רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
למען הסר כל ספק!!!! כפי ששמתם לב שינינו את פני המועדון רשמית והוא קרוי כעת מועדון פורד ישראל ולא מועדון פורד קאפרי. למרות שגם קודם הוא היה מיועד לכלל בעלי פורד ,כפי שדאגנו להדגיש בכל הזדמנות, וכפי שהיה במפגש הראשון שערכנו, השם "מועדון פורד קאפרי" היה בשל העובדה שמועדון הפורדים החל לפני כמה שנים מגרעין של בעלי פורד קאפרי. עקב פניות רבות ועל מנת שלא לגרום בילבול ,שכן ישנם אנשים רבים שחשבו שהמועדון מיועד לקאפרי בלבד ולא לשאר הפורדים, שינינו את השם, ואנו מודיעים באופן הברור ביותר: המועדון מיועד לכל בעלי הפורדים !!!! (אסקורטים,קורטינות, טאונוסים,פיאסטות, אנגליה, טרנזיטים ועוד ועוד....). אני פונה לכל בעלי הפורדים השונים שעדיין לא נרשמו למועדון להירשם, לשלוח תמונות של…
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
היום חגגנו לחברנו היקר דרור יום הולדת(מצורפות תמונות) מזל טוב דרור, בריאות , הצלחה בכל וסיום הפרוייקט ממני עדי.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , יש לי רכב מרצדס 280SE 1984 . אם אני רוצה למדוד קומפרסיה במנוע , אך אני יודע מה הנתונים של כל בוכנה ?
הודעה אחרונה מאת guy1977, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי אני, מה שמי ובאיזו שנה יוצרתי?
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברה טובה שמשתמשת בחיפושית משנת 1969 ליום יום כבר כמה מאות שנים (והחיפושית לא למכירה) זקוקה לצמיג אחד במידות 155X15. היא לא מוצאת דבר כזה למרות חיפושים שונים וחוזרים (יש 165 אבל אז היא צריכה להחליף 4 צמיגים...) אם יש למישהו מידע על צמיג כזה חדש למכירה, היא תשמח והחיפושית תצהל.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=738&m=1 בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת דין007, -
מחזירי שמן.....
מאת אריהג- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי המועדון הזקוקים / יזדקקו למחזיר שמן נדיר / ייחודי בצורתו או במידותיו הבנתי מהתעניינותי בנושא כי: א. ניתן להכין תותבים בתוך מחזירי שמן מעט גדולים יותר. ב. ניתן להבריז חורים מדוייקים. ג. ניתן להתאים מחזירי שמן שהם טובים למרות שהם סיניים והם עשויים גומי בייטון העמיד יותר בטמפרטורות גבוהות. ד. הכי חשוב: חנות עם מלאי עצום של מחזירי שמן. "אלגו". צ'לנוב 2 ת"א. 6880544 - 03. אחד העובדים בחנות הוא יהודי יקר וקשיש, העובד בחנות אך ורק בימים: שני, רביעי ושישי, בשעות 08:00 עד 12:30. שמו: משה בן-שלמה. על-פי דוגמה, הוא מסוגל לנסות להתאים מוכן מהמלאי ואם אין - (הוא אינו מבטיח...) הוא מנסה לחרוט חדש במחרטה שבחנות. (הוא נחל הצלחות בחריטת מחזירי-שמן חדשים לקטנועי …
הודעה אחרונה מאת אריהג, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מזל טוב למרי ומייק על הלנציה החדשה שלהם. תהנו ממנה, מהממתתתתתתתת, זו המילה המתאימה. סעו בזהירות ושימרו עליה. וכעת לתמונות של היפיפיה החדשה במפגש השרון - לנציה סקורפיון 1977 שחורה המנוע מאחור קצת מטושטש יצא הסמל, זו המצלמה והצלמת, על הרכב הסמל בוהק ומבריק קצת מבפנים תא המטען מקדימה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
סטרטר למרצדס
מאת msigal- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי - אני מחפש סטרטר למרצדס משנות החמישים/שישים. אם למישהו יש מושג/מידע - נא לשלוח הודעה או להתקשר לטל. 054-4639649. בתודה, מיקי.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי ח'ברה במילואים הייתי עושה סיורים בגדר(עם הגיפ) ע"י משיכת ידית הגז ועושה קרוזין ב 25 קמש מישהו יודע איך מחבררים כבל לקרבורטור זה לא היה הידית של הצו'ק יובל
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 6 תגובות
- 985 צפיות
ישנו איזה מעגר מידע שאני יכול לברר את עברו של הרכב שלי? ובכלל...מה יש להסתיר??
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קלאסיקה אמיתית http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1955-55-Mercury-Montclair-Sun-Valley-rare-classic_W0QQitemZ200275581751QQihZ010QQcategoryZ6882QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
גם לי יש חידה
מאת ZX2.0- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה זה הרכב בתמונה ואיזה דגם. בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 716 צפיות
במסגרת עבודה שנתבקשתי לעשות בקורס, אני צריך להכין הרצאה של חמש דקות על "היום לפני" נכון לתאריך 14 בדצמבר...מאוד משעמם (אותי) מה שקורה ביום זה מבחינת כללית ...והכי מעניין אותי מה קרה ביום זה מבחינה מוטורית! יש למישהו רעיון, מידע או גישה לחומריים מוטורים לתאריך זה? אשמח מאד לשמוע...-רן
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
המלצה לזגג
מאת chevy boss- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך התלצה לזגג , אני צריך להוריד שמשה אחורית ואני צריך מקצוען ולא חאפר. אם אפשר מאזור הרצליה . חוות דעת על מיכה , שרגא .. (זגגים)
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
שלום, אני מחפש דרך/עזרה באיך להוציא את הפינים הישנים, כדי להכניס את החדשים עם ההברגה למראה. בחו"ל יש מתקן, שעולה 180$ שאין לי כל כוונה לקנות. למישהו יש רעיונות יישימים או נסיון בזה? אשמח לעזרתכם, ניר.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 899 צפיות
הפתרון של פורד לאישה שבבית... http://www.youtube.com/watch?v=uDk_TEM257k כל מילה נוספת מיותרת...רן
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
052-2773250 יואל.
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 2 תגובות
- 719 צפיות
רציתי לדעת כיצד אני יכול לברר שנת ייצור של טרקטור מסוג john deer. לוחית הרישוי היא 507-569. תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 648 צפיות
כידוע לא ניתן חוקית לשנות מבנה של רכב ולא ניתן לייבא רכב שהמבנה שלו שונה, עד כאן אני צודק ? כיצד מסתובבות בכבישי ארצנו לימוזינות חדשות שעד כמה שידוע לי בונים אותם בסדנאות והם לא דגמים של היצרן, ולא חסרות עוד דוגמאות. האם ניתן ליצור תקדים בנושא הזה לפחות בייבוא ?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
שמן 20W50!!!! למכירה של אמריקאן איגל-טורבו עקב החלפת רכב -אין לי צורך בשמן זה 3 וחצי קילו שיפנה אלי מציאה
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול פרצה שריפה בעיר מגוריי, סנטה ברברה, קליפורניה. רוח מזרחית חמה ולהבות ענק התפשטו ליותר מ2500 אייקר (כ10000 דונם) תוך שעות ספורות, שורפים כל מה שבדרכם. למעלה ממאה אחוזות בהערכה ראשונה נשרפו כליל. אני יודע על כמה אספני רכב (במקרה יהודים) שאחרי הלילה הזה נשארו רק עם הבגדים שלגופם. ניתן לתמונות לדבר. אני בסדר (ותודה לחברים ששלחו אימילים וה"פ) יורם
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הינה בבקשה : Item number: 140275586517 ב אי ביי כמובן .
הודעה אחרונה מאת AutoCool, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בהמשך למספר שרשורים שונים שדנו בנושא הטייטל, אמינותם של מוכרים באיביי וכד, להלן סיפור חם מהתנור: מפורסם כעת באיביי ויליס משנת 1951 (כמו שלי) למכירה. 1. עוד לפני שנכנסתי לפרטים, בדקתי את ה feedback של המוכר. ביצע פחות מ20 עסקאות באיביי במשך 8 שנים. זה SCORE נמוך מאוד ומולץ לקנות ממישהו שביצע מאות או אלפי עסקאות. 2. מתוך 18 המספר הנמוך של העסקאות, על אחת מהן (מכירת רכב) קיבל feedback שלילי. 3. אות אזהרה נוסף במבט מהיר, בריכוז פרטי הרכב באיביי, תחת "אינספקשיין" לא מצויין כי הרכב נבדק על ידי גורם חיצוני (בד"כ מופיע "אינספקטד") אבל כאן כתוב order an indipended inspection. נורה אדומה גדולה נוספת. 4. הבחור טוען וניתן גם לראות בתמונות כי הרכב מקליפורניה. אולם המיקום…
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
בעקבות המזל"טים ללירון על קבלת הרישיון עלתה השאלה מה היה הרכב הראשון שנהגתם בו. למרות הפשטות, אני אחדד את השאלה - 1. מהו הרכב הראשון שנהגתם בו בלי קשר לרישיון? ובאילו נסיבות? (נהיגה = הגה+דוושות+הילוכים - לשבת על הברכיים של אבא ולסובב הגה לא נחשב לנהוג) 2. מהו הרכב הראשון שנהגתם בו לאחר קבלת הרישיון? התשובות שלי לא קשורות לרכבי אספנות אז אני אשמור אותן לעצמי ואתן לאחרים עם סיפורים מעניינים לענות
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נתקלתי כמה פעמים במקרים שבהם שנת היצור של הרכב לא תואמת לשנת היצור שרשומה ברישיון. לדוגמא האאודי 100 שלי (שיובאה לארץ ביבוא אישי) רשומה ברישיון כמודל 1987. כשבדקתי את מספר השילדה הסתבר לי שהרכב יוצר בשנת 1985. דוגמא שניה היא במוו 733 שרשומה ברישיון כמודל 1982 ובבדיקה של מספר השילדה הסתבר שהרכב יוצר בשנת 1980. השאלה היא אם אני מציג למשרד הרישוי מכתב רישמי של יצרן הרכב שבו הוא מצהיר על שנת יצור הרכב האמיתית , האם אני יכול להפוך את הבמוו למשל לרכב אספנות כבר בשנת 2010?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באילת ישנה מכונית פג'ו 404 מצופה עץ ועליה דגם של בית המקדש. העבודה יפה מאד . אולי הוא יביא את המשיח?
הודעה אחרונה מאת mordy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 806 צפיות
[שלום לחברי הפורום. מספר שאלות אליכם.. יש לי וספה שאני רוצה לקנות . הווספה שנת 69. הגעתי למשרד הרישוי עם כל התעודות הדרושות, אך בבדיקת מסוף שערכה הפקידה, עלה ש ברישיון לא מופיעים מספרי השילדה ומספר המנוע כלל. אציין שמספר הלוחית של הווספה תואם. בגלל זה נאמר לי שלא ניתן לבצע העברת בעלות אלא אם אגיע עם הווספה לעמדת הבוחן, כדי שזה יראה את המספרים. הווספה לא במצב נסיעה ולא במצב שתעבור טסט(חסרים חלקים). האם בעמדת הבוחן הוא אכן יאשר את המספרים(אין להם שום רישום לגביהם במחשב)והאם הוא מתייחס כלל למצב הווספה? שאלה נוספת : הווספה מלאה חלודה וריקבונות כשהמקומות המטרידים הם באזור החיבור בין החלק הקדמי לאחורי וכן בחלק הקדמי באזור העיקול שמתחת לתא הכפפות (בחלק החיצוני התחתון).…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, בשבועיים הקרובים עתידה לצאת ממיאמי לישראל מכולה עם רכב בדרכו לארץ. ניתן לצרף רכב נוסף למכולה ולחסוך בעלויות. המעוניינים מוזמנים לפנות בה"פ. חמי
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
ריכוז מידע על נושאי שמן. http://www.blackstone-labs.com/oil_viscosity.html http://www.performanceoiltechnology.com/saeviscosityclassificationsandmanf.requirements.htm http://www.bobistheoilguy.com/motoroil.html http://www.castrol.com/castrol/faq.do?categoryId=9001946&contentId=7005219
הודעה אחרונה מאת cb750,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- סולל הדרך
- רב הנסתר
- flytomars
- Chmimo
- גולדן191
- yor2
- stx
- baer
- hgilad123
- ניקו פ.
- SurfHigh