רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
והנה התמונות
הודעה אחרונה מאת .T., -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לחברים שלום נקראה בדרכי הזדמנות לרכוש כזה אופנוע. הייתי רוצה לקבל קצת אינפורמציה מחברים שמכירים את הכלי לגבי שרות,אמינות,חלפים וכו... תודה מריו.
הודעה אחרונה מאת mario, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום חברי הפורום. תוכלו לתת לי הערכה כמה בערך עולה לשפץ סובארו קאסטום 79 שעמדה בערך 10 שנים במוסך ? נושא התקציב לא ממש משנה כאן. אני פשוט רוצה אומדן כי אינני מנוסה בתחום. בתודה מראש לכל המגיבים !
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
שלום רב לפני ימים אחדים קיבלתי הצעה מעניינת לקנות אוסף דגמי מכוניות ומשאיות סובייטיים משנות ה80 . האוסף כולל כ 50 דגמים אשר חלקם עדיין באריזתם המקורית . ברצוני לשאול כיצד אוכל לתמחר אוסף זה בכדי לקנות אותו במחיר הוגן . בעל האוסף הוא חבר קרוב שבהתחלה לא ביקש דבר בתמורה , אך לאחר שהסברתי לו את הערך של האוסף , הסכים לקבל תמורה . השאלה שלי היא קשורה בעיקר לסוגי הדגמים ונדירותפ בשוק דגמי האספנות , לדוגמא לאדה 2105 , תהיה נדירה פחות מuaz אמבולנס מ1982 . אודה לכל עזרה , אשר תעזור לי להעריך את האוסף בצורה הוגנת . באוסף ישנם גם כמה דגמי majorette ו bburago אשר ערכם אינו מעניין אותי . השאלה היא רק עבור הדגמים הסובייטיים . תודה על עזרת…
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, האם מי מכם כבר ניצל את ההסדר החדש לאיחסון רכבי אספנות בחניון מגדלי התאומים ברמת גן? אשמח לחוות דעת מניסיון. ערב נעים, חמי
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 965 צפיות
שלום רב נשברה לי בוכנה בפיגו 204 מנוע 1100 זקוק בדחיפות לסט אוברול כלל אטמים ותושבות מנוע מי יכול לעזור???
הודעה אחרונה מאת galgalim, -
-
- 1 תגובות
- 764 צפיות
ראיתי שעון של אוטוגייג'(ספידומטר)ואני רוצה להרכיב כזה באל קמינו,יש לי גיר 700 שיש לו יציאה לחיבור חשמלי ולא לכבל(בגלל זה לא היה לי שעון מהירות עד עכשיו...)והשאלה אם אני פשוט מחבר לשם או שאני צריך לשנות משהו???אני אשמח לאיזה תרשים או הסבר...תודה! נ.ב עוד לא קניתי שעון אז אם יש למישהו טורים ומהירות זהים,לא יותר מידי גדולים,רקע לבן,אני אשמח!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
שלום איזה סוג מצבר וכמה אפמר אני צריך לביואיק ריגל שנת 79 מנוע 4.9 V8?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בשבוע שעבר נסעתי לנתניה כדי לבקר את הטריומף הראלד שלי, שעובר שם פחחות. מצאתי התקדמות, למרות ריבוי החגים: רוב הצבע הוסר והמתכת קיבלה שכבת צבע יסוד כדי להגן עליה: יש עוד מה לעשות. . . ה"מדף" בתוך תא המנוע, לאחר הסרת משאבות הבלמים והקלאץ'. לא רקוב, אבל בהחלט מגעיל: מסגרת החלון הקדמי: רצפה חדשה מאחורה: ומקדימה: חור רקוב גדול מתחת למושב האחורי: אני בינתיים עסוק בחיפוש חלקים, רובם מאי-ביי. קרבוראטור חדש. דרושות קצת התאמות לפני ההתקנה: משאבת דלק עם ידית מילוי: כל מה שדרוש לשיפוץ השפריצרים: צירים לווישרים, NOS: שפריצר NOS:…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב אני לא מבין כל כך האם אני יכול לייבא מארהב את הרכב הזה שנת 72-78 - לאור התקנות החדשות הבנתי שיש שני דגמים - האחד עם פנסים עגולים והשני עם פנסים מרובעים - הראשון מיוצר בארהב - כך הבנתי ואותו אני יכול להביא ? האם נכון ?
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. או שאני סתום או שאני לא מבין! האם מישהוא יכול להסביר את הפטמורגנה הזו או אולי אני לא רואה טוב. הסיפור אני ניכנס לקלאסיק קאר ומוצא את המודעה המצורפת. http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=72&ad_id=12526 מענין אותי הרכב מתוך סקרנות ואני ניכנס לאיבי לברר מה הרכב המדובר ומחירו. ואת זה אני רואה. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-BUICK-ELECTRA-2-DOOR-ONLY-19-000-MILE-NICE_W0QQitemZ250327469926QQihZ015QQcategoryZ80732QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אז יש שתי אפשרויות או תאומים :scatter: או אני רואה כפול או הכול חרטה. תשפטו לבד. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי אופנוע שטח שדורש שיפוץ,יוצא שיותר זול להביא מנוע תחתון קומפלט מאשר לשפץ אותו בחלקים,יש לו גם רשיונות וגם טסט,מה הפרוצדורה בשביל להכניס אותו לארץ אם אני מזמין דרך EBAY? תודה.
הודעה אחרונה מאת A.B, -
בשבוע שעבר הייתי מעורב בתאונת דרכים. רכבי נפגע מאחור. (בשרשור זה). פציעה אופיינית לפגיעה כזו נקראת "אפקט צליפת שוט", והיא נגרמת כאשר הראש "נזרק" לאחור בזמן פגיעה מאחור. במושבים הקדמיים ברכבי יש כריות מעל המושב, שמטרתן מניעת הנזק הנ"ל. במושבים האחוריים - אין. אני לא רוצה לדמיין מה היה יכול להגרם לנוסע, אם חלילה יישב מאחור בפגיעה כזו. במקרים קיצוניים אף יכול לשבור מפרקת. כנל גם במקרה ההפוך, של תאונה חזיתית - במקרה שאין חגורות בטיחות. רק לאחר התאונה שלי נהייתי מודע לחשיבותן של מערכות אלו. ברכבים עכשיווים ישנם מערכות רבות נוספות (בקרות החלקה, מותחני חגורה, אזורי קריסה, מערכות למניעת נעילת גלגלים וכו'), שבוודאי אין סיכוי וטעם להוסיף לרכב אספנות. א…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
קניית חיפושית
מאת goinnow- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מתעניין בחיפושית אמריקאית שנת 73. יש למישהו הערכת מחיר כמה היא אמורה לעלות. אין ספידומטר, 1300, היא שמורה מבפנים ומבחוץ. 4 צמיגים חדשים עם טסט לחצי שנה. אין לי ניסיון בתחום אז אם יש למישהו גם איזה אתר למתחילים זה יהיה מצויין . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם פעם בקשו ממכם לקחת את הרכב לבדיקה ?? האם מישהו עשה בדיקה במכון כמו קומפיוטסט לרכב אספנות ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום פתחתי עוד נושא כי בנושא הקודם לא קיבלתי תשובה. לפי משהבנתי הרכב הזה סוג של סקודה אבל אני לא יודע איזה מודל זה וכמה עשו מכוניות כאלה הגיעו לארץ שרדו מקווה לתשובות רציניות תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת rctguy, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לזה אני קורא אמת בפרסום. נמרוד
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבירת חומה,עמודים,ריתוכים,עץ וכו',והן עומדות במקומם הטיבעי... תודה קלרה תודה תודה את מלאך ,איך שהצלחתי עם החברה שלי :lol::lol::lol:
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
חברים יקרים הלילה נגנבה חיפושית במעוז אביב רחוב רפידים. למי שלא יודע : חיפושית צהובה 1303 כאשר יש עליה כיתוב מאחור: JUST MARRIED החיפושית שייכת לערן רגב. כל מי שראה או יודע נא ליצור קשר עם ערן 052-6556878 אפשר גם לבני 054-8019000 מספר הרישוי 329-483 דגם 1303 סימני זיהוי : מדבקת ה JUSD MARRIED על השמשה האחורית מכה בכנף הקדמית ימנית שצבועה בצבע יסוד. מכסה מנוע אחורי בצבע צהוב בהיר ששונה מצבע הרכב. אנא פקחו עיניים וצרו קשר במידה ותראו משהו שיעזור תודה
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
פנטיק נחמד שראיתי בתערוכת מילאנו האחרונה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן שהפיורי ה"חדשה" משתפצת לה לאיטה, עלה בדעתי לשלוח את הפגושים ומסגרות הפנסים לציפוי מחדש (כרום/ניקל). האם ידוע לכם על בעלי מקצוע טובים, עלויות וכדאיות? אשמח להמלצות ולדעות. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
היום בבוקר טלפון, על הקו העירייה..."שלום יש הרבה תלונות של שכנים על החיפושית שלך".... "סליחה? החיפושית מכוסה, חונה כחוק בחנייה מסודרת, אוויר בגלגלים, רישוי על שמי, רק ללא טסט..." "כן אבל היא עומדת הרבה זמן" "אז מה? אני משפץ אותה לקראת טסט" "רגע, אני אעביר את האחראי" בקיצור אחרי דין ודברים הבטיח לי הפקח קנס על העמדת רכב ללא טסט, מתוך כבוד לחוק נגשתי להניע את החיפושית ולהעביר אותה מקום... כבלים, מצבר, ההתנעה הפולי מסותבב חלושות מושיט יד לסייע לו בסיבוב הראשון ו...בום...האצבע נתפסת בין הפולי לחגורה... דם...הרבה! טלפון בהול לאישה, יאללה נוסעים לעין כרם...הרדמה, שיוף העצם תפרים...הרבה! כאבים...וזהו בפעם הבאה שאני עושה למישהו אצבע משולשת זה יהיה רק 3/4 אצ…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___1928-Cadillac-Dual-Cowl-Sport-Phaeton-Concours-Show-Car_W0QQitemZ110315724766QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item110315724766&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A727%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308 1928 Cadillac Sport Phaeton Dual Cowl
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מתוך YNET מתוך classiccars ככה צריך להתחיל שבוע חדש
הודעה אחרונה מאת idannn 996, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התמונות:
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קבלת פנים צפונית CADILLAC SEDAN DE VILLE 1956 ביום ו', 28.11.08, בשעה 17:00, תיערך קבלת פנים לקאדילק סדן דה- וויל הארדטופ , משנת 1956, שיובאה ע"י חבר המועדון רן שוורץ. האירוע יתקיים בחניית קפה- YELLOW , תחנת הדלק פז, צומת לב המפרץ, חיפה. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי קאדילק מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. אם ירד גשם האירוע ידחה בשבוע. בברכה, סמדר- משרד מועדון החמש טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 37 תגובות
- 7 אלף צפיות
סיור מועדון החמש במושבה מזכרת בתיה ביום שבת, 22.11.08, נקיים סיור מרתק במושבה ציורית עם אתרים היסטוריים – מזכרת בתיה . היציאה לסיור היא באופן מאורגן מבית הקפה "קפה קפה" (הממוקם ביציאה הצפונית של רחובות, בפארק המדע נס ציונה/רחובות) בשעה 09:30 בבוקר. ניסע בשיירה (לפי נוהל שיירה) למזכרת בתיה ושם נפגש עם המדריכים אשר יתארו בפנינו את ההיסטוריה של המושבה ואתריה. תוכנית הטיול: ביקור במוזיאון, במיתקן שאיבת המים העתיק שיופעל במיוחד עבורנו, ועוד. משך הסיור הרגלי הוא כשעתיים. בתום הסיור, למעונינים - נשב על כוס קפה בנקודת ההתחלה – "קפה קפה"בפארק המדע נס ציונה/רחובות. עקב ההתחייבות למוזיאון, חובה להירשם במשרד המועדון עד יום ד', 19.11 ולשלם 18 ש"ח לכל…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ttp://
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. בחיפושית 1972 קיימים 4 ג'נטים מגנזיום 14 . ברישיון רכב רשום 15/155 , האם ניתן לבצע שינוי בעמדה 1 במשרד הרישוי בחולון ? האם ניתן לבצע שינוי רישום במכון רישוי כדוגמאת קומפיוטסט ? במידה וכן אודה לכם על הדרכה ויעוץ מה להביא ? מתי כדאי לבוא וכד' . תודה !
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov