics.com/GT500KR.html
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
תמונות שמצאתי שמחזירות אותי לגיל 16 אי שם בשנות השמונים הפאנטיק:
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
והאם זה תלוי בהיצע? מה דעתכם? תודה
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי שנתיים של המתנה סבלנית במחסן העברתי את האוטו לסטטוס אספנות והתחלנו להתכונן לטסט... כמה תמונות ראשונות של האוטו:
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 4 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
למי שפיספס את השירשור הראשון, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השני, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השלישי, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור הרביעי, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור החמישי, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השישי, מוזמן לבקר אותו כאן. שימו לב להבדלים בגדלים... תמונות של רכבים ישנים מהרחוב: התמונות של הרכב הנ"ל לא בפוקוס בגלל שהוא פשוט חלף על פני ברחוב, רכב חמוד להפליא. ולסיום, בריטית קלאסית אמיתית: …
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היפיפיה של לירוי
הודעה אחרונה מאת Psycho-Knight, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
רצתי לספר לכם ולעדכן אותכם במקרא שקרא וכך היה לפני מספר ימים החלטתי לרכוש לרכב החדש (ישן ) 1974 camaro שליHEDDERS חיפשתי וטיילתי לי ביד 2 האתר שכולם מוכרים וקונים וכן מצאתי לינק שבו היה רשום למכירה HEDDERS חדשים שלא היו בשימוש אשר מתאימים לכל מנועי מסוג G/M יצרתי קשר אם אדם נורא "נחמד " ושמו נתנאל טרייטל המכונה קרלוס מאזור אשקלון לאחר שיחה ארוכה שבה נאמר כי אם לא תהיה התאמה נבטל את ההעיסקה , החלטתי לרכוש את המוצר החדש קבענו שאני יעביר לו כסף מזומן דרך ח-ן בנק הדואר ונבצע את ההעסקה וכך היה למחרת קמתי בבוקר וכמו שסיכמנו הלכתי לבנק הדואר העברתי את המזומנים וסגרנו את ההעסקה וה HEDDERS הועברו אלי על ידי חברת UPS כאשר פתחתי את החבילה נוכחתי לגלות כי ה HEDDERS לא מתאימים לסוג הר…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
הוולבו ביקש להצטלם 1 2
מאת adig1971-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תודה רבה למגזין "הגה" ואתר מוטוקאר על הכתבה . ובמיוחד לחיים זרזר כתב המגזין הגה ולאיתמר רותם הצלם.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום יפה בחוץ, דלי ביד ורון בלב, ניקיתי את שתי האחיות, אחת שבדית זהובה והשנייה בלגית לבנה..
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המפגש שהיה היום שינה את מיקומו לחוצות המפרץ כדי לנסות מקום חדש ואווירה שונה. ניתן לתמונות לדבר, (מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים)
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 786 צפיות
לכל מי שמתעניין בחוברות פירסום לרכבים (ברושורים) הנה אתר מעניין: http://storm.oldcarmanualproject.com/
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
הבטחות צריך לקיים, לכבוד השנה האזרחית החדשה ניתן לתמונות לדבר:
-
בחיפוש באלבום ישן מצאתי את התמונה של ווספה 400 ונזכרתי שכבר שנים לא ראיתי רכב כזה על הכביש. האם קיימים כאלה אצל החברים בפורום זה ? גם במפגשים לא נתקלתי בכאלה ! נדבו קצת פרטים על הדגם...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במקום החדש, קניון רננים באיזור התעשיה ברעננה.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר באופנוע שהגיע לידי חבר במצב "תצוגה" כפי שעיניכם רואות. כפי הנראה מדובר בתוצרת אירופה (המזרחית?) מסוף שנות השלושים. ידית העברת ההילוכים בצמוד למיכל הדלק אינה בצד הנכון, אמורה להיות בצד השני. מעבר לכך לא ידוע כלום על הכלי ואין לו ניירות, האם תוכלו לעזור ?
הודעה אחרונה מאת פיאט 128 sl, -
-
פיג'ו 504 צריךתוסף 1 2
מאת יורקי-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא התעצלתי ושלחתי מייל לחברת פיג'ו שאלתי אם פיג'ו 504 שנת 1977 צריך תוסף עופרת? למחרת צילצלו מהחברה ואמרו שרכב כזה חייב תוסף מה לעשות אכלתי אותה
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היה יום יפה, אז לקחתי אותו לאפק . תודה לעוזרת הנפלאה שמלווה אותי במסירות כבר כמה שנים :
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, נעצרה לי חבילה במכס ת"א, כנראה עקב בקשה לאישור משרד התחבורה. כיוון שאין לי זמן להוציא את האישור ויש לי למי לשלוח (לא לשולח המקורי) אני מעוניין לעשות כך, האם הדבר אפשרי? תודה. (חיפוש בארכיון לא העלה בידי דבר)
הודעה אחרונה מאת drive21, -
- 7 תגובות
- 971 צפיות
האם ישנה דרך חוקית להסב ברנדה 1300 ל-1600-?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי ח'ברה אני נמצא לפני רכישה של ג'יפ לנד רובר סידרה 1 מתחילת שנות החמישים מנוע 1997ס"מק (כל המספרים מתאימים) יש למשהו מושג אם אפשר להשיג פה חלקי חילוף בארץ ? כמו רכיבי מנוע ,בלמים,הגה הרכב במצב שלם אבל - עמד הרבה זמן ובטוח יצטרך הרבה עזרה כדי להתעורר. הבעיה היא שמשיטוט בגוגל יש המון חלקים לסידרה 2,3 אבל מעט מאוד לסדרה 1 (אפילו באנגליה) תודה יובל
הודעה אחרונה מאת mario, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב לכל טובי המוחות, ברשותי למברטה Tv175 ii אותה קיבלתי לפני מספר שנים משכן ושכיום חי בחו"ל. הלמברטה רשומה ע"ש חברה פרטית שהיתה בבעלותו ואותה סגר לפני כ30 שנה. כרגע הבחור בארץ לשבועיים (אדם מבוגר) ואינו מביע עניין בלכת למשרד הרישוי ולבזבז את זמנו היקר. כרגע נסגר מולו שאבדוק את כל האפשרויות שעומדות לפנינו ע"מ שאנסה לעשות זאת לבד. מה האופציות שעומדות לפני? אינני יודע אם שמו מופיע במשרד הרישוי כבעל החברה ומסמכים מהתקופה ההיא אין לו. אשמח לרעיון/עצה, תודה, אורן.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 41 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
כשקניתי את המרצדס, היו בה כמה תקלות בלוח השעונים - מד המרחק, שעון הזמן, והתאורה הפנימית לא עבדו. מאחר ואין בעיה להשיג באיביי לוחות שעונים משומשים כאלה, קניתי ב $70 לוח נאה, דומה לזה: המוכר התחייב שהכל עובד, אז פייפלתי את הכסף, הלוח נשלח לאחי בקליפורניה, ואימי (בלדרית חלפים מנוסה) הביאה את הלוח לארץ. להחליף את לוח השעונים זה פשוט מאוד. כל מה שצריך זה לנתק כמה חיבורי חשמל, כבל ספידומטר, וצינור שמן שממש מחובר פיזית למנוע (זה לא שעון לחץ שמן חשמלי! ). הרכבתי את הלוח החדש, והתאכזבתי לראות שגם בו בתאורה הפנימית לא עובדת. אמנם מד המרחק עבד, אבל גם כאן השמחה לא ארכה זמן רב, וכעבור כ 200 ק"מ, אף הוא הפסיק לעבוד. בקיצור, הדבר היחיד שנותר לעבוד לעומת הלוח המ…
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה הרצאה לגימלאים במתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ה', 08.01, תתקיים הרצאה לגימלאים המבקרים במרכז הקהילתי ברח' שדה בוקר 10 גבעתיים, בשעה 10:30 בבוקר. ההרצאה תיערך בקומה א' , במועדון שדה בוקר. ירצה בני הספל, דובר המועדון, בסיועם של מתניה הלוי ומשה מצא. בברכה, סמדר- משרד המועדון טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני חושב שכאן יהיה הכי טוב לשאול: אני בחיפוש אחרי חבל/חוט עשוי אסבסט באיזור המרכז. פעם היה נפוץ ושימש לאטימה של מקומות חמים, כגון כניסות אגזוז למנוע. הבעיה שאסבסט כבר לא כול כך חוקי (?) או נפוץ בגלל הסכנות שבו. מה שאני בעצם רוצה לעשות תאכלס הוא לאטום כניסת אגזוז למנוע של האופנוע הישן (לאחר מכן יש אום הידוק גדול שסוגר ולוחץ את הענין אל פתח המנוע). תודה.
חמש דקות במפגש נוקיה 1 2
מאת oldcar- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היום עברתי בדרך מהכא להתם במפגש נוקיה וזה מה שהעדשה הספיקה לקלוט מפאר היצירה בישראל ובעולם:
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכונית נדירה שרק 30 יחידות יוצרו ממנה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650830,00.html
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
העבודה שלי הינה בחו"ל וכיוצא מכך, מן הסתם, אני חשוף להרבה מאוד דעות ועמדות בייחס למה שקורה היום באזור עזה ובייחס למלחמה שאנו מנהלים נגד החמאס. אם אני צריך להעריך, אני חושב שקרוב ל 100% מהעמדות שאני מקבל מחבריי ועמיתיי בחו"ל, הינן חיוביות ביותר ולמעט אחד שניסה להסביר לי מדוע אנו הצד החזק ולכן אנו צריכים להפגין יותר איפוק, כל השאר שאלו למה לא יצאנו מוקדם יותר למבצע/המלחמה הזו. טוב, כל זה לא היה מעניין את החברים בפורום הזה, אלא שחשבתי שיעניין אתכם לראות מספר תגובות שקבלתי מחבר'ה בארה"ב, אשר איתם התכתבתי בקשר לרכב שלי, שעתיד להגיע לארץ בחודשיים הקרובים (המוסטנג 64 V8 אוטומט קבריולט שבתמונה...). ולהלן שתי תגובות שגרמו לי לחייך (מהפורום של http://www.allfordmust…
הודעה אחרונה מאת roiei,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon