Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרקורד ביקש להצטלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם !!

כיף לקבל כאלו תגובות על התמונות והרכב. :-)

תמונות יפות, אפשר גם מבפנים ?

ואולי זו ההזדמנות שלך להחליף את התמונה שבסמלון שלא מחמיאה לאוטו :wink:

תודה, יש לי תמונות מבפנים אבל הן חלק מכתבה שפורסמה על הרכב במגזין הגה בחודש שעבר. אבדוק אם אפשר להעלות את התמונות מבחינת זכויות יוצרים, אם אפשר אני אעלה סריקה של הכתבה כולה והתמונות.

צלם הבית שלהם צילם תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת.

מי נהנה יותר באותו היום?

אתה או הרקורד?

אנחנו נהנים ביחד, ככה זה בזוגיות.. :-P

בעבר ראיתי פנס קידמי אצל אלי פנסים ובקליות אחוריות ניראה לי שיש אצל אחים דאמוני.

הייתי לא מזמן אצל דאמוני... לקחתי את כל מה שיש להם, את אלי פנסים אני לא מכיר.. ראיתה פנס כולל הרפלקטור ? זכוכיות לפנסים יש לי הרבה, אני צריך רפלקטור.

הפורד טאונוס והאופל רקורד היו רבות מכר בסוף שנות ה 60' ותחילת ה 70', .

אכן, הרקורד C היתה הדגם המוצלח ביותר מסדרת הרקורד עד לשנים אלו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אירופה זה באמת פה מעבר לכביש.

באמת היה היום יום מקסים, אפילו חיפו' זכתה לשטיפת שמש קצרה בנסיעה.

משכנתא זה קל

פורסם

ירוי, זו פורד.

אלון, הייתי אצל אלי פנסים לפני כמה שנים ושאלתי אותה (בחורה) על פנסים לקפרי שלי (שים לב שהם דומים לשלך) והיא הביאה לי פנס מאוד אבל לא מתאים, אני מאמין שהוא של אופל כמו שלך, בכל אופן תגיע עם דוגמא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אהבתי במיוחד את התמונה החמישית עם הרקע של השדה הירוק.

:mm_yeah:

מסכים עם השודדת. כל התמונות יפות, אבל החמישית - הכי יפה

פורסם

אלון!

הרכב מקסים, התמונות יפות! הלואי שהכל יהיה שלו כמו בתמונות שלך.

תמשיך להנות!

נ.ב. לפני יותר מ 30 שנה היתה לי אופל רקורד דומה. זה היה רכב יוצא מהכלל נעים בנסיעה ויפה. נחמד שנשארו שניים שמופיעים למפגשים. האחת שלך והשניה במפגש ת"א בצבע לבן /אדום.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...