רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 893 צפיות
באוטו שלי יש פנסי איתות עגולים המורכבים על הכנפיים, בנוסף לאלה שעל-יד הגריל. הם לא מקוריים והייתי רוצה להפטר מהם כחלק משיפוץ הרכב. השאלה היא, האם יש חוק שמחייב אותם ברכב משנת 1966? האם אפשר לעבור טסט בלעדיהם? תודה,
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני אוברול למנוע 350 אולדס, מעונין לדעת האם החלקים ברשימה משותפים בין מנוע 350 שבי ואולדס, כלומר ליבא מארה"ב את החלקים SBC למנוע אולדס. החלקים הם: 1. בוכנות רינגים 2. מיסבים טלטל קראנק 3. תותבים גל זיזים. תודה.
הודעה אחרונה מאת chevelle, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
התמונות מדברות בעד עצמן.... חלקן צולמו עם רדת החשכה... וכולן בסלולארי, מפאת חסרונו של הצלם המדופלם!
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
שלום לפי הכותרת אני מחפש סובארו GFT השנה לא כול כך חשובה מה שכן חשוב הוא שילדה תקינה בודי סביר פנים סביר ורשיונות איזור בארץ לא כול כך משנה! אנא צרו קשר [email protected] חשוב מאוד! עכשיו לסיפור: יצרתי קשר עם בן אדם שמחזיק אחת כזאת דרך אתר יד 2 שנת 77 ידנית מהתמונות הרכב ניראה חלומי החלטתי להתקשר ולראות עם המודעה רצינית והכול דיברתי עם הבן אדם נדמה לי אלון. קבעתי להיפגש על מנת לבחון את הרכב עד פה הכול ניראה בסדר "החלום הולך להתגשם" נסעתי עם אישתי היקרה למקום המפגש הבן אדם ניראה אמין ונחמד ואוהב את הסובארו שלו מרוחק ראיתי מכות פח קטנות ושריטה פה ושם(כמעט לא שמים לב) לא כזה נורא ולא מלחיץ. אמרתי למה בתמונה לא רואים את זה א…
הודעה אחרונה מאת maier, -
נולדתי במזרח נצר למשפחה מכובדת, ויש לי פי שלוש בוכנות, מגלגלים, אני קלאסי אספני חזק ומיוחד, מי אני? - רן
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מצאתי תמונה משפחתית שבו מופיע רכב ווקסהול סטיישן כנראה מודל 68 (התמונה צולמה בסביבות 69) האם אפשר למצוא לפי מס' הרישוי את המודל המדוייק? במשרד הרישוי שמור מידע היסטורי? האם מישהו למישהו יש רכב כזה או מכיר/ראה אחד?
הודעה אחרונה מאת tsents, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נתקלתי ברכב הזה והייתי חייב.... מי יודע מה היצור הזה??
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
-
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם! השאלה: המוכר שלח לי את הניירות של האוטו ואת המפתחות כבר ב-7 לאוקטובר מגרמניה! עד היום זה לא הגיע, מה, שמן הסתם, לא נראה סביר. יש לי מס' משלוח גרמני- אבל, לא מצליח לעשות עם זה כלום- באתר שלהם אני לא רואה אופציית מעקב, כמו שיש לנו! מה עושים, זה נורא דחוף! תודה!
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 16 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
לאחר שכיסוי ה "4 עונות, נגד גשם, שלג הוריקנים וקטיושות" כשל בצורה קשה בגשם האחרון החלטתי לעשות כיסוי תוצרת בית. החומרים - שקיות זבל גדולות מניילון, דבק של מלחמת המפרץ. התוצאה בתמונה (אורך בערך 5 מטר, רוחב בערך 3.5-4): עדכון לגבי יעילות המוצר יפורסם בגשם הבא.. במידה וה TESTING יצליח אני מציע אחד למכירה ב 300 שקל + הנחה מיוחדת וסודית לחברי המועדון...
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברנו נחום קדמיאל שהיה נוכח בבית המשפט מדווח: ציטוט מפסק הדין:"סוף דבר, לאחר שעיינתי בתיק החקירה והתרשמתי מהעדויות, מצאתי לנכון להעדיף את גרסת התביעה אשר נמצאה אמינה והוכיחה מעל לכל ספק סביר את הרשלנות המיוחסת לנאשם בדרגה מספיקה להרשעתו בכל סעיפי הרשלנות המיוחסים לו, על פני גרסתו של הנאשם. לפיכך רואה אני מקום להרשיע את הנאשם בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום". גזר הדין יינתן ב 17 בדצמבר. כולנו זוכרים בעצב את חברנו האהוב, ניר עוזדור.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 46 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום , אני שמח לבשר שהרכב הנ"ל הגיע לארץ , עבר תקינה וקיבל רישיון . ( רק ללא הגנטים .. אלא עם הצלחות המקוריות .. )
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
מפגש בת"א 1934
מאת שוקה- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מגרש חניה מלא בחוף ימה של תל אביב, מרץ 1934. נראה כמו מפגש של המועדון. מעניין כמה מכוניות, אם בכלל, נותרו מהמצולמות.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
מחפש פחח אומן
מאת ariebz- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש פחח אומן שלא מפחד מעבודת מתכת וצובע ברמה גבוהה אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר ניקוי חול, פחחות וצבע.
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שנה טובה, האם למישהו יש מושג מהיכן אפשר לקנות את שטיחי הרצפה להדבקה בגליל/לפי מטר? כמו כן, מה כדאי לדעת לפני שמרפדים את הכסאות לבד? (יש כבר דבק בספריי, ספוגים וריפוד) תודה!
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר בקרבורטור סולקס 4A1 כפול. הקרבורטור שופץ לאחרונה עם קיט שיפוץ מקורי. לאחר השיפוץ החלה להופיע בעיה שלא היתה קודם. הבעיה היא שלאחר שלושה ימים ומעלה בהם לא הונע האוטו, קשה להניע, כלומר צריך סטרטר ארוך מאוד עד שמניע. משאבת הדלק נבדקה ועובדת היטב. הצ'וק עובד. כאשר אני מתיז ספריי קרבורטור ישירות לקרבורטור, מניע בלי בעיה. אם אני מניע יום אחר יום, אין כל בעיה. התופעה מפריעה לי מאוד מאחר ואני לא משתמש באוטו יום יום וכך יוצא שאני גומר את הסטרטר על בסיס קבוע. אשמח לקבל עצות איך לפתור את הבעיה (נא לא להציע לחזור לקרבורטוריסט מאחר וניסיתי כבר ללא תוצאות). אשמח גם להפניה לבעל מקצוע איכותי. נסעתי בעבר לצביקה קרבורטורים אך הוא לא הסכים לטפל בטענה שאינו מכיר את הדגם הזה ו…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כבר עברה תקופה ארוכה מאז שאייל עבר את האירוע וכבר כמה ימים משום מה אני תמיד נזכר בוא.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פרוייקט שהתחלתי לפני חודשיים לערך והסתיים היום. הכל התחיל מהחוסר נוחות שחשים כאשר נוסעים ברכב מכיוון שיש מרווח גדול בין הכסאות הקידמיים ואין איפה להניח את היד! חפשתי פיתרון באיבאיי ואז גליתי שיש קונסולה שניתן לרכוש (במחירים ממש גבוהים) אך עדיין לא כוללת משענת ליד. פתרון נוסף, לרכוש רק משענת ליד אבל התקשתי למצוא אחת מתאימה היות והמרווח בין המושבים אינו סטנדרטי (רחב ובעל זווית קמורה). לכן, בחרתי ללכת על הפיתרון "הום מאייד"- קונסולה לרכב שגם כוללת משענת ליד. בחישוב הכללי הושקעו 40 שעות עבודה בערך של שני אנשים (אני ואבא). התוצאה, מעבר למצופה (אבל מצד שני, אני משוחד ) וכמובן שעונה על בעיית "איפה שמים פה את היד?!". שלב ב' הינו להוסיף שעון מד סיבובי מנוע בחלק שמתח…
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מזל טוב ענקי לבחור גדול לא פחות.... טל היקר, שנדע עוד הרבה מפגשים שכאילו, מפגשי שישי, טיולים, חגים ושמחות - ושתמשיך לטחון ת'מצלמה. נ.ב. (1) - לשנתך הבאה, שתתווסף קלאבמן לאדמונית נ.ב. (2) - זה אתה, גאלפו מהפורום?? בידידות רבה, אסף
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמעתי מכמה אנשים שמתחילת השנה 1.1.09 רכב אספנות שלא יהיה לא טסט מעל שנתיים יהיה חייב באישור מעבדה. השאלה שלי היא האם זה נכון ויצאה תקנה כזאת או שזה סתם שמועות? תודה אליעד
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת "נס" אחרי חיפושים החליט חבר להפתיע אותי ואני אמור לקבל במתנה ווספה משנת 1980 לפי מה שהבנתי הווספה עומדת כשנתיים ללא שימוש. אשמח לקבל עצות איך להחזיר אותה לחיים מה להכין?מה צריך להחליף וכו'... תודה מראש לעוזרים יום טוב כמובן שאוסיף תמונות שהכלה תגיע
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
שיפוץ אלקמינו
מאת איציק.-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם האמת לא יודע אם הייתי מגיע הנה , אחי החזיק אלקמינו כמובן 8 צילנדרים והיה לו חלום לשפץ אותה , רצה הגורל והוא ניפטר לפני שבוע וחצי , לקחתי על עצמי לשפץ אותה כל הנושא של מנוע מכללים ופחחות לא זר לי אבל בערך 20 שנה שלא עשיתי את זה לא יודע היכן להשיג חלקים וכו' כמובן שבלי שישחטו אותי להתחלה אני צריך קיט שיפוץ קרבורטור , ולדעת היכן אני משפץ משאבה מרכזית , בוסטר
הודעה אחרונה מאת uri-coupe-gt, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לחבר רכב שאני מתלבט לגביו. אין לו 20 שנה טסט ואני לא רוצה שהוא יהיה רכב אספנות. בוא נניח רגע את השיקולים בצד למה. אבל אני לא רוצה שיהיה רכב אספנות עם כל ההגבלות. נניח שאני מוכן לשלם את 20 האגרות שהוא חייב, האם יעלו לי אותו לכביש ? מה הפרוצדורה והאם זה אפשרי ?? צריך מכון תקנים ? מישהו מוכן לפרט ? תודה
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
פורד פאלקון שנת 70 יש הרבה עבודה על האוטו .האוטו שופץ בשנת 2000 ולאחר 4 שנים בהם שימש את הבעלים כרכב יום יומי האוטו עמד והיה חשוף למפגעי הטבע. האוטו כרגע בישור קו מכני אחרי שהאוטו יעבור טסט אני אתפנה לצד הקוסמטי שלו. כל מי שיודע על חלקים לאוטו הזה בבקשה לפנות בה"פ אני מעונין להכניס הרבה ניקל למנוע .מי שמכיר שיפורים אני אשמח לדעת תודה מראש לכל המברכים אני מקווה מאוד שהאוטו יהיה מוכן כמה שיותר מהר
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב אני תושב חוזר מארה''ב ברצוני ליבא רכב אספנות מרצדס sl האם יש למישהו ידע או ניסיון מבחינת מכס והובלה למעשה בכול התהליך בתודה חגי
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 2 תגובות
- 724 צפיות
שלחתי מכונית אספנות לארץ מארצות הברית, אך עקב השביתה המשלוח התעקב (במקום ישירות היתה עצירה בטורקיה) וכעת שהמכולה הגיעה אני נדרש לשלם את ההפרש על הזמן הנוסף שהמכולה היתה בנסיעה. ברור לי שאני לא אשם אך האם יש למישהו עצה מה ניתן לעשות ? או שאין ברירה ואני מחוייב לשלם את תוספת תודה
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. יש לי תקלה בחיפושית , אודה לכם על המלצות לתיקון - הרכב מניע רק ככשופכים כמה טיפות בנזין ישירות לתוך הקרבורטור , כשהוא מניע המנוע עולה בטורים וכשעוזבים את דוושת הגז המנוע מקרטע וכבה. מסנן דלק חדש.. בוצע ניקיון פנימי וחיצוני לקרבורטור עם ספריי ניקוי ... אשמח לכל המלצה טכנית . תודה !!
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 8 אלף צפיות
בוקר שטוף שמש והחלטתי לצאת לרכב ולדווש על האפניים. מכיוון שזה נעים יותר לרכב בקבוצה חיפשתי לי שותף שיסכים להצטרף לרכב עימי בקצב איטי,אומי התנדב למשימה. היעד שאליו החלטנו לרכב היה נחל איילון,שביל שמתאים לרוכבים מתחילים, ולהולכי רגל המחליטים לצעוד. הדבר הראשון שנתקלנו בו היה אוטובוס של אגד, היה קשה לזהות את הדגם מכיוון שלא יכלנו להתקרב יותר מידי הנחל חצץ ביננו. אך מי שמכיר אוטובוסים יוכל לזהות בקלות וישפוך אור על הנושא. מספר ק"מ נוספים ואנו מבחינים באוטובוס הבא: ככה הוא נראה מבפנים: בסמוך לאוטובוס הבחנו בקרון של רכבת, שפשוט נרקב במקום מספר שנים. וחוזרי…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי מכמה אנשים שמתחילת השנה 1.1.09 רכב אספנות שלא יהיה לו מעל שנתיים יהיה מחוייב אישור ממכון התקנים. מישהו מחברי הפורום שמע על התקנה החדשה או שזה סתם שמועה?
הודעה אחרונה מאת v121, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מעוניין לייבא רכב אספנות לארץ ותהיתי אם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך מבצעים ומה השלבים שכרוכים בנושא. כמו כן אם אני קונה את הרכב ב1000 דולר מה יהיה(בערך כמובן) הסכום הסופי בו הרכב יהיה מאושר לנסיעה על הכביש אחרי מיסים וכו'.תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Wonka,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov