רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
יד שנייה,2000 סמ"ק,גיר אוטומט,מצב נדיר ומקורי,ללא תאונות ,צבע המקורי,הכנה למזגן כללית,7 מקומות,מנוע משופץ לחלוטין+טסט. מחיר סופי- 30,000 ש"ח. 0544750367
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
-
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. היום הלכתי לעשות טסט לרכב אספנות. היה לי צילום אישור רכב מיושן (בדיקת בלמים ואישור מוסך) מהטסט הקודם. על הרישיון הקודם, שעומד להגמר, רשום שנחוץ אישור רכב מיושן. על הרישיון החדש רשום רק רכב אספנות. מכון הרישוי לא הסכים לקבל את הרכב ללא אישור מוסך חדש. טען שהצילום לא מספיק. בעבר, לפני שנה הרכב עבר עם הצילום. מה אומר החוק? עשיתי חיפוש והדעות חלוקות כמו כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193663&highlight=%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8+%D7%A8%D7%9B%D7%91+%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%A9%D7%9F האם צריך אישור כל חצי שנה או כל שנה ובחצאים להביא צילום? אני מבקש, אם ניתן, הפניה לתקנה המפורשת כי נמאס לי כל טסט מחדש להתווכח עם הבוחן. …
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחובבבי סובארו http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=6258
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני להביא לארץ רכב אספנות איטלקי שנמצא כרגע בגרמניה. רציתי לדעת אם המס יהיה סכום הרכב+105.5% או סכום הרכב+5.5%. בתודה, עודד
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 5 תגובות
- 956 צפיות
ראיתי בהרבה רכבים אמריקאים משנות ה50 וה60' שברווח בין נוסע ימין לשמאל במושב האחורי יש מעין פלטת מתכת (?), למה היא נועדה? מצורפת תמונה, לצורך העניין מצולמת כאן שברולט אימפלה מתחילת שנות ה60. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג כמות גדולה של סודיום ביקרבונט? ברצוני לעשות ניקוי בהתזה ולא להשתמש בחול בגלל חסרונותיו הרבים. צור
הודעה אחרונה מאת CHEVROLET, -
- 4 תגובות
- 775 צפיות
הי, היום נודע לי כי בשבת הקרובה אני טס לשם לשבוע, מי מכיר בתוך רומא או בסביבתה סוכנות חלקים לווספה פיאג'ו? - רן
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מזל טוב לשני חברים קרים שחוגגים היום יום הולדת, הרבה בריאות, אושר, עד מאה עשרים. הצלחה בהכלללל. אבי, שלא תפסיק לחייך. שלומי, שלא תפסיק לצלם.
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
עזרה בנושא TITLE 1 2
מאת bareliran- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכל החברים. אני בשלבי יבוא מוסטנג מארה"ב, לאחר הרבה חודשי חיפוש. לרכב שאותו אני רוצה ליבא, אין TITLE. מי שמוכר לי את הרכב, הוא ברוקר וככל הנראה, יהיה לי קשה להגיע לבעלים המקוריים. מה שכן יש, הוא רישון רכב Vehicle registration חתום בצידו האחורי בעידי הבעלים וכן - העברת בעלות (Bill of sale). האם למשהו יש מידע, האם וכיצד אני יכול להנפיק בכוחות עצמי TITLE לרכב? האם אני חייב את חתימת בעל הרכב עצמו? אשמח לעזרה מכל מי שיש לו מידע בנושא. אלירן
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבל על הזמן
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
לפני כחצי שנה פינקתי את עצמי בטרנספורטר 1991 במצב מעולה. למרות שאני אוהב את הגרגור של המנוע אני חושב להתקין בו רמקולים פשוטים ורדיו-דיסק. מכיוון שכל החלקים באוטו מקוריים (כולל הריפודים) אני חושש לקדוח באוטו ולבצע שינויים מהותיים. האם מישהו מכיר מקום "יעודי" לרמקולים באוטו למעט הרמקול הפרהיסטורי במרכז הדשבורד? המלצות לגבי מתקין באיזור חיפה? אורי
הודעה אחרונה מאת .T., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מפגש שישי בשרון עובר דירה לאחר שנתיים, ועם הגידול בכמות הרכבים המשתתפים במפגש, מפגשישישרון עובר דירה. בשבועיים הקרובים נבדוק את המיקומים הבאים: ביום שישי 19.12.08 יתקיים מפגש לניסיון במדרחוב כפר סבא בצמוד לקפה "קקאו" [הכניסה מרחוב ארבל 8]. ביום שישי 26.12.08 יתקיים מפגש לניסיון בחניית הקניון שבצומת משמר השרון בצמוד לקפה [על כביש 4, 3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד]. בתחילת חודש ינואר תפורסם לחברים ההחלטה על המיקום הסופי. בברכה, סמדר מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 48.3 אלף צפיות
ערב טוב , יש ברשותי רנו 4 שנת 76 מזה כ- 10 שנים האוטו עומד ומחליד בחצר , בזמנו הורדתי את לוחיות הרישוי ולא זכור היכן שמרתי אותן אחרי כל כך הרבה זמן , גם הרשיונות שלו אבדו לי כיום קיבלתי שתי תורמות ואני מתעתד לשפצו . במשרד הרישוי סרבו להוציא לי את הרשיונות שלו בלי מספר רשוי , כידוע ההרכיה ארוכה ומעצבנת . האם מישהו נתקל בסיטאוציה דומה על איך מאתרים מספרי רשיוי ע"פ ת.ז ? אנא עזרתכם אשמח ואודה לכל עיצה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש בצפון (חברים בפועל בלבד!) החברים מוזמנים להגיע מלווים בבנות הזוג (או בני הזוג) להדלקת נר חנוכה ביום ד' , 24.12.07, בשעה 20:00 בערב , בביתם של איתמר ורעיה שורקי. כתובת: רח' נחלת יעקב 31, כפר חסידים (ליד הצרכניה). מאפים ביתיים יתקבלו בשמחה! חנוכה שמח! סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מנסה לעזור לחבר, בעלים של מרצדס SEC 500 מודל 85' (W126). האפשרות הטרוויאלית היא לחפש באיביי גרמניה אבל לא הכל קיים שם וגם מילות החיפוש שבחרתי לא בהכרח נכונות, כך שאני מבקש את עזרתכם גם בבחירה נכונה של המילים: 1) מנוע גג + כבל + כפתורים [roof | Dach 2) דשבורד [dash | dashboard 3) קונסולה של הגיר [console 4) דיפונים של הדלת [door | Tür - איפה עוד ניתן לחפש מאגר חלקים, ממקום שמוכן יהיה לשלוח ארצה? - האם מילות החיפוש בהן בחרתי נכונות? תודה!
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 755 צפיות
אני מניח שיש בפורום לפחות שני חברים שישמחו לצרף לאוסף שלהם את הפרוספקט הזה. (יש שניים).
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן... למי שזוכר וגם למי שלא, אני הבחור ששיפץ טנדר קאדי שנת 85 רציתי לשאול לגבי הרחבת מידת הצמיגים. ככל שידוע לי עד כה המידה היחידה שמותרת ברשיונות היא 13/165 רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך או אפשרות לבדוק את נושא הרחת הצמיגים יותר לעומק מה גם שבאופן ודאי קיים רכב כזה בארץ שנע עם צמיגים רחבים האם זהו תקדים? מה אפשר לעשות בכדי לברר את הנושא אשמח לכל מידע... תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים בתקופה האחרונה החלטתי להגשים חלום כמו רבים ממכם ולרכוש רכב אספנות . הרכב שברצוני לרכוש הינו קורבט סטינג ריי {C3} . כדי לבצע את הרכישה אני מעוניין להעמיד לטובת הרכישה סכום של בין 70-90 אלף ש"ח כדי לקבל רכב נוסע עם מספר צהוב . משיטוט באייבי ראיתי רכבים רבים שיכנסו לי בתקציב. ומכאן לכמה שאלות שנשארו בשבילי פתוחות. עיניין המכס : אני יודע שקיום המכס הופחת לאיזור ה100% מסכום הקניה והמשלוח . אם זהו השיעור מהו תפקידו של מחירון קראוס ודומים לו והאם הוא רלוונטי לגבי ? הבנתי למשל שעל רכב שניראה במצב טוב יותר אני עלול לשלם יותר מכס. יותר מכמה? למשל... לגבי הרכב הבנתי ממספר אנשים שדיברתי איתם שהרכב יחסית אמין במקרה של בעיות או טיפולים שוט…
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם! באילו טורים מומלץ לנסוע עם מנוע כזה? שוב: מנוע פורד "גרמני", 1700 סמ"כ, V4, שנת 68. יש לי גיר 4 הילוכים, ואני מפחד לאמץ את המנוע- עד עכשיו לא הגעתי ליותר מבערך 3500, אבל האוטו נוסע לאט בגלל זה!
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהוא יודע, מה מס' הצבע של החיפושית בתמונה ? הרבה חיפושיות הגיעו צבועת בגוון הזה, אשמח לעזרה ממישהו, שיש לו קטלוג צבעים. תודה.
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- 1 תגובות
- 795 צפיות
שלום מצאתי ליבוא קורבט שנת 79 מקליפורניה. ב6K השאלה שלי האם גם על אוטו אספנות אני גם משלם את ה 110% מיסים. כי הבנתי שעל אוטו אספנות יש אחוז מיסים מועט.? חוץ מה5K על יבוא ורישום. משהו יכול לפרט במדוייק איך מתבצע החישוב?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך גרר זול ואמין, מצידי בן אדם פרטי ולא חברה. לגרור רכב מ GULFPORT במאסאצוצס MS עד סטמפורד, קונטיקט. ראו מפה מצורפת עם חיצים. יש למישהו איזו שהיא המלצה ? תודה
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל המקצוענים אני רוצה להחליף את הקרבורטור המקורי ברכב בקרבורטור משופר, האופציות הם SUMMIT,Holley ,Edelbrock אני לא מבין את הנתונים של כל דגם אני רואה שההבדל העיקרי הוא במונח שנקרא CFM יש 500,600,750,800 איזה קרבורטור יספק לי יותר כח מהאחרים ? איזה קרבורטור יתאים לי בלי "קומבינות" למנוע (שברולט 305 V8 נפח 5000 סמ"ק)? האם יש הבדלים בצריכת דלק? את הדגמים ניתן לראות באתר של SUMMIT יש להם מבצעים על הקרבורטורים שלהם 250$ לעומת האחרים 300$-450$ אני מודה לכל העונים מראש ,תודה מיכאל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אחרי הצלחה גדולה של מפגש איטלקיות בהרצליה, מפגש פורד (שלצערי לא זכיתי להיות בו), ומפגשים רבים אחרים, מה דעתכם לארגן מפגש של רכבים צרפתיים, להראות, לראות, להתרשם? הרי יש כאן בפורום לא מעט בעלי רכבים צרפתיים נהדרים. חברים, מה אתם אומרים, יכול לצאת לפועל?
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
השקת שברולט אימפלה הארדטופ שנת 1960 CHEVROLET IMPALA HARDTOP 1960 ביום ו', 19.12.08, בשעה: 16:30, תיערך השקת שברולט אימפלה הארדטופ, משנת 1960, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש שי הררי, חבר שהצטרף אלינו לאחרונה. שי ממשיך את דרכו של אביו ז"ל, בתחום אספנות הרכב ומשיק את הרכב שאביו התחיל לשפץ ובכך מגשים את חלומו של אביו . האירוע יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף וסקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי שברולט מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. אם ירד גשם האירוע ידחה בשבו…
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי עבר רציני עם איטלקיות. ובזמנו הייתי למיפגשים של מועדון פיאט כשהמועדון רק התחיל. כבר אז התאהבתי באחת המכוניות מהמיפגשים. מדובר בפיאט 124 ספורט כתומה. עד כמה שאני יודע מדובר במנוע 2.0 ליטר רבעיית קרבורטורים והנעה אחורית היום ראיתי את התמונות ממפגש האיטלקיות וניתקלתי במכונית הזו. המכונית למכירה? יש עוד כאלו בארץ? יש כאלו למכירה? והייתי מעוניין בעוד פרטים על הדגם המדהים הזה. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצה לשמאי,לשם הערכת כמה רכבי אספנות-רצוי מאזור צפון הנגב. אני גר במקום שהקאסמים נופלים ואם חלילה יפגעו הרכבים,עדיף שאהיה מוכן מול מס רכוש. בתודה מראש,ומקווה שלא אזדקק.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום . מעניין שיצחק לוי לא מפיץ מחירון של רכבי אספנות בדומה למחירון קראוס. אני מבין שאין אלפי דגמים בארץ אבל בכל זאת אפשר להכניס חיפושיות , פיאטים , מרצדסים , אמריקאיות , אופנועים וכד' ( כמובן לפי 5 או 4 דרגות של מצב הרכב ). יש מחירון מעניין באינטרנט באתר http://www.vmrintl.com/cctm/coll_frame.htm - 3k מקישים דגם , שנת יצור ומקבלים 5 דרגות של מחירים שונים - לשימושכם
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש בירשותי pontiac firebird 76 וכבר המון זמן שאני מחפש סט ניקלים של הרכב (מסביב לשמשות וכו'...). אשמח לקבל מידע על מקומות או אתרים שבהם ניתן למצוא סט כזה (חיפושים בebay לא הניבו תוצאות). תודה וחג שמח, עומר.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת vadim6385,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- סולל הדרך
- רב הנסתר
- flytomars
- Chmimo
- גולדן191
- yor2
- stx
- baer
- hgilad123
- ניקו פ.
- SurfHigh