Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמש דקות במפגש נוקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניה, איפה הגודשים למיניהם, ראיתי מכונית שנראית כמו סובארו XT טורבו שהתכווצה בכביסה(וגם מזכירה פיאט X1\9..).

מישהו יודע איזה רכב זה? יכול להיות MR2 דגם ישן?

היא בדיוק נסעה אז לא יכולתי לראות כיתובים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אפור.

ואני אמנם מס' 5 במשקפיים אבל אני בהחלט מזהה X1\9 כשאני רואה אותה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

איזה רכב זה? סוג של סימקה ישנה אולי? התמונה מזכירה לי מכונית דומה שהייתי רואה רבות כמותה בילדותי

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=140692&stc=1&thumb=1&d=1230924854

פורסם
איזה רכב זה? סוג של סימקה ישנה אולי? התמונה מזכירה לי מכונית דומה שהייתי רואה רבות כמותה בילדותי

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=140692&stc=1&thumb=1&d=1230924854

טריומף 1300

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
כמעט. זאת טריומף 1500, ואכן ראית רבות כמוה בילדותך.

ממש מזכיר נשכחות {בסמלון שלך אני רואה את החלק הקדמי של הרכב והוא בדיוק כמו שאני זוכר אותו} אני לא מצליח לזכור מתי בפעם האחרונה ראיתי רכב כזה.. כנראה שבאמת עבר המון זמן

פורסם

הפעם האחרונה שראיתי טריומף "פח" 1500 היה ביום שישי האחרון במפגש...

בשעתו היתה מכונית כזו במשרד שעבדתי בו ונהגתי בה הרבה מאוד.

זו היתה מכונית מהנה מאוד. זו למעשה היתה האב טיפוס של טריומף עם הנעה קדמית, באנגליה שווק הרכב עם הנעה אחורית.

היו לה ביצועים טובים יחסית למכוניות דאז.

היא היתה מרווחת ורמת הגימור הפנימי היתה גבוהה. הרכב היה נוח מאוד. הרכב היה ספון בעץ, לוח שעונים מעץ, אדן החלון של הדלת היתה גם היא מעץ. לרכב היו ידיות חלון מתקפלות כאביזר בטיחות. ההגה היה קצת קשה אבל הנסיעות בהרי ירושלים היו ממש הנאה.

הבעיה הקשה שלהן היתה החיבור בין הגיר והמנוע מה שבעברית מדוברת של אז כונה "קופלונג" שהיה עשוי מגומי וכבר אחרי 20,000 ק"מ התפרק.

נחמד מאוד לראות רכב כזה שמור ויפה.

שלמה דן גדרון

פורסם
הפעם האחרונה שראיתי טריומף "פח" 1500 היה ביום שישי האחרון במפגש...

הבעיה הקשה שלהן היתה החיבור בין הגיר והמנוע מה שבעברית מדוברת של אז כונה "קופלונג" שהיה עשוי מגומי וכבר אחרי 20,000 ק"מ התפרק.

נחמד מאוד לראות רכב כזה שמור ויפה.

ה"קופלונג גומי" או ה-"רוטופלקס" (יש 2 כאלה) אינו מחבר בין הגיר והמנוע, אלא יושב על ה"דריישפטים" בין הדיפרנציאל והגלגלים המניעים (במקום ה"ציריות" הפנימיות בהנעה הקדמית המודרנית).

ואם הוא החזיק אצלך 20,000 ק"מ - היה לך מזל מיוחד :-D

ותודה על המחמאה...

עודד

• תוכן חדש...